Gott nytt år!

Nu ska vi åka till Max så jag tänkte bara slänga in en bild lite snabbt. Jag berättar om allt imorrn. Förut idag så hade jag en choklad ansiktsmask och så lurade jag på Anton lite också ;) Tyckte vi blev jätte fina! Men jag har lite bråttom, så vi hörs imorrn! Gott nytt år!

Minus och nyår idag!

Hejsan! Idag är det faktiskt flera minus grader och frost på backen. Men mamma sa att det skulle bli plus grader, vilket inte gör mig så mycket. Är nog skönare med plus på nyår! Just nu sitter jag vid datorn och har stereon på hög volym. Det är nog fjärde gången jag lyssnar igenom Gavin DeGraws skiva sen jag fick den igår, älskar hans musik! Tack Bella för skivan och tack Emma för att du har så bra musiksmak och gör så jag hittar flera bra artister jag gillar! <3 Haha, men det är faktiskt sant, t.ex Gavin DeGraw som Emma började gilla för flera år. Jag minns att jag hade svårt för honom i början men nu för tiden älskar jag honom :) Fast jag lyssnar mest på Chariot skivan, det är den jag har fallit för ;)
På bilden under ser ni min nyårs present som jag fick av mamma! Brukar inte få present på nyår men Anton fick en flaska Turkisk peppar likör(som smakar precis som stark hostmedicin, mumz :)) så mamma tyckte jag skulle få ett presentkort på Najz Prajz. Det är 200 kr så det kan jag nog få två skivor för :) Idag ska jag hjälpa till med vår trerätters som vi jämt äter på nyår, duscha, lyssna massa på musik..Aa det var väl inte så mycket mer. Skulle vilja byta header på bloggen också men min dator med alla bilder funkar fortfarande inte(!)..


Dressman

Japp, det är där jag har köpt dessa plagg. Det var rea och vi gick in av en slump och då fick jag syn på denna skjorta som bara kostade 150 kr! :) Den är superskön och lite tjockare. Och Rolling Stones tröjan kostade bara 75 kr! Den är lite stor för den fanns inte i S så det är M. Köpte en annan Stones t-shirt också, som är svart(den på bilden är mörkgrå irl), V-ringad och i S, och den tänkte jag ge till Emma. Många tycker kanske det är konstigt att handla på dressman men t.ex "kill" t-shirts är mycke snyggare än tjej t-shirts. Skulle du t.ex hitta en Stones tröja på H&M så skulle det vara tusen paljetter på eller något, inte fint enligt mig. Och det är billigt på Dressman :)
På tal om kläder, vad ska man ha på sig på Nyårs afton?? Jag ska till Max men hatar att vara "uppklädd". Blir antagligen svarta jeans och denna skjorta..;)

Oh, yesterday was a happy day

Hej! Blev ju inte att jag skrev något igår. Men vi tog 12 bussen in till stan för att köpa julklappar till vår bror o hans tjej och deras barn och present till farmor som fyllde igår. Vi fick mer tid än väntad så jag köpte lite kläder igår som jag tänkte visa senare. Vi hade iaf trevligt hos farmor igår, vi åt god plockmat och öppnade paket. Jag fick presentkort, en HP bok(den till höger på bilden längst ner), Nickelbacks nya skiva och lite annat smått. Sen blev vi kvar där lite längre än planerat, och vi åkte bara hem lite snabbt och lämnade julklappar och packade lite grejer. Sen åkte jag vidare till Emma och Anton åkte vidare till Max.
Väl hos Emma så hade vi julklappsbyte. Jag är jätte glad för allt jag fick och två av sakerna jag fick av tjejerna är på första bilden. Gavin Degraws skiva Chariot och en film men Heath Ledger, Johnny Depp OCH Jude Law :) Kan visa bild på allt imorrn. Sen åt vi mat och spelade sällskaps spel(Absolut överens och ett som Izabell fick av oss som heter Med andra ord). Med andra ord var jätte kul, det blev mycke skratt. Sen kom Anton och Max och var med och spelade och det var superkul att vara 6 st på det spelet, man måste vara minst fyra för man är i par. Rekommenderar det spelet stort! Sen varvade vi sällskapsspelet med pingis :D
framåt kl 3 så gick vi och la oss(efter många procedurer) och det slutade med att Anton och Max sov över. Vi fick precis plats med alla madrasser på golvet. Det var lite svårt att somna eftersom några av oss(Jag, Max, Emma och antagligen någon mer) var jätte pigga. Vi somnade tillslut men jag sov inte så bra för det mesta av luften i luftmadrassen gick ur och jag sov nästan på golvet.. Idag så följde jag med Bella till Marieberg för att köpa skor till henne och mat till Nyår :) Tänkte berätta mer om nyårs firande imorrn :) Nu blir det duschen.


Time to sleep, and count sheeps

Hej! har haft en trevlig kväll! Först spelade jag döda zombie spel med Max och Anton. Jag var bäst.. eller nått. Sen kom Tommy och Anna och då såg vi Jägarna 2, hade inte sett 1:an ens men den var ganska bra iaf. Och nu har jag precis åkt ur Monopol som vi spelat i flera timmar. Kul, Anton och Max hade typ 20 miljoner var medans jag hade alla städer intecknade och bara en halv miljon..;) Nu vet jag antagligen vad jag ska göra på nyår också, jag ska till Max :) Tror det får bli så. Men nu ska jag snart krypa ner i sängen, för imorrn ska jag och Anton till stan så jag kan inte sova hur länge som helst. Vi ska upp på stan och akut köpa en present(antagligen en blomma) till farmor och sena julklappar till mina brorsöner. Haha japp, jag är 15 år och är faster till 5 pojkar. Två av dom ska jag hitta något till imorrn. Kommer bli skitsvårt! Dom har allt och egentligen borde vi inte köpa något men det känns dumt att inte ge något. Vi får se vad vi hittar på. God natt! <3

I brist på andra bilder så fick det bli en på Heath Ledger.. :3

So true so true..


Onsdag 28 december

Hejsan! Allt bra? Jag mår fint. Jag har ju varit hos bella, och vi hade kul. Vi tittade faktiskt inte på film som vi jämt gör utan vi spelade spel och pratade och skrattade. Vi spelade först "absolut överens", efter som vi var 4 så passade det perfect för man skulle vara i lag, och det gick ut på att man skulle tänka så lika som sin lagkamrat som möjligt. Sen blev vi lite kreativa och skrev massa olika lappar med olika artister. Sen lekte vi en gissnings lek som gick ut på att man var två och två och stog mitt emot varandra. Bakom den enas rygg stog en från andra laget och höll upp en lapp med en artist på, så skulle personen sjunga en låt eller dansa och om den andra personen gissa rätt böt man plats. Typ som sista minuten som är med i "Doobidoo" . Det var skitkul och blev mycke skratt :) sen snackade vi massa om livet och sånt och hade skoj. Idag sov vi ganska länge, åt frukost och sen spelade vi monopol. Nu ska jag hjälpa till med maten, hörs senare!

En bild på jag hittade nu! på mig och Emma i Rom i somras, framför fina Fontana di trevi!

In a hurry

Jag har ganska bråttom för halv blir jag upp hämtad av Emma. Vi ska hem till Bella. Förutom oss så kommer Linn också. Izabell kunde inte så vi vet inte när vi ska ha julklappsbyte, det får bli någon annan dag kanske.

Tisdag 27 december

Hej! Vad har hänt med vädret?? Inte nog med att det är storm utan vädret är som om det vore oktober..eller mars! Inte det minsta snö, +5 och blåsigt. Det har ju som sagt varit storm, och det är det idag också. Inatt har det båsigt sönder fler rutor på växthuset, så jag kom precis in efter att ha plockat glas. Annars har jag sovit ganska länge idag. Eller ja, jag sov typ till tio men jag gick upp vid elva. Haha, drömde en så sjuk dröm imorse. I en american pie film, som heter naked mile, så springer ju massa studenter nakna i studentområdet. En så kallad "naked mile". Och imorse drömde jag att jag och flera från "Hem till gården" skulle springa nakna genom byn i det programmet. Haha men det är ju liksom lite konstigare att springa naken med en by(för då har ju alla olika åldrar, jag minns att jag var yngst och dom älsta var tanterna i byn..som är typ 75 haha) än med enbart studenter. I alla fall, när jag hade gått upp gick jag ner och åt frukost framför tv, strö tittade lite på sjunde himlen. Funderar på vad jag ska göra nu? Måste duscha och äta något innan jag åker till Bella ikväll iaf.

En lite otydlig bild från julafton. Det blev ganska mycke papper på golvet när vi hade öppnat alla paket..

Ultimat mys!

Just nu har jag laddat dvd:n och skurit upp en färsk ananas. Ska gå ner och hämta lite knäck och några nötter också. Tänkte säga att jag måste passa på att äta massa godis innan vi börjar träna igen men kom på att ananas och nötter är ganska nyttigt. Fast jag kommer väl äta lite choklad också..
Ganska uppenbart att jag ska se "The holiday". Jag bara älskar den filmen. Har säkert sett den 5 gånger men känslan, åh man blir så glad av den. Passar vid jul. Den är lite som mamma mia, man kan se den hur många gånger som helst..nästan. Gillar verkligen Jude Laws roll i filmen. Har inte tyckt någe speciellt om honom förut, men denna film har gjort så jag gillar honom. Ska kolla på den själv(forever alone, hehe) men det är mysigt ändå. Och det passar mig för då kan jag gråta för mig själv ;) ne, vi får se om jag gråter denna gång också. Det blir nog det sista från mig idag så God natt!

Bilden under visar hur det såg ut i förmiddags, innan vi plockade upp allt glas vi kunde hitta. Vi hittade glas nästan på andra sidan trädgården. Det blåser fortfarande massor ute men jag hoppas det slutar snart och att vi inte blir strömlösa igen..Vilken kontrast mellan bilderna förresten, jätte mysigt och inte så mysigt :P

Like somebody turned all the light's out.

Hej! Nu är strömavbrottet över! Vi har varit utan el sen igår kväll och den kom tillbaka för någon timme sen. Jag tycker det är ganska mysigt men det är lite jobbigt med kyl, frys, dusch och toa. Det har varit STORM hela natten. Inget träd har vält eller något men vårt växthus har blåst sönder. Det såg ungefär ut som det hade exploderat för det låg glas flera meter runt. Tog en bild så lägger upp den sen. Idag har jag läst lite och så har vi spelat sällskaps spel, det är en bra sysselsättning när det inte finns någon el. Först spelade jag, Anton och mamma men sen kom Tim och var med och sen kom också Mårten och var med lite :)
Det var väldigt kallt imorse när vi vaknade, jag hade ungefär 15 grader, men vi tände i alla(3) kaminer. Nu har jag duschat  och sitter och lyssnar på Von Benzo :) Insåg att det var över en vecka sen jag lyssnade på spotify, vilket betyder att jag knappt lyssnat på någon bra musik på ett tag för jag har inte så många skivor jag gillar. Har lyssnat slut på typ alla låtar jag vill lyssna på och det kommer inga nya :( Direkt jag hörde tonerna av VB blev jag glad!

Konturerna av min "willow tree". Det är en en ängel i trä, och just denna är "the angel of hope" och den håller i ett ljus. Kommer bättre bild någon annan gång.

Juldagen

Hej! Denna dag har jag spenderat genom att göra ingenting. Svårt att ge något exempel på vad jag har haft för mig..Men jag har ätit julbord igen, sett lite på Harry Potter för det gick på tv, ätit godis och tittat när Anton spelat Skyrim. Allså det spelet är kul. Lite min smak för det är fina medeltida byar, så det sitter jag och tittar på medan Anton gör uppdrag ;) Det var menigen att jag skulle foto det jag fått i julklapp men det får bli imorrn. Resten av kvällen vet jag inte hur jag ska spendera..Orkar inte ens se någon film, och då är man lat. Borde läsa för jag har sagt att jag ska läsa klart första delen av svärdet och spiran. Men i sånna fall vill jag nog hellre läsa HP ;)
Åh, vad trött man blir av att göra ingenting. Hörs senare!

En bild från september. Jag bjöd på ett litet fejk-leende ;)

God natt!

Om 5 minuter är julafton över, men juldagen brukar också vara soft. Då har man fått sina julklappar + att man fortfarande får äta gott. Vi har massa julmat över så det blir julbord imorrn också ;) Och mer julgodis också! Nu ska jag krypa ner i sängen, men först..ska jag ligga lite på min spikmatta. Japp, jag har fått en sån. Önskade mig inte någon men den är ganska skön faktiskt. God natt!

En glad Agnes!

Vi har sett kalle och ätit god mat och öppnat julklappar och va glad jag är :D Fick fina och bra saker, kommer inte säga allt jag fick för det är inge kul, vill hellre snacka med mina kompisar än att dom ska läsa det här ;) Vi har haft jätte trevligt iaf. Snart ska vi fika(saffrans renar!) men just nu har jag lovat min bror att kolla när han spelar sitt nya spel, Skyrim. Han är överlycklig. Söt är han också, jag fick tre presenter av honom varav en stog på listan, de andra två var spontan presenter. En av dem var en uppblåsbar madrass för två, vilket var jätte bra! Nu slipper jag bära in madrasser(från uthuset) om någon kompis ska sova över :) Förut idag lyckades jag få anton och mårten att spela sällskaps spel också, vilket inte händer ofta(okej, anton brukar vilja) ;)
Hoppas alla andra har haft en lika bra julafton som jag <3

A verry merry christmas!

Hej och God Jul! :) Idag vaknade jag tyvärr men magont :( Det är magkatarren somm kommer och går. Så jag var inte särskilt sugen på frukost, vilket är olikt mig. Men nu har jag tagit en tablett och mår bättre. 
Vad ska man ha på sig på julafton?? Jag har inga "fin kläder" att ha på mig. Hade först kjol och mamma tyckte självklart det var skitfint, men jag hatar kjol. så böt till skjorta och stickad tröja, känns mer som jag :D Har åtminstone röda naglar..Och vad gör man nu?? första julen jag känner så. Vi är ju bara hemma och det är ju på eftermiddagen som man öppnar julklappar, kollar på kalle och äter mat. Just nu gör man inge speciellt. Anton och Mårten sitter och spelar Xbox.. ;) Ingen snö heller, känns inte riktigt som jul. Men nu ska jag vara gladare, det är ju fortfarande jul liksom. Ha en bra jul afton, hörs senare!

Våran julgran innan vi la dit alla klappar. vilken sne bild ser jag nu..

It's christmas time..

Känner att det bara blir massa julbilder såhär vid jul..och inga bider på mig själv heller :O men tar ju inga..får skärpa mig på den punkten.
Just nu sitter jag lite vid datorn men funderar på om jag ska måla naglarna för att vara lite fin imorrn. Det är ju så jobbigt bara, och så har jag inte så många fina färger. Hoppas jag får något fint nagellack i julklapp, och massa skivor! Ja, jag är en av de få personer som fortfarande vill ha skivor och inte vill ladda ner. Inte bara för att det inte är bra(olagligt och så tjänar artisterna inte pengar) utan jag vill också kunna hålla i en skiva och bläddra i häftet i. Det är nämligen så att det jag lyssnar på nu för tiden har jag inte så många skivor med. Vill till exempel ha en Gavin DeGraw(!) skiva, en John Mayer och Nickelback skivor. Sen vill jag också ha Von Benzos nya, en Alestorm skiva, Takidas nya och en GnR :D Har  i alla fall slagit in alla julklappar nu och ska snart sova kanske. Minns hur jag alltid gick och la mig tidigt kvällen innan julafton när jag var liten, så att det skulle bli julafton fortare. Och sen gick jag och Anton upp tidigt och hoppade på mamma och ville öppna en julklapp på morgonen :') Det var förra året som jag inte kände den speciella julkänslan längre. Älskar fortfarande julen men inte på samma sätt som när man var liten. Längtar till imorrn men har faktiskt inte fått så mycket julkänsla.. Nu ska jag sluta babbla och göra något annat(antagligen sova..). Hörs imorrn! :)
God Jul <3

Chocolate

Hej! Idag har det varit ännu en dag med jul bestyr. Och jag fick änligen sov morgon! Har ju gått upp 8 ons och tors även fast jag har varit ledig, men idag sov jag till 10 :) Åt sedan frukost  och sen har jag bakat, städat lite och hjälpt mamma med mat. Jag har bakat ischoklad och gjorde dessa söta saker. Tog en gammal choklad kalender och hällde smält choklad i! Är nöjd för jag tyckte dom blev jätte söta :) Vi hat just klätt granen också. Detn blev ganska annorlunda jämför med hur vi brukar göra. Vår gran brukar vi klä i guld, och vita änglar. i år har vi istället några nya röda kulor, pepparkakor och så behöll vi änglarna. Den blev fin och lite enklare :) Nu har jag lite julklappar att slå in och så tror jag mamma ville se klart Halvblodsprinsen :) hörs senare!

Shopping, baking and wrapping

Det är vad jag har gjort idag. Mestandels iaf :) I förmiddags var jag ju och köpte de sista julklapparna och det gick bra och vi blev klara ganska fort. Vi tog en buss upp på stan och blev hem skjutsade av Bellas mamma. Sen har jag bara varit hemma och bakat och slagit in julklappar. Vi har gjort knäck och tryfflar :) Det blev några paket att slå in, men sparade några till imorrn också. Jag är nämligen väldigt långsam att slå in paket/julklappar,haha. Tycker det är väldigt kul och lägger ner mycket tid på det. Imorrn blir det en ännu en dag med "julförberedelser". Ska bl.a baka mer, hjälpa mamma med julmaten, slå in lite mer julklappar, byta till julsängkläder, klä granen osv. Här håller vi hårt på traditionerna , haha. Har inte så mycket att blogga om och känner inte så mycket för det. Men nu ska jag iaf snacka lite mer med Emma på fejan/facebook och sen krypa ner i sängen. Så är det när man inte har något liv, man sover i tid. Vilken tur att jag älskar att sova! God natt!

Evening pictures

Hej! Klockan är knappt 10 och jag är färdig att däcka..Blir ganska tidigt imorrn med, vi ska nämligen till marieberg. Så jag ska lyckas kliva upp vid 8 och gå in i duschen. Det tar hundra år att duscha i vår dusch! det är skit dåligt tryck och det är lite jobbigt när man har långt hår.. Imorrn ska jag köpa de sista julklapparna. Det är både kul och asjobbigt att gå på marieberg. Så det är nog bäst att jag får massa sömn :P
På bilden nedan syns ett vedträ som jag tyckte var intressant. Skulle lägga det i spisen men då såg jag det fina mönstret gjort av larver och sånt, och fick lust att fota det :) Tycker sånna mönster kan vara jätte fina! Sen tog jag kort på julklapparna som finns hemma hos oss just nu, och en närbild på ett paket jag tyckte var extra fint. Älskar traditionella julklappar med gråpapper och lack! God natt från mig, ska sova så snart jag har fixat lite saker!

En suddig bild på alla julklappar so far. Blir fler imorrn.
En närbild på ett av mina favorit paket

Hem till gården-HTG

Hej! träningen gick bra idag och medans vi väntade på bussen så åkte vi upp på stan en snabbis. Kom hem vid tolv och sen dess har jag ätit lunch och kollat på hem till gården. Hann bara se ett halvt avsnitt imorse och det var skitspännande så var tvungen att se vidare! När jag kollade runt på google efter en bra bild från HTG(Fick bli denna även fast den också är kass) så hittade jag massa information om serien OCH en länk till discshop där man kan köpa en "box" med highlights från programmet!! Har aldrig hittat någon HTG box(det är 6 skivor) förut och denna kostar bara 59 kr(!). Det vore en perfekt julklapp till mamma! och om jag köper den innan kl 4 idag så kommer den imorrn!! Då till problemet. Ett, jag är inte arton så jag måste beställa i mamma namn så om den ska hämtas ut så måste mamma hämta den.. och om den kommer hem med posten så kanske mamma hämtar posten och ser....Åh! Vet att hon skulle bli skit glad iaf..

Onsdag 21 december

God morgon! min första lediga dag och jag är uppe vid kl 8. Jag och Bella ska in till stan och träna, och min buss går tjugo över. Jag sitter och äter frukost och ska försöka hinna se ett avsnitt hem till gården :) hörs senare!

Lite söt men läskig bild tycker jag. Sitter fortfarande vid datorn som inte har några bilder..

Old pic on a tuesday

Hejsan! Allt bra? Med mig är det toppen och...det är JULLOV! :D Idag och igår har varit roliga dagar, inte vanliga "sitta i bänken dagar". Som jag berättade om lite snabbt i söndags så hade vi volleyboll turnering och simning igår. Det var ganska kul med volleybollen igår men mitt lag förlorade alla matcher, men vi var glada ändå :) Igenligen spelade vi ganska bra och ledde i början på de flesta matcher men sen hände det nått och det andra lagen vann med några poäng över oss. Simningen med skolan gick ganska fort och efter det fick vi gå in på äventyrsbadet. Vi hade skoj och idag har jag bara ett blåmärke faktiskt, från när vi åkte forsen ;) Efter skolan åkte jag hem till Bella och vi tittade på film. När jag sen skulle sova så somnade jag som en stock(kommer jag göra idag med)!
Idag åkte vi först skridskor. Jag är inge bra på det och det faktum att skridskorna(som för övrigt var typ st 42..) gjorde så jävla ont gjorde ju inte saken bättre. Åkte lite och sen drog typ alla tjejer i min klass till Max och åt, mums :) Sen tog jag, bella & emma en trevlig vinterpromenad tillbaka till skolan för att städa och leka med klassen, haha. Sedan på kvällen var det avslutning(julshow i aulan) och betyg utdelning. Är nöjd med mina betyg och showen var rolig.
Nu ska jag snart sova, är trött och får inte sova ut imorrn bitti för jag och bella ska nämligen träna ;) God natt och hörs imorrn!

En flera år gammal bild på mig! När jag var liten såg jag lite upp till min bror och hans coola kompisar så jag var lite "killig". Men gillar verkligen denna bild, den väcker så många minnen för mig. Vet precis vart vi är men minns inte stunden då bilden togs. Men den togs av min bror utan att jag märkte det och sånna bilder kan bli väldigt fina.

My sunrise your sunset

Tämkte bara slänga in en bild och säga godnatt ;) Två dagar kvar i skolan nu och sen jullov!! Men det är inga vanliga dagar utan imorrn ska vi ha volleybollturnering och på eftermiddagen ska vi simma. Jag tycker det ska bli kul men vi får se vad min mage tycker..Har ju fått magkatarr :( Vill gärna vara med så vi får hoppas jag mår bra! På tisdag har vi skridskor, vilket jag tycker är mindre kul. Iaf när man gör det med skolan vore roligare om man gjorde det med kompisarna bara. Jag är verkligen sämst på det + att jag inte har några skridskor så måste spendera en evighet på att hitta några som passar som skolan lånar ut...Sen på eftermiddagen tror jag vi ska städa och göra lite aktiviteter med klassen. På tisdag kvällen är det avslutning! :D
God natt!

Cute snowy owl

Hittade denna bild på google(min dator funkar fortfarande inte..) och tyckte den var jätte fin! Älskar ugglor så fina och coola djur. Tänkte mest berätta att jag inte gjort så mycke annat än att titta på massa hem till gården, fikat och dekorerat pepparkakor idag. Just nu tittar jag och mamma på Halvblodsprinsen :D ovanligt, för mamma brukar inte ha tid att se på film och om hon har det kan hon inte sitta still tillräckligt länge..Vi kanske inte ser hela idag utan fortsätter imorrn. Men nu ska jag se vidare! Kanske inte skriver mer idag, vi får se. Ha det gött!


Söndag 18 december

God morgon! Jag har just ätit frukost och har tagit med min kopp med te till datorn för att kolla hem till gården. Min dator funkar fortfarande inte så därför blir det ingen bild. Kanske tar någon bild sen och lägger in den på denna dator.
Idag är det snö! Vet dock inte hur länge den kommer ligga kvar men det är -1 ute iaf :) Idag ska jag baka lite och göra glasyr till pepparkakor. Sen har jag ju typ 10 avsnitt HTG att se! Men det gör inte mig något. Hörs senare. Ha en bra söndag! :)

Go to bed and dream happy dreams

Det är internet problem på min dator så jag skriver från den gemensamma datorn, och där finns det inga bilder. Jag hade ungefär 10 bilder så tog denna fina bild på Heath Ledger, men det har jag inget emot iaf..:3
Nu ska jag lägga mig och drömma lyckliga drömmar, har nämligen inget bättre för mig. Har ju inget sällskap och kan inte kolla på hem till gården i sängen, eftersom min laptop inte funkar just nu..Kanske läser men är inte på det humöret. Tänkte bara säga god natt för idag, happy dreams to you all!



My lovely HP collection

It´s just growing bigger! Detta är min fina samling som inte är fulländad än, inte på långa vägar. Det sista delen av dödsrelikerna är jag ganska säker på att jag får av mamma i julklapp, och kanske nån bok också. Håller på och läser bok 4, allså den flammande bägaren. Så det saknas den sista delen av filmerna och 3 böcker. Sen kanske jag ska ha alla böcker på engelska, haha vi får se med det men det vore grymt! Har blivit lite av en nörd..Först när jag såg filmerna var jag ganska liten och fattade inte allt men sen kom jag in i det mer och mer. Och innan halvblodsprinsen(tror jag det var) kom ut på bio så hade vi HP "maraton" och det klarnade lite. Sen såg vi halvblodsprinsen och båda dödsrelikerna på bio och gud va bra jag tyckte de var. Blev uppriktigt sagt lite ledsen efter sista filmen och när jag såg intervjuerna om hur skådespelarna tyckte det var att allt var slut, haha. Daniel, Emma och Rupert väckte ju liksom upp med filmningen. Slut nörd snackat nu ^^
Böckerna är ju väldigt dyra, 250 kr styck. så dessa fyra böcker är ju tusen spänn..

Lördag 17 december

God morgon!.. God eftermiddag! Jag vaknade inte nyss utan jag gick upp vid 10 och åt en stor frukost, är ju en riktig frukost människa! Eller..jag älskar ju alla måltider ;) Efter frukosten gick jag tillbaka till sängen och låg och läste Harry Potter i en timme. Känner att jag ska försöka läsa mycket detta lov, för när det är skolan blir det ingen läsning för vi har så mycke annat. Har ju svärdet och spiran och HP att läsa.
Snart ska jag och min bror åka in till stan och handla mat och ingredienser till julbaket! Vi har ingen cocos hemma och då blir det svårt att göra saffran cocos renar :P

Fikade nyss. Cocos topparna passar inte riktigt in med "julfikat" men vi blev så sugna på det så bakade det här om dan. Jag älskar cocos! Bildet under visar en tomten jag har stickat i syslöjden, är riktigt nöjd!
Den fyller såklart ingen funktion, men jag tyckte det var smart för man sätter den på en flaska. Och man har ju oftast ganska många flaskor på jul, typ julmust :)

Friday

Tjena! Skrev inget igår för jag var hos Emma. I skolan igår såg vi på film hela dan förutom på en lektion, vilket var soft men man blir väldigt trött. Efter skolan gick jag och emma och tränade och sen åkte vi och Max hem till emma :) vi spelade pingis och hade sköj. Efter en stund kom Rasmus också, en kompis vi inte sett på ett tag. Min mamma kom med lite nya träningskläder och annat så jag kunde sova hos emma. Vi var båda väldigt trötta så när rasmus hade åkt hem gick vi och la oss.
Efter skolan idag åkte jag upp på stan med mamma för att köpa julklappar till herrarna i huset..Och det var såklart svårt. Speciellt när man har så ont i magen att man knappt kan stå. Jag har nämligen fått magkatarr, tror vi :-/ Åt någon tablett när jag kom hem så nu mår jag bättre. Har ätit god mat och har den senaste timmen suttit och kollat på en film på tv. "Vid din sida" heter den. Jag gillar Julia Roberts och filmen är ganska bra. LIte sorglig för mamman har cancer..
Hörs imorrn och då kommer jag skriva mer. Ska bara vara hemma i helgen, och vi ska baka julgodis tror jag så kanske lägger upp ett recept på jätte söta cocos renar :) Är som vanligt trött på fredagar så kommer lägga mig efter filmen, god natt!

En suddig bild för någon vecka sedan.

necklace

Halv sitter i sängen med datorn i knät och ljus tända. Tänkte stänga av datorn och läsa lite. Imorrn ska vi träna och efter det ska jag kanske hem till Emma och köra pingis :)

På bilden är ett halsband jag hade på mig idag. Det är ovanligt att jag har guld för jag har jämt silver smycken. Det beror inte på att jag inte gillar guld utan snarare att jag har så mycke silver smycken. Detta halsband fick jag när jag var liten och jag älskar det<3 Lite otydligt på bilden vad det är men det är iaf en torkad blomma i halsbandet. Med det så säger jag god natt!


Gingerbread

Hej! Gud vad uttjatat hej är..Tjena! Idag har jag självklart varit i skolan och det har varit bra och ganska softa lektioner. På eftermiddagen har vi sett på film på spanskan och sjungit jullåtar,engelska såklart, på engelskan :) Filmen var "Barnhemmet". En spansk film som vi sett förut men man fick välja mellan två filmer som sågs i olika salar och den andra filmen var en action film som handla om något fängelse och det lät inge kul. Barnhemmet är en skräck film som jag(bella o emma också) tyckte var läskig..jag tyckte till och med den var väldigt läskig. Men barn är läskiga och jag är ganska känslig. Den var dock inte lika läskig andra gången :P Den ska vi fortsätta se imorrn bitti. Efter skolan åkte jag upp på stan och köpte en julklapp till mamma, och nu gör jag inget speciellt. Njuter av att inte ha några läxor och att det snart är jullov!! :D Skriver senare!

Ska sluta med pepparkaks bilder..Men det här är från igår :) om nån undrar varför vissa är brända så är det för att jag och mamma gillar lite brända pepparkakor^^

13 december

Hej! Lucian idag gick bra och jag är väl nöjd. Idag kom jag hem vid tre och innan det tränade jag. Jag har mest suttit i soffan och kollat HTG och ätit apelsin. Men nu är det dags för pepparkaksbak! Bilder kommer antagligen sen.Bilden nedan är från förra året-

Snart är det jul!

Och gud vad jag längtar, måste fixa alla julklappar först..Jag har för tillfället köpt två. Idag har vi haft lucia övning och sen åkte jag och bella upp på stan en snabbis för jag behövde vita strumpbyxor till imorgon. Vi ska vara kl 7 i skolan och jag har ställt klockan på 05.30..Men jag är glad ändå. Blir bara ett kort inlägg för jag borde ju verkligen sova. Tänkte läsa lite HP så kanske jag blir trött. Det är väl typiskt att man inte är så trött när man ska upp extra tidigt. God natt alla och hoppas ni får en trevlig lucia! :)


Blir så sugen på att slå in paket när det finns så många fina papper hemma!

härlig helg

Hej! Det har blivit låg uppdatering denna helg men jag har knappt varit hemma sen i fredags. I fredags bloggade jag lite snabbt medans jag var hemma och duschade och packade lite saker, för att sedan åka till Emma. Jag och bella sov hos henne och vi tittade på film och spelade pingis! Om man inte kört pingis på ett tag så är det sjukt kul! Först körde vi med Emmas familj men sedan så kom Max och Tim. Det är två kompisar och vi körde pingis med dom och lyssnade(och dansade lite fult) på rockklassiker. Ganska soft. Efter att dom åkt var klockan ungefär 1 eller nått och då sov vi. Vi måste ha sovit grymt skönt för jag och bella sov till halv 12(!!). Ni tycker säkert inte det är mycket men har inte sovit så länge på nått år typ..:P Efter frukost(lunch) så kollade vi på film(jag och bella skulle ha dragit och simmat men vi orkade inte..) och sen följde bella med mig hem och vi bakade kakor åt bellas mamma för att dom renoverar köket. Sen drog vi vidare till bella och efter en stund kom emma också.
Vi käkade  och sedan kollade vi på film. Först Sherlock Holmes, så vi kan se nästa på bio, och sen stolthet och fördom, den med keira knightley och Matthew macfadyen(Ignorera stavningen..) :)
Tänkte snacka mer om filmerna typ imorrn för annars blir det ett himla långt inlägg.. Till filmen filmerna hade emma köpt massa godis. En påse salt och vinäger chips, två påsar polly, en påse risen och en marabou! :)

Idag åkte emma hem rätt tidigt och jag och bella har pysslat med lite allt möjligt, bla lagt ansiktsmask(^^), putsat fönster och gått ut med hundarna. En salig blandning :P Nu på eftermiddagen har jag bara gjort ingenting..vilket betyder att jag glömt bort tiden medan jag suttit och kollat på trailers och intervjuer på Y-tube..:D Efter detta långa inlägg säger jag godnatt! ska inte sova riktigt än men snart.

En bild från vinterpromenaden. det var lite halt...

"Brazilian night"

Hej! klockan är halv tolv och jag bloggar fast jag borde sova. Ska upp vid sex imorrn. Men, blogga ju inte igår så kände att det var dags. Idag har jag iallafall gjort mycket. Slutade vid två och då drog vi och tränade. Efter det gick vi på stan med bellas mamma och letade julklappar. Och vi sju gick vi på "Brazilian night" som var typ en konsert. Den var obligatorisk för den var istället för bild&musik profilen, men jag och Emma behövde egentligen inte gå för vi går ju på lucia istället. Men jag gick ändå, med bella, och det var ganska kul. Åtminstonde kvällen i helhet men konserten var inte superbra. Kan berätta mer om den imorrn, om jag hinner... Imorrn står skola och julklapps letning på listan. Och efter det ska vi sova hos emma :) Hörs imorrn!

Bjuder på en suddig bild från "konserten". Alla var iaf väldigt skickliga, är lite svag för trummor och snygga trummisar...

6 december

Hej! Idag har vi tränat och det gick fint. På en av maskinerna kände jag av min träningsvärk från i fredags, vem vet kanske vaknar med träningsvärk imorrn också?..;) Just nu sitter jag och skriver på engelskan. Den ska in imorrn och jag har renskrivning för hand kvar..Men jag hoppas jag blir klar imorrn på lektionen. Imorrn bitti börjar dagen med svenska vilket betyder att vi ska fortsätta se "Pojken i randig pyjamas". Det har jag sett fram emot! Imorrn blir det en sen dag för det är ju lucia övning. Men det ska bli så skönt, för spanskan och engelskan är sista läxorna och efter imorrn är vi läxfria :D

Bilden från ikväll. Glögg, pepparkakor och enbärsmust(inte med på bilden dock). mums! kan det bli mer juligt?
Blev väldigt sugen på att slå in paket, en av de bästa sakerna med jul enligt mig! Mamma kom hem med massa fint papper förut. Finast enligt mig är vanligt gråpapper men sådan har vi inget just nu, men vi hade massa andra fina! Glansiga röda paketpapper med tomtar på är inte min grej. kanske gråpapper med ett rött sidensnöre till?
Det tycker jag är fint t.ex. Måste bara köpa mer julklappar först, så jag har något att slå in!

God natt alla fina!

Music made my evening

Hi there! Jag är på glatt humör. Vet inte riktigt varför, för jag har mest gjort läxor.. fast inte övat på kemin till imorrn..Det borde jag göra. Men det är antagligen musiken. Jag har lyssnat på Sweeney Todd medan jag har gjort engelskan, som har gått ganska bra. Har typ skrivit klart men ska renskriva allt för hand också..Just nu lyssnar jag på Gavin Degraw, och gud vad jag älskar hans skiva Chariot stripped version! Fick jag säga en låt som gör mig lycklig just nu skulle jag säga Follow through, som är på den skivan. Gud vad jag vill ha den skivan, läs: hoppas bella och emma läser detta och uppfyller min önskan ;D Vill också ha John Mayer på skiva, de två artisterna är de två "lugna" jag lyssnar på mest.
Just nu sitter jag och dricker te och ska kolla HTG. Dricker pepparmynta te, en av mina favoriter. Som förresten på minner mig om sommar. På sommaren brukar jag alltid plocka pepparmynta i trädgården och göra te av det <3 bilden nedan har inte så mycket med något att göra men har ju inte så mycket bilder som passar att lägga upp så tog denna i minne av sommaren.
Det snöade ju för första gången idag :D Fast det var ju bara pyttelite men hoppas det kommer mer snart!

Skriver ju oftast bara ett inlägg om dan som då oftast är långt. Men just nu är det lagom för mig att skriva ett inlägg om dan, och då blir det långt för att jag har ibland har mycket att säga och det är skönt att skriva av sig.

Hörs imorrn! Sov gott!

the weekend is over..

Hej! I helgen har jag inte hunnit skriva så mycket. Åkte ju igår förmiddag och gick på stan(hittade en julklapp iaf) och sen var det bio och efter det sov vi hos emma. Lyckad helg! Men det där med läxor hann jag inte riktigt. Jag har försökt gjort det nu på eftermiddagen, och när jag säger försökt då menar jag att jag aldrig kommer igång. Så det blev inte mycket läxor, hoppas jag klarar biologi provet imorrn ändå!
Filmen var i alla fall jätte rolig. Och vi är ju ganska bra på att skratta, speciellt tillsammans. Så det blev mycket fniss under filmen. Efter filmen var vi alla på glatt humör :) Vi satt en väldigt liten salong och såg bion, vilket jag tycker är positivt. Jag tror det var 5 rader. Allra roligast är ju om man är själv, med sina kompisar då, i salongen! Efter filmen blev Linn hämtad och vi andra gick i regnet över stan och väntade på bussen. Sen tog vi en buss hem till Emma och satt och pratade och drack te i nån timme. Sen kröp vi ner i sängen och låg och pratade. Imorse åt vi frukost och sen la vi oss igen och kollade på kalle och chokladfabriken medans vi åt godis. Perfekt slut på en lördag och början på en söndag! Kom hem vid två, och har inte gjort så mycket vettigt sen dess. Nu ska jag lägga mig och kolla på HTG. Har igentligen 6 avsitt att se och imorrn kommer nya, men inte en chans att jag hinner se alla dom nu.
Ska upp vid sju imorrn och då gör emma mig sällskap :) Imorrn är det ny vecka och jag börjar den med att vara dåligt förberedd inför ett prov.. hoppas det går vägen iaf! God natt!


Bjuder på en inte så fin dagsfärsk bild på mig själv.

Hej träningsvärk!

God morgon! Jäklar vilken träningsverk jag har i rumpan och framsidan av låren! Får se hur jobbigt det kommer bli att gå på stan idag, bara jag går vanligt gör det ont! Ganska skönt att för en gång skull ha träningsvärk men var inte beredd att få så här mycket eftersom vi inte brukar få av träningen. Måste vara idrotten för där gjorde vi nåfra riktigt jobbiga övningar som jag sedan upprepade på träningen. Bl.a utfallssteg och några skitjobbiga veritioner av plankan! Och eftersom jag inte är van att få träningverk av träningen så stetchade jag inge någa. Så det kan gå :P Kanske kommer bli jobbigt att sitta på bion också.. ska bli spännande att se!

Ska iaf duscha nu, boka biljetter till bion, ringa farmor och göra mig klar. Sen bär det av till karslund(till en butik) och sedan vidare till stan för att träffa bella. vi ska kolla på julklappar och senare kommer emma och linn också och då blir det bio! :) Om jag hinner skriver jag om filmen! Hörs!

En bild på mig igår. satte upp luggen så jag såg ut som i sexan ^^ då hade jag jämt håret uppsatt med hårspännen och den där mössan :)

Fredag 2 december

Hej! Kom ju hem vid åtta idag,efter att ha sålt fika. Då åt jag mat och kollade på idol, tyvärr åkte Moa ut..Blir inte mer än detta idag, håller på att somna. Hade bilder på mig själv,vilket inte händer så ofta, som jag hade tänkt lägga upp men det skrångla så det fick bli denna bild som jag tog nyss. Skulle ju berätta om bion också men jag får ta det imorrn om jag hinner. Imorrn ska jag nämligen till typ en julmarknad, sen ska jag upp på stan, hoppas någon vill gå med mig, och sen är det bio :) Efter bion ska jag antagligen sova hos emma och på söndag är det läxor. Helgen kommer nog gå fort.. 
Nu somnar jag så god natt!


Pics baby

Hej! jag är glad gör jag lyssnar på VB skit högt :D Tänkte slänga in lite bilder från idag. Ni kanske inte vill se sånna här bilder, men ni kan kalla mig nerd om ni vill. Jag älskar att ta bilder när jag bakar! Men mamma tyckte det var lite jobbigt när jag helt plötsligt skrek "freeze!" haha, nej då. Saffranen var så färgglad så jag var tvungen. Och adventljusen fick komma med också. Tyckte sockret på tredje bilden blev fint. Glömde dock ta kort på kakorna, men men. Kommer antagligen göra fler sånna kakor snart. För det blev inga kvar till oss(jag ska ju sälja dom) och mamma ville ha. Och bellas mamma ville också att jag skulle baka(dom håller på att renovera köket) :P
Imorrn blir det en lång "skoldag". slutar vid 3 sen blir det träning, och från kl sex till halv åtta ska vi sälja fika. Jag brukar alltid somna tidigt på fredagar, för att jag är så trött efter veckan. Och det är bara jag och mamma hemma imorrn, så blir väl HTG :) men på lördag blir det bio, berättar om den imorrn!
Tro det eller ej men nu ska jag sova. Eller ja, kolla HTG och läsa. Ha det gött! Goood natt!

1 december

Hej! Just nu håller jag,mamma och min bror på att baka. Jag kom hem vid kl 2 idag vilket är ovanligt för min del. Hade inte kunnat komma hem så tidigt om jag tagit en buss, men vi fick skjuts av min bror och mamma :) Jag bakar kakor och tillsammans gör vi lussekatter också. Vi gör väldigt många så vi har nästan ingenstans att göra av dom, vårt kök är ju inte så stort. Kommer bilder senare hade jag tänkt. Måste kolla på kakorna nu!

Bilder på tårtorna vi åt när jag och emma konfirmerade oss :) det är emmas mamma som bakat dessa fina tårtor!

RSS 2.0