Onsdag, och den enformiga veckan fortsätter..

Hej svejs! Allt bra? Det är fint med mig. Grejen är bara att det inte händer så myckt spännade, och jag har inga vidare bilder att visa så då tappar man bloggningen lite.
Men kom på att det faktiskt hänt lite saker sen jag bloggade igår. Jag cyklade ju till Max igår och jag konstaterade det igen, cykling är ingen för mig, jag gillar att gå till fots! Det kan vara ganska chill att cykla lugnt med någon kompis, men jag skyndade mig igår. Vi gjorde inget speciellt, snackade och spelade plump och lite så. För att slippa cykla hem i mörkret så åkte jag med Mårten. Väl hemma gjorde jag inte mycket men jag var faktiskt duktig och la mig i tid! Gick och la mig vid 10 och det var så skönt, jag ÄLSKAR att sova! Idag har det inte hänt så mycket i skolan, eller jo vi fick reda på vårt resultat på de svenska nationella provet. Jag fick sammanlagt MVG- , är riktigt nöjd. Känns skönt att jag klarade detta bra för det kommer inte kännas bra efter nationella i fysik... Efter skolan blev vi hämtade av Bellas mamma för att slippa vänta på bussen, så jag var hos henne en snabbis och vi gick på promenad med hundarna och hann dricka kaffe. Sen tog jag bussen från henne och på eftermiddagen har jag, Anton och Max försökt plugga. Det har gått sådär, jag har övat lite spanska, annars har vi mest snackat och ätit nudlar.

Imorse när vi gick till bussen så möttes jag av detta! Då blev jag glad men önskade samtidigt att jag hade haft kameran i handen. Fick duga med en mobil bild. 
Soluppgång+dimma+frost=bra kombo!


Tisdag 28 Februari

Hej! Är inte på superhumör, dels för att min dator dör lite då och då av någon anledning. Ofta när det inte passar så bra, den gjorde nämligen just det när jag skulle ansöka till gymnasie. Men har gjort det iaf, Blev Hotell och turism på Virginska, och tog florist där som andra val. Nu har jag lite bråttom, ska äta och kolla på hem till gården, sen ska jag cykla till Max :) Men vi hörs senare ikväll!


Before

Här kommer en bild på hur håret såg ut innan. Ganska stor skillnad va? Det var så skönt att få bort det ljusaste i håret.
Nu ska jag stänga av datorn och krypa ner under täcket, vi slutar 2 imorrn och jag planerar att bara åka hem. Borde göra bild läxan och göra gymnasievalet(!) så vi får hoppas att jag tar tag och gör det. God natt!


Time for some changes

Hej! Tänkte bjuda på lite bilder, är nyklippt och ny färgad! Idag var det några timmar skola, och efter jag och Bella hade ätit lite lunch så gick vi och kollade om det fanns någon klipp tid. Det fanns en 5 minuter senare, perfekt. Efter att jag klippt mig så gick vi till willys och köpte hårfärg till både Bella och mig. Sen drog vi upp på stan. Jag följde mest med Bella och tittade men hittade en vardaglig klänning som jag köpte. Kunde inte motstå den för jag tyckte den var fin och det var lite kul att den inte var min stil, kul med lite ändring ;) Eftersom jag är värdelös på att fota hela mig själv så får jag be någon göra det när det är ljust imorrn.
Däremot så tog jag nyss bilder på mitt hår med min kamera men valde endå att lägga upp webbkamera bilder, hehe. Vet inte varför, men jag blir inte helt nöjd med bilder tagna med min kamera, i alla fall inte när det är mörkt. Sen är ju webbkamera så smidigt också. Jag är nöjd, skönt med kortare och mörkare. Kanske inte jätte bra bilder men.. Ser ni mycket skillnad? :)
Nu planerar jag att kolla på dagens Hem till gården avsnitt, har längtat hela helgen! :D


Har dragit luggen åt sidan bara, det är ingen större ändring på den.

Why do all good things come to an end?

Med denna bild hade jag tänkt säga god natt och hejdå till detta lov. Har inte hunnit med så mycket utan har mest varit hemma och varit förkyld, men det har ändå varit ett bra lov. Idag har nog faktiskt varit den bästa dagen. Inte utav någon speciell anledning utan för att jag har känt mig lycklig idag, och det har varit så roligt att ha varit ute i det fina vädret hela dagen. Men vi planerar att fortsätta städa i skogen nästa helg, vilket jag tycker är kul. Imorrn är det skola igen men vi går bara till lunch så efter det planerar jag och Bella att köpa hårfärg och åka hem till henne och färga. Om det finns tid så ska jag klippa mig innan det. Ska nog göra mitt gymnaieval imorrn också..
Jag trodde inte jag skulle kunna sova på länge men tröttheten kom just smygande över mig så ska nog kunna somna snart. Det är nog all frisk luft( och arbete eftersom vi röjde i skogen) som gör en trött.
God natt ♥


TATTOOS

Okej, igår hade jag lite halvtråkigt medans jag såg melodifestivalen så jag satt och kollade massa coola tatueringar. Fasnat lätt för det finns så många fina. Jag planerar nämligen att tatuera mig någon gång men det lär dröja några år för jag tycker man ska vara helt säker innan man gör det. Helst ska man ha funderat i några år innan. Jag har ingen aning om vad jag ska tatuera men tror det antagligen kommer bli en text/mening av något slag. Tycker det är så snyggt och fint. Kommer nog ha min tatuering i nacken/ryggen, på armen som på översta bilden, eller på nederarmen/handleden. Eller någon annanstans, haha. 
Här är en del random bilder från denna sida, som jag hittar mycke tatuerings inspiration på.
Jag gillar text taueringar eller små saker, har aldrig gillat stora tatueringar eller färgglada. Helst ska dom inte synas direkt heller.

Blev ganska långt inlägg och mycket bilder men så kan det gå!

Tycker Kenza har lyckats bra med alla sina tatueringar. Tror hon har 6 st men ingen av dom är särskilt stora utan snarare lite undangömda. Denna är en av dom, fin tycker jag!

Okej denna tatuering kanske inte är så vacker men den är cool! Speciellt om man vet att denna tjej är ett stort fan av Harry Potter och att det är därför hon har en trollstav där. Kreativt tycker jag.

Tycker både placeringen och valet av text är superfin!

Tycker text tatueringar är snyggast, denna är fin men den sitter ju lite skymt eftersom man har bh:n precis där..

Okej nu ser man inte så tydligt i detta collage men jag tycker den på benet är riktigt snygg. Lika så tatueringar vid hårfästet eller på fingrar.

Vill man inte ha en så tydlig tatuering så kan man ju göra den i vit bläck, kan vara fint.



Haha, det är något charmigt med denna cykeln.



Denna var också lite charmig tycker jag.

Tycker att det är fint att ha tatueringen på detta ställe:

Tycker den med fågeln som flyger iväg till andra handleden är fin. Och den under med. Och fjädrar är väldigt vackra, känns som om alla har det bara..

COUNTRY SIDE

Hej! Nu är jag inne en snabbis och tänkte slänga in lite bilder som jag tog i förmiddags. Jag har varit på en promenad och när jag kom hem så gick jag aldrig in utan jag har hjälp Anton och Max. Dom har varit jätte duktiga och röjt massa sly i våran mini skog, en skogsdunge som våran kåtan är i. Så vi har dragit massa grenar och mindre träd och allt ska läggas på majbrasan som vi har börjat på. Den kommer bli ganska stor och jag blir lite ledsen när jag tänker på att jag missar alla valborgs firanden, som annars är en av mina favorit dagar. Men men..Nu ska jag ut en snabbis innan det är mat.
Ha en fortsatt trevlig söndag!

Så här ser det ut hos mig på landet :)













Söndag 26 Februari

God morgon! Vilket underbart väder, lite kallt men soligt! Idag blev jag väckt halv 9 av Anton och Max som gungade min säng, svårt att inte vakna då liksom. Det är ju söndag och då vill jag helst inte gå upp innan 9. Men det gjorde inte så mycket, även fast jag somnade halv 2 så räckte det med sömn och det är ju skönt att komma upp i tid! Låg och läste till halv 10 och sen gick jag ner och åt en ordentlig frukost. Väntade med att blogga för jag hade inga bilder och inget vettigt att säga. Men var nyss ute och fotade lite så nu har jag lite bilder som jag tänkte lägga upp snart.
Igår kväll hade jag lite svårt att somna och jag råkade sitta och kolla massa klipp från Ellen Degeneres(Stavning?). Tycker det är så himla kul, dels för att jag älskar intervjuer och så tycker jag hon är så glad och rolig. Hon har ju haft typ alla kändisar med i programmet och jag hittade massa roliga klipp jag inte sett men frammåt 1 lyckades jag stänga av datorn iaf.. Nu ska jag läsa lite mer i Svärdet & Spiran och sen funderar jag på att ta en promenad.

En bild jag tog imorse på min "Willow tree".

HÅRrock? Eller...?

Haha, sitter och slö tittar på melodifestivalen och kom just på en rolig grej medans jag tittade på rock bidraget. När jag var liten trodde jag nämligen att HÅRDROCK hette HÅRROCK, haha my mistake. Kanske inte jätte fel egentligen eftersom deras frillor alltid var ganska framträdande, vilka rockband headbangade inte liksom? Lite gulligt misstag av mig tycker jag faktiskt. Finns flera saker man hade fel med när man var liten som jag tycker kan vara ganska charmigt och kul, kanske kommer på något mer.

Bilder från google. inga speciella bilder men han den mörkhåriga på denna bild är sångaren i Europe  på 80-talet antar jag om man tänker på frillan, hehe.



Eye candy

Lite ögon godis bara!
Han är väldigt vacker men skådespelare som honom är ännu snyggare "in action". Så är det med många bra skådespelare, dom är så mycket snyggare när det agerar och pratar osv.

Lördag, skärpning!

Hej! Jag vet, webbkamera bilder igen..Är det för att jag inte orkar fota eller för att jag helt enkelt inte har något liv. Det ligger nog något i båda. Men mest för att jag inte vet vad jag ska fota.
Har ju varit hos Bella inatt men kunde inte ta med någon av mina kameror för de hade inget batteri. Men igår så sydde vi och fixade lite, sen gjorde vi en variant av fattiga riddare(vi hade inget vitt bröd så vi tog halvgrovt bröd och skar dem i små fyrkanter. Sen stekte vi dem som vanliga fattiga riddare i pannkakssmet med kanel i och så hade vi på mer kanel och socker efter, mums!) och sen såg vi på film. Bejamin Buttons var lite seg ibland och den kändes väldigt lång, men den var bättre än jag trott. Man blev så deppig lite hela tiden. T.ex när han blev ung i slutet och när han blev barn så liksom hade han glömt. Aja ska kanske inte säga så mkt ifall någon inte sett den. Sen gick vi och la oss och tog en sovmorgon, vi sov nämligen nästan till 11.
Jag hade vaknat flera gånger och tyckt det varit varm men jag vaknade "på riktigt" lite innan 11 då Emma kom. Trodde vi skulle vakna innan det men vi låtsades iaf sova när Emma kom men gick snart upp och åt frukost. Sen satt vi och sydde en stund tills jag tyckte vi kunde slå på en film medans vi sydde. Vi såg "Chocolate" och det var lite svårt att fortsätta med det vi höll på med samtidigt, speciellt när Johnny Depp kom in i bilden..Älskar den filmen och Johnny Depp är så galet snygg, kanske till och med extra snygg i den! Och man blir så sugen på Chocklad! Och på att resa till små fina byar i Frankrike! Nu ska jag sluta prisa filmen, men ni som inte sett den, gör det!
Åkte hem vid 3 från Bella och sen dess har vi ätit en god middag bestående av lax. Ikväll blir det antagligen att ligga och läsa och kanske kolla på Melodifestivelen och skämmas lite över de dåliga bidragen...Och nu säger jag faktiskt inte bara att jag ska läsa, läste faktiskt typ 20 sidor igår, framsteg!
Sorry för dålig uppdatering och halvtråkiga bilder ska försöka skärpa mig, ha en fin lördag kväll!♥




Fredag 24 Februari

Hej och god eftermiddag! Och där lät jag verkligen inte alls som en nyhetsuppläsare, nej nej! Har just duschat och ska nu slänga ner lite saker i en väska och röja upp lite på mitt rum sen ska jag åka. Först ska jag och min bror in och handla och på hemvägen släpper han av mig hos Bella. Vi ska sy och kanske baka, och senare ska vi se film. Antagligen "Benjamin Buttons otroliga liv". Den verkar lite seg och jag gillar inte Brad Pitt(Om han inte spelar cp störd i Gilbert Grape, hehe) men ska ge den en chans. Känns som man borde sett den. 
Annars då, mår ni bra? Jag mår bättre, huvudvärken försvann när jag duscha och jag behöver inte snyta mig alls ofta nu, happyface! Ska försöka ha kul de sista dagarna av lovet nu.
blir nog ingen mer bloggning förens imorrn, om jag kanske inte bloggar hemma hos Bella, men annars hörs vi imorrn. Ha en fin fredag! ♥

Förresten, kom på en tråkig sak. Min nya gula tröja som jag gillar så mycket har blivit förstörd i tvätten :( Den har fått gröna fläckar som inte går bort. Blir kanske att gå tillbaka med den..:(

Bjussar på lite bilder innan jag drar, jag är så givmild!..
Nyduschat troll "utan" lugg.



Såhär lockigt är mitt hår efter att jag duschat! Fast efter någon dag blir det plattare och plattare..

Har höga shorts idag, fast inte jätte bra bild.

Slö dag

Snarare slö vecka..Önskar att lovet kunde börja om och att jag inte var förkyld då. Det är massa man vill hinna med på lovet men känns som jag inte hinner. En viktig sak man ska hinna med är att lata sig men det har jag haft lite för mycket av...
Men ska inte klaga. Funderar på om jag ska gå och lägga mig. Jag har hört att sömn är bra när man vill bli frisk, och ska inte sova bort hela dagen imorrn heller. Imorrn funderar jag på om jag ska söka in om gymnasie också, måste bara bestämma mig över natten först, tvivlar in i det sista, kul... Men ska sluta mitt deppiga snack nu, god natt och sov gott alla fina, positiva, inspirerande människor där ute i världen! Och ni som inte är det också ^^



Walk, Ice cream & Movie

Hej! Som över texten avslöjar så har jag precis varit på promenad. Jag och min bror gick en kort promenad i det fina vädret, vi båda är ju förkylda så vi orkade inte med att gå så långt. Har just ätit lite glass och nu ska jag se "Love and Other Drugs" hade jag tänkt. Den verkar bra för att vara en romantisk komedi. Kanske beror på skådespelarna, jag gillar både Jake Gyllenhaal och Anne Hathaway. Har inte så många kvinnliga favorit skådespelare men henne gillar jag. De två spelar ju emot varandra i "Brokeback Mountain" också. Men slut babblat nu. Förresten, vi såg en räv när vi var ute också! Tyckte jag var kul,dom är så fina :)

Det är vår i luften ♥



Torsdag 23 Februari

Hej och god morgon! Vi vaknade upp vid 9(jag & Emma iaf..) men vi har inte orkat äta frukost förens nu. Det blev inte att vi gjorde mycket igår. Vi snackade och drack te och sen kollade jag och Emma på film till vi nästan somnade och då stängde vi av. Vet inte riktigt vad vi har för planer idag heller. Kanske spela spel, se film eller kanske gå ut i det fina vädret. Himlen är alldeles blå! Men nu blir det frukost, hörs senare!

Nyvaket troll..

Life as we know it

Den filmen har jag sett idag och jag gillade den verkligen. Den hade likson lite av allt, inte bara en romantiskt komedi. Okej den hade ett lyckligt slut men det gillar jag, men den var också sorglig, fin och rolig. Den tycker jag folk borde se. Jag gillar Katherine Heilg och Josh Duhamel hade jag aldrig sett förut men han var bra. Och så hade Josh Lucas en roll också och han är bra. För att inte tala om den underbart supersöta bebisen Soph som det handlade om. Jag gillar bebisar^^

Den handlade iaf om Holly(Katherine) och Messer(Josh) som båda var bästa kompis till ett par som precis fått en bebis, bebisen Soph. Holly är bästa kompis med mamman till Soph och Messer till pappan. När Soph föds bestämmer föräldrarna att Holly & Messer ska bli gud föräldrar. De båda älskar Soph men däremot så hatar de varandra.. Föräldrarna till den ca 1 åriga bebisen dör i en bil olycka och kvar att ta hand om henne blir Holly och Messer. Medans de bor i tillsammans med Soph i hennes och hennes döda föräldrars hem(för att hon inte ska bli för förvirrad utan känna sig hemma) så försöker de komma på bra nya föräldara till henne. Men kommer till slut fram till att de båda vill göra som deras bästa vänner velat, att gudföräldrarna tar hand om henne, så de försöker få det att funka. Förutom att de hatar varandra så försöker de båda fortsätta leva sina gamla liv med massa olika tjejer(i Messers fall då..) och deras båda karriarer. Allt blir kaos, speciellt när de båda inte är redo för en bebis och inte har en aning om hur man bär sig åt.
Svårt att förklara men den var bra.


Är inte helt säker på varför jag tyckte den var så bra. Var det kanske för att jag var beredd på en helt vanlig romantisk komedi? Det var ändå någon känsla som passade mig, stämningen i filmen liksom.

"A good book, a great film, a birthday card. I weep, I'm a major weeper"

Citerat ur "The holiday" och det är fantastiske Jude Law som säger det. Och så måste man tänka det med en underbar brittisk accent.♥
Jag har nämligen just gråtit lite till en film. Tänkte presentera filmen i ett inlägg snart, den var super bra.
Det Jude Law säger passar verkligen in på mig, jag är en stor gråtare! Skulle se en komedi så jag inte skulle behöva gråta men det gick sådär. Det var en komedi men den var sorglig och fin också.



BEAUTIFUL PIC

Vackra naturliga Miley Cyrus!
Skulle jag få välja en kändis kropp så skulle jag nog välja hennes, eller Kenzas..
Och hon har så vackert hår också! Och ögon och hela ansiktet!


Onsdag 22 Februari

Hej och god morgon! Jag gick upp vid halv 10 fast har varit för lat för att blogga förens nu. Idag skulle jag och Bella egentligen åkt upp på stan men vi struntade i det. Är inte så pepp på att gå på stan när jag är så här förkyld. Det är tänkt att Bella & Emma ska sova hos mig ikväll, men vi får se hur det blir med det också..
Jävla förkylning, det är redan onsdag och det är massa skoj jag vill hinna med på lovet!
Planerna idag är att läsa och titta på film, men vet inte riktigt vad jag ska se. Satt just och kolla på massa fina bilder på Miley Cyrus och då blev jag sugen att se "The last song". Nog för att jag älskar sorgliga filmer men om jag ska gråta så kanske jag blir ännu mer snorig, och fortsätter jag i denna takt kommer snart hela Amazonas vara shövlad(stavning?).. Kanske "Gilbert Grape" eller "Chocolate"..hm. Fast GG är också sorglig, men jag älskar hans cp störda lillebror(Leonardo Di Caprio, typ ända filmen jag gillar honom i). Vi får se..



Tog bilden nyss när jag snackade i telefon med Bella.

förkyld..

Har just dagit en låång dusch, har längtat efter den hela dagen haha. Sitter och snackar skype just nu och lyssnar på musik och dampar på att jag är förkyld. Har haft ont i halsen i typ en vecka men häromdan gick det över till att jag behöver snyta mig HELA tiden, så jäkla jobbigt. Det är ingen överdrift när jag säger att jag snyter mig var tionde minut, har säkert tagit slut på en toarulle sen igår kväll.. Man blir inte superpepp på att hitta på skoj saker eller gå på stan när man måste ha en toarulle fast klistrat i handen typ..Funderar på att stoppa upp en tampong i vardera näsborre hela dagen imorrn! Okej sorry, kände att jag behövde klaga av mig lite, känns bättre nu.. ^^
*Snytpaus*  Man blir ju en hel del gladare när man sitter och lyssnar på Jay, som sjunger "One in a million" just nu. Funderar på att gå ner och göra en kopp te och sen kolla på HTG en stund och sen lägga mig och läsa. Okej, jämt när jag skriver/säger att jag ska läsa så blir det inte av. Emma du kan vara säker redan nu på att jag inte kommer ha läst ut första delen av Svärdet & Spiran innan lovet är slut, hehe. Du skulle slå mig då, om jag minns rätt... :O

Skäms på mig själv, varför tar jag inga nya, spännade bilder för? Okej denna är ju iaf fall ny, tog den nu..Skyller på att jag är förkyld..:P

Tisdag 21 Februari

Hej! Kom just hem från Bella och tänkte blogga lite snabbt innan det är dags att göra käk. Åkte ju dit igår förmiddag och han inte blogga innan det, så blev ingen bloggning alls igår.. Vi sydde iaf från kl 12 till kl 6 ungefär. Vi sydde trollkläder och pysslade med olika saker. Det var lite kaos som ni ser på bilden, det gick inte 5 minuter utan att någon frågade "men var är saxen??" eller "Vart la jag byxorna nu??", haha. Men det var trevligt och jag har nu ett par byxor. Jag hann sy dem igår och fixa med svansen, så nu har jag en svans och ett par byxor fast helt odekorerade, bara basic.
Vid 7 åkte Emma och Mårten kom istället. Det blev att jag sov kvar och vi spelade spel typ hela kvällen. Vi var ganska flamsiga och det tog hur lång tid som helst att spela en omgång Geni ^^ Idag tog vi sovmorgon, bakade en sockerkaka med MASSA bär i och gick på promenad i det fina vädret. Måste kila nu, hörs senare!

Det var tyger, saxar, trådar och nålar överallt.

A good night sleep is the best medicin

Har krypit ner i sängen och tänt ljus. ska verkligen försöka sova nu för jag är förskyld och imorrn ska jag upp vid 9. Inte så tidigt men det är jobbigt att behöva bli väckt av alarm..Sov så gott♥

En bild jag tog imorse som jag gillar. Den påminner mig om att jag har sagt till Emma att jag ska läsa ut första delen av Svärdet & Spiran på lovet...Dags att sätta igång.

Cupcakes debut

Jag har just gjort cupcakes debut och det blev dessa supergoda morots cupcaksen :D
blev två plåtar så om någon vill ha så är det bara att komma!






Loppisfynd

Här kommer bilder på några av sakerna jag köpte på Erikshjälpen och Bra Begagnat igår. Jag tänkte presentera dem, hehe.
Först upp, min fina ljusstake som jag är väldigt nöjd över. Ett riktigt kap, den kostade bara 14 kr!
En skinnväska som bara kostade 35 kr. Kanske inte superfin bara som den är, men till jeans shorts på sommaren så. Bilden gör inte färgen helt rättvis men den är ändå ganska mörkbrun.
En burk med fåglar och blommor på som jag köpte för att ha te i. Är nöjd med den med, kostade bara 8 kr!
Och på de sista bilderna, kistan som vi köpte tillsammans! Fin tycker jag och den kostade 200 kr, inte alls dyrt!
Den ska vi ha med på lajv och antagligen ha mat i. Sen köpte jag en träskål och en träslev också för 15 och 5 kr, men tänkte att det inte var så mycket att se. Tillsammans köpte vi också en kopparkastrull, en stor glas flaska eller vad man ska kalla det för(det är grönaktigt glas,den är rund i formen och rymmer 25 liter), och två typ ljushållare som man kan köra ner i backen som vi kanske ska ha utanför vårt tält.
och allt som jag rabblat upp gick på mindre än 400, vi kommer bli ruinerade om vi fortsätter åka på loppis...^^









Söndag- Små saker som förstör humöret

God morgon! Nu låter det som jag just gick upp men jag gick upp vid kl 10. Jag vaknade på bra humör, inte så konstigt eftersom det är söndag, solen skiner och det är LOV! Men ibland kan små saker förstöra humöret. Jag råkade komma och tänka på gymnasievalet..Jobbig tanke men den var inte tillräcklig för att förstöra humöret. Sen går jag ner och ska äta min älskade frukost och så är filen jag ska äta slut..haha jag vet, löjligt men det bidrog lite det med. Och så Ove, som ofta irriterar mig..Hur mycket kan man störa sig på en person?? Vi är så olika man kan vara. Ja ni som känner mig och honom vet vad jag menar..
Men nu är jag inte på dålig humör, är på ganska bra humör. Har damsugit mitt rum lite slarvigt, och spontan sprungit runt och fotat i huset. 

Här kommer några bilder. Haha en lite konstig blandning. Ja, det första är en bh, på andra bilden ser jag ut som en 5 åring och den sista fick vara med för att man ser på ett ungefär vad jag har på mig. Kämpade en stund med att försöka ta en bild på hela mig men det gick inge vidare..Har iaf på mig min nya gula tröja som jag köpte förra veckan om jag inte har fel och mina supersköna, lite konstiga byxor :)




Lördag

Ciao! Nu tar jag tummen ur och bloggar! Har varit hemma sen 4 ungefär men har inte orkat bloggat, dels för att jag inte haft några bilder att lägga upp..Men nu tog jag en gammal bild så länge och sen eller imorrn hade jag tänkt lägga upp bilder på några loppis fynd! Igår åkte vi ju som sagt hem till Bella. Vi fixade med hennes hår hela kvällen. Vi såg en film men vi fortsatte kamma ur dreadsen då också. Vi såg "The pick of destiny", himla skoj film och Jack Black är ju bara för skön. Det var ett himla jobb att kamma ur Bellas alla dreads och det gick åt ungefär en halv burk inpackning och vi använde "katt borstar", hehe.
Idag gick vi upp i skaplig tid och åkte till två ställen och vi hittade en del loppis fynd, mest saker till Lajv. Så nu har vi några användbara, fina saker! Hoppas er fredag var bra? :)

Tog bara en bild, var så trött på att leta utan att hitta någon passande..

Fredag!

Goddag! Allt bra? Här är allt fint, är i skolan just nu och om några timmar är det sportlov. Ikväll ska jag och Emma hem till Bella, vi ska som sagt "ta bort" Bellas dreads. Ska bli lite spännande, både att få ur dem(oj oj oj...) och se hur hon kommer se ut i kort hår. På tal om hår så måste jag sluta tjata om det och gå till frisören!! Verkligen dags att jag klipper mig, det går ju som sagt nästan av för att det är så slitet... Men iaf, hoppas på att vi kanske hinner se en film eller något också..;) Imorrn ska vi antagligen till Bra Begagnat och kolla efter bra att ha saker till Lajv. Hoppas alla får en trevlig fredag, vi hörs imorrn när jag kommer hem ♥

En random bild jag tog igårkväll.

Torsdag 16 Februari

Hej! Det börjar närma sig att ta och bestämma sig vilket gymnasium man ska välja, den 1:a mars ska man ha skickat in...Jaja, annars då? Jag har inte gjort mycket mest kollat på HTG hela eftermiddagen. Känns skönt att bara vara hemma utan att ha läxor att göra. Blev dock lite deppig nyss, konstigt vad bara ett program kan göra. Satt och grät här, himla sorgligt var det. Jag är som vanligt trött som in i helvete så jag ska inte göra så mycket mer idag utan krypa till sängs snart. Imorrn blir det sportlov, yes! Så jäkla skönt. Och imorrn ska vi åka hem till Bella och hon ska "ta bort" sina Dreads. Hörs mer imorrn!

Det är ett geléhjärta om nån undrar..^^

Innebandy, pulsa i snö, grillning & Lajv planering

Hej! Ungefär så har min dag sett ut, först hade vi innebandy turnering, sen efter lunchen så promenerade vi i snön och blåsten till oset där vi grillade och gick tipspromenad. Det var himla kallt just för att det blåste så mycket och jag var ordentligt klädd och tyckte endå det var kallt, tycker synd om som var smarta nog att ta Converse.. Vi trodde aldrig vi skulle hinna med halv 3 bussen men med lite hopp så halv sprang vi därifrån och hann precis med bussen. Vi åkte till Bella där vi har planerat kring Lajvet, typ hittat på namn och bakgrundshistoria till våra karaktärer, och så har vi anmält oss. Kom hem lite innan 8 och har pluggat så nu ska jag sova. Förutom att jag är supertrött efter Innebandyn(som vi förresten kom till semifinal i) och promenaden så håller jag på att bli förkyld tror jag..Vill absolut inte bli sjuk så efter ett avsnitt HTG så kommer jag somna direkt. Inte så mycket bloggning men så blir det när det händer mycket, som tur är är det sportlov nästa vecka! God natt!

Valentines Day

God morgon och glad alla hjärtans dag! Hoppas alla får en bra dag för det tror jag att jag kommer få. Efter skolan ska vi åka upp på stan och kolla kläder och äta mat, och halv 7 är det bio! Ska bli kul, filmen gör mycket men sällskapet också. Vi är 6 st som ska på bion tillsammans :)
Förutom alla hjärtans dag så är det också min bror sons födelsedag! Charlie fyller 1 år idag och eftersom han föddes på alla hjärtans dag så heter han Valentin i mellannamn. Grattis iaf :)
Ha en trevlig dag, singel eller inte ♥

Behöver ju inte ha med kärlek och göra och eftersom jag ändå inte hade någon passande bild till det så fick det bli en bild på mig, min bror och min pappa ♥

Descendants

Nu är allt fixat, så imorrn blir det bio och vi ska se denna film. Jag tyckte inte det gick något bra film på bio nu men så kollade jag trailern till denna för att ge den en chans, och jag fick gåshud. Haha, jag har ingen aning om varför men det var väl en känsla bara. Det är ett drama och jag hoppas på att den ska vara ganska känslig, både sorglig och rolig. Inga speciella skådespelare enligt mig men George Clooney har ju fått massa cred för denna film och jag tror nog den är bra :) Nu ska jag krypa ner i sängen, god natt♥


Bio krångel och alla hjärtans dags planer

Även om man är singel så tycker jag att man ska ha kul på alla ♥ dag och imorrn har vi planer på bio men det krånglar. Jag och Emma har planerat ett tag att vi ska gå på bio imorrn men har inte hittat något film som verkar sevärd men nu så har vi hittat en som verkar bra och vi är några stycken som tänkte gå och se den. Men precis när allt ljusnade och vi lyckades få ordning på morgondagens planer så ser jag att man bara kan köpa biljetterna, och det kan inte jag..Men det kanske löser sig. Men iaf, åt nyss denna godbiten på bilden, mums. Gotteligott, och nu funderar jag på att göra mig iordning och lägga mig i sängen med datorn och kolla hem till gården.

Home from school

Hej! Jag kom hem från skolan för en stund sen och just nu sitter jag och kollar på Anton som spelar Skyrim. Funderar på om jag ska klicka igång ett avsnitt Hem till gården istället.. Idag ska vi äta gott, och efter maten blir det kladdkaka. Imorrn på alla ♥ dag så jobbar min mamma kväll och jag planerar att gå på bio så vi tänkte "fira" idag. Hoppas ni har haft en bra start på denna vecka för det är en speciell vecka..sista veckan innan SPORTLOVET! Fan va skönt det ska bli, vi har lite planer..Se massa på film, spela pingis hos Emma(det är ju ändå sportlov..), Sy och sist men inte minst grilla i kåtan! 

En bild från igår som jag tyckte var lite fin.

Cross

Alltså inte åka cross utan kors. Denna bild tog jag idag i minneslunden, tyckter den är fin.
Men denna bild tänkte jag säga god natt för nu ska jag gå och lägga mig. Hörs imorrn!

Spring is in the air

Här kommer en liten bildbomb från idag. Lite tråkiga bilder kanske, bara natur, men jag hade kul när jag fotade dem iaf :) Tyckte tydligen det var lite kul att ta super närbild på typ allt, hehe.
På vägen upp till kyrkan mötte jag min bror och hans kompis som kom ridande på häst.
Har många fler bilder egentligen.

I ♥ landet.









DAGEN

Största delen av dagen har gått åt min promenad. Jag gick inte så långt men var ändå borta i säkert 2 timmar. Jag gick Sörby by som jag bor på och i slutet så gick jag ner på en "stig" som gick ut på åkrarna. Där gick jag och fotade i solskenet, underbart! Det må vara trevligare att ha någon att gå med men det var faktiskt jäkligt skönt när jag gick där själv på ängen^^ När jag gått runt där i över en timme knallade jag hem och hämtade ett grav ljus och gick vidare upp till kyrkan och tände ett ljus i minneslunden. När jag kom hem skulle vi lagom äta. Jag tipsade mamma om att vi skulle äta lax och det blev riktigt gott! Tog cirka 100 bilder idag så tänkte lägga upp några fler, men delar upp det så dom kommer sen :)

1960- tals stil i all ära..!

Ända bilden jag tog på mig själv..



Lax, potatis och vitlök & senaps sås, mums!

I love breakfast and mornings

Tänkte säga godmorgon men morgonen är ju över så goddag! Min morgon har sett ut som på bilden, en stor frukost efter flera Hem till gården avsnitt. Ganska perfekt söndag morgon. Idag ska försöka läsa i Svärdet & Spiran, kolla på vetenskapens världs(läxa) och kanske ta en promenad. Jag älskar att gå på promenad men det är aldrig någon som vill gå på promenad och det är inte särskilt kul att gå själv, men idag funderar jag på att göra det ändå för det är så underbart väder! Kanske ta med sig kameran också. Ha en bra lördag!♥




underbara, mjuka, sköna sängen

Jag vet inte vad det är med mig men jag är GALET trött. Igår somnade jag och Emma vid 11 och nu är jag färdig att däcka igen. Så nu blir det att borsta tänderna och krypa ner i min underbara säng, kommer säkert somna direkt jag lägger huvudet på kudden. God natt ♥

Bild från bella förra helgen.

lördag kväll

Sitter och kollar melodifestivalen och mumsar melonen som jag inte åt i torsdags. Måste säga att det inte är så bra låtar...Jag missade första låten(oj vad ledsen jag är..) men andra låten, den som var Rocka billy var helt okej. Kanske för att det var massa instrument med och att dom spelade så coolt. Pianisten spelade med foten och han som spelade Basfiol stog och balanserade på den medans han spelade, lite tufft! ^^
Och Thomas DiLeva är ju alltid Thomas DiLeva, haha. Inte så bra låt men han är ju så cool som person. 
Efter M.festivalen så funderar jag på att se en film i sängen. Antingen en gråt film, typ "The last song" eller "P.S I love you", eller så blir det "Chocolate" men då blir man så FRUKTANSVÄRT sugen på choklad och jag försöker att inte äta mer godis och käka frukt istället..Hur är eran lördags kväll? :) 


What a feelin'

Känslan när man har köpt något man är super nöjd över, helt underbart. Dessa skor hittade jag på Eurosko(tror jag..) när vi kollade en snabbis för att det var lagerrensning. Okeeej tänker ni, det är väl inget speciellt med dem?? Och ne det är det inte, men jag tycker dom är snygga, sköna, lagom höga och sitter som smäck, inte ofta det händer mig. Dom är ganska basic men jag gillar dem. Mest för att mina fötter ser smalare och nättare ut liksom, till skillnad från dem jag har nu då mina storlek 40 ser ännu större ut! Och dessa är faktiskt 39 vilket jag är lite nöjd över^^ Hoppas att dessa håller bra nu, för dom jag har nu har inte ens hållt hela vintern..För 699 :- blev de mina och de hade kostat 999 :- .

Inte så bra bilder för jag orkade inte lägga ner något tid på det..


Lördag och härligt blogghumör!

Ciao! Allt bra? Här är allt fint! Idag ska jag bara vara hemma och chilla utan att tänka på läxor eller något annat viktigt. Igår skrev jag ju inget men vilken tur att jag är på toppen humör idag och sugen på att blogga då!
Igår efter skolan åkte jag, Emma och Max upp på stan. Vi hann inte gå jätte länge för vi skulle sälja kl 6(Emma böt tid så vi sålde samtidigt). Men jag hann köpa lite saker innan vi drog till max(alltså där man äter hamburgare inte hem till Max..) och käkade, mums! Sen tog vi bussen till ICA affären dör vi skulle sälja fika. Max var snäll och höll oss sällskap och hjälpte oss sälja, sen blev han hämtad och vi drog till bussen. Vi var tvugna att vänta en timme så vi gick in på statiol och drack varsin välbehövlig(!!!) varm choklad. Vi kom hem till Emma lite efter 9 tror jag och så åt vi och sen kollade vi lite på "Sweeney Todd". Vi hann inte se länge innan vi bestämde oss för att bädda och sen la vi oss och fortsatte titta..Men vi var så trötta så vi stängde av och somnade runt 11. 
Idag har jag varit med Emma och sålt igen, och sen drog vi upp på stan en snabbis. Min mamma hämtade mig och det blev att vi gick en snabbis på stan  vi också.
Jag tänkte visa allt jag köpt idag och igår, är så nöjd! :D

En bild från i höstas. Jag har lugg men har satt upp den.

memories remains

Hej & God natt. Jag hade nämligen tänkt lägga mig snart är himla trött. Imorrn blir det en lång dag så det är nog bra med sömn. Emma säljer fika från kl 15.00-16.30 och jag från 18.00-19.30..lite typiskt att vi har så olika tider..Men jag tror jag ska gå på stan medans hon säljer, behöver köpa underkläder och sovkläder. Sen ska jag sova hos henne för det går fler bussar dit. Men Emma ska sälja kl 10 på lördag också så jag kommer få gå upp tidigt fast jag inte behöver. Men har ändå inget bättre för mig och sova kan jag ju göra nån annan gång. Nu ska jag lägga mig för jag kan knappt hålla ögonen öppna. hörs imorrn eller på lördag!

Bella har en tavla med massa bilder på oss när vi var små. De flesta är från 6:an. Hade inget vettigt att lägga upp bild på så det fick bli denna. Fast man ser inte alla bilder helt..

Torsdags mys

Tjena! Det är så skönt att nationella proven för denna vecka är klara och att jag inte har några läxor jag behöver göra! Så nu har jag laddat upp med lite godsaker och ska kolla hem till gården utan att känna att jag inte borde göra det för att jag har viktiga saker att göra. Saknas något att dricka bara så ska gå ner och kolla om vi har något.
Det gick skapligt idag på skriftliga svenska nationella. Behövde inte sitta klart tiden som var typ 3 timmar, så snacka om lång lunch! Hade över 2 timmar hål där så vi satt i skolans cafeteria och spelade kort, lyssnade på musik och tog det lugnt. Sista lektionen var profil och då satt jag, Bella och Emma och sjöng och spelade gitarr. Vi spelade "Hero of War" med Rise Against och lite annat. Det är så kul! Nu ska jag gå, hörs ikväll!



Bullar & Brev

Här kommer bilder på bullarna och det fina brevet! Hon skrev första stycket på engelska, som är svårare för dem än för oss, och resten på spanska. En fel spanjorer ofta gör, som hon gjorde, var att hon skrev "My mother has 42 years", för på spanska skriver dom ju att dom har en ålder. Om man ändå kunde känna lukten av bullarna..



Lillördag & hemma tidigt

Hej! Kom hem från skolan för en stund sen och möttes av lukten av nybakta bullar när jag klev innanför dörren, mums! Just nu ska jag äta bullar och dricka kaffe och sen ska jag göra läxa så jag blir av med det. 
Min mamma kom nyss in i vardagsrummet och frågade om jag vet var hon gjort av koppen och jag svarar att den stod på bänken. Hon kollar med hittar den inte efter en stund kommer hon tillbaka och säger att hon hade ställt in den i skåpet, haha. Hon måste ha vart lite virrig för den var nämligen halvfull med kaffe.
Idag på spanskan så fick vi svar på brev som vi skickad till skolelever i Spanien! Det var kul för dom hade gjort jätte fina brev. Tjejen jag fick brev av hade skit fin handstil men det var lite svårt att se vad det står..Kommer få det jobbigt, inte med att översätta utan med att se vad det står..Men kul var det iaf!
Slänger in lite bilder om en stund.

Tisdag 7 Februari

Tjenare! Allt bra? Här är allt toppen förutom att jag har en del läxor att göra. Därför tänker jag inte lägga ner någon längre tid på datorn idag, utan dricka te, göra mina läxor och sedan krypa ner i sängen och läsa. Idag var det skola och efter det åkte jag, och Emma med Bella hem och var kreativa! Vi sydde svansar och tunikor till lajv. Jag tycker inte det är så kul att sy men det är betydligt mycket roligare att göra det på fritiden än i skolan! Och sen gjorde godiset och musik det hela ganska mycket bättre..:)
Nationella gick ganska bra idag också, svarade på allt och så. Men nu måste jag dra, god natt!

en slumpad bild bara..

God natt

Tänkte passa på att säga god natt nu för jag ska nämligen snart sova. Är himla trött så det ska bli skönt! Men känner lite ångest över att jag och Bella inte har gjort klart tekniken...(!) Har inte mycket att säga idag så detta får duga, sov gott för det ska jag ♥
Ännu en bild när mitt hår ser gult ut..På tal om hår, jag måste verkligen klippa mig, mitt hår är så slitet att det går att hitta toppar som är kluvna 4 gånger!

6 Februari 2012

Hej! Kom hem från skolan för ungefär en timme sen. Har ätit en nybakt bulle och snackat skype och nu ska jag gå ner och hjälpa till med maten.
Måste göra läxa och kolla på hem till gården, och sova! Sov ganska lite inatt men ska försöka få mer sömn, det behövs nog med tankte på att det är svenska nationella imorrn bitti..Hörs senare.
Så länge bjuder jag på en bild på mig från i fredags när vi var hos Bella! Den är från Max kamera men jag lekte lite med den. Är det bara jag eller har jag gult hår..?


Livet

Har egentligen inte något vettigt att säga och är lite deppig och även fast jag har massa att göra så bloggar jag ändå..kände för att blogga utan något speciellt att säga. Förut när jag fotade kåtan fotade jag tulpanerna på vårt köksbord också. Inte jättebra bilder men för att man ska kunna ta bra macro bilder så måste man hålla helt stilla eller ha ett stativ. Men tyckte dom blev lite fina andå.

Idag fick jag veta att min Gammelmormor gick bort igår. Hon blev hela 95 år och var ganska virrig och kände inte igen mig om jag hälsade på. Men vila i frid.


"The sun is shining now but still I'm feeling cold.."

Här kommer lite bilder som jag fotade idag precis när jag kom hem från Max. Har tänkt att jag ska fota vår kåta många gånger men när man väl kommer hem från skolan när det är ljust orkar man inte gå in och hämta kameran och sen gå ut igen..Men nu så! Passade ganska bra för solen sken lite fint tycker jag.
Den ser himla liten ut, men man går in ganska många. Perfekt umgänges plats både på sommaren och vintern, himlans mysigt ♥





weekend

Hej! Nu är jag hemma efter en natt hos Max och en hos Bella. Blev inte så mycket bloggning men det känns bara onödigt att göra utfyllnads inlägg. Och då har man massa att säga nu istället, men om ni ska orka läsa så ska jag inte detaljera så mkt. I fredags åkte jag till Bella och vi spelade plump och såg på film och lite annat. Max spelade piano och Mårten lekte med sin "Diablo", om man nu kan säga så. Emma tyckte det var spännande så hon lekte med den ganska länge och jag och Bella fick ett litet ryck och sprang runt och fotade typ allt ^^ Jag fotade dock med Max kamera så jag har bett honom skicka några bilder. nu fick det bli 2 bilder från i fredags när vi var hos bella.  så vi var alltså Jag, Bella, Emma, Max och Mårten. Jag, Max och Emma låg vakna till typ 3 och snackade.

Jag åkte hem på eftermiddagen och senare så satt jag och snackade med Emma och Max på skype och vi insåg att vi alla satt och hade tråkigt. Så jag föreslog att jag skulle åka till max och att emma också kunde hänga på och så blev det, lite spontant sådär :)
Sen snackade vi med Bella och hon sa att hon kunde komma med, och senare bjöd vi in Tim också. Vi hade trevligt och gjorde inte så mkt. Vi såg iaf på Robin Hood men vi höll på att somna så vi gick och la oss och somnade vid 3. 
Kom hem för några timmar sen och nu sitter jag och snackar skype med Max och Bella och grejar lite med bilder. Nu ska jag äta lite och sen tänkte jag lägga upp bilder jag fotade på vår kåta.



Fredag kväll

Nu ska jag käka lite och sen ska jag till Bella. Vi ska se på film, kanske spela kort och umgås lite trevligt sådär :) Tänkte bara lägga in några bilder från idag innan våran fysik lektion. Vet inte varför jag ser glad ut, gillar verkligen inte fysik. Kanske var för att Emma är så söt ^^ Hoppas alla får en bra fredag! hörs imorrn♥




Hemma lite tidigare.

hallå! Idag skulle vi ha fått tagit 4 bussen hem(är hemma halv 5 då) men vi fick sluta tidigare. Det var först tänkt att vi skulle skriva klart tekniken medans vi väntade på bussen men tror vi får göra det över Skype istället. Bussen gick exakt när vi slutade så vi kutade till skåpen och hämtade våra saker och sen kutade vi till bussen. Har världens sämsta kondition + att det blev extra jobbigt att andas när det var så jäkla kallt, men vi hann precis till bussen! Hade dock ont i hjärtat och började hosta, haha sämst.. Nu ska jag äta något och så, och senare ska vi till Bella. Hörs senare!
En bild jag tog lite fort nyss..

It's friday! :D

God dag! är i skolan just nu men gjorde ett tidsinställt inlägg igår kväll. Så jäkla skönt med fredag, men vet inte riktigt hur planerna ser ut för helgen. Får se, kul med helg vilket som. Vet inte om det blir någon mer bloggning idag, men här kommer två bilder!
Första bilden är på Mr Napkinhead, haha ;) Den är tagen när vi drack varm choklad efter demostrationen i onsdags. Och den andra är från igår innan internationella aftonen när vi satt och pluggade i bibblan. För att vi var tvugna att vänta i skolan så var Bellas mamma snäll och tog med mackor, smothie och äpplen till oss! Så vi har lite mellis ;) Ha en bra fredag det ska jag ha! ♥



2 februari- finally home..

Hej! Nu är jag hemma efter många timmar i skolan, men det känns ändå lite tråkigt hemma..Men idag SKA jag försöka sova tidigt, inte vid 12. Så tänkte göra mig klar och krypa ner i sängen, ska bli så jäkla skönt!
Duscha skjuter jag upp till imorrn bitti. Vi har sovmorgon(vår idrottlärare är sjuk och har ingen vikarie!!) och Emma kommer hit :) Internationella aftonen(en kväll där alla språk grupper samlar i pengar till respektive resor, Paris, Berlin & Barcelona) gick bra, det kom massa famlijemedlemmar och bekanta. Det såldes lotter, var tipspromenad, vi sålde strumpor och några satt och sjöng/spelade gitarr/trummade och skapade fin stämnings musik. Det var meningen att vi som jobbade(alla elever) inte skulle äta av trerätterna utan städa, diska, servera, laga mat osv. Men direkt när det blev över från någon rätt så åt vi upp det ganska snabbt. Vi drack av bålet och mumsade salta pinnar, och så lyckades vi få av den franska chokladkakan, mums! Paellan(huvudrätten, den spanska rätten då såklart) hann vi inte smaka av och vi var inte så sugna på förrätten, tyskt kallskuret.
Nu ska jag ta lite te sen sängen, god natt!♥

Bilderna har ju såklart inget med inlägget att göra, men här är Takida biljetterna! :D Taggad som fan, så jäkla kul med konsert! Är ett tag kvar till 5 april dock..

1 Februari

Hej! Mycket uppdatering tycker jag..Och blir inte mkt imorrn heller tyvärr. Imorrn är det Internationell afton på skolan. Vi lagar mat till MASSA folk för att få ihop pengar till språk resor i maj. Vi hinner inte hem emellan så vi kommer vara på skolan till på kvällen imorrn...
Just nu snackar jag skype med Bella för vi gör en läxa, men vi orkade inte åka hem till någon bara. Det går sådär, det är nämligen jäkligt tråkigt. Vi har snackat i över en timme och fått ihop några rader...
Åt en semla förut. Försökte komma på en anledning till att jag fikade och kom då på, Max har ju namsdag idag! :) Perfekt anledning till att fika. Funderar på om jag ska borsta tänderna och gå och lägga mig snart, vore jäkligt skönt! Kanske kolla på HTG..:) Vi hörs imorrn! God natt♥

Bild när jag käkar semla..

RSS 2.0