Early night

Hello! Idag har jag haft lucia övning, och det var ganska kul som vanligt. Sen drack jag och emma varm choklad i kylan(okej det är inte ens minus eller snö men ändå..). Jag har försökt plugga nu på kvällen och har faktiskt lyckats skriva en del på engelskan, men det är för att det är mycket roligare än det vi håller på med i spanskan just nu. I spanskan ska vi skriva brev till någon i spaninen och så ska dom svara. Och när vi åker till Barcelona så ska vi besöka deras skola. Lite spännande. Brevet ska vara klart imorrn men jag är verkligen inte klar! Men imorrn kommer jag hem vid 3, skitglad för det händer inte ofta! :) Nu tänkte jag ta en early night och lägga mig och titta på HTG och läsa :) sömn är ju viktigt, älskar ju att sova! Good night!

Tar knappt några bilder med min system kamera men det kan bero på att det är november, vilket betyder ingen inspiration för min del, plus att jag har massor att göra så jag hinner inte sånt! Men blir nog mer bilder när snön kommer, och jul lov!

Ibland blir man lite besviken på sig själv.

Denna gång handlar det om att jag slarvar bort hela eftermiddagen/kvällen men att göra ingenting, även fast det finns en hel del jag kunnat göra. men men. Nu ligger jag i sängen och gör läxa och ska snart kolla på HTG(nya förkortningen för hem till gården, säger det så ofta ju..). Klockan är ju halv elva så ju mindre jag gör på eftermiddagen desto mindre sömn. Men det är inte så jobbig spanska.
Har rätt mycket att tänka på nu. Förutom ett projekt i engelska(som jag tycker är kul)som jag ligger efter i, så är det lucia övning imorrn, träning och bakning på torsdag och någon dag ska jag hinna upp på stan för att fixa en grej med salamin. Sedan är det ju massa fler läxor och detta med julklappar. Det är ju december om några dar, och god tidv att börja(!!). Men god natt iaf! :)

dreggel..

Tja! Idag har jag varit hemma hos bella med emma och linn :) Och så har vi haft matteprov, men det gick ganska bra. Efter skolan drog vi och tränade och det var självklart skoj. Har inte gjort så mycket vettigt sen jag kom hem, förutom att jag och anton har gått och lämnat salami. Det är en grej vi gjort för att samla in pengar till Barcelona resan i maj :D Men det var bara en av tre hemma. Sen har jag glömt bort tiden vid datorn, men nu borde jag plugga lite inför spanska läxförhöret imorrn..Sen ska jag kolla hem till gården och dricka glögg hade jag tänkt mig :) 

En bild på Johnny Depp! Oj så fin han är. Inte den finaste bilden men jag hade inte så många på datorn. Jag, Bella och Emma är iaf överens om att Johnny Depp är HET och att skägg oftast är HETT ;D

God natt!

Nu har jag pluggat och lyssnat på Von Benzos skiva säkert 5 gånger i rad. Nu ska jag sova. Tänkte kolla på hem till gården men klockan börjar ju bli mycket så det får kanske vänta tills imorrn.. Imorrn är det träning som jag har längtat till! Hörs imorrn, god natt!


En bild jag tycker om!

It takes a second to say I love you, but it can take a lifetime to find the right one to say it to

Hejsan! Dagen i skolan flöt på och efter skolan gick vi och köpte kaffe och varm choklad(och tittade längtande på allt fikabröd). Vi håller på att göra det till en tradition. Att vi köper kaffe, och ibland fika, på måndagar :P Nu sitter jag och ska plugga till matte provet imorrn och lyssnar på VBs nya skiva! 

En fin bild på bella och mig innan Breaking Dawn :) Lite mörk, och ändå har jag ljusat upp det..

Grillning och strömavbrott

Hej! :D Är på glatt humör just nu. Igår grillade ju jag, bella och emma i kåtan och det var mysigt. Vi åt spett som bella hade gjort och snackade och åt godis. Vi brukar ha en kväll i månaden då vi grillar. När det går mot varmare tider så ska vi sova där också, för det är jätte mysigt. Vi var alla rätt trötta, så vid ett gick vi in och kröp ner i sängen. Emma åkte hem vid 11 idag och efter det skulle jag och Bella kolla på en film som hette Lyckosökerskorna och var en sån där film med fina klänningar. En gammal film allså, haha. Sen insåg vi att den var 4 timmar och 50 min men började kolla ändå. Vi blev avbrutna av strömavbrott. Men det var lite mysigt. Synd bara att jag behövde duscha och göra läxa(på datorn). Men har hunnit med det mesta idag ändå. Nu tänkte jag sova som en princessa ^^ Är ny duschad och har bytt sängkläder, bästa känslan!! :) Tänkte kolla lite på hem till gården först. Dröm sött!

Vill bara säga att Emma är väldigt snäll för hon tog med Von Benzos nya skiva och Nickelbacks nya skiva och la in dom på min dator. Eftersom jag har lyssnat slut på dem på spotify. Tack :)


Våran eld igår. bilderna på oss var väldigt suddiga.
Läste och hade tända ljus när det var strömavbrott.

Den där Emma..

:D Har just pratat med Emma i telefon, i en timme och fem minuter! Vi lyckas ofta prata så länge, även fast vi kanske inte har något vettigt att säga. Vi kan sitta och prata medans den ena sitter vid spotify och den andra kollar en blogg. Sen kan den ena säga "har du hört den låten? den är jättebra men vad sjunger dom här i låten??" eller "Vad heter den där skådespelaren, han spelar ju det här!" eller "har du sett den här intervjun?? Han är ju så söt när han säger det här!". haha^^ Vi sa faktiskt inte så mycket vettigt, jag skulle mest säga att Izabell kanske inte kan komma idag. Och så snackade vi om mitt spotify. Det är konstigt. Men jag har lyssnat slut på några av mina favvolåtar, så om jag inte skaffar premium så kan jag inte lyssna på det förens jag fått skivorna i julklapp. Men jag ska skaffa premium tror jag :) Nu ska jag hjälpa till med maten och sen ska jag fortsätta med läxan.

"Better a silly girl with a flower than a silly boy with a horse and a stick"

Ur "a knight's tale" med Heath Ledger :D Idag låg jag i sängen ganska länge. Läste svärdet och spiran när jag vaknade och åt frukost vid 11, det är ganska sent för att vara jag. Sen har jag städat mitt rum, vattnat blommor damsugit och plockat med grejer, det tog tid! (Tror min orkidée har dött, för att jag vattnar den så sällan, man glömmer ju det..) Men nu är jag klar och borde börja med läxor.. Måste bli klar med SO:n innan Emma, Bella och Izabell kommer. Men blev distraherad av intervjuer med Johnny Depp och Paul Bettany som emma la upp på Facebook ^^
Är lite glad för jag har lite träningverk :D Tror det är från idrotten igår. Får inte träningverk när vi tränar i cirkel gymmet men tog verkligen i igår på idrotten :)

A flower

25 november

Hej! Snart är det ju december, det är ju faktiskt första advent i helgen! Jag har inte köpt några julklappar än..På tal om att köpa, jag har ägnat min kväll åt är att kolla på kläder på internet. Blir så sugen på att köpa saker!! Hittar massa fina saker på H&M och där är det billigt också, men det känns som att när jag har tagit mig upp på stan(är ju aldrig där) och kollar i butiken så hittar jag ingen av saker jag kollat på. Men vi får väl se, såg massa vardagliga klänningar jag tyckte var fina och jag behöver verkligen en ny jacka(den jag har är för liten..) men det hittar jag däremot aldrig. Sen känns det lite ego att köpa massa kläder till sig själv i december..Fast vissa av klänningarna och andra kläderna kostade typ bara 50-150 kr :) Ska försöka hinna upp på stan NÅN dag. Har ju läxor och prov och träning och lucia övning osv..
Imorrn, efter mitt tråkgöra(läxor och städning), ska vi grilla i kåtan. Ska bli kul :)
Det gick ganska bra att sälja fika idag. Och när jag kom hem var det en kille här som sätte in rör i väggen så vi kan elda sen. Vi håller ju på att sätta in en vedspis i köket :) försöker bli klara innan jul annars blir det kaos! Det är kallt hos oss nu för att vi inte kan elda(vi byter rör till alla kaminer)..
Det blev pizza idag för att det var lite svårt att laga mat i köket. Jag gillar typ inte pizza längre. Åt kladdkaka framför idol också :) Kollar för att jag tycker Moa är så bra, hoppas hon vinner! :)
Ska nog sova snart, hörs imorrn. God natt!

Hoppas det ser ut såhär snart! <3

Snart helg!!

Hej! Idag har jag haft fullt upp. Vi har bakat i flera timmar! Men det blev bra och nu har jag fika att sälja. Jag hann dock inte göra några läxor, men det får jag göra i helgen.. I helgen ska vi grilla i min kåta, det ska bli mysigt :) Imorrn ska jag bara lata mig. Kommer hem vid kl 6, för vi ska ju sälja fika. Hörs imorrn, Sov gott!

En bild tagen med min mobil. Gillar både vatten och blommor/växter :)

What a feeling!

Att ha en läxfri dag! Skönt, men kom inte hem förens vid 6 för jag hade lucia övning :) Det är kul för det är två studenter som leder detta och dom pluggar musik. Den ena ska bli sångpedagog t. ex Så fick göra massa roliga(knäppa) uppvärmings övningar innan ;) Sen jag kom hem har jag ätit, stickat, kollat på hem till gården och TV. Låter ju som en gammal tant. Är egentligen inte helt lungt att inte göra några läxor för jag vet ju hur mycket jag kommer få göra imorrn...Jag ska baka imorrn också, för på fredag ska vi sälja fika. Men nu ska jag fortsätta
kolla på hem till gården, sen ska jag läsa harry potter och sova! Imorrn kommer jag hem tidigt, vid 3, så då blir det mer bloggning. Får se hur det går med bakningen...Sov sött!

Stranden på öland i somras! det var också en härlig känsla, emma och jag gick längst den långa stranden hur länge som helst för vårat "final destination" var detta fina träd ;) Det blev en lång promenad dit och tillbaka, men går man på en vacker strand så är det underbart! Härligt att se trädet komma närmare och närmare.

Tisdag..

Hej! Idag har jag varit på glatt humör i skolan, vi har tränat och jag har varit hos bella. Jag kom nyss hem och har satt igång datorn för att göra lite läxor. Men är så trött att jag håller på att somna. Ska skriva svenska(vi ska prata om en bok) men mer än så känns bara onödigt när jag är så trött, kommer inte få någon SO gjord. Det är lite mycke nu. Förutom läxor så är det rep för lucia imorrn, om jag ska vara med, och på torsdag måste jag baka och på fredag ska vi sälja fika. Men sömn är viktigt, så ska sova så snart som möjligt! Blir inte många inlägg om dagen, men efter denna vecka så blir det nog mer tid. I helgen ska kanske några kompisar sova hos mig, för vi ska grilla i kåtan :) Säger god natt nu! Sweet dreams <3 

Längtar till jul, men har inte köpt några julklappar än...

Sov dags!

Nu ska jag sova. Det behövs verkligen, det är lite mycke i min hjärna nu. Imorrn är det träning som gäller iaf, något kul att se fram emot...Blir inte så mycke bloggning just nu. Är skit trött så god natt! :)

Good afternoon

Hej! just nu har jag lagt mig i sängen för att kolla på hem till gården. har så sjukt ont i magen att jag inte orkar sitta. men det går nog över snart och då ska jag skriva på SO:n. Men detta är också lite läxa, för jag måste göra engelskan. då ska man skriva om några familjer in en by och jag har valt byn i hem till gården, Emmerdale. och den byn är så liten att det antagligen inte finns information på nätet. När jag kollar på hem till gården får jag inspiration till att skriva engelska :D
Idag när vi väntade på bussen köpte jag och bella varsin munk och varsin varm choklad, det behövdes! :)

It takes a fool to remain sane

Ligger i sängen och är besviken på mig själv...Asså fan, jag hade hela lördagen på mig att göra läxor och sånt som behövs göras, men såklart låter jag hela dagen gå. Idag har jag tränat och kollat på en film= nöje. sen har jag gjort läxor. inte tillräckligt men lite. Jag har gjort biologin, kanske inte supernöjd men ändå. jag har kommit ganska långt på SO:n. men jah har inte gjort de där sista matte talen som skulle vara klart, eller skrivit på engelskan. Damsugningen har jag också skjutit upp några helger. Men får stressa och bli klar med allt imorrn, så jag förhoppnings vis kan ta det lite lugnt resten av veckan. ligger och stör mig på min skärm som blivit mörkare och det går inte att göra något åt! Nu borde jag verkligen sova. God natt!


En bild på emmas armband, som jag tyckte var lite fin :)

söndag 20 november

God morgon! Idag klev jag upp vid 10 och åt frukost. Jag och bella ska antagligen träna sen! Känns skönt både med ordentlig frukost och träning. Igår var nämligen det första jag och bella gjorde på morgonen äta godis. Vi låg i sängen och åt ur godispåsen. Och den sista jag åt igår var också godis..
Just nu vill jag bara skjuta mig själv för jag gör inte läxorna. Jag försöker men det GÅR INTE. Jag vet inte vart jag ska börja. Jag kan försöka länge, kolla runt på internet och första världskriget och läsa i boken, men jag skriver inget...Och imorrn ska den vara inne och biologin också. And guess what?! Kan inte skriva på den heller!
Ahh, ska försöka skriva en stund nu och sen blir det träning och direkt när jag kommer hem är det bara att fortsätta! Får ut ilskan och stressen på träningen istället för på mig själv, ha en trevlig söndag! Och alla ni som inte har läxor ska vara glada ;)
A stawberry <3

Sleepy

Har lagt mig i sängen och lyssnar på Gavin DeGraw medan jag skriver detta. Tänkte läsa lite innan jag försöker sova. Allså "Chariot-stripped version" är så fin! Jag tror mitt spotify har gått ut nu, eller så är det något skumt..Jag kan iaf inte lyssna på "when we stad together" eller "rockstar" med nickelback :-/ funderar på att köpa spotify premium för ett år så slipper man tänka på det, eller höra den jobbiga reklamen..Men det låter dyrt.
Blev inga läxor idag..:S Men SKA göra alla imorrn, och sen hoppas jag på att träna. Nån av tjejerna måste ju kunna? Vill verkligen! :D

Bilden har inte med detta att göra, men detta gjorde jag tidigare idag. Jag klippte massa t-shirtar som jag ska träna i :) Blev nöjd med några.

Lata jag..

Sitter i soffan men dessa godsaker, och kollar på så mycket bättre! Tycker ingen av artisterna är särkskilt bra, eller det är inget jag lyssnar på MEN ett sånt här personligt program blir oftast kul ändå. Man får veta så mycket om dom och många är ju roliga som personer. Jag inser nu att Timbuktu verkar pluttinuttig och trevlig person person^^ E-type är så rolig och jag tyckte han var jätte bra när jag var liten. Jag och Anton tyckte vi var coola när vi headbangade och spelade luftgitarr och dansade och sjöng. Haha. Det var min period när jag ville vara mer pojkig. Jag hade också en period när jag lyssnade massor på Lena ;) Lite mer tjejig period... Inte riktigt min musik stil längre, nu har jag hittat mitt!
På bilderna ser det ut som jag ska äta massor, men jag kan ju bara säga att chokladen är nästan slut och popcornen har mamma redan ätit upp! ;) Hörs senare!
Hade bara en suddig bild på colan.

Upside down

Gillar denna bild, den är nästan lite jobbig och titta på. Är bilden åt rätt eller fel håll?

Nu tänkte jag berätta lite om vad jag tyckte om Breaking Dawn. Jag tycker inte nån av Twilight filmerna är superbra, och det var inte denna heller. Men den var bra :) Den finns två andra ors som jag tycker passar bra som beskrivning, sorglig och hemsk. Jag ska ju inte berätta vad som händer, men eftersom alla vet att Bella blir gravid i filmen så kan jag ju bara berätta att den var den delen som var hemsk/sorglig(Och när hon vet att hon aldrig mer kommer få se sin mamma och pappa, bara för att hon ska bli vampyr). Jag mår oftast ganska dålig att se folk som har anorexia, och det hade ju bella i denna filmen. För att hon blev så svag av barnet. Men denna film var det mer action i liksom, allså det hände något hela tiden,  dom andra är bara mest deppiga. Det var ju ett väldigt spännande slut också, och många kan bara inte vänta ett HELT år, men jag tror jag klarar mig ;) Jag, och bella, satt brevid varandra och grät ganska ofta, kan ju inte låta bli. Emma och Izabell satt på vasin sida om oss och fällde inte en enda tår tror jag. Jag gråter ju till allt i stort sett. Sorgligt som lyckligt, men jag "gillar" att gråta till filmer, känns mer verkligt då. Eller det är ju inget jag skäms över direkt. Jag vet inte vilket film jag tycker är bäst, men om någon frågade mig just nu skulle jag nog säga denna. Antagligen för att jag såg den på bio och bio är ju alltid spännade, bra, roligt, mer sorgligt. Ah you name it! Mysigt var det att gå på bio iaf :)
En tanke jag hade var att hoppas inte alla skriker så fort Jacob el Edward kommer in i bilden, men några minuter in i filmen drar jacob av sig tröjan och typ alla tjejer skriker...Åh tänkte jag, men som tur var hände inte det någon mer gång! ;)



Saturday <3

Hej! Åh, jag har verkligen inga bilder(okej, bara några tusen), jag tar ju nästan inga på mig själv och har inte så många kul bilder alls faktiskt..
Vilken kul dag det var igår! Vi var ju på stan och åt på saigon och såg Breaking dawn efter, mys. Jag berättar vad jag tyckte om filmen i ett senare inlägg. En sak jag tycker var lite häftigt var att vi såg Plura på gatan! Haha, om man bor i stockholm så kanske man inte tycker det är annorlunda att se kändisar på gatan, men i örebro ser man ju inte många! Har sett Jay Smith(!) och Plura typ. Men han skulle vara på invigningen av nya najs prajs idag, så han bor antagligen på hotell här.
En annan sak som var lite kul var att bella somnade på tekniken. Jag funderade på om hon sov för hon låg så stilla och jag frågade emma om jag skulle peta på henne, men hon skakade lite på huvudet oc vi fnissade lite. Fast hon vaknade precis efter det, hon hade bara sovit i typ 5 min så det var lugnt..
En sak som är mer tråkigt är att på idrotten körde vi crossboll(stavning?) och jag slog iväg en boll med typ bara lillfingret så jag har stukat det. Kanske inte låter som en big deal men det gick ju knappt att använda handen igår(är lite bättre nu)! Jag har rätt smala lillfingrar i vanliga fall så det såg kul ut när den blev JÄTTE tjock längst ner och smal för övrigt. Den är lite blå också..
Nu ska jag ta en lång dusch och smörja in mig efter, mina ben är super torra. Sen måste jag ta tag i läxorna!!

God Morgon

Jag sitter och äter frukost just nu och det är kol svart ute. tänkte bara blogga lite snabbt, och kanske inte skriver mer förens imorrn, händer ju massa kul efter skolan :) Efter bion sover jag hos bella.
Idag har vi musik också, jag bella och emma ska skriva en text till "when we stand together" och vi kommer ingen vart. Vi satt och försökte hitta på någon text igår på musik profilen och det gick inte så bra. Vi kom bara på helt oseriösa texter, som t. ex "Bad Sheep". Haha, vi sjöng om får. Hörs senare eller imorrn! Have a nice day!

Night

Nu har jag kollat på hem till gården och ligger i sängen och ska läsa. Kanske till och med somnar direkt. Tiger ligger vid mina fötter och myser också! Min älskade kisse <3 Ska försöka skriva imorrn men efter skolan ska vi ju direkt upp på stan och sen ska jag hem till bella :) God natt!
Gammal bild på honom.

Torsdag, snart fredag!

Hemskt mycke hej! Idag har vi tränat igen, väldigt kul! :) Men nu ska jag ta tag i läxorna, vilket är mindre kul. Jag hade tänkt kolla på hem till gården och läsa också. Har lånat en bok av Emma som är bra, Svärdet och Spiran! Har inte hunnit läst så mycket,  är på sida 55 av bokens 1076 sidor. Men om en bok är bra så brukar man inte tänka på att den är så lång. Om den är riktigt bra vill man ju inte att den ska ta slut :P Harry Potter t.ex är ju jätte bra böcker och dom är ju ganska långa.
Vill verkligen ha fredag eftermiddag nu! Bio är ju alltid mysigt, även om man ser en halv bra film. Okej man vill ju helst se en skit bra men ändå. Innan bion ska vi köpa godis, äta på saigon och kolla lite på stan. Bland annat ska jag köpa ett USB minne att lägga massa bilder på, är ju orolig att datorn ska gå sönder och alla bilder försvinna(!), och så ska vi kolla om nya najs prajs har öppnat :) Den ända skivaffären i stan typ. Iaf den ända bra :P 
Hörs senare!

Gammal ego bild ;)

Jag får inte riktigt till det...

Jag får inte till slutet på krönikan! Den ska in idag och jag har skrivit hela men jag kan ju inte bara "klippa av" slutet. Då blir det inge bra. Jag har ju massa annat viktigt för mig jag ska hinna. Tänkte se Top model, fan kom på att det inte alls är tisdag idag, så det är...bonde söker fru kl 8 och sen vill jag gärna se hem till gården efter det^^ massor av viktigt. Aja. Lika bra att jag säger god natt nu för jag kommer nog inte hinna blogga mer! :)
En skit fin bild på mig

Bio!

På fredag ska jag, Bella, Bellas mamma(haha, bara så alla vet. det är inte så att vi inte får gå själva, utan vi är bara tillräckligt mogna för att umgås med våra föräldrar utan att tycka det är pinigt ;) ), Emma och så ska kanske Izabell och hennes mamma med(?) :D Vi ska se Twilight. Jag är ingen Twilight nörd eller tycker filmen är dålig(då kanske jag inte skulle gå på bio men men..) Jag tycker filmerna är bra men inget fantastiskt ;) Inte om man jämnför men Harry Potter(lite HP nörd^^) eller Pirates(och Johnny depp är ju mycket hetare än dem i Twilight) eller Sagan om ringen, men bio tackar man ju aldrig nej till! :) Det var inte alls länge sedan jag såg Twilight för första gången, jag är nämligen lite efter och kollade inte på dem förens för några månader sen. 

Bilderna är från sist vi var på bio och såg "The three Musketeers", som var en bra film :D
Jag tror bella gillar popcorn... och vi gör sveriges finaste grimarser! ^^ Jag vet faktiskt inte ens hur bella lyckas med sina :P

Just keep on walking baby

Hola! Det kändes som spanska provet idag gick bra, är ganska nöjd. Och vår engelska lärare lät oss gå tidigare, så jag kom hem vid 3 :) Imorrn ska vi iaf träna så jag har något kul att se fram emot! 

En sak jag tyckte var lite kul är att när jag skulle kolla om Keep on satt ihop, så översätte jag hela rubriken och så här översatte dom det: "Just keep on walking baby" = "Bara hålla på promenader barn". Verkligen skit bra över sättning :P Har läxor att göra men skriver mer sen!

If today was your last day and tomorrow was to late..

Yäsp, sova är ju typ det bästa som finns. Skulle behöva sova lite till bara. Halv sju och det är kolsvart ute, det är så svårt att komma upp ur den mjuka, sköna, varma sängen så har på hösten. Jag tycker faktiskt det är lite lättare när det är snö ute, för då är allt vitt och det känns lite ljusare ute :)
Bilden här nedan är inte tagen nyligen, som ni kanske fattar. Men jag kollade datumet och den är tagen i mars(!) 2010. är det så här mycket snö då. På tal om mars idag är det exakt 4 månader till jag fyller 16 :)

Nu måste jag gå och käka frukost. Hoppas det går bra på det långa spanska provet idag!



Tidsinställt inlägg: på information

Hej! är på informationen nu men gjorde ett tidsinställt. Efter som det är mycket läxor och sånt för mig nu, så ville jag minnas något kul! I somras var jag och Emma på Takida och Europe konsert! Min första riktiga konsert kan man säga ;) Den var bra och har kommer lite bilder. Dock bara på Takida men kan lägga upp fler någon annan gång!

long day

Idag blir en lång dag. Är hemma nu och äter och snart ska vi tillbaka till skolan.. Efter skolan tränade vi och det var kul så klart, får se om vi hinner mer träning denna vecka, hoppas :) Ikväll är det info om gymnasiet som jag sagt förut, och det kan hålla på till kl 9, kul. Jag tycker inte dom tajmat det så bra för denna vecka har vi hur mycket som helst och borde vara hemma och plugga istället för att fundera på vad man ska gå för gymnasium..(?!)
Imorrn har vi t.ex ett spanska prov på 5 sidor, jag kan det någe sån där men alla tänkar på min framtid kommer få alla mina inlärda spanska glosor att sippra ut ur öronen..
Vi hörs kanske senare!

Bilden har inget med något att göra, gillar bilden bara :D Kameler är så härliga, och denne kamels puckel hänger ^^ Bilden är tagen i sommras på öland, vi red jämt kameler på öland når vi var små. På öland är ju kameler nästan vanligare än kor...^^

Kaos

Det var nyss typ kaos hemma. Alla var sura, ledsna osv. Fast inte jag, jag tyckte vi bråkade över en struntsak. Det handlade om en av våra datorer, som typ gick sönder. Men jag lånade ut min(inte laptopen) för att få slut på tjafset. Jag funderar på och skita i läxor idag och bara dricka upp mitt te, och sen lägga mig och läsa. Sounds great! Kanske kolla på hem till gården också, så slipper man tänka på sitt eget liv.
Imorrn kväll är det gymnasie information eller vad man ska kalla det. Alla nior ska träffas i aulan och få information om gymnasiet. Som om vi inte hade nog att tänka på...
En rolig sak att se fram emot är att vi ska träna innan det :D Längtar! Träning är ju som terapi(!), sömn också. Och om man är sur/ledsen är det perfekt, då blir det nästan att man tar i mer. "Förvandlar sin ilska till kraft typ". Och så märker man hur glad man blir efter :) Men nu ska jag borsta tänderna osv. God natt från mig! <3

En bild från Öland. Skulle behöva semester från alla läxor, gymnasie tankar, hemmet och så. Bara ligga på en strand och lyssna på vattnet.. Fast denna strand är inte så solig ;)

I want candy

Hej ni! Jag har varit hemma en stund nu. Idag kändes som en lite "onödig" dag. Första var vi ju på bio, och den var ganska bra. Men sen hade vi SO och satt vid skolans jobbiga datorer. Då hade vi kunnat skriva uppsatsen vi håller på med hemma. Sen lunch, svenska(som vi hade vikarie i och alla pratade typ bara, eller läste) och sista lektionen, Biologi, fick vi gå hem direkt ifrån för att plugga hemma istället. Men så är det ibland. Just nu sitter jag och gör typ ingenting. Ska kanske göra läxor men slutar väl med att jag kollar hem till gården istället ;)

Det är lite jobbigt för jag är ganska godis sugen...
Bilden är från i fredags, vi åt kinderägg till filmen :)

Måndag

God morgon! igår kväll när jag skulle skriva mitt sista inlägg slutatde internet funka. Ska bara skriva lite snabbt nu, för jag har lite bråttom. Nu direkt på morgonen ska vi på bio med skolan. Vi ska se en dokumentär som heter "The greatest movie ever sold" tror jag. Hoppas den är bra. Det är ju skönt med bio, men man blir ju så fruktanvärt trött när man kollar på film så nu kommer jag vara trött hela dagen.

Idag fyller min brorson 4 år, grattis! :)



Film vs Plugg

Vill bara krypa upp i soffan och se en film. Jag fattar inte, jag har alla läxor kvar att göra, var tog dagen vägen?! Jag har gjort läxor men ändå känns det som om jag inte kommer nån vart. Jag ska försöka göra lite mer Historia och öva lite kemi. Sen ska jag duscha och äta kanske vore bra. Och så skulle jag ju lägga in musik på Ipoden.. Oj,det var lite mycket. Får se om jag hinner någon film..:-/

Det skulle vara en söndag till ;) Vad har ni gjort idag då? :)

Film och te vore inte fel.. En bild från början av veckan.

Daddy's Day

Thinking about you dad <3

Sunday Bloody sunday

God morgon! Misstolka inte, jag gillar faktiskt söndagar, men idag är det bara läxor på tapeten så inte så kul söndag. Idag vaknade jag vid 10, så jag har ätit frukost och så. Jag har drömt mycket både inatt och igår natt när jag sov hos emma, och för en gångs skull kommer jag ihåg drömmarna tydligt. Drömmen jag drömmde igår natt är för rörig för att berätta men drömmen jag drömmde inatt gick i stort sett ut på att jag blev jagad av en enorm orm, typ som bassilisken i Harry Potter. Jag var på en gata och plötsligt blev det typ jordskalv, fast det ända som hände var att det blev ett stort hål i backen(precis utanför huset som emma var i) och ur hålet kom den stora ormen som jagade mig. Fast ormen kunde, av någon konstig anledning, inte ta sig upp på saker, så jag hoppade fram på bilar. Haha konstig dröm. Sen hände lite annat. Men jag drömmer oftast drömmar om det jag har gjort eller pratat om dagen innan. Precis innan jag somnat hade jag kollat på bilder på ormar, därav ormen :P

Denna söndag ska jag göra läxor, massa läxor. Jag tog bilden nyss för att visa min dag, läxor, frukt och mer läxor(Pappret är en lista på alla mina läxor..). Och så fick jag låna Nickelbacks skiva av emma, så jag ska lägga in den på Ipoden :) <3

Emsammast i världen

Okej kanske inte men det känns lite ensamt just nu, mamma & ove snarkar på nedervåningen och anton och tim är instängda på antons rum. Nu ska jag försöka sova, behöver vara pigg imorrn. ska inte ta allt för långt sov morgon imorrn för jag ska göra läxor hela dan... Nu ska jag läsa lite. God natt <3
En bild tagen med digital kameran i sommras :)

Black Death

Igår kväll hos Emma kollade vi på Black Death. Jag blev sugen på att se en läskig film, det blir jag ibland och efter filmen kan jag ångra mig i veckor, månader.. Jag tycker det är spännande att titta på läskiga filmer just när man ser dom men när man är ensam efter det önskar jag nästan jämt att jag inte tittade. Många kanske inte ens tycker den är läskig men jag gillar inte psykiska filmer, blir lätt träffat av dem. Jag "gillar" att gråta till en riktigt bra sorglig film också men vissa sånna typ "Brokeback Mountain" blir jag deppig av efter. Men den är sjukt fin, allså inte Black Death, för den tyckte jag inte om. Men men. Filmen gick ut på att det var pest(allså massa bölder och död,mysigt) och det handlade om en munk och några män som ska till en by dit pesten inte kommit och byn är VÄLDIGT konstig. En kvinna i byn gör massa hemska saker och lurar dom. Sen dör typ alla. Och hon kvinnan i byn är helt sjuk, hon hatar kristna och dödar massa folk. Och man får se mycket i filmen t.ex bölder och när dom skär halsen av varandra och skär upp magen på varandra och så.... Ja, jag säger inte mer. Om ni har tråkigt kanske ni kollar på den. INTE min typ av film. Jag gillar inte bara glada filmer, gillar verkligen sorgliga också men inte när dom är så psykiska.
Det konstiga var också att det stod äventyr, thriller på baksidan. Äventyr för mig är typ Pirates of the Caribbean eller Robin Hood, men jag tyckte inte den var särskilkt lik sånna bra, lite gladare och spännande filmer :P
Vi åt i alla fall Kinder ägg till filmen, då blev man gladare ^^

En bild på när jag skar Granatäpple en gång, tyckte den passade :P

Lördag <3

Hej! Jag har varit hemma ett tag men inte hunnit blogga. Jag har ju som sagt varit på öppethus på Virginska skolan. Det har varit bra, man blir inte jätte mycket klokare. Men jag har kommit på att jag kanske inte passar som florist,som har varit ett alternativ om jag inte kom på något bättre. Jag vet inte om jag är en kreativ person som passar med att jobba med att skapa. Jag älskar blommor men det kanske är mer en "hobby". Vi lyssnade iaf på information om de olika linjerna och fikade. Jag tyckte att "Hotell och turism" linjen verkade kul :) Jag gillar ju språk + att man får resa mycket :D
Jag tänkte skriva mer om filmen vi såg igår senare, har nämligen mycket att säga om den. 
Jag borde plugga men eftersom det är lördag och skitskönt att vara ledig från skolan kanske jag latar mig istället. Ska kolla på "Så mycket bättre" senare och jag har köpt passionsfrukt som jag kan mumsa på :)

Jag brukar kolla på idol för att jag tycker Moa är så bra men jag såg inte igår. Men en fågel har viskat i mitt öra att André åkte ut? Om han gjorde det så var det på tiden, gillar inte honom.

Jag skriver alltid så mycket men det är för att jag har så mycket att säga ;)
På bilden är emma. Vi var och fotade och letade fjädrar en solig höstdag för ca en månad sen.

Tidsinställt inlägg: På öppethus!

Hej! Just nu är jag antagligen på öppethus på virginska skolan. Men jag tänkte att jag skulle lägga upp lite fakta om mig som många kanske inte vet! :) Lite konstiga saker jag kommer på bara.

*Jag älskar rå potatis-Det  har jag gjort sen jag var liten och varje gång jag skalar potais så tar jag en och äter^^

*Jag ligger väldigt stilla när jag sover-Lite konstig information kanske, men det gör jag faktiskt. Jag brukar inte vända på mig mig så mycket, det har mina kompisar sagt också.

* I skolan har jag inget favvoämne men jag är mer språk typen än NO typen-Dom ämnen jag tycker är tråkigast är NO ämnena, framför allt Fysik!

* Jag har mycket idéer för mig- t. ex att jag håller upp fötterna när jag åker över en järnväg och jag lägger inte nycklarna på bordet! Fast inget allvarligt ;)

*Jag har lite av besluts ångest-Inget allvarligt där heller. Men Bella och Emma brukar alltid skratta när jag har skitsvårt att bestämma mig över nått^^ Jag är också väldigt noggran.

*Jag älskar brittiska-Och vill gärna åka till storbrittanien some time. Vill också bo där någon gång! 


Kommer inte på något mer just nu, men kanske kommer mer någon annan gång! Bilden har jag tagit i trädgården :) Älskar dessa blommor!

11-11-11

det gick inte så bra imorse. Inlägget jag skrev imorse var tidsinställt, egentligen låg jag och sov då. Skulle ha gått upp vid kl 6 men sov till åtta..Lyckat! Men vi hade idrott på morgonen och det tycker inte jag är något jätte viktigt ämne. Det var faktiskt bara typ andra gången i mitt liv som jag har försovit mig. Jag hade sånn tur att min bror, med körkort, skjutsade mig fast han egentligen kunde ligga och sova :)
Just nu lyssnar jag på nickelback och gör mig klar, ska ta 6 bussen till min vän Emma och min vän Bella kommer också. Vi ska kolla på film och imorrn ska vi på öppethus på Virginska skolan ;) Så kanske inte blir att jag skriver något mer på ett tag, hörs imorrn iaf!


En bild på mig och Emma i Rom i somras :)

Good morning!

Jäsp.. Jag har just stigit upp och ska nu få i mig frukost. Hade ju mycket att fixa igår så jag är ganska trött nu. Ikväll ska jag iaf vara med emma och kanske bella. Vi ska kanske elda eller se film hos emma :)


God natt från mig

Just nu sitter jag med datorn i sängen. Ska snart sova men har lite att göra först..Säger god natt nu.

Vill göra: Krypa ner i sängen och kolla på hem till gården, sen sova!
Ska göra: Kolla information om öppethus på olika gymnasieskolor, skicka mejl till skolan.

En bild från i somras när jag var i Rom med min konfirmations grupp. Detta var en sen kväll mitt i Rom. Tornet man ser där borta är peters kyrkan! Gillade verkligen Rom <3

Today was a good day

Hej! Idag har varit en bra dag. Ganska roliga lektioner, god lunch och när vi skulle ha våran sista lektion, bild profil, så skulle man få jobba på en läxa men om man ville fick man gå hem och göra den istället! :) skönt, för bild profil(ett ämne man inte får betyg i men man kan jobba på att höja sitt betyg i bild eller ha det för att det är kul) är en lång lektion , 1 timme och 40 minuter lång! Så då drog jag och Emma och tränade och efter det tog vi en tidigare buss hem. Vi var till och med så taggade att vi körde 4 varv i cikel gymmet! :) Vi brukar i vanliga fall köra 3. Och istället för att lyssna på den dåliga musiken i gymmen så försökte jag överrösta den med Von Benzo. Både jag och emma lyssnade på våra egna ipods vilket gjorde oss mer motiverade. Och jag blev inte ens tröttare än de vanliga 3 varven, glatt humör var vi på efter det :) (vill bara påpeka,jag och Emma är rätt lata i vanliga fall, eller vad säger ni, emma och bella? ;) )
I ett senare inlägg tänkte jag berätta lite saker om mig som många kanske inte vet :)

Det fick bli en gammal bild på mig.

Bilder

Hej! Jag kom hem för inte så länge sen och här kommer lite bilder, med D40:n. Skriver mer om dagen sen.

Den andra bilden är på min katt, Tiger :)
Och sista bilden tog jag lite fort en tidig morgon när himlen var väldigt fin.


School

Hejsan hejsan! Just nu är jag i skolan. Efter skolan ska jag och emma träna! :) Längtar, för man blir så glad av att träna. Tyckte bilden passa bra för jag längtar till jul! Hoppas det är snö som ligger kvar i december, annars blir det ingen riktig jul. Jag är en sånn som gillar alla årstider, men det bästa med vintern är tiden runt jul. Inte när det är slask :(

En bild på mig för några år sedan ;)


Eldshow!

Detta är bilder från eldshowen i Karslund som jag var på i fredags! :) Det är mysigt att gå på. Och eldshower är ju kul. När showen är klar så skjuter dom massa fyverkerier. Jag älskar känslan av fyverkerier i magen! härligt. Inte nog med det, det var snygga jycklare också. Iaf en, som hade skägg och dreads ;) Dom är oftast så roliga också :) Dom gjorde mycke coola grejer men fick inte så mycket på bild. Det är inte så många bra bilder, för jag filmade mest. Kanske lägger upp en film senare, men det är lite krångel. Aja, nu ska jag sova. God Natt <3

Min egna lilla åsikt

Lite onödig sak att irritera sig på kanske vissa tycker, men jag har ändå inge vettigare att skriva just nu. 
Jag tycker det är lite tråkigt att alla ska tycka så lika. ett exempel: I alla tjej tidningar(iaf FRIDA) skrivs det om samma saker hela tiden. Jag fick tidningen idag med posten och inte blev jag förvånad när det är en poster med Justin Bieber och en med Ulrik Munther, precis som de tre senaste nummrena..Inte nog med det, en intervju med "Idol André", som också varit med i det tidigare numret. + en poster med One Direction som även dom fått uppmärksamhet i den tidigare tidningen. Hallå?! Variation, någon som hört det? Eller Smaken är som baken, delad? ALLA gillar faktiskt inte dessa typiska flick -idolerna. Klart dom ska göra läsarna nöjda men lite variation tack. Jag vet ju att dom ska skriva om dom som är "inne" nu och att det inte är en tidning om rock och gamla godingar som Johnny Depp och Heath Ledger, hur mycket jag än vill det^^ Är lite tråkigt att det verkar som om alla tjejer i den åldern ska vara så lika. Man ska vara sig själv, och nu menar jag inte att man inte får gilla t. ex Justin Bieber för om det är det du gillar att lyssna på så ska du så klart göra det :) Men hur många lyssnar inte på Topplistan på spotify bara för att "alla andra gör det" ? Och hur många har inte t. ex Adidas byxor(dessa blå byxor med ränder) bara för att alla andra har det? Bara lite funderingar från mig ;) hoppas ingen känner sig träffad bara. Detta är vad jag tycker :)




Vill bara klargöra att jag inte har något mot dessa killar eller folk som lyssnar på dom :) menar bara att det är tråkigt att folk tar för givet att alla ska vara likadana, var dig själv! :)

Choklad och plugg!

Hejsan! :) Idag har varit en okej dag. Just nu sitter jag och pluggar, och jag är glad för när min bror kom hem hade han med sig chokladkakor och jag fick en! <3 Mörk choklad med hallon, yummi!
Det dåliga med idag var att Bella fick en boll stenhårt i bak huvudet på idrotten :-( Något sparkade iväg en basketboll hårt. Det jag tycker är omoget är att personen som sköt inte bad om ursäkt. Klart det kan hända att man träffar någon men jag tycker att man ber om ursäkt( jag skulle iaf känna mig skyldig). Så bella mådde illa och blev yr och så, så hon åkte hem senare. Inte bra :-(
Sen hade jag utvecklingsamtal och sen skulle jag vänta på bussen men mamma skjutsade hem mig med jobbarbilen :)
Bilder tagna med min nya kamera får vänta, har inte data sladden till den ;)
Måste fortsätta plugga nu, och senare tänkte jag skriva om eld showen i fredags!
Jag nu.

Sova

Nu har jag krypit ner i sängen. Eftersom jag inte sov så länge inatt så ska jag försöka sova nu. Hann inte göra några läxor men varför göra det idag när man kan göra det imorgon? Ne, faktiskt verkligen inte min stil att skjuta upp saker, bara ibland...
Ska ta tag i läxorna imorrn! Ska verkligen plugga, men imorrn har jag utvecklingssamtal kl 4 och slutar kvart i 3. Hinner ju inte hem först så får vänta, men jag är van.
En bild från eld festivalen i fredags, har inte hunnit lagt upp bilder än, men det kommer :)

Träning! :)

Hello! Jag var på dåligt humör tidigare idag. För att datorn i skolan inte ville sammarbeta, för att vi köpte macrons(kakor) som var en besvikelse(och dyra), för att vi var tvungna att stressa till träningen, för huvudvärk..Ah det kanske räckte där(kom på att jag bara sovit 6 timmar vilket är lite om man heter Agnes). Men så fort jag började träna så släppte det, alltihopa! Man blir ju så mycket gladare av att träna! Om man tränar det man tycker är kul, men några som är kul och om man mår bra så :) Nog om träningen.
Det var meningen att jag skulle göra läxor men blev att jag gjorde annat istället. Ska försöka plugga snart. Lite av tiden gick till exempel åt till den nya kameran(okej begagnade) :) Köpte en Nikon D40 av en kompis, har dock inte hunnit prova den så mycket, men det blir nog bra :) Det är en bra nybörjar kamera och nog för att jag haft en
digital kamera men detta blir min första system. Har alltid velat haft en, digital är ju inte alls lika kul. Känslan av att inte kunna titta i ett litet hål när du fotar, och det kan man ju inte med en liten digital!(Jag vet lite nörd, men att tita genom kameran är viktigt för mig ;) ) Men känns skönt att ha en bättre kamera att fota med, då blir det bättre bilder i bloggen.
En fjäril i mitt fönster här om dagen. Fotad med min gamla kamera, min digital kamera :)

Spanska

Just nu sitter jag, bella och emma i skolan och ska ha spanska. Vi har mycke läxor och inlämmnings uppgifter till de närmsta veckorna. Bland annat spanska prov.
När vi har slutat ska vi gå till bullvivan och kolla om dom har Macrons(stavning?), sånna där små söta kakor i olika färger :). Sen ska vi träna! :) Skriver mer sen!

Mys

Åkte till Bella efter skolan idag och senare blev det att vi åkte vidare hem till mig och kollade på film :) Jag är lite efter så för några månader sedan såg jag Twilight för första gången. Bella tyckte nog det var dags. Idag kollade vi på Eclipse så jag kan följa med Bella på den nya :P Inga favvo filmer för mig men tycker dom är ganska bra :) Funderar på det där med kamera, vill ju ha en systemkamera och ska kanske köpa en kompis Nikon D40. Kan inte riktigt det där men den är nog bra. Blir nog att jag köper den av lathet, då slipper jag kolla i affärer :P Ska fortsätta kolla på hem till gården nu, är skitspännande! God natt!
Har inte så många bilder på denna dator, så fick bli en från öland förra året.
Tyget är min fina Sarong(?) som jag fick av Bella när hon kom hem från Thailand :)

I skolan

Just nu sitter jag i skolan och har SO. Vi ska skriva en flera sidor lång uppsats om första världskriget. Svårt! Det är så mycket  att skriva om så jag vet inte vart jag ska börja. Men nu ska vi gå på lunch :)

11-11-07

God morgon! Jag är jätte trött och hade helst velat sova vidare, men idag börjar ju skolan igen. Vi har en ganska lång dag, vi slutar 15.40. Som tur är har vi inga prov denna vecka men vi har några nästa så jag måste plugga ändå. Nu måste jag äta frukost!
Det fick bli en bild på min söta tesil ^^

Nya favoriter!

Dessa är mina nya favoriter! Tröjan köpte jag här om dagen på Cubus. Den är hur mysig som helst, lite stor bara för det fanns bara L kvar.. Halsbandet är av tenn och det köpte jag på Julita Julmarknad :) Det kostade bara 50 kr och det är lika fint som silver fast billigare.Tycker väldigt mycket om det. Nu ska jag duscha och kolla "Hem till Gården". Det kommer ni höra ganska ofta :P

Mina favoriter

Killarna på bilden är mina favorit skådespelare! Johnny Depp och Heath Ledger. Jag försöker kolla igenom alla deras filmer och köpa alla, det tar tid. ;) Nästan alla är ju skitbra också :)
På tal om tycka om, Jag har alltid gillat Nickelback mycket, men just nu lyssnar jah på hans skiva på spotify VARJE dag, hela tiden. Jag lyssnar nästan bara på dem! Så jäkla bra. Snart går min spotify(dom 6 första månaderna har man ju en bra spotify)ut och jag kommer inte klara att bara få lyssna på låtarna 5 gånger. Men det får jag fixa.

Söndag och sov morgon

God morgon! Skönt att ha en sov morgon och vakna av sig själv. Nästan alla dagar detta lov har jag haft klocka på ringning för att jag ska t.ex träna eller åka in till stan. Bussarna går ju inte så ofta här.. Igår gick jag upp vid 8 för att jag och Emma skulle ta bussen till Västerås och fika med mates(orkar inte förklara vilka de är nu). Men det har varit "kul" att gå upp tidigt på lovet för det betyder att man har något att göra. Men nu ska jag gå ner och äta en STOR frukost :D
En bild på mig, fast nu har jag lugg men jag är så dålig på att ta nya bilder så det fick bli denna.

Header

Skulle bara säga att denna header(eller stavas det Heather?) är den första jag gjort, min övnings header kan man säga. Men vart ganska nöjd ändå! Lär väl ändra ganska ofta nu när jag lärt mig.. :D Vad tycker ni? :)
God natt..igen!

Alla Helgon

Idag var det alla helgon och jag var och tände ljus med min bror. Jag tänkte på släktingar som gått bort, till exempel min morfar och farfar men framför allt min pappa som gick bort förra året. Jag saknar honom så <3 Var rädd om alla nära och kära och låt dem få veta att ni älskar dem.
Från det ena till det andra, ibland undrar man ju. Vid kyrkogården så var det ett stort träd och vi diskuterade om vi hade fångat något löv denna höst. Vilket man ska göra för att få tur( i mitt fall för att det är kul, men svårt). Men när vi står under trädet faller inga löv så vi går. Direkt när vi gått över vägen så faller MASSOR med löv...Hm Ibland undrar man ju om någon vill jäklas med en, kanske bara hänt mig ;)
Nu ska jag krypa ner i sängen, God natt!

Hola! Qué tal?

Hej! Kände för att öppna upp med spanska :P Det har är min blogg som kommer handla om lite allt möjligt. Jag heter Agnes och är 15 år och skriver om det jag känner för, t.ex livet på landet, film och musik :) För musik är väldigt viktigt för mig. Detta är min första blogg och jag hoppas det kommer gå bra och jag ska försöka uppdatera ofta osv. Jag kommer nog inte vara så bra på det här i början, men jag hopppas bli bättre. Hoppas ni inte kommer tycka det är skit tråkigt ;)

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0