Candles and roses

Hej! Nu hade jag tänkt blogga lite snabbt, vill egentligen bara gå och lägga mig men har läxor.. Idga efter skolan åkte jag och emma hem till bella för att plugga. Det gick så där, vi blev typ klara med hemkunskapen iaf. Blev mest flams och fniss, och bella tog bara massa kort hela tiden. Sen drog vi till demostrationen. Det var inte så mycket folk där men vi lyssnade på det en stund. Det var inte så mycket av en demostration utan mest olika människor som talade. När det var klart gick vi till donken och drack varm choklad medans vi väntade på bussen. Det går ju inga bussar ut till oss men vi tog 721 och så blev jag och Max hämtade av hans pappa :) Har duschat, ätit mat och suttit vid datan och slösat tid. Ska plugga lite spanska och försöka göra matte läxan sen ska jag sova, fy fan vad jag har längtat efter min säng ♥ Speciellt när vi stod vid demostrationen. Det var jäkligt kallt, höll bokstavligen på att frysa rumpe stumpen av mig. Kunde ha klätt mig lite varmare men tänkte inte på att det imorse, speciellt inte eftersom jag försov mig och massa tid gick åt att dampa på min lugg...Hörs mer imorrn!♥

Vi mötte upp min mamma på blomsterlandet idag och jag fick ett fint doftljus av henne :) Ett ganska stort vitt som luktar Jasmin. Vi hämtade ut Takida biljetterna idag också :D tänkte fota dem, men det får bli en annan dag.



Early night

Nu har jag gått igenom allt basic till matte provet, så kan det ganska bra. Hoppas på ett VG iaf, det är ungefär där jag brukar ligga. Har just duschat också och nu hade jag tänkt lägga mig i tid för en gångs skull!
Kommer nog inte somna förrens om några timmar men det är tanken som räknas..Ne men har ju vilat då, alltid något. Ska lägga mig med datorn i sängen och kolla på HTG :)
Tänke passa på att säga att imorrn efter skolan ska vi hem till Bella och sen ska vi på demostration på Stortorget(?) kl 18, mot tvångstrelisering. Kan inte något värst om det men Bella kanske har skrivit något. Egentligen har jag inte tid, men får ta tid. Vi har spanska och Matte läxa tills på onsdag, och hemkunskap och teknik till på fredag så borde plugga imorrn men vi får se om jag hinner det också. Tror vi ska plugga(läs: försöka) imorrn hos Bella. Vi får se när jag bloggar imorrn, vet inte när vi är klara. God natt ♥

Förresten Bella, om du läser detta, vi måste komma igång och träna!! Orkar inte sitta hemma och smocka i mig fika som vi jämt tycks ha hemma..Vi får ta tag i det här!

En liten skillnad

Så ser det ut i mitt rum nu! Eller en liten del av det i alla fall. Inte så stor skillnad men kände lite annorlunda när jag skulle lägga mig igår. Känns skönt med lite ändring och det blir antagligen fler snart..Vill t.ex slänga ut min lilla soffa, dels för att den inte får plats men också för att den är så ful. har vita lakan på den för att den ska passa in lite bättre. Sen skulle och vilja ha massa nya kuddar och så funderar jag på att köpa en större säng. Även fast min säng inte är så liten(Är en 105 cm säng) och fast jag typ aldrig har sällskap, så funderar jag på att köpa en 120 säng.. Då kan man sova två om t.ex en kompis skulle sova över(okej,det funkar i min nuvarande säng också..). Vet dock inte exakt hur jag skulle ha den.. Fast min säng är super skön, längtar redan tills jag ska gå och lägga mig! :D

Är det bara jag eller ser min säng as kort ut?? Ser ut som en dvärg säng eller nått.. Vet inte heller varför jag har lila i mitt rum, är inte min favvo färg iaf.. Men brunt tycker jag om :)

Home sweet home.. eller nått

Hej! har precis kommit hem från skolan, och tro det eller ej men man såg faktiskt något när man kom hem! Annars vid denna tid så brukar det vara mörkt men nu var det fortfarande ljust. Nu ska jag plugga matte men först tror jag att jag ska kolla lite på Anton när han spelar. Tänkte slänga in en bild på hur sängen står sen, bara för att så att man blir nöjd..^^
Så länge: Min typ av humor,haha! Såg den på fb och tyckte den var klockren. Harry Potter♥ Och Sagan om Ringen är också riktigt bra.


Time to sleep

Tänkte bara titta in och säga god natt :) Hoppas alla har haft en bra söndag, min har faktiskt varit bra för jag har hunnit med det mesta jag skulle ha hunnit med. Har dock inte pluggat matte men det får jag göra imorrn då..
Imorrn bitti kommer Emma hit, alltid lika trevligt! Kan man prata lite strunt medans man äter :)
Slänger in en suddig bild på mig själv. Blev webbkameran och 1960 tals stil nu igen,hehe... Och så var jag tvungen att hålla upp min lugg, för den såg nämligen ut att leva sitt eget liv..Blir så trött, får rakpermanenta luggen eller nått. Måste platta den efter varje gång jag tvättat håret, alltså typ varannan dag. Och det sliter som sjutton också. Och ett fånigt leende på det... Jaja, god natt iaf! ♥

So fresh and so clean

Så, nu har jag städat mitt rum, noggrant! Och ätit middag också. Är så skönt när man lägger sig i sin mjuka, fluffiga säng och sängkläderna är kalla och luktar underbart. Sover så skönt då, fast vi får se hur jag kommer sova inatt..Jag har nämligen flyttat min säng. Gjorde en lite justering i mitt rum för att jag var så trött på att det ser likadant ut hela tiden..Nu kanske inte folk vet hur mitt rum ser ut och inte kommer fatta detta, men jag har flyttat sängen så att jag tekniskt sett ligger med huvudet på samma ställe men enden på sängen är framför fönstret. Nu kanske mina kompisar fattar iaf.. ^^
Nu tänkte jag slänga mig in i duschen och sedan har jag en dejt med svenska boken...Hörs senare!

Tyckte bilden och rubriken passade ihop. En bild jag hittade på mobilen bara.

Att göra idag och lite tankar

Idag har jag lite jag ska göra, mest tråkiga saker som jag måste ta tag i. Jag ska:
• Städa mit rum. Ordentligt. Alltså dammsuga, plocka undan massa kläder och saker & byta sängkläder..
• Städa kåtan. Anton, Max och Tim var snälla och plockade allt skräp och plockade lite därinne igår, men jag ska torka av "golvet" och bänkarna för det är massa sot, kol och annat där på..
• Göra läxor. Plugga till matte provet på tisdag och öva spanska glosor.
• Läsa typ 80 sidor i svenska boken.
Och sen till det roliga
• Kolla 8 avsnitt "Hem till Gården"
• Kanske se film.

Nu ska jag börja med att städa. Vad ska ni göra idag? ♥

En random bild jag hittade på kameran.

Söndag 29 januari 2012

Hejsan! Snart är januari över sen börjar det bli vår!! Älskar våren, inte bara för att våren är våren då solen och alla blommor kommer osv, utan för då fyller jag år och Barcelona resan närmar sig! Fast det medföljer några jobbiga saker också..Gymnasievalet och nationella prov t.ex..
Jag har just ätit frukost samtidigt som jag läste i NA bostad. Min bror och hans familj är nämligen med i den idag! Tyckte det var lite kul att dom var med på första sidan :) Dom bor i en gammal skola som dom har renoverat.
På tal om att läsa tidningen, vilket jag typ aldrig gör, så läste jag också om en kille som tagit livet med sömntabletter. Blev lite chockad när jag läste lite fakta om självmord.. Att omkring 1100 personer tar sitt liv varje år i Sverige.

Min bror Fredrik, hans tjej Cecilia och deras minsta son Charlie. Brukar ofta skryta(hehe) om det faktum att jag är faster till 5 pojkar! Min bror fredrik har två pojkar och min andra bror Henric har 3 pojkar. Ganska coolt att jag som 16 åring(jag blir 16 i mars) är faster gånger 5 :) .

"Listen you sinner, I'm sinning to. Just wait until the darkness falls so I can sin with you"

Folk hittar inspiration på olika sätt, och jag har alltid tyckt att jag inte har någon inspiration. Alltid undrat hur man blir inspererad och insperande. Inspirerande har jag inte lyckas bli än tycker jag inte, men inspration hittar jag i musik. Jag lyssnar alltid noga på låtar, texten är viktig. Det finns ju låtar som är uttryckta på exakt det sätt du känner, men aldrig kunnat beskriva, och det är underbart. Jag lyssnar ju inte alltid super noga, men alla mina favorit artister och skivor kan jag texten på. T.ex brukar jag alltid läsa alla texter i texthäftet i skivan eller på internet och försöka förstå vad låten handlar om. Så var det t.ex med Takida, jag har lyssnat extremt mkt på deras skivor och ibland undrat vad låten handlat om, och nu kan jag de flest låtar utantill. Just nu sitter jag och letar fina uttryckta meningar ur häftet i Gavin DeGraws "Chariot" skiva, och det inspirerar.
Nu ska jg försöka slita mig från datorn och få min sömn. Nog för att 5 timmar duger till sömn när man har kul med vänner, men ska bli skönt att få mer sömn inatt. Känns dock lite ensamt och kallt. Extra mycket just för att 3 st sov på min golv inatt och en i sängen med mig, och för att jag inte varit ensam sen i torsdags kväll. Det är lätt att tycka synd om sig själv. God natt ♥



Grillning, prat, skratt & musik

Ciao! Hur är det med er? Jag mår fint och kvällen var kul igår. Efter skolan gick vi en snabbis på hindersmässan med Jacob och sen åt vi på Saigon. Sen sålde vi fika och det gick ganska bra, och vid halv 8 blev vi hämtade av Emmas pappa. Vi kom inte igång med elden förrens vid 9 eller nått, men vi satt kvar i kåtan till ungefär 3 och mysigt var det. Vi var jag, Emma, Bella, Izabell, Linn, Max och min bror Anton var med en stund också :) Sen tittade Mårten och hans kompis Kalle in en snabbis. Vi snackade, skrattade, grillade lite och lyssnade på musik. Och så lekte vi en lek också, "mugg leken" kan vi kalla den. Låter himla larvigt och det var det också, men kul! Himla svårt att förklara men det går ut på att man ska vara några stycken och alla har varsin mugg och trummar på, lyfter, klappar händer och sånt i en speciellt ordning, som en ramsa. Låter kanske inge kul men det var det, och det var svårt att alla skulle lyckas samtidigt och öka takten, i takt. Vi filmade det och i alla filmer är det någon som tappar muggen eller råkar slå iväg den så den nästan hamnar i elden. Jag kan tänka mig hur kul det måste vara och göra detta om alla är fulla, ännu mer omöjligt ju! Det lät mycket också, och vi satt sjöng med till massa gamla låtar så det hördes i hela byn.
Vi gick och la oss vid 4, men jag, Emma och Izabell var vakna och låg och snackade till lite innan kl 6. Det är så skönt att ligga och snacka med sina kompisar, speciellt på natten. Idag sov vi till typ halv 12, och vid ett drog Bella, Izabell & Linn. På eftermiddagen har jag spelat plump och sällskapsspel med Emma och Max. Vi låg och kollade på gamla bilder och flamsade också, men kul hade vi :) Hur har er fredag varit? ♥

Fire ♥

Japp, man ser ingenting..men den fick vara med ändå. Jag har ljusat upp den, det är därför den ser så konstig ut men den var typ svart innan..från vänster: Bella, Linn, Izabell :)

En halv suddig bild på vår middag på Saigon. Ingen av oss(jag, bella & emma)var särskilt hungrig så vi delade på en "Saigon trippel"


Är man trött eller??

Inlägget innan skulle jag tidinställa så det kom upp under morgondagen, men trött som man är så råkade jag publicera det nu..Aa, men då vet ni planerna iaf, oh förstår varför det står att det är tidsinställt och att jag är i skolan och att jag skriver idag hela tiden..Sorry.
Men det är planerna för då, Ha en bra fredag ♥

Tidsinställt: Planerna för helgen

Hej! Gjorde ett tidsinställt inlägg innan jag la mig igår, och när ni läser detta så är jag i skolan. Tänkte berätta varför jag antagligen inte bloggar på hela denna dag. Efter skolan är det tänkt att jag, Emma & Bella ska gå lite på hindermässan och sen äta på stan. Klockan sex till halv åtta ska vi ju stå och sälja fika så därför stannar vi på stan, vi hinner ändå knappt hem. Ganska jobbig och sen tid vi fick, men det fär gå. 
På kvällen sen blir det eldning i min kåta. Som jag vet så blir det tjejerna, alltså jag, bella, emma och izabell. Vet inte om det blir någon mer. Var först tänkt att vi skulle bowla men alla banor var bokade, vilket kanske var tur för min hand är ju inte helt bra så jag hade fått kört med höger. Och då kan ju vad som helst hända(men troligvist bara att jag förlorar..). På lördag vet jag inte hur länge dom stannar och sen på kvällen vet jag inte vad som händer, blir nog bara att vara hemma. Så var det tänkt :)

Närmsta bilden jag kunde komma, hade inte några bilder från kåtan i närheten. Detta är från eldfestivalen i Karlslund.

Stress & Beslutsångest

Det är två saker jag ofta lider av, speciellt stress. Men alla som känner mig vet att jag är en expert på beslutsångest. Brukar vara spontan också men ibland kan jag stanna upp och fundera en bra stund, det kan vara om något så onödigt som om jag ska duscha på kvällen eller på morgonen... Jag är en funderare helt enkelt. Blev ganska irriterad förut också. Har nämligen bakat sen jag kom hem. Först gjorde vi alla 60 kakor och sen när vi skulle göra en tigerkaka så gick det åt helvete. Det blev något fel på smöret redan när vi gjorde smeten men chansade ändå, sen när vi tog ut den så var den typ rinnande i mitten(och vi hade haft den lite längre i ugnen än den skulle vara..) -.- Så vi skulle börja om och göra en vanlig sockerkaka men insåg att allt är i diskmaskinen, så nu väntar vi på den... Annars då? Har haft en rolig eftermiddag :) Jag och Max och Bella tog bussen hem till henne, där vi spelade plump och lite så. Och skolan var också okej.
Lär väl inte få sova förrens vid 12. Bloggar nu medans jag väntar, sen ska jag komma ihåg allt till imorrn, borsta tänderna & så hade jag gärna hunnit ta det lite lugnt men tror inte jag hinner. Ja vet, gnälligt inlägg..Förlåt. Men är man på sånt humör så märks det ju i bloggen. God natt ♥

Det här är exakt vad jag skulle behöva just nu. Få sitta på en strand och lyssna på vågorna♥ Finns inge bättre & mer rofyllt ibland, behöver inte ens vara superfint väder. Men imorrn ska vi elda och då får jag sitta och lyssna till ljudet av elden och det är härligt det också. Bilder från Öland i sommras.



Goooooood night!

Kan verkligen inte beskriva mitt humör just nu. Jag är hyper pigg och super glad och vill skutta omkring, samtidigt som jag är halvvägs på att däcka. Vet inte varför jag är glad, är glad ganska ofta nu för tiden(Inte för att jag brukar vara skitsur annars men, låter lite som det..) :D Har just haft en liten pratstund med Emma, där vi pratade lite strunt, alltid lika kul. Men nu ska jag ta två kliv från datorn och skrivbordet och lägga mig i min underbara säng, och hoppas på att jag somnar direkt när jag lägger huvudet på kudden. Eller nja inte direkt, då hinner jag inte ställa nån klocka.. Men god natt och hörs imorrn! ♥

Konsert?

Nu slänger jag in lite bilder från i sommras när jag och Emma var på Takida & Europe konsert! Anledningen till det är för att det kanske blir Takida konsert igen för mig, dom ska nämligen komma till Conventum i Örebro! :D Ja ni hörde rätt, ett band ska faktiskt spela i Örebro för en gångs skull. Örebro ör ju inte särskilt litet men ändå har någon bestämt att vi aldrig ska ha konserter här. Känns det som... Sist var vi i Lidköping och såg dem, och Europe. Denna konsert är i början av april och kostar bara 300 :- vilket inte är så mycket. Speciellt när vi inte behöver ta oss så långt heller. Vet inte om det blir av men det vore kul!
Sen sa Emma att Gavin Degraw ska spela i Stockholm på onsdag och det finns biljetter kvar(!!). Skumt tycker jag, de borde vara slut på länge sen..Denna konsert är lite tveksam den också, lite mer tveksam till och med. Dels för att den kostar 400:-, för att den är så snart som på onsdag och för att den är i Stockholm. Det förvärrar saken rejält. Det var mest en tanke/ dröm. Jag älskar Gavin DeGraw (Eller Gavin DenGrå som vi säger ibland) men har ju faktiskt inte lyssnat på honom så värst länge. Eller jo, jag har hört honom stömma ur Emmas stereo i många år...;) Men har inte insett hur bra han är förens på senare år. Båda dessa konserter vore skoj, men vi får se hur det blir.  Mr Gavin var vi nog lite för positiva inför..Det är ju en vardag och det händer en hel del med nationella och sånt i skolan nu..
Har kommer några bilder! Tog inte de bästa utan tog några på måfå. Och ja, säkerhets mannen och hans röda t-shirt är med på typ alla bilder, han gick inte att undvika. Fast kanske inte så konstigt, var ju på konsert så tänkte inte på honom^^
Vi får inte glömma detaljen att jag har en svettig handduk från en av medlemmarna i bandet! haha.




Onsdag 25 januari

Hej! Nu är jag tillbaka hemma OCH internet funkar.
Idag efter skolan tänkte vi åka till myrorna(och kolla efter grejer/pälsar till våra lajv kläder) och sen fika på ett ställe Bella gillar, men det blev inte så. Lite tur kanske, för kom hem vid 3 så nu har jag hunnit baka lite. Bakningen är obligatorisk(=tråkig, nej då med man måste tänka på så att man bakar tillräckligt, att man bakar något som säljer och att det går att ha med sig i en påse till skolan..) för på fredag ska vi stå och sälja fika för att få pengar till vår Barcelona resa. Har inte bakat klart utan kommer få baka imorrn med. Nu borde jag plugga fysik, men kommer ändå inte fatta något och så är det ju tråkigt också.
Men har typ 10 hem till gården avsnitt att se däremot :)

Sen var det ju det här med bilder, sorry om jag bara lägger upp tråkiga bilder men tar ju liksom inga när jag är i skolan och efter skolan händer inget speciellt. Inget som är värt att fota iaf. Så kör med mina webbkamera bilder. Jag tycker det känns bättre med en lite halvtråkig bild en ingen alls. Eller? Om någon har något tips på vad jag kan lägga upp bilder på så säg till! :)

En liten paus

Hej! Det blev ingen bloggning igår för vårt internet funkade inte under hela dagen. Vet inte varför men det var lite skönt för då tog jag tag i läxorna. Okej inte fysiken det är så svårt att tag tag i, är ju inge kul..Blir bara ett snabbt inlägg nu också för jag är hos Bella. Jag och Emma åkte hit efter skolan och vi har inte gjort så mycket men det är ändå kul att vara hos kompis, är så tråkigt hemma. Nu ska jag förhöra Bella på spanskan och så småning om ska vi nog sova. Sov gott, hörs imorrn :) ♥

Doctor, what's my problem?!

ÅH, det är ju bra att jag har vilat eftersom jag är förkyld(fast min röst är ju fortfarande fucked up) men VARFÖR har jag inte börjat med läxorna än?! Klockan är 9 och jag har inte rört läxorna än..Det gör inte så mkt med spanskan och fysiken, det kan jag göra imorrn, men har inte läst de där typ 70(!) sidorna i svenska boken än. Och det är till imorrn. Oj vad jag skjuter upp, inte bra. Ska försöka börja läsa nu men boken är så tråkig..

Har iaf just tagit en låång dusch. Det tog lite extra lång tid med min onda hand. Nu ska jag försöka ignonera min dator och lägga mig och läsa, fast går kanske ner och gör en kopp te först.. Säger god natt nu ♥

Någon kanske märkt att typ alla mina bilder har detta stuket just nu. Det är för att om jag gör om dom i Picasa 3 så gör jag dom till 1960- tals stil. Jag tycker det är lite fint med lite varmt svartvitt och att bilderna har runda hörn. Vad tycker ni? :)

Well, I couldn't choose one..

Nu blev det lite bilder, valde lite på måfå men var tvungen att sluta för det fanns så många fina. Men här är några bilder på Heath i olika film roller. Dom två sista är bara för att han har så fint leende. Om folk inte vet vem han är brukar jag svara(Efter att ha rabblat några filmer och dom har sagt "Vem?") att det är han som spelar Jokern i Batman. Då brukar poletten trilla ner och dom svara "Jaha, är det haaan." 
Jag tycker han är fin när han ler på de två sista bilderna och på den i "Bröderna Grimm". Tycker han är som finast med lite skägg. Den högst upp ur "Lords of Dogtown" är fin också.
Finns minns 20 bilder till jag kunnat tagit med men det fick räcka med dessa. ♥

Dom två mest speciella bilderna på honom. Jokern i "Batman, The Dark Knight" & Hippie i "Lords of Dogtown".

I "10 orsaker att hata dig", "Casanova" & "Brokeback Mountain".

I "En Riddares Historia" & "Bröderna Grimm".

Kanske världens finaste leende.

Heath Ledger

Läste just av Emma att idag är det 4 år sedan Heath Ledger dog. Vila i frid ♥
Visste att det var 4 år sedan i år men datumet var bortglömt. 4 år sedan denna fantastiska skådespelaren dog. Han var bara 28 år men hade andå hunnit gjort flera roller och några filmer till mina favoriter. Min hjärna tänkte lite extra idag när jag skrev datumet i dagens inlägg. Filmen var deppig och när jag kom på varför datumet 22 januari lät så bekant så blev jag ju inte gladare. Ni som inte sett honom, kul för er, ni har en hel del bra filmer ni inte sett. Tänkte lägga in fler bilder på honom, från olika filmer kanske. Så länge kan ni ju kolla Emmas blogg, hon har lagt upp två bra videos med honom.

Fina begåvade människa ♥


Snyft helg

"Ones upon a time, there was Candy and Dan.."
Såg just klart Candy, en himla fin hemsk film. Creation, som jag såg igår, var liksom sorglig och fin och jag grät mer till den. Denna film grät jag också till men den var mer att man känner sig deppig efter. Den var liksom dyster. Men ändå både fin och hemsk. Svårt att förklara men den var bra i alla fall.

Den handlade om Dan(Heath Ledger) och Candy(Abbie Cornish) som har problem med knarkandet. De försöker göra allt för att få ihop pengar till knark och förutom lite smått här och där så tjänar dom pengar på att Candy är hora. Annars har dom inga jobb. Men dom älskar varandra och håller ihop. Candy knarkade inte när dom träffades men efter ett tag blev hon också fast, och det går mer och mer utför. Dom har många motgångar men försöker verkligen hålla ihop och ett antal gånger försöker dom också bli rena. En av gångerna pga att Candy blir med barn.

Hela filmen handlar om att dom knarkar och alla problem som kommer med det. Väldigt stark film och värd att se. Nu ska jag sluta deppa för jag har en del att göra. Har gjort allt jag vill på förmiddagen, alltså sett film och HTG och latat mig, och nu har jag läxorna kvar. Fysik, spanska, lite matte och så ska jag läsa typ 70 sidor i en bok till imorrn.. Men först..Middag!

Söndag 22 januari 2012

Hej och god morgon! Jag har just ätit frukost och nu är jag tillbaka i sängen, där jag planerar att spendera största delen av denna söndag. Vill inte vara sjuk(!), så idag ska min röst bli bättre och min hand också! Just nu hör man knappt vad jag säger. Har iaf 3 bra bra skivor att lyssna på om och om igen, en film kvar att se, några avsnitt hem till gården, några bra böcker på sängbordet och...läxa. Så det är vad jag kommer göra idag.

Det värsta är att dessa 3 bra skivor inte är bra för min röst, vill ju sjunga med! Både Von Benzo och Gavin DeGraw skivan är ju två favoriter så jag kan ju texten utantill typ..Men jag låter som en kille som är sjuk och i den värsta delen av målbrottet..Eller som en kråka.
Ska lyssna på Takida "The Burning heart" idag också, har inte lyssnat på den så mycket.


When I start cry I can't stop

Har just sett klart Creation. Oj säger jag bara, vad jag grät. Kan inte sätta fingret på vad det var men någon gör denna film väldigt bra, den var liksom aldrig långtråkig. Superfin film och super duktig Paul Bettany, verkligen trovärdigt. Har lite svårt att förklara vad den handlar om men se den. Vet inte riktigt vad jag grät åt heller, grät lite då och då för att allt var så sorgligt och fint.
Men nu ska jag gå ner och göra mig klar och sen krypa ner i sängen, skulle sitta fint med sömn nu. Problemet är, som övertexten avslöjar, att jag kanske kommer gråta en skvätt till eller åtminstonde vara lite ledsen och nedstämt. Har svårt att sluta för så fort jag gråtit åt något så kommer jag på något annat och gråter mer..
Good night & sweet dreams ♥

Ultimat lat lördag

Så här ser planerna för min lördagkväll ut: Dusch, musik, Hem till Gården & film. Är man både förkyld och har en värkande handled är detta det ultimata. Jag har en kexchoklad också :D
Den ena filmen heter Creation och den andra heter Candy. Den första är ett drama med Paul Bettany och den andra är ett drama med Heath Ledger. Mycket snyft kanske? Ska bli mysigt, lite ensamt bara. Hörs kanske senare, ha en trevlig lördagkväll! ♥
Bild 1 Creation, bild 2 candy. Det ända som saknas är en burk Ben & Jerrys ♥

Friday/Saturday

Hej! Hur mår ni? Jag mår fint om man tänker humör mässigt, men är fortfarande förkyld och min handled gör ont. Vet inte vad jag har gjort, men har ganska ofta ont i samma handled. Det återkommer då och då, skumt. Och igår när vi spelade plump(haha japp, vi är nog dom ända 15/16 åringarna som spelar kort en fredag kväll, men det är ju så kul med plump!) så blev min röst bara sämre och sämre till jag knappt kunde prata. Lite jobbigt när man är med sina högljudda kompisar, hehe, men nu är det lite bättre. Nog om mina problem.
Igår åkte jag och Bella upp på stan och åt Saigon med Jacob och Max, och en till kompis fast han sällskapade bara inte åt. Vi satt där väldigt länge och vid 5 kom Emma upp på stan. Sen drog jag, Emma, Bella och Jacob vidare till bion. Jag och Emma såg ju Sherlock Holmes och den var bra. Men måste ändå säga att första var bättre! Efter bion så mötte vi upp Bella igen som sett en annan film(Hamilton) och åkte hem till Emma. Blev att Linn hängde på också (hon hade också varit på bio men på yttligare en annan film haha), och så kom Max också. Så istället för bara mig och Emma så blev vi 5 st :) Vi gjorde inte så mkt faktiskt, hade kul och pratade mest. Sen spelade vi en lång omgång plump också, riktigt kul! Sen la vi oss i tid för flera av oss var ju ändå förkylda. Idag har vi bl.a sett film :)

Hade knappt några bilder från igår men hade nån iaf. Men glömde kameran hos Emma..Så fick bli webbkameran igen, min nya bästa vän ♥ Ser glad ut men det gör faktiskt riktigt ont i handleden :(

Bio bokad!

Nu är Sherlock Holmes "A game of shadows" bokad imorrn 18.10! Ska bli riktigt kul att se eftersom första var en sådan succé. Såg dock inte den på bio vilket var lite tur, för det kan vara lite svårt att hänga med ibland. Kollar man hemma kan man pausa och diskutera vad som hände, haha.
Det är bara jag och Emma denna gång, men det räcker. Sist det var bio(I helgen när vi såg "My week with Marilyn") så satt jag brevid Max, och Izabell sat två platser bort och kastade popcorn på oss. Haha, vi är lite barnsliga. Denna gång ska jag köpa lösgodis! Brukar inte vara så sugen på det men det är jag nu :D Godis så det räcker dom hela 2 h och 8 minuterna. Gillar när dom är runt 2 timmar, känns inte lika kul att betala för en 1 h 20 film, som typ nalle puh(som jag förresten vill se) ^^ Men men.. Ajuste fick ju ett biokort av mamma(i namsdags present..) idag fast jag har namsdag på lördag, så jag skulle kunna använda, perfekt! :) 

Förresten gillar jag båda skådisarna som har huvudrollerna(de på bilden..). Robert Downey Jr är ju så skön och Jude Laws röst/accent är ju mums, hehe. Sen är dom ju ganska snygga också ;)


Roliga bilder...

Ciao, jag kom nyss hem från skolan. Vi slutade vid halv 2 för vi hade ingen profil(vi valde att kompa ut den, från stockholms resan..) och då drog jag, Emma och Max och handlade, sen bussen och nu hemma. Måste göra massa matte...Och kolla på hem till gården, kul kul :)
Har ett problem bara, har inga roliga bilder att lägga upp..Man tar ju inga roliga bilder när det är skola liksom, blir ju sånna här bilder. Och hemma gör man ju typ samma sak, pluggar.. Men imorrn ska jag och Emma på bio! :D

Vet inte varför jag ser så allvarlig ut, på de kommade5 bilder däremot kastar jag med ett tuggumi paket..^^
Och ja, det är en toarulle i min väska..

And I did it again..

Alltså glömde bort de ytters viktiga läxorna jag gjorde och satt och kollade bilder på google och trailers på Y-tube, men så kan det gå. Men när jag insåg att jag faktiskt har prov imorrn och INTE tänker faila så tog jag mig i kragen och läste lite. Har läst allt i religions boken som verkar värt att veta, nu ska jag bara komma ihåg allt...Men kan det mest grundläggande det är massa namn och svåra ord som är svårt att komma ihåg. Kom just på att jag ska göra ett spanska papper till imorrn också, men kan ju alltid göra det på bussen..NU ska jag lägga mig, fick en fruktansvärd magknip och så är jag trött. God natt och hörs imorrn! ♥

Tyckte det var lite ovanligt att jag ler så man ser tänderna så var tvungen. A real smile from me! :B ♥

Min dag

Hejsan! Åh, orkade verkligen inte mamma och Oves(min låssas pappa, fast hatar det ordet...) humor vid matbordet! Så torr! alltså inte att det var så tråkigt så det blev kul utan Ove har bara dålig humor. Ålltså sjukt hur mycket man kan störa sig på någon, han är så olik mig och as jobbig..Nog om det, idag var ju jag i skolan igen! :)
Dagen började med att Emma kom hem till mig, och när vi skulle sätta oss för att äta frukost så står det en liten gul och rosa my little ponny på bordet, haha! Sen började skoldagen med buss till stan med Emma och Max, för att typ alla klasser årskurs 7-9 i Örebro skulle samlas på Conventum. Där var det typ en gala/föreläsning om våld som hölls av Ösk snubbar. Det var ganska intressant och filmen vi fick se var lite hemsk.. Det var bland annat en kille som snackade om hans bror som dött i en fotbolls huligan fight typ, ah eller för att han vart osams med huliganer eller nått. Han var en bra talare och höjdpunkten, han var rolig också! Sen filmen och efter det lite mer snack. Sen drog vi(Jag, Max & Emma) till Saigon och åt.
Men efter denna gala/föreläsning så hände en hemsk grej. Vi märkte inget, jag läste om det nyss. Det var ett bråkigt gäng ungdomar, och en i personalen såg att en av dom tänkte sno en mic. Den anklagade försökte hållas kvar men det slutade med att personen blev på hoppad och slagen och sparkad, för att de skulle befria sin kompis. Helt sjukt! Man kan ju tycka att folk borde ta åt sig när en kille just berättat att hans bror blivit dödat i en onödig fight, och just sett en film om ungdomar som blev misshandlade, men tydligen inte. Det var också några som krossade fönster på conventum. Läs gärna artikeln.
Anti-våldsgala slutade med spark i huvudet - Nyheter - www.na.se

Nog om det tråkiga, efter lunchen på stan såg åkte vi tillbaka till skolan och hade spanska och matte, sen följde jag med Emma hem en snabbis. Vi pluggade lite och kollade upp bion på fredag. Vi ska se Sherlock Holmes "A game of shadows" som tänkt :)

Nu ska jag plugga...
cool bild, inte jag som tagit då..

Sweet dreams

Nu ska jag borsta tänderna och sova, imorrn ska jag upp vid 7 för jag ska till skolan :) Emma kommer på morgonen också, trevligt. Mår bra nu, men kommer antagligen må lite sämre imorrn bitti det gör man alltid...Det gick inte så bra med läxorna.. Kan nästan spanska men boken har jag inte läst så långt man ska(men vi missar svenska imorrn så det kanske inte gör något) och religionen kan jag inte. Har verkligen försökt intressera mig men det går inte, har läst lite iaf och har imorrn på mig också..Skulle kanske ha börjat lite tidigare..Men God natt och hörs imorrn! :)

Glasses..

Hahahah, provade Max glasögon och Bella fick med det på bild. Måste skratta lite när jag ser bilden, ser ut som en 35 årig morsa. Eller en lärare eller nått, ser kul ut iaf.
Nu börjar folk komma hem så är inte ensam längre. Inte för att det gör mig så mkt, och min familj är ändå inte såå mkt sällskap. Har i alla fall ätit och kollat på HTG, och nu hade jag tänkt ta en dusch(är skönt när man är förkyld, då känner man sig mer frisk på nått sätt), och sen är det väl bara att fortsätta med läxorna..
En kompis skrev detta på FB tyckte det var lite kul..Hörs senare! Snacka om utfyllnads inlägg...

"Killen: Bli inte glad om många killar springer efter dig, vi springer efter en boll också men sparkar iväg den till slut.
Tjejen: Haha, då borde ni killar inte bli glada när vi säger att vi är kära i er, vi blir kära i våra skor också men ändå fixar vi 15 par till"

Okeej, kan inte fatta att jag lägger upp denna bild, ser monga ut, men får bjuda lite på sig själv.

Nördbutiken@Gamla stan@Stockholm

När vi var i Stockholm så var vi en butik i gamla stan som jag inte har berättat om, en sience fiction bokhandel! Och japp, den var som den låter, nördig allså. Men vilken butik! Gillar du Sagan om ringen, Star wars, Twilight, Harry Potter eller någon annat liknade bok så är detta en väldigt rolig butik. Det var en hel bokhandel med bara massa sånna böcker. Och en del annat också, som filmer och en trappa upp var det bara sällskapsspel. Det var en mate(som vi åt lunch med innan) som tipsade om bokhandeln, och jag erkänner att det först inte lät så kul, men jag hittade  en rolig grej. Jag kollade knappt på böckerna utan stod och dregglade över det på bilderna... Harry Potter trollstavar! Okeeej, tänker ni nu men vet att det finns folk som tycker det är lika kul som jag! :)
Det fanns alltså kopior av trollstavarna från flera karaktärer i Harry Potter. Tyckte det var riktigt kul och tänkte köpa en men gjorde det inte. Dom kostade 400 st och jag hade pengar så det räckte, fast då hade jag inte haft så mkt nu. Men nästa gång jag är i Stockholm ska jag köpa en! Det är ju en rolig samlar grej och det tror jag att jag ska göra. Det fanns inte från alla karaktärer men t.ex, Professor severus snape, Professor Lupin, Voldemort, Ron Weasley, Draco Malfoy, Professor McGonagall osv. Om man ska köpa en vill man ju både att det ska vara en bra karaktär och en fin trollstav, och Lupins trollstav var den jag funderade på. Tror man kunde köpa kärleksdrycker också och lite annat t. ex halsdukar och små knappar med elevhemmen på. 
Äffaren finns i Stockholm, Göteborg och Malmö tror jag det var, och det kanske finns andra trollstavar i de butikera :)
Ska sluta snacka nu,haha. Tyckte det var kul iaf , nu vet jag vad jag ska samla på...



Still sick..

Japp, jag är hemma och är sjuk idag också. Fast mår bättre idag så ska försöka mig på lite plugg...Har faktiskt läst 20 sidor i en bok som vi läser på svenskan. Den är inte så bra, men nu har jag bara exakt 20 sidor kvar på den läsläxan. Ska plugga spanska och religion nu, sen unnar jag mig väl HTG :)
Förresten, idag har min bror namsdag :) Och Jim Carrey fyller 50. Bara en slump att jag visste det för det stog i tidningen.
Lekte lite med webb kameran, och picasa 3. Det är där jag leker med alla mina bilder.


Sov dags..

Tänkte göra ett inlägg om en sak från Stockholm, men har skjutit upp det inlägget hela helgen för jag har haft annat att göra, och nu så dog kameran..Men SKA göra det imorrn. Blir hemma imorrn också, för att bli helt frisk, sen hoppas jag på att jag mår bra på onsdag. Tror inte jag ska med till Stockholm, men det tycker Bella...Vi har diskuterad det lite men det behöver vi inte ta i bloggen..Ibland blir man osams helt enkelt.
Borde göra mig i ordning och sova nu så ska väl göra det. Hoppas verkligen jag mår bättre imorrn, vill tillbaka till skolan! God natt alla fina vänner <3


LOVE


Någon som kan gissa vem det är?

Oj vad förvånad jag blev när jag såg det här! Han ser ju lite bra ut för en gångs skull,haha tycker jag iaf. Han ser oftast bara konstig ut och han är ju känd för att göra grimarser och vara rolig, men detta tyckte jag passade honom! Jag är ändå ganska bra på att minnas ansikten men jag såg inte att det var han. Okej, för er som inte känner igen honom, det är Jim Carrey. Så här ska han se ut i en kommande film där han spelar "en galen gatumagiker" :)
Känner mig bättre nu, det måste ha vart alvedonen som gjorde det. Har inte alls lika ont i huvudet och mår inte illa längre. Nu känns det mer som en rejäl förkylning bara.. Har ätit skorpor och nyponsoppa nyss och nu hade jag tänkt kolla på HTG, sen ska jag plugga lite. Slipper inte undan för att man är sjuk.


Det blekta svallet passar bra till hans nya tatuering - och detta är bara början...

SJUK

Hej! Jag ligger hemma i sängen och är sjuk. Det kom väldigt fort för igår under dagen mådde jag fint men framåt kl 9 så mådde jag konstigt... Mådde illa, fick en galen huvudvärk och halsmandlarna kändes 3 gånger större. Gick och la mig och hoppades att jag skulle må bättre idag men icke. Kände imorse att det inte fanns en chans att jag kunde gå till skolan. Finns folk som nästan vill vara förkylda för att missa skolan, men det är så mkt roligare att vara i skolan än att ligga hemma och vara sjuk. Detta är typ första gången jag varit hemma från skolan på över ett år! Kanske till och med ännu längre.. Blir typ aldrig sjuk eller missar skolan. Eller rättare sagt, när jag väl blir förskyld eller sjuk så är det lov. Vet inte riktigt vad jag är för sjuk, har iaf inte feber även fast det känns så...
Just nu ligger jag i sängen(okej det har jag gjort hela dagen, får mkt mer huvudvärk och mår illa om jag är uppe..) med datorn och ska antagligen kolla på hem till gården. Finns inte så mkt annat att göra förutom att läsa men det orkar jag inte just nu. Skriver mer sen!
Vill inte ta en bild på mig själv just nu(tror ingen skulle vilja se en heller ;) ) så det fick bli en gammal bild.

Och så var helgen sluut.

Hej! Har inte blivit mycket bloggning denna helg..Igår gick ju vi som sagt på bio, det var kul och den var ganska bra. Helt ok i alla fall. Tog med mig kameran för att jag skulle ta bilder, men tog jag några? Ne såklart inte, detta är typ den enda jag har, Bella posade lite efter bion ;) Efter bio blev vi ju hämtade av min kära bror, och det var tänkt att jag, Izabell och Max skulle sova hos Bella men det blev att Anton också sov kvar. Vi spelade spel och tramsade mest hela kvällen. När vi väl hade gått och lagt oss hade vi lite svårt att somna(speciellt Max), men vi somnade framåt 4, 5. Kom upp i tid och åt frukost och sen kom linn, då spelade vi mer spel. Vi lyckades dra oss hemmåt framåt 3 och då åkte vi(jag, Anton och Max) hem till Max och fixade lite. Max hämtade sin läxa och lite saker sen följde han med oss hem. 
Resten av min eftermiddag har gått ut på att jag har försökt plugga, och det har Anton och Max också. Men det har inte gått så bra, jag är nämligen kvar på samma sida i Religions boken..Ska försöka plugga lite nu!

Bio och Bella

När som helst blir jag upphämtad. Vi ska ju som sagt på bio och sen sover jag hos Bella. Det blev lite ändringar, Linn kunde inte gå på bio så Izabell följer med istället. Hon kanske också sover hos Bella, och imorrn på på förmiddagen kommer Linn :) Hörs imorrn!
Jag är grön och blå..

Lördag

Hej! Mitt humör har gått upp och ner lite.. Igår kollade vi på film och sen låg vi och snackade. Igår insåg vi att vi inte kommer kunna åka till Stockholm på söndag..:( Ingen kan skjutsa oss,tåg är för dyrt och buss funkar inte som alternativ..Det blir inte av helt enkelt. Blev ledsen men vi får hoppas att dom ska ha en till "ansökan", allså det har sagt att man kanske kan söka in igen vid ett senare tillfälle och få provspela. Annars har det varit bra, vi sov till 11 idag och så ringde bellas mamma och undrade om vi ville hänga på till marieberg. Så vi åt frukost och sen blev vi upphämtade. Blev lite gladare för jag hittade lite kläder jag behövde. Jag har nu köpt ett par nya svarta jeans(!), ett svart linne, en BH och en fin svart blus(kanske man kan kalla det). Blev mycke svart, men det är alltid användbart, är nöjd. Det har varit lite jobbig idag, för vi har försökt planera bio och det är svårt att göra så alla blir nöjda och kan. Men nu är det bokat! Jag, Max. Bella och Linn ska gå på " my week with Marilyn", en film som handlar om Skådespelaren/sångaren Marilyn Monroe, och den verkar ganska bra :) Den hade premiär igår, så platserna rök fort! Vi hann precis få 4 platser längst bak. Vill jätte gärna se nya Sherlock Holmes men Bella har sett den så jag och Emma ska kanske se den nästa helg. :)
Nu ska jag duscha!

Fredag 13 januari

Hej! Idag efter skolan så drog jag och Bella och tränade och efter det följde vi med och kollade på möbler med Bellas föräldrar. Och Bella somnade i en soffa i affären, haha.  Sen följde hon med mig hem och nu sitter vi och väntar på Anton för vi ska se film med honom. Det blir Pirates 4. Så länge leker vi med webkameran, det går ju inte att låta bli ^^ Gott med godis! Tycker bilderna är riktigt fina, speciellt sista när jag ser seriös ut på typ bara den den och bellas mun är med. 
På tal om något annat, vi har lite problem..Ingen av våra föräldrar(Bella ska följa med för att det är kul och vi har frågat hennes föräldrar också) vill skjutsa till Stockholm på söndag..Det får väl bli bussen, men vi ska ut till lidingö tror jag och då måste vi hitta dit också..Och vi har inte beställt bilder än heller, borde ta tag i det där.
Men snart blir det film! :) förresten funderar vi på bio imorrn, så om någon vill med så säg bara till(ingen vill säkert gå med oss, haha)! :)


Stockholm

Hej! Blev visst att jag bloggade idag, tänkte slänga in lite bilder från Stockholm! :) Det har varit kul idag, mkt tack vare mina kompisar Emma, Bella & Max :) <3 Vi hade trevligt på bussen hem, vi 4 satt nämligen längst fram på övervåningen på bussen. Bussresan dit var lite slöare, hälften sov. Tänkte inte berätta så mkt utan skriver en kommentar vid varje bild istället. Kan berätta lite kortfattat att vi gick på morderna muséet och Kultur huset, annars hade vi fritt och då åt vi lunch, gick i fina butiker i gamla stan och fikade innan bussen gick.

En sak bara, jag har ingen aning om varför jag har så många läsare idag, jag brukar inte ha så många men idag, även fast jag inte skrivit något, så har 43 st unika besökare besökt min blogg! Lite tänker ni men jag blev glatt
överraskad. Vet inte varför men om någon vet något om varför kommentera gärna :)

Så här såg det ut på dit vägen, jag satt brevid Emma. Varsin ipod, varsin bok.

Emma råkade fisa på morderna muséet och en tant blev sur :O Ser så ut iaf..

Såg ett fint konstverk, var tvungen att fota :O

Bella och Emma ställde halv frivillgt upp på bild.

Jonas ställde självklart upp på bild ;) Linslusen, han praktiskt taget bad om det, haha.

Efter att ha ätit lunch med två mates(den ena hade en bebis med sig också) så gick vi till gamla stan. det var vi nog ensamma om..Alla i klassen var typ på plattan eller NK :P

Det var så fint och mysigt där! påminner lite om Rom, fast bara lite.

Tog tillfället att fika när vi var på Kultur huset ;)
Köpte detta örhänge i en liten affär i gamla stan.


Går inge vidare..

Är man en gnällig närking måste man ju leva upp till kravet! Nejdå, men det går faktiskt inte så bra, som ni kanske ser? Headern är konstig och färgen får funka så länge. Det ser heller inte så kul ut att det är samma bild på "profilen", eller vad det heter på sidan, som det är på headern..Jag började greja och insåg att jag inte har tid, men så kan det gå. Idag ska jag lägga mig i tid! Ska upp innan 6 imorrn för att hinna duscha innan bussen går vid 7. tänkte läsa nu eftersom jag satte som mål att ha läst 100 sidor i cirkeln idag men är typ bara på sida 20.. Sen ska jag äta det på bilden också. Blev akut sugen på Oboy så var tvungen att ta det också :)
Jag kommer nog inte skriva något mer förens på fredag eftermiddag eftersom jag är borta hela dagen imorrn och är i skolan på fredag. Så designen får se ut såhär tills dess.. Kanske är bra med en liten paus.. Btw, jag kanske glömde säga varför vi ska till Stockholm? Eller med vilka rättare sagt, det är musik & bild profilen på min skola som ska dit ;)
Nu säger jag god natt och hörs på fredag! Ha det gött! :D

Till Stockholm

Jag berättade ju att vi ska till Stockholm imorrn och jag ser fram emot det :) Vi ska till morderna muséet och kulturhuset och sen har man några timmars egen tid. Då ska man äta lunch, och så tror jag att jag och Bella ska följa med Emma och fika med några Mates(det är typ fans till bandet Von Benzo. Dom pratar om spelningar & massa annat och erbjuder sovplats om det är en spelning i deras stad & samåker till spelningar osv. Trevligt folk helt enkelt :)) och sen tror jag Bella ville gå till någon affär i gamla stan. Vi får se vad vi hinner! Jag tycker det ska bli kul men måste säga att det är liite tråkigt att sitta på en buss i över två timmat dit och hem..
Vi ska iaf ta bussen från stan vid 8 så jag måste gå upp lite tidigare än vanligt.

På tal om något annat, funderar på att ha detta som header. Inte jätte fin men kul att byta ändå :)
Och ne, jag har inga proffs bilder på mig själv. Har knappt några bilder alls men dessa får duga, har ju lugg iaf!


Onsdag 11 januari

Hej! Jag fick komma hem tidigt idag också! Vi slutade 14.45 och skulle inte vara hemma förens halv 5 om vi väntade på bussen men vi fick skjuts av Emmas pappa :) Idag ska jag kanske göra en ny header om jag hittar några bra bilder på mig när jag har lugg, känns ju lite fel för den jag har nu är ju gammal och jag har ingen lugg. Sen ska jag lägga in två skivor på min ipod, har inte gjort det än. Jag kommer nämligen behöva min ipod imorrn kanske, för...vi ska till Stockholm! :) Det tar ju över två timmar att åka bussen dit så lite musik är ju inte fel. Kan berätta senare vad vi ska göra där. Nu tror jag jag ska ta och sen Hem till gården! ;)
Ännu en webb kamera bild.

Webb kamera-perfekt när man vill ta en bild lite fort!

Sitter i sängen och dricker te och leker lite med kameran på datorn. Kallar man det webbkamera? Aja, en sån där inbygdd liksom^^ Är glad av nån anledning, vet inte varför men det är ju lltid kul att vara glad! Planerna jag har för resten av kvällen är att börja på cirkeln & se Hem till gården. Var påväg att börja leka lite med bilder för att fixa en ny header men då kommer jag inte somna förrens efter midnatt. Gör det imorrn istället och lägger mig i tid idag. Hoppades ju på att jag skulle vara super trött men jag är faktiskt inte så trött..Kanske blir det av att läsa.
Imorrn är det skola igen och vi har bl.a biologi och idrott..Men engelskan däremot längtar jag lite efter, dels för att det är kul och för att Robert är en bra lärare, men mest för att vi borde få tillbaka en projekt som vi gjorde innan jul, "The House". Vill se hur det gick :) Nu säger jag god natt och dröm sött! Hörs imorrn!

Dricker te ur min stora fina mugg från indiska.

Ny kategori: Fotoalbumet/minnen

Satt och bläddrade igenom gamla bilder och kom på att det vore ganska kul att lägga upp bilder som är minnen! Så jag kommer göra det ibland, och det kan vara allt från en semester, en sak som hänt, eller en dag jag minns väldigt väl. Behöver inte vara jätte gamla bilder/minnen, och det kan vara både lyckliga och olyckliga.
Okej, först ut är när jag konfirmerade mig! Det minns jag som något bra, men kan ju erkänna att det inte bara var konfirmationen som gjorde att jag gjorde det utan också för att "träffa folk" eller vad man ska säga, och för att vi åkte till Rom efter konfirmationen :) Men hela grejen var kul, och jag kan ju iaf säga att jag inte gjorde det för presenterna, för det fick jag inga och vi firade liksom inte det som något stort. Fast iochförsig jag fick ju min digitalkamera för Rom resan så det gills väl som min present :) Efter att vi blivit konfirmerade så åkte jag hem till Emma för dom skulle fira lite mer än oss, t.ex kom vissa av Emmas släktingar och Emmas mamma hade gjort massa fina tårtor! Har inte så många bilder men har denna på oss. Emma, jag & vår präst :)
Vi håller i våra biblar och blommor vi fick av Bella.

Första dagen i skolan.

Hej! Idag kom jag hem vid 3 och första dagen gick bra. Det blev lite ändringar i schemat dock, men det funkar väl. Lyckades komma upp i morse men hade däremot svårt att somna igårkväll. I kväll kommer jag nog somna i tid eftersom jag inte sov så mycket inatt.
Har suttit vid den bärbara sen jag kom hem..Jag hade tänkt ta tag i det där med bilder, alltså jag ska ta alla bilder som jag har på den andra bärbara(det är flera tusen bilder från mobilen, från digitalkameran och lite från systemkameran) och lägga dom på ett USB- minne. Det har jag tänkt göra länge, tänk liksom om den datorn skulle krascha och alla bilder skulle fösvinna!! Skulle bli så oerhört ledsen finns så många fina minnen där <3 Jag är viktig med sånt, att spara bilder allså, sparar t.o.m bilder från mobilen även om vissa är kassa. Borde iofs försöka rensa mobilbilderna men orkar kanske inte.
Och om jag lägger alla bilder på USB så kan jag sätta det i denna dator och änvända bilderna här, och den kan ju behövas när man har blogg :) Så länge får det bli en bild på Mr. Depp, när han springer från kannibalerna i andra Pirates!
Förresten, ville bara säga att jag blir så glad för att man har några trogna läsare, inte många men iaf några som kollar varje dag. Och jag blir jätte glad när man får några kommentarer också! :)



svar på frågor.

Klockan börjar bli mycket och jag borde sova med jag tänkte att jag borde svara på frågor, så här kommer frågor + svar!
*Tycker du om ditt utseende?
Ja, jag är väl nöjd men självklart har jag dagar då jag inte vill se mig i spegeln..Och dagar jag verkligen vill se mig i speglen också...^^
*Vilken är din bästa film/låt?
Oj oj oj, jag måste tyvärr vara tråkig och säga att jag inte kan svara på den frågan, kan ju inte bara välja en! Men jag gillar filmer med Johnny Depp, Heath Ledger och Paul Bettany och andra bra skådisar. Och sen är jag ju Harry Potter nörd. Men en av mina favorit filmer är "En riddares historia". Man blir så glad av den! Favorit låt kan jag inte inte heller säga någon, men jag älskar alla låtar på Yes kids it's true skivan och Chariot skivan..
*Gillar du någon?
Också svårt. Men jaa det gör jag väl, det är lätt att gilla någon och man kan gilla flera samtidigt, men bli förälskad/kär kan jag tydliget inte...
Favorit filmcitat?
Okej, ALLT dom säger i en riddares historia är ju bra. Ni gör det inte lätt, denna fråga är ju skitsvår! och självklart får man hjärnsläpp...
*Favoritskådespelare?
Johnny Depp, Heath Ledger, Paul Bettany, Jude Law(såå himla fin accent!), Matthew Macfadyen m.m...
*Vill du gifta dig med mig?
Självklart! Men det kan bli lite svårt, vi skulle ju bli nunnor... Men det är vilket som, du kan få välja.
*Snyggaste människan på jorden?
Men det är ju jag! ne, men det finns många, t.ex dom 5 killar som står lite högre upp...
*Snyggaste magen på jorden?
Hm, kan ju inte direkt klaga på varken Jay Smiths mage eller Paul Bettanys, och Johnny Depps är säker super fin den också. Och Orlando Blooms mage är rätt fin...Råkde upptäcka att Channing Tatums mage var rätt fin också. Oj oj oj, fick bli tre bilder. Tycker dock att Paul Bettanys(den första bilden)mage är lite FÖR vältränad på denna bild..Men hans armar är fina. Jays är VÄLDIGT fin men hittade ingen bild. jaja emma sluta fråga sånna frågor jag babblar ju i evigheter^^
*Favorit komiker?
Ne, har inte fastnat för någon komiker, brukar inte titta/lyssna på sånna så ofta. Men Robert Gustavsson är ju en klassiker, och för något år sen gillade jag Björn Gustavsson men det var säker bara för att jag tyckte han var söt..
*Vem tänkte du senast på?
jaa du,det var nog Bella för hon smsade just^^
*Hur många timmar om dagen bildgooglar på Mr Depp & Mr Bettany?
haha, hur många timmar? isånnafall inga, men jag kollar väl på dem ibland...men inte i timmar^^
*Skriver du helst haha,hehe, hihi eller hoho^^
Jag skriver helst haha. Eller hehe. Kul fråga :)
Trädet är så fint.

Imorrn är det skola..

Oj! Glömde bort tiden, tänkte ju att det är lov så jag har inget jag måste göra..Men jag måste in i duschen så mitt hår hinner torka innan jag ska sova! Måste göra lite andra saker också men jag fastnade vi datorn..Mamma har nämligen köpt en ny as bra laptop! :D Egentligen behöver vi den inte men mamma köpte den av en bekant som sålde den för att han behövde pengar, och den var inte dyr fast den är bra! Jag tror den hade kostat 8000:- men mamma köpte den för 2500:-, vilket kap! :) Tror den är allas, men jag har den just nu för att min laptop inte funkar(nått med internetet) och min stationära står i hallen. Men nu ska jag duscha!
Bjuder på en bild på en lite nyvaken mig i förmiddags! Fast jag har fortfarande pyjamas på mig...;)


Dagens facelook och outfit, yeah right...Just chilling in my snuggie!

Hej! Idag ska jag njuta av sista dagen på jullovet! Jag går runt i pyjamas byxor och världens skönaste Stones t-shirt och mitt hår är ett ris bo <3 Lyssnar på stones just nu och man blir verkligen glad :)
Idag jag ska läsa i Svärdet och Spiran och kolla på serien också :) Och ikväll kanske det blir en film.. Nu ska jag göra lite te och sätta mig i fotöljen och börja läsa. Boken är verkligen bra när jag väl läser, men har man lagt ifrån sig boken i nån vecka eller så så förblir det ju gärna så..Men nu har jag kommit igång lite och då blir det roligare. + att jag ska läsa boken före jag ser serien och då måste jag ju läsa ^^ Ska bara se dit jag har läst, men det är ändå typ 40 min, ska nämligen se om de 30 min vi såg hos Emma, hehe. Nu ska jag tända en brasa, hörs senare!


Lycklig!

Kom på för en liten stund sen att Hem till Gården börjar imorrn igen!! Yes, ska bli så kul för det slutade så spännande. Har ju blivit lite av en nörd..Har knappt missat ett avsnitt på 1,5 år nu, haha :D Och eftersom jag inte börjar skolan imorrn så kan jag se det på tv mitt på dan, ska ju ändå bara vara hemma imorrn. Ja, nörden har talat..
Nu är det dags för mig att hälla ut resten av teet och göra mig klar för att lägga mig. Jag tänkte om jag lägger mig i tid så kan jag ju läsa massa i Svärdet & Spiran och Harry Potter. God natt och sov sött!
En bild från Öland 2010 som jag hade på denna dator. Tyckte den passade lite på ämnet lycklig!

Sunday night.. Och jag håller på att bli förkyld.

Hej! Har inte kännt för att blogga så mycket denna helg, och så har jag ju varit hos Emma. Åkte ju tillbaka till Emma igår vid 6 och stannade hos henne till ca 6 idag. Igår kollade vi tjejer(Jag, Emma, Bella & Linn) lite på Pirates sen kom Max och Tim och vi körde pingis. Förutom pingis så kollade vi på En riddares historia senare och sen vet jag inte riktigt vad vi gjorde, haha. Vi larvade oss väl mest. Vi fotade(läs: Max fotade), jonglerade(läs: Max försökte lära sig jonglera) och flamsade bl.a. Klockan blev ganska mycket och det blev att dom sov kvar, och vi lyckades somna till slut.
Idag har vi inte gjort så mycket heller. Efter att Bella och Linn åkt hem latade vi oss lite, sen spelade vi Plump, ett skitroligt kortspel enligt mig och jag vann föresten...;)  Vi kollade på Legion också, som var en ganska bra film med Paul Bettany :) Sen gjorde vi väl inte så mkt mer och framåt 5, 6 kanske klockan var, så åkte Max och Tim hem. Det var en lyckad kväll och dag iaf :)
Sen jag kom hem har jag inte gjort mycket förutom att kolla när Anton spelar Skyrim. Ska lata mig lite mer sen hade jag tänkt lägga mig tidigt för jag har blivit lite förkyld :-/
Lånade Emmas Svärdet och Spiran box :) Så morgondagen blir väl att kolla på den och läsa boken.
En bild på en ny film med Johnny Depp också :) Verkar inte som min typ av film men ändå.

Till Emma!

Det var inte längesen jag kom från Emma och nu ska jag tillbaka! :) Sorry, men jag har inte hunnit svara på frågorna, så det får bli imorrn! Dåligt av mig att skjuta upp men så blir det ibland. Ikväll kommer förutom jag och Emma, Bella, Linn och kanske Max och Tim.  Min bror kanske fattar att han lika gärna också kan komma, för jag sa det till honom. Vet inte riktigt vad vi ska göra men kanske blir sällskapsspel, pingis eller film :) Nu går min skjuts så måste dra nu, hörs imorrn! :)
Får bli en fin bild på den finaste delen av Emmas affish :) På Paul Bettany/ Sotfinger!

Lööördag 7 januari 2012

Hej! Igår blev det ju lite bråttom för jag åkte till Emma ganska oplanerat, men det var kul. Vi trodde vi skulle se film men det blev att vi satt och snackade i timmar. Vi satt där på hennes golv och åt chips, snackade, lyssnade på musik, och flinade. För det är vi nämligen experter på. Vi kan babbla konstant i en kvart och sen blir vi båda tysta och sjunger med i nån låt och sen flinar vi. Vi kollade lite på svärdet och spiran också innan vi gick och la oss. Men jag var inte trött, så efter vi läst en stund så kommer Emma på att vi kan berätta en historia. Allså att den ena börjar berätta lite och sen fortsätter den andra och så håller man på så.

Vi berättade om en bokmal som hette Bertil och var lila, och han bodde i boken Bläckhjärta. Problemet var att Bläckhjärta var en av Emmas favvo böcker så hon kollade/läste i den ofta, så en dag ramlade Bertil ur boken och gick till Harry potter för att hälsa på sin vän Göran som bodde där. Dom blev kära och skulle gifta sig. Sen får man följa med dom på äventyr när dom går till olika vänner för att berätta och hur alla tar det olika. Men Bertils föräldrar, som bodde i Alice i Underlandet, blev glada och hans mamma hjälpte dem med bröllopet. Å juste, dom funderar på vart dom ska bli och jag tror det blev Sagan om Ringen. Sen blir det pinsamt på bröllops natten osv..

Jag tyckte den var ganska bra, vi brukar göra så här ibland sent på kvällen. Idag gick vi upp och åt frukost och sen skulle Emma bort så dom släppte av mig hemma och nu sitter jag här. Drack te och fikade med Mamma, Ove, Anton och Max när jag kom hem och sen kollade jag på när Anton spelade Skyrim. Skriver mer sen!

"Changed plans baby"

Okej, jag citerade ur en cola zero reklam..Men planerna blev ändrade, jag ska nämligen till Emma idag :) Hon hade så tråkigt så jag ställer upp. Min ängel till bror ska skjutsa mig <3 Hinner inte skriva så mycket mer. Ställ gärna mer frågor, jag svarar på dom imorrn! :) Ha en bra kväll! Kram!

Frågestund? :)

Jag är glad för jag ska snart åka och träna :) Egentligen orkar jag inte, men vill inte vara lat och jag vet att jag kommer må som en kung efter ;) Bella kommer och hämtar upp mig snart, men jag tänkte passa på att säga att ni gärna får fråga saker. Så nu är det offeciellt frågestund! :) Vore kul om jag kunde få någon fråga iaf.. Ni kan fråga om t.ex vänskap, träning, kärlek, utseende, livet, musik, film osv. Hej svejs! hörs efter träningen, nu ska jag ta i!! :D


Jag ska på provspelning!

Jag fick nyss ett mejl om att jag ska på provinspelning! Det var en rolig grej som Emma berättade om innan nyår. Vi sa att vi inte hade några nyår löften och då sa emma att vi kan ha som en kul grej att vi anmäler oss till att provspela för Cirkeln filmen och jag sa okej. Så vi skickade mejl om att vi ville provspela(dom sökte ungdomar födda mellan 96 och 93 tror jag eller så var det mellan 97 och 93..och jag är ju född 96) för en roll i cirkeln filmen. Och det kändes inte verkligt förens dom skickade mejl och sa att min tid är i Stockholm nästa söndag! Både skitkul och as läskigt! Det är väldigt många som sökt så det är inte jätte stor chans att jag får rollen men det är ändå en kul grej :) Vet inte om Bella anmälde sig men jag och Emma ska till Stockholm och provspela nästa söndag, vi fick tid samtidigt så vi kunde samåka. Cirkeln är ju en bok som syns på bilden och jag har inte läst den, hade tänkt läsa den innan, så har ganska exakt en vecka på mig att läsa den. Och öva i de korta replikerna också.
Bilden på mig är från Bellas födelsedag och det är Bella som fotat den :) Ni kan kolla på bilder på hennes blogg!

This morning

Hej! Idag är det fredag och jag vet inte om det är positivt eller negativt. Bara 4 dagar kvar till skolan börjar..
Ikväll eller imorrn hoppas jag på att vi ska hitta på något skoj, typ ha filmkväll, spela sällskapsspel eller kanske lite pingis :) Vill inte sitta hemma iaf. Imorse fick jag min efterlängtade frukost, en ordentlig frukost men fil,macka, ägg, kaffe och juice :) Senare idag tror jag att jag och Bella ska och träna, det var ett tag sen..Man blir ju så oerhört lat!
Har INGA bilder att lägga upp, gör man inget spännande så finns det inte så mycke bilder att lägga upp ;) Men jag tyckte ägget jag åt idag var lite coolt, det är ett kycklingägg. Det är pyttelitet och om det inte framgår i fotot så kan jag ju säga att skeden är en tesked. Och när jag la ägget i ägg koppen försvann det typ :)


What to say, what to do..?

Oh, vet inte riktigt vad jag ska blogga om? Ibland är det bara non inspiration, allså helt hjärnsläpp. Just nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra heller, men det blir nog film. Då kommer vi till nästa problem i min värld..vad ska jag se? Haha, kan aldrig bestämma det ;) Jag laddar ju inte ner filmer så får nöja mig med dom jag har. Funderar på om jag ska se nån av dessa på bilden. Polarexpressen är ju en klassiker, så mysig. Och Chocolate är ju skit bra men då blir jag as sugen på choklad( och Johnny Depp..) ;) 
Föedelen med animerade filmer/barn filmer är att dom inte är så långa, ifall man har lust att inte se en så lång film :) Blir nog Polarexpressen då. Nu ska jag ta en snabb dusch, Ha en trevlig kväll <3


Torsdag 5 januari

Hej! För ungefär en timme sen kom jag hem från Bella, där jag varit sen igår eftermiddag. Vi har haft skoj och ätit massa Cupcakes! Bella fyllde ju som sagt år igår och det var massa folk hemma hos dom, tror vi var ca 25 stycken. Bella hade bakat tårta(som jag inte smakade på för jag gillar inte tårta så värst), kakor och massa fina cupcakes! Självklart glömde jag att fota dem och har inga bra bilder på Bella heller... Men det fick bli en på Emma som fotar med Bella nya kamera, en på mig och en på Bellas kamera och teet hon fick av oss. Man ser också lite av Pirates boxen hon fick av oss. Förutom och äta mat och fika och umgås med folk så samlades vi som inte fick plats i köket i deras vardagsrum. Vi var i stort sett bara ungdomar och där satt vi i flera timmar och åt och diskuterade roliga saker. Vi spelade "Med vilda gester" också. Ett spel som Bella fick av Mårten(sin pojkvän) som var nästan samma som "Med andra ord", jag tror ni kan fatta skildnaden ;)
Sen åkte alla gäster och även Emma. Och då blev det Bella, Jag, Mårten, Bellas syster och deras mamma(hennes pappa sov) kvar och vi satt och snackade yttligare längre in på natten. Efter ett tag så gick vi och la oss, och vi tyckte det var onödigt att Mårten skulle åka hem så sent så vi låg och snackade, flamsade och trängdes(vi alla tre sov i bellas säng..^^) i nån timme. Vi sov till 12 idag och låg kvar i sängen till kl 2(!) efter det blev det frukost och film. Sen kollade jag lite på Bellas som spelade sims 3 djur(en present) och efter det åkte jag hem :)

Gladeliglad :D

Har köpt Von Benzos skiva och spelar den på hög volym :D Klart jag är glad då, man blir oerhört glad av att höra tonerna av Yes Kids it's true. Älskar vår stereo i vardagsrummet btw. Den är grym, för man kan sätta i 5 skivor tror jag och sen byter den automatiskt när en skiva är slut!
Just nu gör jag inte mycket. Har duschat, klätt på mig, slängt ner lite saker i en väska och slagit in Bellas paket. Jag snickrade ihop en kjol och till det har jag min favvo tröja(kan visa den någon gång) och mina nya tights(som är mörkgrå och randiga, inte svarta som dom såg ut på bilden igår..). Hade ingen kjol jag tycker om och känner mig bekväm i, så tog min tighta mörkgråa långkjol och drog upp den över tuttarna och vek den lite där nere. Så nu har jag en kort, tight, grå kjol på mig :D
En av dom viktigaste sakerna när man ska bort tycker jag är att man känner sig bekväm. Bättre att inte vara super uppklädd och vara bekväm och glad än att man har super fina kläder och inte är bekväm. För även om t.ex mamma tycker jag är fin i kjol så trivs jag inte och då tar jag inte det. Ett leende är det finaste man kan ha på sig :) Så tycker jag. Men nu ska jag gå och byta skiva. VBs skiva var slut och nu kom en lugn julskiva...

Onsdag 4 januari

Hej! Idag fyller Bella år! :) Så framåt kl 3 så ska jag åka till henne och jag tror jag ska sova där.
Jag sov ganska länge idag och åt frukost ganska sent. Det kommer bli så jobbigt när skolan börjar..Att försöka ta sig upp när klockan ringer. Hade alarm idag men märkte knappt att jag stängde av det.. Nu ska jag duscha och försöka hitta något lite finare att ha på mig. Kommer inte gå någe bra för jag har inget finare att ha på mig. Hörs kanske innan jag åker till Bella! Ha en bra dag :)
Har inga bilder så jag bjuder på en skit gammal bild på mig själv. Minns så väl när den bilden togs..;)

Känner mig en aningen ensam.

Och det blev ju inte bättre för att jag såg Brokeback Mountain. Men grät faktiskt inte mycket alls bara lite i slutet, blev ju förvånad över mig själv. Men det är väl mycket sorgligare första gången eftersom denna gång visste jag ju allt som skulle hända.
Anton skulle tydligen lana idag också så han är inte hemma. Men jag ska snart krypa ner i sängen och läsa HP. Kanske tvingar Tiger att sova i min säng ;) Hoppas jag har lättare att somna ikväll, att jag slipper ligga vaken och vrida mig i timmar. Alla som har någon att dela sin tid med ska vara glad. Sov gott och ta hand om er! <3

Allså hur galet ensam man kan känna sig i en värld med så många människor.

Be happy/cry?

Oj vad jag längtar efter sommar helt plötsligt! Vanligtvis brukar jag inte längta mer till sommar än vad jag gör till vinter, jag gillar alla årstider liksom. Men även om det inte har varit någon riktig vinter så längtar jag till solen. Att bli varm av solen och att blommor slår ut osv. Ska bli härligt med vår och sommar.
Eller vad säger ni? :)
Nu hade jag tänkt kolla på Brokeback mountain och gråta. Gillar verkligen den filmen och tycker alla ska se den! Egentligen borde jag inte säga vad den handlar om för då kommer inga homofober vilja se den men berättar ändå. Det handlar om två killar som söker jobb som att vakna får uppe i Brokeback mountains. Vet inte exakt vilket årtal det är men inte nu tid iaf, och dom är cowboys. Dom jobbar med att valla får uppe i bergen någon månad tillsammans och upptäcker efter ett tag att dom gillar varandra. Sen fortsätter dom träffas i hemlighet oftas uppe i bergen, även fast de båda har flickvän och barn. Anledningen till att dom inte går ut med det är för att det inte ansågs okej att vara bög på den tiden. Aa, jag säger bara: se filmen! Det ska jag göra nu! Måste säga att den är väldigt bra gjort och fina miljöer och bra skådespelare! bl.a Heath Ledger, Jake Gyllenhaal och Anne Hatahway :) Heath spelar så bra. Hörs senare! Nu blir det snyftfilm ;)
Från Skagern i sommras <3

Stan :)

Hej! Jag har varit hemma typ en timme redan, var bara en snabbis på stan. Men hann köpa lite till mig själv, present till Bella och äta på Saigon :) Det jag köpte till mig själv är det på bilden, en par tights, ansiksvatten+lotion och en te burk. Har nämligen alla mina teer i påsar bara men det är ju mycke bättre att ha dom i burk. Tyckte den här burken var ganska söt :)
Det var trevligt att träffa Emma också för vi sågs ju inte på nyår, utan sist vi sågs var i torsdags eller fredags. Vi babblade massa, mest om film faktiskt, det gör vi nästan jämt :P Hade värsta långa film diskutionerna på bussen hem :D Sen snackade vi om nyår och lite annat, trevligt.
Nyss kom Mårten hit och skrämde mig. Han gjorde inget speciellt men jag blev rädd ändå :P Hörde att någon låste upp dörren och gick in och jag försökte komma på vem det var. Sen kom personen upp för trappen och han gick med tunga steg, det gör ingen i min familj så jag inbillade mig massa men så var det bara Mårten, haha.

3 januari 2012

Oj cad tiden går fort! Imorrn fyller Bella år och då ska vi hem till henne, och sova över tror jag. Just nu sitter jag och äter frukost och har lite bråttom. Bussen går typ tjugo i och jag har inte ätit upp frukosten eller gjort mig klar! Har iaf kläder på mig och det är ju alltid något. Hörs senare!

En mörk bild på mig när jag har hatt på mig.

Guess who cried?

ofcourse, i did. Det var en bra men konstig film, precis som Bella och Emma sa. Det var ju bra skådespelare och ett lyckligt slut iaf :D och det var så fint, det första eftertexterna som kom var ett "meddelande" till minne av Heath Ledger. Han dog ju under inspelningen :'( Grät faktiskt inte mycket, bara lite. Men nu ska jag sova för jag har inge bättre för mig. Anton är inte hemma och dom andra sover..Blir liksom lite tråkigt och ensamt. Måste ändå upp ganska tidigt för ska upp på stan men Emma imorrn :) God natt!

Glönde ju lägga upp bild på choklad fontänen! Hade dock bara denna suddiga bild. Men collt var det, vi bröt mer än 10  ckoklad kakor :)

Film time! :D

Själv dock.. men det får gå ;) Glömde säga förut att på Max blogg så finns det massa bilder från Nyår, så kolla gärna där :) Nu ska jag se TIODP som sa förut, hörs senare! 
Gammal bild..


Nyårsafton!

Hej! här kommer några bilder från nyår! Folk ser lite sura ut på vissa bilder men det är inte så konstigt när klockan börjar bli 6-7 på morgonen. Vi var 9 st och jag tror alla är med på någon bild :) 

Skrove med sin olivburk och Max hatt
Jag försöker äga på kort, gick sådär ;)
Leende Skrove :)
Min bror som gärna vill vara med på bloggen..säger vi :)
En glad Tim :)
Fyverkerier!
En halv Max och en grimarserande Bella vid tolvslaget :)
Linus och Linus ;)
Max och Tim i sina coola jackor :)
Anton och Max
Glada gänget
Jag och Izabell :)

Försöker lägga upp bilder

Jobbar på att lägga uppbilder från nyår! det går sådär, dels för att den här datorn inte är någe bra. Iaf inte om man ska lägga upp bilder. Många bilder vet jag inte om personera i fråga vill att jag lägger upp :P vissa är lite..hm galna :)
så länge en bild på mig från igår förmiddag. Tror det där vita strecket är snö på kameran eller nått..

17 hours sleeeeeep..

God morgon!..God eftermiddag! Inatt har jag sovit 12 timmar + att jag sov 5 timmar på eftermiddagen igår. Det kan inte vara bra med så mycke sömn men nu har jag ju lugnt tagit igen nyårsnattens sömn ;)  Jag somnade lite efter 12 inatt och både jag och Anton vaknade av att telefonen ringde idag vid 12. Nu har jag käkat frukost och sitter vid datorn med en kopp kaffe och lindt choklad. Man skulle ju kunna tro att jag har fått nog av choklad efter choklad fontänen på nyår men nee :) Nu har jag lovat Anton och kolla på när han spelar MW2(?) och då skulle han se film med mig men tror inte han kommer göra det. Men det spelar ingen roll för då kan jag se vilken film jag vill, blir antagligen TIODP("The Imaginarium of Doctor Parnassus") :D Hej svejs hörs senare!

...

Lyckat, gick ju och la mig vid kl 2 och råkade sova till typ kl 7..Det var inte meningen att jag skulle sova så länge, men jag är fortfarande trött så kanske lyckas somna ikväll ändå. Nu ska jag äta en matlåda och ta en snabb dusch och sen kanske jag går och lägger mig igen. Mer bilder kommer senare eller imorrn.
En bild på mig från igår, jag hade plattat allt hår det händer inte så ofta ;)

2012 började med snö!

Hej kom hem för en stund sen och det första jag gjorde var att äta frukost! Satte mig och åt framför en HP film som gick på tv,efter en stund insåg jag att jag var nära att somna. Jag sov ju inget inatt, men när vi kollade på film nu på morgonen höll jag på att somna hela tiden. Nu tänkte jag bara blogga och sen dra för gardinerna och lägga mig i min sköna säng <3  Ganska onödigt för jag får säkert svårt att sova ikväll istället då men skit samma, vill så gärna sova lite. Har laddat med musik i cd spelaren också. Har MASSA bilder från igår men jag tar dem sen, berättar mer om nyårsafton då också.
Blev både glad och jätte pigg när jag kom ut i snön, det snöade ju som bara den. Den första bilden tog vi ny på förmiddagen och en andra bilden är en av raketbilderna jag är mest nöjd över från inatt :)

RSS 2.0