She's got you high

Nu sitter Bella och väntar på på mig för vi ska åka hem till henne. Vi har målat på förmiddagen och egentligen skulle jag ligga och läsa Harry Potter hela dagen men det kan jag ju göra resten av veckan. Vi ses nämligen inte förens på måndag för Emma har åkt iväg med sin familj, Bella åker imorrn och jag på fredag. Nu ska jag åka, bjuder på lite bilder på mig och..Bellas hand..




Pride and prejudice

Jag vill ha min egen Mr Darcy! Stolthet och fördom är så fin och även om jag och Bella såg den i lördags så skulle jag kunna se den om och om igen. Mr Darcy är så charmig. Och keira Knightley är så fin.


By the lake

I söndags packade vi tältet och jag packade massa mat och sedan åkte vi till det här mysiga stället. En liten, och faktiskt ganska varm, sjö men en stor gräsmatta och en fin eldstad. Perfekt för camping. Vi satt och eldade och åt grillspett, sallad, chips och godis hela kvällen. Det var ganska dåligt väder, det blåste lite, duggregnade och var inte så varmt men det gjorde det hela nästan mer mysigt. Det var lite folk där och badade ibland men senare på kvällen var det lugnt och stilla, förutom ett par oskygga rådjur som vi trodde var något läskigare..
Både eldning och tältning är ju väldigt mysigt men det blir mycket mysigare vid en sjö.
På morgonen låg vi och tittade ut på vattnet, åt frukost och spelade spel. Jag tycker det är trevligt att åka bort bara en natt sådär, det blir en lagom mini semester.
Nu ska jag äta frukost och se om Bella kommer eller ej.
















Twitter

Hejsan svejsan! Kamera batteriet sitter på laddning så bilderna från nattens camping kommer upp imorrn, promise. Jag har lite svårt att skriva på svenska just nu, anldeningen till det är för att jag just har skaffat twitter. Nu tänker ni "Öh vad dillar hon om?" men jag har nämligen tänkt så att jag bara ska skriva på engelska på twitter, haha. Känns kanske lite konstigt när jag snackar med någon svensk bekant men vi får se, tycker det är kul att öva min engelska . Så ni kan ju följa mig där när jag har kommit igång och lärt mig allt, sök på Agnes Svensson eller MissLostInHope. Följer ni så följer jag er.
Nu ska jag antingen fördriva tiden med en film eller några New girl avsnitt sen ska jag lägga mig och läsa klart Harry Potter. Hoppas på att bli klar med fjärde boken imorrn i alla fall, har så mycket böcker som väntar!! God natt ♥

Jag som försöker le med tänderna och se ut som en människa samtidigt..

När det inte funkar som man vill

Hejsan! Det blev en lite paus här på bloggen, några dagars torka. I torsdags kväll när jag skulle blogga så funkade inte blogg.se och mitt internet sammarbetade inte, så i frustration så klickade jag på publicera 3 gånger. Därav de 3 likadana inläggen..Sen orkade jag inte blogga så jag lät bli.
Sen dess har jag sett på en hel del film såklart och njutit av vädret. I fredags var vi och hälsade på Emma på hennes jobb i Karlslund, vi köpte mer färg och så fick vi kika lite när Emma jobbade, väldigt kul. Sen blev det glass och sen var jag med Bella. Vi kollade på Batman The dark knight (all ära till jokern!!), badade och umgicks med Bellas morbror och syster. Nästa dag hann vi med stolthet och fördom också, himla fin film det där.

Här kommer lite bilder jag tog i fredags.
Först det fina huset Emma jobbar i.

Glass!

Bella gjorde en fin fläta,i mitt skitiga hår..

Vi försökte få en bild på hela mig eller nått, haha.

Bella busar med Thea!


Titta in senare så lägger jag upp bilder från våran mini camping vid en sjö :)

The smell of lavender

Hej! Det har varit ännu en skön och väldigt varm sommardag, i alla fall om man står mitt i solen och målar. Jag och Bella råkade ligga kvar i sängen ganska länge imorse men vi målade tillslut. Vi målade på förmiddagen sen slängde vi oss i poolen och efter det blev vi lite för lata för att fortsätta..Men vi målade lite till nu på eftermiddagen så nu är det bara 8 plankor kvar till imorrn. Vi hann med en film nu innan hon åkte hem också, förvånade..?
Den var väldigt bra tycker jag så jag tänkte göra ett film inlägg sen, det blir många sånna men gör man inte mycket annat och älskar film så. Man ska ju dela med sig :)
Ne nu ska jag nog duscha, poppa popcorn och titta på film.. Jag hatar rutiner, eller ja jag hatar när man gör samma saker varje dag. Dom kvällarna jag inte är med kompisar (läs Bella) så sitter jag vid datorn, sen går hela familjen och lägger sig, jag tittar på film tills jag går och lägger mig för att det inte finns något bättre att göra.
Det lät negativt med skitsamma, dags att välja film!





Var just ute och plockade lavendel och gud vad gott det luktar! Minnen ♥


morning!

Ännu en dag med fint väder, det ser lite mer mulet ut men fortfarande fint. Ligger i sängen och bloggar men när jag och Bella har ätit frukost så ska vi måla, idag är det Falu rödfärg på plankor som gäller. vi ska varva målningen med sol och bad såklart, ha en skön dag!

Sommartider

Idag har varit en väldigt skön dag. Efter filmen imorse så målade jag en soffa med mamma, resten av dagen har jag mest legat i solen, druckit iste, ätit melon och badat. Tog första doppet i vår pool i år faktiskt, vi satte upp den väldigt sent och så har det inte varit väder för det. Himla skönt har det vart och nu på kvällen kom Bella förbi en stund och badade, sen blev det grillning. Nu ska jag duscha och sen kommer Bella tillbaka efter en sväng hem, det passar bra att hon sover här för vi ska ändå måla här hos mig imorrn.

På tal om något helt annat, det här är bara så jävla sant. Jag har tänkt så idag och jag tänker så vääldigt ofta. Jag är inte väldigt smal för jag älskar mat men jag försöker hålla mig lagom och det är svårt när man älskar att äta. Wow, det där lät attraktivt haha.

Sommar äventyr

sitter och äter frukost till en film, tyckte det verkade som ett bra sätt att börja dagen. På tal om film så såg jag en film igårkväll som heter Försoning. Den är med Keira Knightley och den var bra men väldigt deppig vissa stunder, inte så konstigt kanske eftersom den utspelar sig under andra världskriget.
Vad händer idag då? Jag vill verkligen hitta på något, typ åka och tälta vid någon sjö. Sommar är ju till för att tälta massor, men vi har inte riktigt gjort det än. Emma jobbar fram till helgen men i helgen kanske det kan bli något. Ne nu ska jag äta min köttbullsmacka (hemmagjorda köttbullar!!) och fortsätta titta.

Bild från bion i Lördags, snart blir det bio igen!

SUCKER PUNCH

okej här kommer ännu ett filmtips. Idag kollade jag och Bella på denna grymma film, lite omställning från charmiga, varma, skämtsamma, glada Juno. Denna film tycker jag var riktigt bra och man blev lite förvånad och glatt överraskad av hur annorlunda den var, jag har inte sett en liknade film. Det är en stark, sexig, häftigt gjord, anime inspirerad sci-fi film med en bra twist i handlingen. Jag måste berömma musiken även i denna film.

Många av er har nog hört om den, eller sett den för den kom ju faktiskt ut förra året. Jag rekommederar den verkligen, fast som med många andra filmer så är den bättre en vad den verkar i trailern. I trailern får man mest se fighting scener, vilket det är mycket av, men man får inte se så mycket av stället där hon faktiskt är och man förstår inte riktigt. Men se filmen!


" And if you were an ocean I would learn how to float"

Kom hem från Bella för en stund sen och nu ska jag ta en dusch och sen antagligen fortsätta titta på film, har en film att se som jag har lånat av Bella. Igårkväll kollade jag, Bella, Bellas syster och Mårten på Juno, och som jag har hört så var det en underbar film. Juno är så charmig och musiken är riktigt bra. Då vet ni vad ni ska göra va? Om ni inte sett den så gör det!
Efter filmen så tände vi massa ljus, gjorde te, plockade fram kex, knäckebröd, ost och ölkorv och grejer och sen satt vi ute på altanen och pratade om allt möjligt i någon timme. Hörs senare och då ska jag tipsa om en film som jag och Bella såg idag som också var riktigt bra!





Fishtail

Regnet öser ner just nu och det är nästan höstväder ute. Luften luktar regn, det blåser lite kyligt, tittar man längre bort över ängarna är det grått och nästan smådimmigt och det är ett jämt, kallt och stillsamt regn. Jag har fortfarande pyjamasen på mig och har legat och läst Harry Potter i någon timme, det är riktigt mysigt att läsa för just nu är det julbal på Hogwarts. Efter att jag har duschat och ätit middag så ska jag till Bella och kolla på film. Kan lika gärna göra det med henne som själv, för det är ju perfekt filmväder. Vi ska nog se Juno för den har ingen av oss sett, och kanske typ Sucker Punch.

På tal om Bella så gjorde hon en fin fiskbens fläta på mig igår. Dom är verkligen så vackra och jag tycker även mitt hår ser väldigt fint ut, speciellt på första bilden. Jag gillar verkligen det mörkaste i mitt hår och i höst ska jag nog färga håret i en jämn mörkbrun färg, eller till en rödare nyans. Nu ska jag duscha, ha en mysig eftermiddag!




GONE

Igår hann jag och Bella med att se en film innan hon åkte hem. Vi såg Gone som är en ganska läskig film med Amanda Seyfried. Hon var riktigt duktig i den här och det är lite skilland från Mamma mia..
Den handlar om Jill som för något år tillbaka blev kidnappad av en man och slängd i ett hål i skogen mn lyckades ta sig där i från. Efter den händelsen så är hon alltid på sin vakt och en morgon när hon kommer hem från jobbet är hennes syster inte där och Jill är direkt säker på att han har kommit tillbaka och tagit hennes syster. Självklart vill polisen inte lyssna speciellt inte eftersom Jill varit på psykhem efter hennes föräldrarsdöd och hennes kidnappning. Enligt dem är självklart denna man påhittad. Jill börjar själv leta efter sin syster och mannen som har henne.

Grejen med sånna här filmer är att som skrämmer mig mer än t.ex Abraham Lincoln vampire hunter. Det är ju större chans att en man kidnappar en(sånt händer ju hela tiden idag) än att det kommer vampyrer..
Den var i alla fall väldigt spännade och värd att se.


Yesterday

Hej, jag har ätit kladdkaka och fixat med detta inlägget ett bra tag nu. Idag blev det sovmorgon, vaknade lite innan 11 och sen låg jag och skrev en lista på drömmar i livet, som jag kanske publicerar sen.

Igår var det ju min bror Antons 19 årsdag, vi firade hemma med familj och ett par kompisar. Vi har så mycket hallon just nu så vi hinner inte med att plocka, men igår tog vi vara på ganska många för vi gjorde hallon muffins och så hade vi hallon på kladdkakan. Tog en hel del foton igår fast bara hälften som inte var suddiga, så här kommer några suddiga och några lite bättre bilder.












Abraham Lincoln- Vampire Hunter

Abraham Lincoln, som var president i USA på 1800 talet, försökte inte bara utrota slaveri utan också vampyrerna som höll på att ta över Amerika.
Igår när vi var på bio så såg vi Abraham Lincoln vampire hunter som var riktigt bra faktisk. Jag som har svårt för läskiga filmer för jag går och tänker på dom efter var lite orolig för att den skulle vara för läskig, men det var lugnt. Okej man satt spänd hela filmen för alla hastiga fight scener men den var inte läskig efter.
Rekomenderar den, speciellt att gå med en partner för man ville verkligen ha någon att vara nära och hålla i. Fast det funkar lika bra med en kompis, jag och Bella kramade varandras händer ordentligt under alla spännade scener(Alltså typ hela filmen).
Den får beröm för icke glittrande, töntiga vampyrer som i Twilight, bra skådespelare, en ordentlig handling, bra fighting scener och snygga kläder.



Bio och födelsedagsfirande

Hej! Har knappt satt mig ner vid en dator sen i fredags innan jag åkte till Bella. När jag åkte hem från Bella i lördags så  var jag hemma över dagen och slog in paket och bakade inför idag, sen var det bara att duscha innan vi åkte in till stan. Emma, Bella och jag tog en spontan bio kväll. Vi åkte in till stan och valde film på bion, det blev Abraham Lincoln vampire hunter!
Efter bion, och ganska många stopp på hemvägen, så åkte vi till Emma och drack te och pratade innan vi somnade. Idag blev jag och Bella väckta av Emma som hade bakat scones och gjort te och ägg. Idag har det blivit födelsedagsfirande för min bror som fyller 19 :)

Bella och jag med något halvkonstigt leende, förut idag.

Cross and Feathers

Jag är tillbaka från stan och sitter proppmätt i soffan och för driver tiden med En plats på landet. Det blev lite underkläder för mig och presenter till Anton, först gick vi med Anton och Max men sen delade vi på oss och jag o Bella gick och tog varsin Ice slash i solen. Vi hann med ett kort besök hos min farmor också innan vi alla tog bussen hem. Har käkat tacos och nu väntar jag bara på att Bella ska komma hem från ett födelsedags firande innan jag ska dit. I brist på andra bilder och eftersom jag sa det imorse så kommer nu bilder på smyckena.

Det första armbandet köpte jag inte på marknaden utan korsen och bandet köpte jag på Torp men dom har redan börjat missfärga sig..När jag var på mullhyttemarknaden så hittade jag silverfjädrarna för 5 kr styck, och dom kan man ju göra örhängen, armband eller halsband av. Riktigt fina i alla fall. Har i stort sett bara silver smycken så hittade dom fina fjäderörhängena också. Fjädrar i massor, men jag tycker fjädrar är så vackra.








Eating out in pubs

Hej! Har just ätit frukost och nu ska jag göra mig klart så jag hinner med bussen som går lite innan 12. Jag ska på stan med min bror som slutar jobbet kl 1, Max och Bella. Jag skulle egentligen ha lagt upp fler bilder och visat allt jag köpte på mullhytte marknaden men jag har lite bråttom så resten kommer ikväll.

Denna bok hittade jag i en liten bokhandel i Mullhyttan och jag var bara tvungen att ha den. Om man inte redan har fattat det så är det en guide över massa pubar i England, Wales, Scotland och Irland. Den blir ju perfekt när jag ska resa i Storbrittanien och vill ha bra pubar. Självklart finns det en karta innan varje region, och sålänge jag fortfarande är hemma i sverige så kan jag ju kolla på alla vackra hus och lära mig karta lite bättre.
Ne nu måste jag kila, ha en fin dag!








Kvällens skämt

Jag är ganska glad och ser extra mycket fram emot att duscha för nu är det bra tryck i duschen! Yey, förut har man fått stått där i hundra år för att få ur schampot och balsamet ur håret.

Påtal om att duscha så drog mamma ett skämt nyss, väldigt torrt skämt måste jag säga. Nästan roligt ju!

Jag: Ne nu ska jag nog gå in i duschen.
Mamma: Aa gör det, då kan du ju kolla på ändrigen också. 
Jag: Vilken ändring? Vad har du gjort nu?
Mamma: *fniss fniss* Ja om du lyfter på locket så är det ju en "änd ring".

Väldigt torrt, men det var faktiskt lite roligt just för att jag blev så förvånad att min mamma drog ett spontant skämt sådär. Moving on, har just sett klart Game of Thrones med min bror och det slutade så jävla spännade! Nu ska jag behöva vänta tills mars (eller ännu längre för i mars kommer säsong 3 ut i USA) för att få se säsong 3! Nåväl, jag får trösta mig med att jag har alla böcker att läsa och att jag ska se båda första säsongerna med Bella och Emma.
There aint a change that they will miss it! Ne ikväll ska jag poppa popcorn och kolla en film, hörs imorrn! ♥

Ananas smärta

Åt en ananas för en stund sen och det känns fortfarande i munnen. Okej, händer det här någon annan än mig? Jag vet ju att det brukar klia i munnen och ibland blöda för Bella och först gjorde det inte det för mig men det har blödigt lite en gång och oftast kliar/sticker det som sjutton! Aja, det hindrar inte mig. Ananas är så jäkla gott, fast jag fick spara dom två sista bitarna för det gjorde för ont.

Idag är första dagen på länge som jag inte haft en klocka ställd, även om jag inte ska göra något speciellt så har jag en klocka ställd för att inte sova bort halva dan. Skönt var det, även om jag inte sov så länge. Idag ska jag inte göra något speciellt, snart kommer min familj hem så då blir det middag och sen Game of Thrones med bror såklart!



Mitt hår, som nu har blonda toppar. Fixade det här om veckan men jag vet inte om jag har visat det ordentligt än.

Humör

Ännu en dag med fint väder, wow. Idag har jag hängt med Bella, lite filmtittande och slö i solen och efter det har jag och mamma varit och letat presenter till min bror som fyller på söndag. Har också sett näst sista Game of Thrones avsnittet, ah, ett skitspännade avsnitt kvar och sen måste jag vänta till våren/ sommaren för att få se säsong 3!
Nåväl har åtminstonde ett avsnitt kvar och så ska jag få Bella och Emma och se på alla också. Resten av huset sover så jag har bäddat rent i sängen och hade tänkt lägga mig och se lite New girl för att bli lite gladare. Är inte ledsen bara lite nedstämt och tankspridd. Imorgon ska jag i alla fall vara ensam hemma och inte göra något, fan va skönt. God natt ♥


With Bella

Jag och Bella har målat klart för idag och så blev det att hon sover över. Jag vet att jag sa att jag kommit tillbaka men det blir lite dåligt med inlägg nu med, sparar bloggandet tills jag är själv och inte har något bättre för mig.
Ne nu kommer Bella tillbaka från badrummet, hörs en annan dag! 


I KIND OF TOOK A BREAK

Ciao! Har tagit en paus i några dagar nu, kanske inte så konstigt för jag har inte sovit hemma på 3 dar och knappt varit hemma heller. I fredags åkte jag och Emma hem till Bella och kollade på Sagan om konungens återkomst. Dom är jäkligt bra men också jäkligt långa så vi hann inte mycket mer den kvällen. På lördagen cyklade jag och Bella hem till mig och målade och på kvällen tog vi oss in till stan och köpte godis och chips. Det blev att jag sov hos Bella igen och vi och Mårten hade lite "mys kväll" med spel och film. Igår var jag på en marknad, lägger upp bilder imorrn på vad jag köpt, och på kvällen åkte jag till GIH(ett idrottställe med massa gräsmattor) och grillde med Emma, Max, Linus och massa andra föredetta nior. Kul kul, framåt 11 tog jag och Emma bussen hem till henne och satt och drack te och småpratade.
Det var länge sen jag var hemma hos henne så det var kul att komma dit, och eftersom det är så fint väder idag så gick vi på promenad, gjorde chokladbollar och mest slöade. Trevligt helg har det varit men det ska bli skönt att få sova ut i sin egen säng inatt!



Det är så fint hemma hos Emma, både i trädgården och på 5 km sträckan där vi gick.





Bild på mig påväg till träffen vid GIH.

Old Times

Jag fastnade lite för dessa låtar med Three Days Grace som jag har haft på en spotify lista i flera år. Vi lyssnade så mycket på dom för några år sen och mycket man lyssnade på när man var mindre var ju pinsamt dåligt men Three Days Grace är ju faktiskt fortfarande ganska bra. Det är i alla fall många minnen.

Jag och Bella var verkligen inte taggade på att måla idag så efter en lång frukost så bestämde vi oss för att ta det imorrn istället. Vi satt och funderade på vad vi skulle orka göra och jag var lite smått rastlös och klaghumör så vi gjorde det enda rätta. Vi satte på musik, rockabilly...., jätte högt och dansade som galningar runt i hela huset. Vi höll på säkert ett halv timme men vår kondition är ju inte på topp så vi pausa och drack iste istället.
Bella åkte hem för någon timme sen men jag ska kanske till henne ikväll, vi får se om det blir något, vi verkar ju kunna stå ut med varandra ganska länge..






FRIDAY

Hej! Tog tillfället i akt att blogga medans Bella inte kommer upp ur sängen. Vi har varit med varanadra lite väl länge snart, för då kommer vi börja gå varandra på nerverna ;) Igår var vi ju hos Mårten och målade, jag och Bella målade på altanen och Mårten fixade pizza till lunch och choklad och kaffe på det. Det var fint väder ett tag men sen började det ju spöregna, fast det var lite mysigt för vi var ju under tak. Det blev att Bella följde med mig hem och sov här för vi skulle ändå måla idag, om Bella kommer upp vill säga!
Vi låg mest och och slöade men vi gick på promenad en stund, stannade på kyrkogården och tände ljus och låg på gräset i kvällssolen, och sen gick vi och läste på gamla gravstenar från 1800 talet(!).
Ne nu får vi ta och äta frukost och komma igång med måladet. Hejsvejs!


12 juli

Sitter och väntar på Bella och Mårten som ska hämta upp mig och så ska vi åka dit vi ska måla, hemma hos Mårten. Har satt på mig mina fina målarkläder, som är ganska sköna tycker jag. Och regnar gör det inte heller, utan det ser rätt fint ut just nu. Vore ju inte fel med lite sol! Ne nu ska jag roa mig med något annat, hörs ikväll antar jag.




Målar vecka

Känns som att vi inte kommer göra mycket annat än att måla är bleka hår denna vecka, haha. Först var det Linns hår som vi slingade, sen blekte vi mina toppar och Bellas hår, och idag blekte vi hennes hår igen. Vi har i alla fall haft riktigt trevligt när vi har målat idag, vi har kommit halvvägs och vi ska fortsätta imorrn eller på fredag. Imorrn ska vi också måla fast inte hemma hos mig. Så vi har målat mest hela dagen, tagit paus för lunch och fika, varit hemma hos Bella nu på eftermiddagen och så har jag slutat dagen med GoT med Anton. Jag ser ett mönster, spendera dagen med Bella och avsluta med Game of Thrones..haha.

Vi fixade så vi kunde ha musik sen satte vi i en rockabilly skiva, haha. Kanske inte alltid superbra men det livar upp när man målar och så blir man danssugen!




11 juni

Hej! Bella kom just hit så vi ska äta frukost och sen ska vi måla vårt uterum. Ska faktiskt vi roligt att måla och jag tänkte att ni kunde följa mig på instagram om ni vill, missagnescecilias. Har inte tid att blogga men där kommer jag lägga upp bilder :)

Dagen

Okej, det blev inte att vi cyklade. Inte så konstigt eftersom vädret inte är på topp, men vi tog oss in till stan med Bellas bror och hans tjej och köpte blekning till både mig och Bella. Ja nu är det ju så att jag ska inte bli blond utan vi blekte bara mina toppar. Antingen ska jag ha blond dip dye som det är nu eller så gör jag den till turkos senare :)
Bella har rött hår nu och vi försöker göra det blond, första blekningen blev det oranget och lite blont men vi ska göra om det när hennes hårbotten har fått vila. Jag blev nöjd med mitt men jag kommer antagligen inte ha såhär så länge, får klippa och fixa det till hösten.
Jag har alltså hängt med Bella hela dagen och nu på kvällen har jag varit ute i regnet och blivit blöt och kollat vidare på GoT med bror min. Nu ska jag dricka te, äta knäckebröd och kanske kolla lite på en film. Bella kommer till mig tidigt imorgon för att vi ska måla, så vi får se om vi hörs imorrn med bild på mitt hår.


Cykla till stan och köpa blekning!

God Morgon! Sitter vid datorn och har precis käkat frukost. Ska gå in i duschen, göra mig i ordning och sen ta bussen till Bella. Min cykel står fortfarande där så vi ska cykla in till stan från henne och köpa blekning till mig och kanske något till Bellas hår.Vi hörs senare idag så får ni se hur det blir!..

Två bilder jag fotade igår när jag hade tråkigt. Dom är väldigt simpla och man behöver inte vara duktigt för att kunna ta en sådan bild men jag tycker simpelt är vackert.



New, cheap boots

Hej! Ska precis kolla lite på Game of thrones med min bror, men tänkte bara kolla in här först. Vi hade som vanligt trevligt igår, vi slingade Linns hår, gick promenad, lyssnade på musik, pratade, skrattade, kollade på film osv. Vi kollade på Nalle Puh nu igen...Och när vi hade sett klart kollade vi en snutt på finska haha..Varför gjorde vi det? För det fanns inte på norska!
Det blev mycket skratt och det var skönt att få sova ut inatt till skillad från i lördags.. Efter sovmorgonen imorse när Linn och Emma hade åkt hem så gick jag och Bella på promenad, vi bakade en kaka och fikade i trädgården och så badade vi en sväng. Skönt. Ne nu kommer nog Anton ur duschen snart, hörs imorrn.



När jag gick på stan förra veckan så köpte jag inte bara nya converse utan ett par boots liknande höst skor. Helt ärligt inte för att jag behövde dem eller för att dom var sköna, för det var dom inte. Utan för att det aldrig är fel med ett par sånna skor och för att dom var så jäkla billiga, 125 kr gav jag för dom! Riktigt snyggt till bara ben också.

Sherlock & Watson

Hej, tänkte titta in och skriva lite innan jag åker iväg igen. Igår hade vi jätte trevligt och även fast vi såg 9 timmar Sherlock så blev det absolut inte långtråkigt och jag lyckades hålla mig vaken. Vi hade paus för middag och toalett besök men annars så kolla på på alla avsnitt i sträck och vi blev klara lite efter 3 inatt tror jag. Detta program är så jäkla bra så jag tycker alla borde ha sett det, dom är verkligen ett dream team och serie är perfekt blandning mellan humor och spänning. Sista avsnittet var jag riktigt trött och jag fick spänna mig för att inte somna, chipsen och colan jag hade tagit med var slut så jag kunde inte äta det för att hålla mig pigg heller.
När vi väl skulle sova hade vårt sömntåg gått, haha, så vi låg vakna och småpratade till kl 6 imorse...Blev inte mycket sömn men jag sov 4 timmar i alla fall och jag är inte tröttare än vanligt! Idag låg vi kvar i sängen ganska länge och efter pannkaksfrukost så drog jag mig hemmåt.
Nu ska jag dricka lite kaffe och äta mina cocostoppar och lite senare ska jag och Emma till Bella. Ännu en trevligt kväll även om den mest kommer bestå av film och att sova..Hörs en annan dag! ♥


Guns N Roses

Har just kommit hem från en tur till Karslund. Jag och mamma köpte färg i färgaffären i Karslund där Emma sommar jobbar, och så blev det en snabbis i mataffären för att köpa gott till ikväll. Och så fick jag sjunga i bilen också..hehe.
Jag har tänkt en del på att jag borde träna på något sett, i alla fall gå ut och gå men det blir inte av...Lite komiskt för på hemvägen såg vi en man som var ute och joggade och såg jätte trött ut, vi båda kollar på honom och jag säger "Jag borde verkligen göra det där"..Då säger mamma "Jag med", sen åker vi hem och gör cocos toppar haha. Alltså cocos toppar är så jävla gott, ska gå och göra det nu.

Här är en av de nya tröjorna jag köpte i veckan. Det tråkiga när man köper saker på H&M är att man ser många som har dem men den var så fin så jag ville verkligen ha den. Guns N Roses är för bra för att inte ha på en tröja.


BATMAN, BATMAN, BATMAN

Mycket Batman idag men jag blev lite intresserad så jag var tvungen att frächa upp minnet om trailern. Det är ju faktiskt lite spännade att se hur det slutar för Batman och så är det ju några riktigt bra skådespelare med, såsom Anne Hathaway, Gary Oldman, Morgan Freeman osv. Här kommer trailern och en video från förra filmen med Jokern. Svårt att bestämma vilken video jag skulle visa, men det här är bara en av alla fantastiska scener med Heath Ledger.


"Radio sjungare" & Batman

God morgon! Jag älskar att börja dagen med en lång frukost och musik, och så var det bra musik på radio så jag dansade runt lite och sjöng. Jag måste säga att jag älskar att sjunga, jag sjunger med till allt och ofta vill jag följa med till affären bara för att få sitta och lyssna på radio och sjunga. Jag sjunger inge bra, absolut inte så att sjunga är en hobby eller nått men jag kallar mig själv en radiosjungare.. Det innebär att man har tillräckligt bra röst för att sjunga med till radion utan att folk slår en för att det är så dåligt, haha. Jag nynnar i alla fall alltid på något, och när jag är ensam så dansar jag alltid..

Imorse när jag låg och läste en tidning så läste jag detta:


Och jag håller verkligen med, KLART MAN SAKNAR HEATH LEDGER SOM JOKERN. Jag och Emma såg första Batman filmen bara för att se följande film, The Dark Knight med Heath Ledger så jag känner att jag ska se den sista filmen också, även om inte världens grymmaste joker är med..

Perfekt sommarlovsdag

Ciao! Idag har jag och Bella verkligen haft en perfekt sommarlovsdag, vilket betyder att vi inte gjort så mycket. Det har varit underbart väder och vi har varit ute hela dagen, mest legat och njutigt av solen, ätit glass, busat med hundarna, fotat, badat. Eller Bella har fotat när jag badat, och sen så har vi tagit dom klassiska hopp bilderna på stutsmattan, haha. Nu på eftermiddagen har jag hjälp mamma att plantera blommor, ätit jordgubbar med grädde och tagit en välbehövlig dusch..(Okej nu låter det som om jag inte duschat på veckor men jag menar mest att jag luktade sol och bad och att mina fötter var skitiga efter att ha sprungit barfota hela dagen. Precis som det ska vara på sommaren.)
Nu känner jag bara för att krypa i säng och halvssova, klockan är ju inte särskilt mycket men man blir ganska trött av att vara ute hela dagen och faktiskt göra något.

Det har varit kul att umgås med Bella hela dagen, dock var det längesedan jag såg Emma..Men jag klarar mig nog för vi ska hänga en del i helgen, bland annat ha Sherlock maraton!


Waiting

On the world to change, eller nått. Ne jag väntar på Bella, hon är nämligen vid en sommarstuga med några bekanta och när dom åker hem därifrån så ska jag åka med hem till Bella. Vi vet dock inte hur sent det kan bli..Just nu roar jag mig med att se New girl..Like you didn't knew, men jag funderar på om jag ska spara några avsnitt för jag har snart sett klart första säsongen..Tror andra kommer ut i september...
Pratade just med Bella och dom kommer strax! hejsvejs.

Mycke converse idag på bloggen..Men här är två bilder från Skagern, den på Izabell är väldigt suddig men hon är så charmig så hon fick vara med ändå. Det var lite svårt att ta sig över..



SUNNY DAY

Hello, idag råkade jag somna om från klockan 2 gånger så jag vaknade strax innan halv 12..Det är väldigt länge att sova för mig och jag fattar inte riktigt hur jag kunde sova så länge när det är så fint väder och solen skiner?
Idag har jag ätit frukost och kolla på New girl, och så kom Mårten och Bella förbi och undrade om jag ville följa med till IKEA men jag tackade nej. Har mest varit ute och njutit av solen i min nya bikini, käkat smultron, rensat grusgången.. Här kommer i alla fall en bild på mina älsklingar, okej jag gillar inte när man kallar ett dött ting för något sådant men jag älskar dem anyway. Många tycker låga converse är fulare men jag gillar dem också, och dom är faktiskt skönare, speciellt på sommaren.


Been to the city

Hey! Idag har jag varit på stan och shoppat och hälsat på farmor! När jag väl kom upp på stan, bussen var jäkligt sen, så gick jag till H&M och som alltid så hittade jag något. Lovar inget men tar kanske lite bilder på det imorrn när jag ändå inte har något bättre för mig. Sen åkte jag upp till farmor och fick en jättegod sallad till lunch och jordgubbar efter det. Hon kände sig lite dålig så jag förväntade inte mig lunch men där hade jag fel. Vid 4 gick jag och köpte ett par nya converse, äntligen, och sen mötte jag upp min bror och vi åkte till Marieberg. Det var ett helvete först, vi hamnade mitt i rusningen, det var vägarbete, bilkö, sur bror, och himla varmt i bilen. Men sån lugn och underbar syster han har så gick det fint och vi hade det chill inne på svala marieberg, råkade köpa ett par skor till...Höstskor dock, för bara 125 kr! Hemma blev det käk och GoT, förvånade??
Vi är klara på första säsongen nu och har börjat på nästa, och så har jag för mig själv börjat se New girl serie. Såg ju några avsnitt när det gick på tv men eftersom jag missade hälften så tänkte jag se om.. Än en gång, Zooey Deschanel är ju så charmig. Nu när min arbetande familj har gått och lagt såg så ska jag fortsätta se..Hörs imorrn!


2 JULI

Hi there! Idag åkte vi faktiskt till banken och öppnade ett konto och skaffade ett kort, förutom det har jag bara varit hemma. Har upptäckt att en av våra katter är galen i nudlar(?!) och så jag jag dödat 20 getingar och käkat glass. När min bror kom hem från jobbet blev det Game of Thrones, bara ett halvt avsnitt på första säsongen kvar nu!! Det är jäkligt spännade men man blir så frustrerad när det inte går som man vill(!?@#!), haha. Åh juste, fick just veta att jag kommit in på Hotell och Turist linjen på Virginska, spännade.

Jag är inget Twister-fan men dessa mini twister var faktiskt mycket godare av någon anledning.

BED TIME

Hej! Denna eftermiddag har jag umgåtts med min bror. Inget speciellt men först åkte vi och handlade och på hemvägen åkte vi runt i ett område och tittade och satte poäng på hus, haha. Kvällen har vi ägnat åt att fortsätta kolla på Game Of Thrones, var ganska många dar sen sist men idag kunde vi inte låta bli så vi såg tre avsnitt. Första säsongen går mot sitt slut och det är riktigt spännade.
Nu ska jag lägga mig, imorrn ska jag och mamma ta oss an banken..Vi ska skaffa mig ett bankkort, och jag vet att jag är 16 och "ALLA" har ju bankkort när dom är i min ålder. MEN, inte jag och Emma haha. Anyways, Gonatt!


ONE FOR THE MONEY

Är faktiskt på lite bättre humör nu, såg just en film vid namn One for the money och den var faktiskt riktigt bra enligt mig. Jag trodde det skulle vara en sån film där allt det roliga/bra/spännade visas i trailern men så var det inte. Det var en bra blandning mellan komedi och action och jag har ju alltid gillat Katherine Heigl och jag måste säga att Jason O'Mara är ganska het, haha. Jaja en bra film helt enkelt. Nu blir det kaffe!


PISSED OFF

Vilken morgon alltså, är bara så förbannad. Det började med att det inte fanns något att ha på filen, och för mig som är både fil och frukost älskare så var det en big deal. Och så tjatar folk så, om allt. Ne jag är bara så trött på allt och vill bara dra täcket över huvudet resten av dagen. Men det ska jag inte och jag är verkligen inte en sån person som kan sova bort en dag, men jag ska börja dagen med att se en film i alla fall. Toppen nu lyssnar jag på Hero of War, för den kom näst på spotify listan, så nu bryter jag väl ihop eller nått. Det får helt enkelt bli en komedi..