Brittiska och bloopers!

Hej på er! Har huset för mig själv ikväll, typ. Mamma och Ove är på Vinön och Anton är ute i kåtan med lite kompisar. Det är ganska tomt och tyst men jag har inte märkt det så mycket för jag fastnade vid Youtube.. Alltså min kärlek till brittiska ♥ Och bloopers, inte bara HP bloopers utan bloopers over all. Tycker i alla fall ni kan ta och se båda videosarna om ni har tid över. Accent video är ganska charmig tycker jag och jag gillar att se videos där dom jämnför amerikansk och brittisk engelska. Och Harry Potter video får mig att le inombords, jag blir bara så glad och de känns nästan som jag känner dem och har varit med hela HP resan. Om det ändå vore så bra.. Nu ska jag gå runt och tända lite i huset, märkte inte att det blev mörkt, och kanske poppa lite popcorn.
Vi hörs!




...




Haha, jag älskar dessa. Teenager post, så simpla men ändå roliga och så sanna.

ARROW

Hej! Idag ska jag verkligen njuta av sommardagen, för det är inte många jätte soliga dagar.
Jag har satt upp våran pool, ätit jordgubbar med mjölk och socker och nu ska jag lägga mig i hängmattan som jag just satt upp. Jag minns sent i maj när det var supervarmt väder och vi badade i Bellas pool för att det var 25 grader. Känns som om sommaren aldrig håller i sig särskilt länge.. Nu ska jag välja en av mina böcker och gå ut, ha en bra dag!

En fin tatuering, hittade som alltid bilden på tattoologist.

YOU JUST CAN'T HOLD BACK.

SÅ HÄR GÅR DET NÄR MAN ÄGER EN WEBBCAMERA. Jag tänkte visa lite av mitt sanna jag och vad som verkligen händer bakom webbcameran..eller nått.

Det ser inte alltid ut såhär:



Utan ofta ser det ut såhär:




















 Var bara tvungen. Detta är för charmigt för att inte publiceras, och jag känner mig så just nu. Grimarsig liksom, om man kan känna sig så...NU ska jag sova!

Sängar och frukter

Har haft lite fruktfrossa och har bäddat rent i min säng, så nu längtar jag efter att få lägga mig. Jag älskar verkligen min säng, men ändå vill jag ha en ny..Den är skönt att den är mjuk men den är lite för mjuk. Perfekt storlek dock, inte för liten för sällskap med inte för stor själv. Fick det och låta som jag faktiskt har sällskap..
Jag bara babblar, men på tal om sängar så köpte jag fina sängkläder på IKEA och så köpte vi massa andra saker som nytt porslin, ett olivträd,lite småplock och tyg till uterummet som jag har som misson att måla i sommar. Kommer bli jättefint när det är klart! Ne nu ska jag äta upp frukten och snart gå och lägga mig, behöver bli av med den här förkylningen jag har. Nu börjar det regna också, ännu en anledning att vilja krypa ner under täcket.


Hejsan Hoppsan

Hej på er, har just duschat och tvättat ur all hårspray. Igår efter vi var på IKEA följde jag med Bella hem  och som det ofta blir så blev jag kvar över natten. Det där med hårsprayen, jag lät Bella leka fritt med mitt hår så hon lockade korkskruvar och det såg väldigt kul ut, jag såg lite ut som någon på 1800 talet eller nått. Dock så förstördes dom ganska mycket på kvällen när det blev lite action. Öh okej det där lät fel...
men vi var i alla fall ute med Bellas hundar och dom gick löst så fint framför oss och vi pratade på om annat men så börjar den ena hunden jaga något och vi existerar inte för henne, bara det hon jagar. Hon tar sig över båda ängarna och försvinner upp i skogen. Suck, det blev en del springande och ropande men hon kom tillbaka tillslut..Kvällen slutade med film.
Vi såg hulken för vi tyckte att den borde man ha sett och den var faktiskt ganska bra tycker jag. Idag blev det bara sovmorgon och väl hemma har jag sprungit runt i alla uthus och letat efter potensiella hyllor och flyttat runt på möbler i mitt rum. Var i behov av en förändring men det slutade med att jag bara flyttade sängen..men ska slänga ut ett skåp snart och sätta upp hyllan som jag hittade i ett uthus. Den ska bara fixas först :)



Min webbkamera är inte sådär dålig, ändrade på bilden.

GOOD MORNING

Hej! När som helst kommer Bella hit och efter frukost åker vi till IKEA, mamma och jag ska kolla på sängkläder, tyg och lite annat. Men som alltid med IKEA så kommer vi väl hem med 10 saker till...
Här bjuder jag på en bild på oss på balen, tagen av en tjej som heter Linnaea :)
Hörs när jag har något vettigt att säga, ha en bra dag!


Days go by..

Hello! Dagar bara flyter iväg och det blev lite bloggpaus där. Lika bra för jag har inte så mycket spännande att berätta. Jag och Bella hade i alla fall mysigt igår, man behöver en eld kväll ibland. Vi eldade, grillade spett med potatis, stark sås och sallad till, snackade, lyssnade på musik och hade det gott helt enkelt. Kom in vid ett och idag tog vi sovmorgon till kl 11...Följde med Bella hem lite senare och vi gjorde det vi är bäst på, titta på film och så spelade vi lite sims också..Kvällen har jag spenderat genom att äta jordgubbar och titta på Morden i Midsomer.
Grejen med dessa sega "sommar" (Vad har hänt med vädret??) dagar är att jag inte har så mycket att berätta, blir mest om hur trött och igentäppt jag känner mig pga pollen och vad jag har sett på TV..Har faktiskt känt mig riktigt sjuk och jag snörvlar som sjutton. Har inga tabletter som funkar och tror dessutom att jag är både förkyld och allergisk...kul. Får ingen lust att sova kvar hos kompisar då heller, blir bara över dagen.  
Resten av huset sover så nu ska jag lägga mig och läsa och snörvla för mig själv. Imorrn ska jag och mamma upp i skaplig tid och åka till IKEA, sov gott!
Ni kanske tröttnar på eld bilder, men det gör inte jag.


Day dreaming

Såg nyss denna bilden på facebook, ganska sant. Nästan alla gånger man gråter så vet man inte av vilken anledning, kanske av massa olika anledningar, stress, besvikelse, frustration, trötthet. Fast för mig så gråter jag litemer på grund av sadness än vad bilden visar.
Nu tänker jag stänga av datorn och lägga mig och läsa istället, behövs nog för mamma sa något om att åka till banken imorrn....God natt!



Också en väldigt sann sak, hur ofta händer inte det liksom?? Det händer mig hela tiden, ögonen fortsätter läsa men huvudet är någon helt annanstans.

I GUESS I COULD HOLD IT IN, BUT YOU EXCITE MY EVERY CELL

Har just varit och handlat mat, väldigt kul och spännade..Ne men ska jag vara ärlig då tycker jag det är ganska kul att handla, sån är jag. Jag handlade blandannat något att grilla imorgon, för då ska jag och Bella elda i kåtan, grilla kött, snacka skit och lyssna på musik. Trevligt. Nu ska jag äta revbensspjäll!


Har massa Gavin DeGraw låtar på hjärnan, inte för att det gör så mycket.

England, England, England

Hey! Denna morgon var det svårt att komma upp ur sängen när man hördet regnet smattra på fönstret. Förutom att sova denna dag så har jag ätit chokladbollar och kaffe, varvat med att städa ur vårt sängkläderskåp och kollat på Escape to the country. Gud vad jag blir inspirerad av det programmet, och idag var det ett special avsnitt som handlade om stenhus.. Slutade med att jag satt och googlade på massa fina hus och då hittade jag lite intressant information, enligt mig.

Okej jag älskar ju filmen "The Holiday" med Jude Law, Jack Black, Kate Winslet och Cameron Diaz och jag föll för huset direkt, rosehill cottage. Då fick jag nyligen veta det här..
Dom byggde upp huset bara för filmen och tog ner det igen efter filmen! Jag blev riktigt förvånad för jag trodde att dom hittat en liten fin stuga som var gammal, men då visade det sig att den var uppbyggd. Dessa bilder hittade jag på en sidan där en tjej berättade att hon hade besökt staden där dom spelar in filmen flera gånger och aldrig hittat huset, inte så konstigt alltså. Men om jag fattade rätt så finns det däremot en nästan likadant hus som dom inspererats av som man kan hyra.
Då har jag lärt mig något nytt idag då.











Vill ha ett eget sånt hus! Så underbart vackert.

Story of my life

Har ägnat eftermiddagen åt att kolla på GoT avsnitt med Max och Anton, som också precis skulle se igenom hela serien. Jag och Anton hade redan sett några avsnitt men vi såg om dom, nu ska jag kunna vänta tills nästan gång vi alla kan se.. Sen har jag ätit god lasange,och nyss pratat med min farmor. Har lovat att hälsa på och visa bilder från Barcelona.
Nu funderar jag på att dricka lite te och läsa någon bok. Eller så blir det som alltid, jag är för lat för att ta tag och läsa någon bok så jag sätter på någon serie eller en film haha...



Storyn of my life dårå, eller kan det vara så att jag aldrig blir kär..Ne jag skyller hellre på det här.

INSTAGRAM



Ja det här med instagram. Jag var lite skeptisk först men nu gillar jag det verkligen! Så ni får gärna följa mig där och kolla mina bilder när jag inte bloggar, speciellt nu när det inte är lika smidigt för mig att blogga längre.
missagnescecila heter jag där också.


GAME OF THRONES

Hej! Idag är det mysväder! Var ute och hjälpte till att plocka ut grejer ur ett av våra uthus och så knöt vi upp hallonbusken, men då kom spöregnet. Tog skydd under en gran men nu är jag inne och ska kolla på Game of Thrones. När mammas kompis lagade vår ena laptop så la han in första säsongen av serien och idag kom jag på det så jag såg första delen imorse. Det verkar riktigt spännande och det slutade så spännande så längtar efter att se nästa avsnitt. Har 9 timmar kvar av första säsongen så nu har jag något att göra alla regninga dagar denna sommar, alla har ju sagt hur bra det. Har ni sett det? Eller följer ni något annan serie?? :)


chokladen och jag

Ligger i sängen och har laddat med film, cider och och min älsklings mint choklad. har ätit så mycket godis och chips i skagern så jag taggade annanas, kiwi och jordgubbar. men min bror kommer aldrig hem med jordgubbar och annanas skivorna som jag spanat in hela veckan gick ut 2007....kul, har iaf ätit kiwi men nu får det bli choklad. Och det verkar inte vilja funkar nu hellre så det blir ingen bild.

WHY'D YOU LOOK SO BLUE?

Hello! Ska börja med att säga något mindre kul, tekniska saker...Ne men jag skulle lägga upp bilderna jag tog i Skagern men det funkar inte som jag vill. Annars har jag alltid tagit kort med mobilen, gått in på internet på mobilen och laddad upp bilderna på min sida på blogg.se och så finns dom i arkivet liksom, så loggar jag in på datorn och skriver inlägget och använder bilderna. Men med den nya verisionen av blogg.se så går det inte och det är lite surt. Blir inga bilder från Skagern då men ska greja med det imorrn så vi får se...

Jag börjar om på nytt, hej! I torsdags höll jag på och packade så jag hann inte blogga och i skagern har jag inte riktigt använt elektronik, mobilen har mest legat avstängd i tältet. Men vi har haft jätte trevligt, hängt på stranden och ute bland stenarna och solat på dagen och eldat vid vattnet på kvällen, snackat, ätit gott, lirat lite fotboll med massa barn, badad badtunna mitt i natten osv. Och juste så har vi provat på att sola topless också, riktigt härligt så länge inte så många ser, men vi låg ganska bra där ute på stenarna! Och självklart har det varit supermysigt att sova i tält, käkat godis på kvällen, lyssnat på regnet, vakna av strålande sol. Tänkte att jag inte behövde berätta så mycket om min midsommar, så många som skriver om det överallt endå! ;) 
Kom i alla fall hem mitt på dagen idag och sen hade vi besök av en kompis till mamma och hans lille son Alexander, ätit "rester" från igår med familjen, duschat länge och ikväll ska jag bara slappa. Pollen gör mig riktigt trött och hängig så ikväll ska jag kolla på film, äta frukt och mysa i min säng. Hur har eran midsommar varit??

Tycker vi lyssnar på lite fin musik istället för bilder, first aid kit myser jag till nu.


vilken dag

Hej! Ligger i sängen och ska snart sova, tänkte bara kolla in lite här först. Idag har vi ju då först varit på loppisrunda och då jag hittade 3 tröjor, en tantigt söt blommig långkjol, två små svarta skinnväskor och en film. Sen åkte vi till Torp och började med att lyssna på en kille som hade föreläsning typ. Han var helt underbart charmig och inspirerande, mestandels skrattade man hysteriskt och vissa stunder var tårarna nära. Han hette Jonas Helgesson och han har nyss kommit ut med en bok vid namn, Etiketter ska sättas på julklappar, inte på människor. Och allt han sa var av sånt värde och man tog verkligen till sig det. Nu kommer ingen lägga något värde i det jag just sa men jag önskar att alla var där och lyssnade på honom, och var lika kloka som honom! Sen åt vi lite lunch där och träffade några bekanta. Vi träffade inte bara Linn utan Alexandra, min bästa kompis när jag var liten. Riktigt trevligt att träffa dom. Sen blev det fika och vid kl 8 bar det av hemmåt. Har inte tid att skriva så mycket mer, ska försöka sova nu så att jag inte sover lika länge som idag för imorrn ska jag packa. Vi åker nämligen till Skagern, men mer om det då! Eftersom att ingen teknik vill funka som jag vill så lägger jag upp en gammal bild på Izabell och Bella.

ute på äventyr

Hej! Hann inte blogga imorse för jag tog en riktig sovmorgon och tänkte inte göra något speciellt idag. Men så fick jag erbjudande om loppisrunda och en tur till torp för att hänga med linn. Så nu är jag, Bella, bellas mamma och linns mamma påväg dit. Hörs ikväll!

I met a boy last night

Okej jag skulle ju gå och lägga mig då, men detta är för gulligt för att inte dela med sig av. Okej detta är en blöjreklam om Libreros nya vår kollektion och jag bara smälter varje gång jag ser den. Hur gulliga är dom inte?? Deras små lockar och deras bedårande leenden på slutet, jag älskar den. Så här ska reklam vara, jag vill ju nästan köpa blöjor fast jag inte behöver dem!

God natt ♥

 
Råkade lägga in en hel spellista med videos, sorry...Behöver bara kolla första..

JOY

Hej på er! Sitter i soffan, dricker te och försöker förstå allt med den nya designen på blogg.se. Vi hade jätte trevligt igår så jag stannade över natten och blev kvar hela dagen, lika bra det för det finns inte så mycket att göra här hemma. Först blev det lite kvällsmat och lite senare flyttade vi ungdomar ut till altanen och spelade sällskapsspel! Vi körde absolut överrens och och vi parade ihop oss så vi inte skulle vara med dom vi kände bäst, och det är inte lätt att tänka lika. Det blev mycke skratt och så lite charader efter det också. Inte enkla charader med bara ett ord utan en hel konstig mening, väldigt kul i alla fall.
Sen förflyttade jag, Bella, Mårten och Elias oss upp till TV:n för lite film. Idag har jag och Bella haft sovmorgon, en promenad och sen blev det mer film. Sherlock Holmes är aldrig fel. Glömde ta bilder på kvällen men tänkte lägga upp bilder från promenaden, men det krånglar så det fick bli en webb cam bild. Ska lägga mig ganska tidigt idag så jag funderar på att lägga mig snart, är riktigt trött. Hörs imorgon!


Mynta och Pumpor

Och innan ni frågar, det håller inte på att bli en trädgårdsblogg, jag tycker bara om det mycket. För att fördriva tiden denna eftermiddag så har jag strosat runt i trädgården och så plockade jag lite mynta och gjorde te på. Älskar myntate och myntahonung, vanligtvis gör jag te av pepparmynta men i år har vi en ny sort, en marockansk mynta. Det säga att det ska vara den bästa myntan att göra te av och den var riktigt god. Jag tog också en före och efterbild på mitt och mammas lilla arbete som vi gjorde igår, att plantera våra
prydnadspumpor. Det blev två plantor över så dom gav jag till Bella och hennes mamma Sanna, hon fyller nämligen år idag så jag ska hem till dem vid kl 6.

Synd att ni inte kan känna doften, fast jag tycker faktiskt mynta är ganska fint också.

Före:

Efter:

18 juni

Hello! Jag är riktigt seg idag och sitter i soffan och slö tittar på tv. Jag känner också av pollen mycket idag, det kliar långt ner i halsen och det rinner och kliar i näsan, mys! Men har tagit en tablett och hoppas det blir bättre.
Idag vet jag inte hur jag ska göra, jag skulle åka till Bella eller till stan men jag sov för länge för att orka ta 12-bussen. Kanske åker till Bella senare.
Och annars? Vi hade jätte trevligt igår och filmen var väldigt spännade. Chris Hemsworth är så snygg som den skäggige jägaren! Och för att inte glömma dvärgarna, riktigt charmiga. Efter bion blev det en promenad över stan sen tog Izabell bussen och vi blev skjutsade av Mårten. Det blev mamma mia dunk i bilen och vid 1 var jag hemma. Somnade inte förens halv 3 så kunde ha sovit mycket längre idag..

Känns lite tråkigt för nu har Hem till Gården sommaruppehåll, jag vet att jag är nördig men eftersom programmet är gjort för england och vi ligger ett år efter i programmen så blir det inget speciellt sommarslut. Så det slutar efter ett helt vanligt program och man måste hålla sig hela sommaren för att få se fortsättningen..






BIO!

Nu är det äntligen dags för bio igen! Eftersom det inte var någon annan som ville hänga med så är det bara vi tjejer igen, Jag, Izabell, Bella och Emma. Fast det är inte så bara! Vi ska se Snow white and the huntsman och den verkar riktigt spännade. Börjar få lite bråttom men vi hörs imorrn!

Tycker jag ser yngre ut utan lugg, vad säger ni?
Kör på kavaj idag!






Trädgårdsplaner

Hej på er! Blev trött på att vara rastlös och lat, så nu när det blev finare väder så har jag varit ute i trädgården. Har mest gått runt och tänkt och diskuterat framtids planer för trädgården med mamma. Vi har så många planer, både större och mindre, men man har inte riktigt tid att börja med dem. Vi ska göra allt från att bygga ett pannrum, tvättstuga och badrum till att snickra ihop plank, plantera häckar, gjuta betong osv. Nu har vi diskuterad lite och jag har peppat lite så vi ska börja med att gräva i landet och plantera pumpor,
men först ska vi göra middag.

En bild som jag fotade i fredags när jag fick en liten kick och sprang och fotade massor. Blev inte så många bra bilder, mest enformig bilder på blommor. Men denna gillar jag, hur Humlen reser sig mot skyn.


Seg morgon

Hej, hur är det med er? Jag är rastlös och det är väldigt jobbigt. Oftast tycker jag det är skönt att inte ha något att göra men nu är jag så jäkla rastlös och det ät som om allt jag gör inte duger och så tröttnar jag. Jag blir extra rastlös och uttrkad när jag vet att jag har ett helt sommarlov att göra ingenting på, ah! Vad ska jag göra hela sommarlovet, speciellt med sånt här väder??
Både igårkväll och imorse var jag skitsugen på att gå på promenad, vilket inte händer så ofta. Men ser ni vädret eller?? Här hos mig bara vräker det ner! Så det blev att jag kröp ner i sängen igen efter frukost och kollade film.
Nu dricker jag kaffe och äter rabarberpaj och hoppas på att det sk bli bättre väder, fast man lär väl ändå inte våga sig ut. Det spöregnar ju i intervaller.. Nu ska jag fortsätta lata mig och komma på något vettigt att göra.



Hur gulligt? ♥

I'd die in you atmosphere

Ligger i sängen och lyssnar på regnet som öser ner och åskan som mullrar. Det är väldigt mysigt men jag erkänner att det vore mysigare med sällskap. Kände för att lyssna lite på John Mayer också, lugn musik med jätte fina texter. Som en person kommentera till denna låt på youtube "Does it matter if he's a nice guy or not?? He makes great music". Och jag är beredd att hålla med, han är ett svin men han gör underbar music. God natt.


CHANGELING

Igår hos Bella kollade vi å denna sorgliga filmen men Angelina Jolie som är baserad på en verklig händelse. Jag gillar inte riktigt hennes andra roller men hon var riktigt bra i denna och den är så hemsk. Den är inte ny för den kom ut 2008 tror jag men ni som inte sett den borde sen den. Den gick faktiskt på ettan igår på tv kl 9 så vi valde att vänta på den istället för att klicka igång en annan. Det är en drama film men jag tyckte faktiskt det blev lfite thriller för den var lite obehaglig. Väldigt bra och gripande och jag rekommenderar den verkligen.


Jul längtan..

Hej på er! Sitter och äter middag just nu och sen ska jag återgå till filmtittandet. När jag kom hem vid 5 så kollade jag lite på "Sweeney Todd" för att mätta, var så sugen på att se den men behövde bara se lite och lyssna lite på den fantastiska musiken och sen stängde jag av. haha, sen satte jag igång "The Holiday" och har just kollat klart på den. Att jag inte tröttnar, den är så mysig och nu har jag världens julkänslor....Längtar alltid efter jul på sommaren.

Igår kollade vi också på film, vi kollade på en jätte deppig film som jag ska lägga upp trailern på sen. Vi blev alla( det var jag, Bella, Emma, Bellas bror, hans flickvän och så kollade Bellas syster lite också) så deppiga så vi var tvugna att kolla på Mamma Mia efteråt. Haha, klassiskt. Idag har vi ju då vart på kreativ dag hela dagen. Det är något som Bellas mamma och deras granne Mia, som båda gillar att pyssla och fixa, har anordnat och det går ut på att man träffas, umgås och är kreativa tillsammans. Typ fixar med blomsterarrangemang, pysslar, syr. De flesta gjöt betong, Bella och Emma sydde medeltids klänningar. Jag höll mest sällskap och sorterade nålarna och trådarna i färgordning,haha.. Även fast jag inte gjort så mycket så är jag riktigt trött. Ska ta och se "The Tourist" nu och sen sova. Ha en fin kväll ♥



Sorry för att jag alltid gör så långa inlägg, men jag älskar att skriva!

kreativ dag!


BON'A PARTE

Aa inte Napoleon Bon'a parte då. Idag kom mamma hem med paketet med kläder från Bon'a parte som vi beställde för någon vecka sen. Jag fick en superfin behå och matchade trosor, ett par homewear byxor/pyjamas byxor och ett linne med flätade band.  Det ska komma en bikini och en blus också men det skulle dröja lite till. Jag är riktigt nöjd och allt passade, till och med BH:n som jag bara chansade med! Vad tycker ni, fint?

Nu ska jag äta lite nudlar och duscha, sen åker jag till Bella. Vi kanske hörs senare annars hörs vi imorgon.










Jag dör lite

Alltså ser ni det här badrummet?? Ser ni?! Det här är definitivt mitt drömbadrum, det är helt perfekt. Mysigt och en bra blandning mellan gammalt och nytt och det är bara så fint! Tänkt när jag har min egen lägenhet eller ett litet hus på landet, då ska jag ha ett sånt här badrum och gärna ett sovrum sådär också. Okej det var meningen att jag skulle göra ett inlägg om hur gärna jag vill ha ett badkar när jag flyttar hem ifrån och hur gärna jag vill kunna ligga där och äta choklad och läsa en bok, men jag hittade ju inte bara ett badkar utan enorm inspiration till mitt framtida badrum!
Det är ju perfekt med hyllväggen, dom lyxiga vita handukarna, små lådor och tvålar, ett stort fint handfat, ett badkar, ett litet fönster som man inter ser på bilden men som jag är säker på finns där och så ett sovrun innanför som också ser perfekt ut. Aa jag vet inte vad jag ska säga men jag behöver väl inte säga mer. Vad tycker ni? Är detta er stil, lantligt, mysigt och romantiskt eller vill ni ha ert badrum i någon annan speciell stil? ♥



Jag kom på att har jag inga planer för dagen så kan jag ju blogga massor!

Start på sommarlovet

Hej! Jag började denna fredag och mitt sommarlov med massa ägg och hem till gården, kan nästan inte bli bättre. Fast om jag ska vara ärlig, och nu kommer ni tycka jag är konstig, så är jag inte så taggad på sommarlov.. Detta året är jag kanske minst taggad, har inget speciellt att se fram emot. Ingen semester eller konsert eller liknande, och Bella och Emma brukar ofta ha mycket annat att göra. Jag får helt enkelt hoppas att det händer något kul. Just nu sitter jag och äter choklad som jag fick av mamma och Anton för att jag slutat 9:an och dricker kaffe. Vet inte riktigt vad jag ska hitta på under dagen men ikväll ska jag nog till Bella.


JAG HAR EN KÄNSLA SOM JAG INTE KAN BLI AV MED

Hej! Jag sitter här med en deppig känsla och jag kan inte släppa det. Grundskolan är nu avklarad och det blev en riktigt fin avslutning och en del tårar idag och har sitter jag nu och känner mig alldeles sentimental. Tiden på almby har varit helt underbar och jg kommer sakna lärare, alla jag lärt känna och min stora trygghet, MINA BÄSTA VÄNNER. Att jag är färdig med grundskolan är inte bara ett stort steg i livet utan jag ska också splittras från mina andra halvor. OKEJ, nu låter det som om vi ska gå på gymnasium flera hundra mil från varandra men vi har ju känt varandra sen vi var små små barn och gått i skolan tillsammans hela livet, vi är supertajta och nu ska jag inte ens gå på samma skola. Men samtidigt är det bra att "stå mer på egns ben", lära känna nytt folk och så vet jag ju att vi alltid kommer vara bästa vänner. 





Och så en fin Lars Winnerbäck låt som jag tycker passar bra, jag blir lite olycklig lycklig av den..

Läder, svett och kängor VS Vit klänning, parfym och klackar

Hejsan! Vilken dag det var igår! Jag hade för fullt upp för att blogga igår efter sunedagen. Var svart i hela ansiktet, hade latexnäsa och öron, var svart om fingrarna så jag kunde inte ta i något osv. Men jag lyckades få bort allt fetsmink och duscha och klä upp mig, och det gick ju ganska bra. Eller vad tycker ni? Både sunedagen och balen var riktigt kul iaf. Jag, Bella och Emma gick upp vid 6 igår  för at hinna sminka oss och klä oss, och sen tog vi bussen till skolan. Eh, ja ni kan nog förstå va folk stirrade på oss hela dagen(!) och det var riktigt roligt att kliva på bussen, haha. Folk i skolan blev också ganska imponerade, för att inte tala om alla barn! Det häftigaste var nog när vi satt och väntade på bussen upp på stan för att göra lite upprag(för det går ju sunedagen ut på) som på bilden och så åker en polisbil förbi. Vi tänkte haha den kan vi åka med, för ett uppdrag var att åka med en polisbil. Det dröjer inte länge förens samma polisbil åker förbi igen och gör en u-sväng i korsningen och stannar vid busshållsplatsen där förövrigt bara vi sitter. Det visade sig att dom undrade varför vi var utklädda och så ville dom ta bilder med oss! 3 jättetrevliga poliser och som ni ser på bilden så ville dom låtsas arrestera oss,haha. Vi nämde uppdraget och dom ville gärna vara till hjälp och skjutsade oss upp till stan. Superrolig upplevelse, nu kan jag säga att första gången jag åkte polisbil var som svartblod!

Var HELT slut efter dagen men orkade ändå dansa hela kvällen på avslutningsfesten och gissa vem som har träningsvärk i benen nu! Vi var framme vid lokalen vid 7 och då blev det middag och efterrätt blandat med allsång och tal. Efter allt det så dansade vi med våra partners och sen blev det fest hela kvällen lång!
Det var riktigt svettigt men folk dansade på endå, fötterna ömmade och mina vader är döda men jag lär minnas kvällen i alla fall. Var hemma vid 1. Idag har vi städat och spelat brännboll och efter skolan gick vi hem till Bella och umgicks.

Nu ska jag sova men vi hörs imorrn och då är det SOMMARLOV!

Orkade inte fixa bilden åt rätt håll, men här är jag Bella och Emma.

Emma och Bella, även fast man inte kan tro det!

Jag som blir "arresterad" av två väldigt glada poliser!

Avslutningsbalen

Hej! Snart bär det av mot avslutningsbalen, ska bara klä på mig och göra mig i ordning. Idag har det ju varit sunedagen på min skolan och jag tänkte att jag kunde berätta om det en annan gång, men det var en bra dag iaf och vi fick många kommentarer om vår utstyrsel! Jag slänger in en bild på hur jag ska se ut ikväll, fast jag har inte fixat mig på den bilden. kass bild och så är det åt fel håll men det får duga. Hörs!


snart bär det av mot sista vanliga dagen i grundskolan!


Antons student


























Här var ett gäng bilder från Antons student! Förutom mat, som jag älskar att fota så tog jag såklart massa bilder på Anton men också på annat folk. Antons kompisar är med på en bild och på den med barnen så är det min vuxna bror med familj. Det var en riktigt bra dag och jag är så stolt över honom ♥ Vitlökarna på presentbordet är ett skämt åsido, mest för att han äskar vitlök. Ne nu ska jag smälla ihop datorn och sova lite, god natt.

perfekt slut på helgen

Vilket humör jag har, är så jäkla excited! Efter att vi testa alla kläder så är jag bara så jäkla taggad till sunedagen det kommer bli så grymt. Speciellt att åka bussen på tisdag morgon, hahah. Ni får veta varför på tisdag för vi har lovat att inte säga vad vi ska vara, är ju inge kul om alla i skolan vet vad man ska vara.

Var hos bella lite längre än vad jag hade tänkt. Jag och Emma kom dit vid 12 och hon åkte igen vid 2. Jag blev kvar för jag hade inte provat mina kläder för Bellas brorsa som jag skulle låna dem av var inte hemma och vi visste inte var dem var. Sen kom Max för att fixa sitt hår som Bella färgade, och så kom lite andra gäster så det blev kaffe osv. Men fick prova mina kläder tillslut och det blev riktigt bra! när jag kom hem nu på kvälls kvisten så har jag städat mitt rum, och till och med sorterat papper! Kan bero på att jag spillde ut vatten över hela skrivbordet och var tvungen.. Lyckad dag iaf och nu sitter jag och äter yougurt och frukt i min nybäddade säng, har rockklassiker och tända ljus också. Kommer sova som en kung inatt, och så har jag sovmorgon imorrn också så behöver inte gå upp förens 9 om jag vill! 
Nu tänkte jag slänga ihop ett inlägg med bilder från Antons student innan jag lägger mig!

Blir en bild på Jays fina autograf istället.

Then you just desided, love wasn't for you

Hej och godmorgon! Idag ska jag till Bella och prova kläder! Eller nja typ kläder, för på tisdag är det Sune dan vilket betyder att alla klär ut sig och gör massa uppdrag. Jag älskar denna dagen och vi har riktigt bra kläder i år! Vi måste bara kolla så dom passar..Ni får vänta till på tisdag för att få veta.

Såhär såg jag ut på studenten. Hade på mig min gröna klänning, som är mycket grönare i verkligheten, och såg klädde jag ner det med converse och min nya älskade jacka. Eller ja, jag tog mest converse för att jag inte har några finskor. Efter sunedagen på tisdag så är balen på kvällen, som jag också ser framemot.

Ne nu måste jag duscha innan vi ska hämta Emma, hörs!



Tårta och ditt favorit program

Tja! Just nu sitter jag i min lilla soffa med en bit av dessa tårtor och ska kolla på HTG, perfekt lördag kväll när man är trött. Vår tur på stan gick bra och nu är jag faktiskt riktigt nöjd med kläderna jag ska ha på balen. Ska ha en vit klänning som jag köpte förra året och så köpte jag svarta "pumps", mönstrade strumpbyxor och en kavaj. Var orolig för att jag inte skulle så särskilt uppklädd ut men det blev bra. Bella hittade en klänning så vi blev klara i skaplig tid och då köpte vi jordgubbar att äta på. Det blev lite krångel med hur vi skulle ta oss hem men så knallade Max och hans syster förbi, Max hade spelat match, så vi fick åka med dom hem. Både jag och Bella var riktigt trötta och sega så vi fattade inte hur det skulle gå, vi skrattade år allt möjligt och dansade omkring i butikerna men det gick ju bra tillslut, haha..

Vad tycker ni om tårtorna då? Jag är riktigt nöjd och chokladtårtan är väldigt god! Jordgubbstårtan brukar vi göra men chokladtårtan improviserade vi typ ihop.


Minnen för livet

Hej! Hur mår ni? Jag mår super, speciellt efter gårdagen. Verkligen minnen för livet. Veckan har flytit på som vanligt utan något speciellt att berätta. Men måste säga att det är ganska soft(och lite onödigt) i skolan sista veckan, för i måndags kolla vi på film hela dagen förutom på matten.
I tisdags sov Bella hos mig och vi kollade på film och käkade popcorn och bara slappade och på onsdagen letade vi balklänning och skor i flera timmar utan framgång..
Igår var verkligen en bra dag, min käre bror tog nämligen studenten och på kvällen åkte jag och tjejerna till Arboga för Von Benzo konsert. Var ledig hela dagen och klockan 12 var vi vid Antons skolan och såg när han gick ut med de andra studenterna och efter det firade vi hemma med smörgåstårta och tårta. Riktigt trevlig och fin dag som fick ett PERFEKT slut. Jag Bella och Emma tog tåget till Arboga och hängde med Bellas syster som bor där. Så vi följde med hem till henne och satt och pratade och åt lite och sen förklarade hon hur man kom till folkparken. Vilken kväll, vi träffade massa mates(trevliga "fans"/ mates till VB) och fick en grym konsert. Det var första gången jag såg dom live och även om ljudet inte var någe bra på det stället så var dom så jäkla bra live!
Dom spelade massa bra låtar och efter konserten träffade vi dem bakom. 
Ni ska få bilder från min underbara fredag men nu måste jag duscha och sen ska jag och Bella in till stan för att fortsätta letandet..Vi hörs!


Tattoologist

Har kollat klart på filmen och SATAN vad sorglig den var. Det var nästan lika illa som Brokeback Mountain och då är det sorgligt. Jag är fortfarande alldeles rödgråten och deprimerad, och jag kanske borde sluta titta på så sorgliga filmer jämt för jag blir ju deprimerad. Men jag gillade filmen skarpt.

Från en sak till en annan, det är tur att tattoologist finns för där får jag mycket av min inspiration till min framtida tatuering. Det kommer antagligen dröja ganska många år för jag har ingen aning om vad jag skulle tatuera, det finns alldeles för många vackra och insprerande ord och meningar! Men jag får alltid små idéer och inspiration, men aldrig någon som är tillräckligt stark för att jag ska vilja ha det på min kropp resten av mitt liv.

Jag tittade runt lite och läste denna beskrivning till en tatuering och när jag läste vad det stod på tatueringen så tyckte jag det var gulligt och coolt. Bra beskrivning och jag antar att alla Harry Potter fans fattar.

"i took this to remember who i am, and where i come from, and to remember and even when times are dark, i can pull myself up to light. it sounds like a cliche but it warms me up to remember from time to time."

Expecto Patronium.



GOD NATT ♥

Media nerd..

Jag är intresserad av media, alltså filmer och skådespelare och det finns åtminstonde en sak jag är bra på. Att minnas namn och ansikten. Och en av de mest irriterande sakerna som finns är när man verkligen inte kommer på ett namn eller liknande.
I alla fall, idag när vi kollade i Bellas filmskåp så fick jag fram Bron till Terabitia som jag länge tänk se så jag fick låna den. Men jag tyckte verkligen jag kände igen den lilla killen det handlar om och då klickar det att det är ju Josh Hutcherson. Okej ni kanske inte kopplar på namnen men det är i alla fall killen som spelar Peeta i The Hunger Games, fast i Bron till Terabitia så är han väl inte mer än 13 kanske. De har gått 5 år sen den filmen kom ut så han har verkligen växt till sig.

Det är kaos i mitt rum så jag borde städa men jag ska fortsätta slappa, vill verkligen bli frisk! Så nu ska jag se Bron till Terabitia och antagligen snyfta en del. Emma och Bella sa att den är väldigt sorglig, ska bli spännande att se. Insåg dessutom att Zooey Deschanel är med och jag gillar verkligen henne! Det är tjejen som är med i bla Yesman och New girl som nyligen gick på TV och var super roligt! Okej nu har jag förlorat mig i media världen...

Zoeey Deschanel från New Girl






THE CITY CHANGES YOU

Goddag får jag väl lov att säga. Denna morgonen trodde jag att jag skulle vakna upp friskare, jag har faktiskt inte alls lika ont i halsen men har fått världens huvudvärk i stället..Känns som mitt huvud väger 100 kg, jag blir yr och matt när jag reser mig och det trycker i pannan och runt ögonen, härligt. Alvedonen och duschen gjorde det liite bättre.
Men jag ska nog ändå åka och vara med mina charmtroll en stund nu på eftermiddagen. Vi ska se sista Sagan om ringen och kanske spela lite sällskapsspel, men jag ska inte sova där utan åka hem och vila.

Vad tycker ni om bilden då? Det är den första bilden från Spanien som jag lägger upp och jag minns detta så tydligt. Det var vid 10-11 tiden efter att vi mött gruppen för att äta middag. Vi var kaffesugna efter det så vi gick till ett ställe och gud va flummiga vi var. Det var sista kvällen och jag tror man blir glad och social av att vara i en stad som Barcelona, där alla är sociala och kvällarna är så mycket mer livliga än i Sverige.
Vi var väldigt glada i alla fall och jag blir glad av bilden.

Mina egna charmtroll ♥

Lugnare än vanligt

Hej! Denna fredag blir det lugnare än vanligt, vilket är fånigt att säga eftersom jag alltid tar det lugnt. Men jag är i alla fall sjuk och det suger. Inte bara pollen utan jag har blivit förkyld också så det rinner ur näsan HELA tiden och det gör ont som sjutton i halsen. Som tur är har jag inte planerat något denna helg så jag kan bara kolla på film, dricka te och sova. Det mysiga vädret passar perfekt också.

Idag lyckades jag och Emma sluta tidigare eftersom vi inte gör något vettigt på lektionerna, så vi slutade stax efter ett. Då blev det en tur upp på stan och sen raka vägen hem till fotöljen och te koppen.
Förmiddagen var också chill, dans på idrotten och kak och tårt ätning på Hemkunskapen, skönt för jag är typ helt död.

Idag hade jag på mig min jacka jag köpte innan Spanien, tog en detalj bild på den och en bild på mina fina armband som jag köpte i Spanien. Nu syns ju inte det på bilden men det är typ en svart jeans väst med mjukis ärmar och en luva, älskar den!






RSS 2.0