Bio bokad!

Nu är Sherlock Holmes "A game of shadows" bokad imorrn 18.10! Ska bli riktigt kul att se eftersom första var en sådan succé. Såg dock inte den på bio vilket var lite tur, för det kan vara lite svårt att hänga med ibland. Kollar man hemma kan man pausa och diskutera vad som hände, haha.
Det är bara jag och Emma denna gång, men det räcker. Sist det var bio(I helgen när vi såg "My week with Marilyn") så satt jag brevid Max, och Izabell sat två platser bort och kastade popcorn på oss. Haha, vi är lite barnsliga. Denna gång ska jag köpa lösgodis! Brukar inte vara så sugen på det men det är jag nu :D Godis så det räcker dom hela 2 h och 8 minuterna. Gillar när dom är runt 2 timmar, känns inte lika kul att betala för en 1 h 20 film, som typ nalle puh(som jag förresten vill se) ^^ Men men.. Ajuste fick ju ett biokort av mamma(i namsdags present..) idag fast jag har namsdag på lördag, så jag skulle kunna använda, perfekt! :) 

Förresten gillar jag båda skådisarna som har huvudrollerna(de på bilden..). Robert Downey Jr är ju så skön och Jude Laws röst/accent är ju mums, hehe. Sen är dom ju ganska snygga också ;)


Kommentarer
Postat av: emma

robert downey jr är tillomed riktigt skitsnygg;)

2012-01-19 @ 18:45:13
URL: http://yesterdaynow.blogg.se/
Postat av: Max larsson

Jag hade lugnt bästa platsen på bion som vi var på i helgen!! :D

2012-01-19 @ 18:56:06
URL: http://jahjertadu.blogg.se/
Postat av: Izabell Johanzzon

Ska kanske också gå på den imorgon och samma tid! :D

2012-01-19 @ 19:40:00
URL: http://bellz.devote.se/
Postat av: Max larsson

Tuggumina är jätte goda!! :D speciellt när man typ har 10 st i munnen^^

2012-01-19 @ 23:11:12
URL: http://jahjertadu.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0