Voy a la cama

Jag har inget emot när botten på väskan ser ut såhär.. Har Werther's original i hela väskan,mums.
Nu ska jag lägga mig och ta igen sömnen från Barcelona ordentligt, god natt ♥


Världens lataste


Även om jag är lat så är jag faktiskt inte världens lataste, fast det känns så nu.
Idag skulle vi ju ha cyklat 4 mil men man visste nog att inte så många skulle komma för att vi kom hem från Barcelona igår kväll. Jag var ganska peppad igårkväll och tänkte jag ska minsann cykla mina 6 mil(det blir det för mig) som jag brukar varje år på almby klassikern, men det kändes inte alls lika kul imorse. Jaa hade mensvärk och pollenallergi och tabletten funkade inte. Jag och Emma kom i alla fall 7 km, alltså hem till Bella.. Där mötte vi Bella och diskuterade och det slutade med att vi cyklade in på grusvägen till Bella och stannade där.
Vi var halvdöda så vi kollade på film och sen spelade vi spel. Jag hade dåligt samvete imorse men det har gått över nu för vi missade inte direkt skolan utan bara att cykla. Nu har jag kommit hem ogen och ska ta igen Hem till Gården som jag har missat medans jag var i Barcelona!

På tal om att cykla så har några tjejer startat en grej som heter Julia resan. Dom förlorade sin bästa kompis Julia i Cancer och vill inte att fler ska behöva gå igenom detta. Därför har tjejerna denna sommar planerat att cykla från Östersund till Öland, där dom brukade vara på sommaren. Alla är välkomna att cykla med för att samla in pengar till Barncancerfonden. Självklart kan man skänka pengar endå men jag tycker detta är en väldigt kreativ idé och det får folk engagerade, speciellt när det är så personligt.
Jag funderar på om jag ska vara med och göra detta i sommar, vi får se. Om jag inte har möjlighet så vill jag i alla fall kunna bidra så jag ska skänka av mina egna pengar.



Tillbaka från Barcelona!

Hola Guapos! Hur mår ni?? Jag mår fint förutom att jag just kollade på en film om barncancerfonden och blev ledsen. Cancer är verkligen hemskt.

Vi kom ganska nyligen hem till Sverige och jag har ätit och duschat och jag längtar oerhört till min säng. Det har hänt massor i Barcelona och vi har haft det awesome. Jag kommer inte kunna berätta allt på bloggen, men när jag lägger upp bilder, vilken jag inte kan nu för min kamera är död, då kan jag berätta lite. Nu är det dags att jag sover, jag är riktigt trött efter denna fart fyllda resa och min fötter väker som sjutton. Men det är bara att glömma vilken zombie man är, glömma att man har ont och peppa till de 6 milen(!!) jag ska cykla imorrn! Jippi.
Vi får se hur det går och om vi är i form för det så ska vi gå på bio på kvällen, vi tycker det är dags igen..

Buenas Noches! ♥


Tagga till Barcelona imorrn!

Ne nu borde jag verkligen sova så jag är skapligt utvilad till imorgon. Bjuder på en bild från i Fredags på dessa finisar. Det var ju galet varmt så Izabell åt glass och jag och Bella tog en "Slash", eller som jag kallar dem: Brainfreezer, haha. Fredag var nog den varmaste dagen så det var  riktigt skönt att vi kunde bada.
Ne, God Natt nu!


Dulce far niente

Hejsan! Tyckte det var på tiden att titta in och berätta lite om mitt ytterst spännande liv så hät kommer lite bilder.
Alltså vädret denna vecka har varit helt GULD, man har inte kunnat gjort mycket annat än att njuta. I torsdags var jag hemma och fixade, solade och gjorde tråkiga fysik uppgifter..Men igår så blev det stan efter skolan med Bella och Izabell. Jag hittade 2 linnen, en T-shirt och en "jacka" som är supersnygg!
Tänkte fota kläderna men har mest packat och ätit gott idag så tänkte att ni nog får se dom på bilderna jag kommer hem med från Spanien. Kommer bli massa fina bilder för jag ska ha med min digitalkamera som är ganska bra, good huh?!
Efter stan åkte vi och Emma hem till Bella och badade i poolen, så jäkla skönt! Det blev bomben,som jag hade lovat, i det 25(!!) gradiga vattnet! Sen skulle vi se sista Sagan om ringen men det blev ju världens åskväder så det blev spelkväll! Popcorn, dricka, regnet som smattrade och sällskapsspel, riktigt trevligt. Idag har jag ju då gjort i stort sett det som är på bilderna, ätit grillat, gjort/ätit tårta, solat, och packat. Brände mig på ena armen och axlarna men ska inte klaga för jag har fått lite färg! Nu ser man skillnad på mig och de vita trädgårds möblerna i alla fall.. Hur har era soliga dagar varit? ♥










Skön onsdag

Hallå! Vilket underbart väder, ett perfekt tillfälle att sitta i trädgården och äta glass. Idag kom jag hem vid kl 3, och jag har legat i bikini i solen och njutit av att vara själv hemma, av värmen och av glassen. Nu är jag inne för att ladda datorn och snart blir det nog middag.

En av dom charmiga sakerna med att bo i ett 1700-tals hus är att man måste ha "innan fönster" på vinter, idag tog mamma ut mina och att man kan bli så glad av att kunna öppna fönstret! Känns befriande och det är en tecken på sommar. Fast en av dom negtiva sakerna med sommaren är att jag sover så dåligt då. Dels för att det är så ljust men mest för att det är så satans varm när man ska sova. Jag gillar de kallare perioderna på året då man får sova ordentligt och njuta av att det är kallt i rummet och varmt under täcket. Nu kan jag inte somna och får ligga och svettas hela natten. Jaja, men det är ju en hel del positiva saker också ;)





Sommar, sol och bad..Nästan.

Nämen hejsan! Det blev ett par dagars bloggpaus där och det var lite skönt, but I'm back! Igår efter skolan så pkte vi hem till Emma och satt i deras trädgård och proppade is oss rabarberpaj. Eller ja, vi satt i deras uterum och så ser ni ju på bilden att vi åt och slöade inte bara, som i vanliga fall, utan vi gjorde klart kemin.

Idag så tog jag och Bella tummen ur och promenerade till Eyrabadet direkt efter skolan, vi simmade och solade! Det blev 30 längder, och simmningen var inga problem, men solningen...Oj säger jag bara. Det var både min och Bellas första gång och själva solningen var egentligen inga problem med, jag blev lite brunare faktiskt. Men att det kan behövas så lång tid att förbereda sig mentalt, haha. Först gick vi in och läste "instruktionerna", gick in i ett bås och kollade läget och vi fick lite smått panik när vi insåg att den där maskinen ska vi ligga i. Flera klagomål, "jag vill inte" och minuter senare gav vi oss själva en örfil och stoppade i en peng. Jag fick börja. Det blev inte bättre av att den surrade som tusan.. Vi gick aldrig in i varsitt bås utan solade i intervaller medans den andra stog brevid och pratade haha. Vi klarade inte ens stänga, men efter en stund så. Det gick bra tillslut och vi lever!

Förutom denna lilla historia så har jag inte så mycket att säga. När jag kom hem så grillade vi i sommar vädret.
Nu ska jag gå och lägga mig och måla naglarna. Det är endå svårt att somna när det är så ljust.
God natt ♥

Loppis fynd, grillat, film, röjning

Hej! Tänkte bara titta in lite snabbt innan jag välter ner i sängen och sover. Är riktigt trött, antagligen för att det varit full fart idag. Bella och jag har städat och sorterat hela dagen.
Det har varit lite skönt med en bloggfri helg, efter att jag bloggade igår så åkte jag med Bella och hennes mamma på Second hand runda och det jag hittade var 3 böcker, visar bild imorrn för det krånglar. Efter det så åkte jag hem och på kvällen åkte jag tillbaka för att äta grillat och ungås. Efter det blev det chokladpudding, färga Bellas hår och sen film. Fast både jag och Mårten somnade till i filmen. Idag har vi städat och sorterat i Bellas rum, fikat i solen och från 4-7 så rensade vi kläder, böcker, filmer skivor & grejor i mitt rum. Så snart blir det loppis! Ne nu måste jag sova, hörs imorrn ♥

Bild från promenaden hem från Emma i torsdags, maskrosor är faktiskt ganska fina.

Lördags sysselsättning: Secondhand runda!


En ordentlig film upplevelse!

Hej! Det har varit en riktigt bra kväll och filmen var faktiskt grym! Även om filmen man just sett på bio var super duper bra så är det sällan jag känner en sån nöjd känsla efter. Men efter The Avengers så kände jag mig mättad av filmens alla händelser- eller kanske av alla popcorn eller bacon chips vi åt haha. Okej Mårten står för ungefär hälften, och jag och Emma åt inte upp våra popcorn på långa vägar! Vi är inga popcorn fantaster.

Det var fighter och action genom hela filmen och oftast tröttnar jag då men det gjorde jag inte. Man satt spänd lite hela tiden antingen för att det var så spännade eller för att man fokuserade sig på att hänga med.
Det som var ett riktigt plus i kanten var att den faktiskt var riktigt rolig! Mellan varven av fight, och mitt i, var det inslängt humor. Riktigt bra humor också, det blev endel skratt.
Efter bion var det tänkt att jag skulle ta bussen med Emma som skulle till sin mamma men Mårten skjutsade oss istället. Det blev nog ett par mils omväg men det är trevligt att köra omkring på kvällen. Vi hann kolla på Emma fina nyrenoverade rum och sen skjutsade dom hem mig. Hann hem till New girl som är ett av mina nya favorit program, riktigt roligt. Nu ska jag snart ta och lägga mig och läsa, god natt.


The Avengers

Hej! Skulle egentligen ha bloggat mer idag men dagen har lyckats passera utan att jag har gjort något vettigt alls. Har druckit kaffe i växthuset, kollade på film, gjort omelett osv. Nu har jag lite bråttom för snart kommer bussen. Vi ska in och gå på bio, vi ska se The Avengers! Action är inte riktigt min genre men även om detta är en tvättäkte action film så verkar den bra. Är flera bra skådespelare också. Hörs efter!



Lake of Fire

Ligger i sängen och lyssnar på musik och har tända ljus, mys. Nu är det bara sällskapet som fattas,haha.
Ska snart sova som resten av huset men först ska jag se dagens Hem till gården, så jag kan se det på TV imorrn på dagen. Påtal om imorrn, längtar lite för vi ska på bio! Vi tröttnar aldrig,haha. 

Just nu lyssnar jag på denna låten, gillar den skarpt. Nirvana är inte mitt favorit band men dom är bra. Dom har några riktigt bra låtar och detta är en av dem tycker jag. Good night ♥


Tillflyktsplats

Vår kåta är verkligen en perfekt vara ifred plats, en tillflyktsort. När vi ätit gick dom andra in men jag satt kvar och läste Harry Potter. Jag låter den ligga lite för länge ibland så jag hinner glömma lite som hänt, men nu kom jag en bit. Hann läsa 40 sidor och det är ju alltid något. Riktigt skönt att sitta där själv och läsa och lyssna på elden som sprakar, även fast solen fortfarande är uppe.

Nu skulle jag egentligen ta en dusch,få bort röklukten och tvätta mitt hår men det får vänta. För det är "Escape to the country" på TV. Så nu ska jag kolla på det, äta rabarberpaj och dricka kaffe. Perfekt torsdags kväll.




Thirsday 17 Maj

Hej! Hur mår ni idag? Jag mår fint men jag känner mig lite olyckligt lycklig, om man nu kan göra det. Jag känner mig glad men samtidigt rastlös och som om det är något som saknas som om det som finns inte räcker till. Hm, i alla fall jag knallade hem från Emma vid kl 3 och nu ska jag bara blogga lite och sen ska vi grilla igen.
Eftersom vädret är lite ostadigt så ska vi grilla kött i vår kåta, med potatissallad, sallad osv. Gott!
Igår eldade vi ju hos Emma, och spelade kubb, grillade marshmallows och lyssnade på musik. Det var lite annat folk där också och Emmas pappa grillade. Vid midnatt gick vi in och kollade på Sagan om de två tornen men vi kollade inte klart utan gick och la oss. Tyckte det var riktigt mysigt att vakna till spöregn men det blev ju finare. Vi hade en ordentlig sovmorgon och sen kollade vi klart på filmen. Även fast jag sett 3:an (sagan om konungens återkomst) så är jag och dom andra taggade på att se den, 2:an slutar ju så spännade!

Jag drömde hela natten kändes det som men det var så spännade så det gjorde inget. Drömde att vi var på en Choklad mässa fast helt i medeltids stil, haha. Sen hände det massa saker, jag var med i massa anfall och sprang en del. Lite lajv över det och det var riktigt spännande. När vi snackade på morgonen visade det sig att vi alla hade drömt något som har med Lajv att göra, haha.
Kändes skönt att gå hem från Emma och jag klarade mig från regn. Nu ska jag äta, vi hörs sen!

Bella hade med sig världens största marshmallows, dom måste ha varit som 5 vanliga!
Ni ser påsen i bakgrunden, dom är tydligen amerikanska.




Inte den vackraste bilden kanske men.

Eldning och Sagan om ringen

Eller ja, sagan om de två tornen rättare sagt.  Så himla skönt att vi är lediga till på måndag nu, ett mini lov.
När som helst ska jag åka till Emma och vi ska elda nu igen och kolla på film. Vi eldade ju i lördags men varför inte igen liksom? Sen tror jag vi skulle grilla också, eller ja Emmas pappa ska grilla. Och anledningen till att vi ska kolla på just Sagan om de två tornen är för att Bella och Emma inte har sett Sagan om Ringen filmerna, och det måste vi ändra på! Jag har sett dom men inte så noga så känns skönt att vi kollar igenom dem. Ettan såg vi en kväll för några månader sen(?) och nu fick vi för oss att fortsätta. Hoberna är så söta och Aragon är ju ganska het och legolas är söt han med. Nu ska jag sluta svamla för min bror väntar nog på mig. Hörs imorrn!



Vi ska ju dock inte elda i kåta utan vid våran lilla eldstad i Emmas trädgård!

Something Borrowed


Hm, livet. Har just kollat på Something borrowed och filmer är sånna tankeställare för mig. Jag börjar alltid fundera massor, även om det bara är romantiska komedier som denna. Om kärleks historier som inte händer i verkligheten, eller gör dom?
Oftast när jag kollar på film själv så tittar jag på komedier/drama. Vet inte varför men det är väl för att jag är en riktig mjukis och obotlig romantiker. Och om jag känner för att gråta så tar jag en riktig snyftare, är svag för sånna. Fast jag grät till denna endå även fast den inte var speciellt sorglig...Den var i alla fall bra tycker jag, värd att se och fin osv. Nu funderar jag på om jag bara ska borsta tänderna och lägga mig under täcket. Tänka lite, läsa lite, tycka lite synd om mig själv. Låter bra tycker jag, det är en perfekt kväll för det ♥

Hur spenderar ni denna kväll?

Garden work and green fingers

Hello! Jag kom hem vid 3 idag och placerade rumpan min i fotöljen ganska direkt. Skönt att komma hem såhär tidigt och veta att man inte behöver göra något speciellt alls. Tror ni kan gissa vad jag gör, right?

I söndags tog jag dess bilder då jag hjälpte mamma att plantera prydnads pumpor. Min mamma älskar ju trädgårds arbete och jag har ärvt lite av hennes gröna fingrar. Tycker det är roligt att så,plantera och framför allt ha en fin trädgård att njuta av. Vet inte hur stor trädgård jag kommer ha i framtiden men en trädgård ska jag ha iaf. Älskar när det finns lite av allt, vackra blommor, uteplatser, kryddträdgård, mysiga träd att ha hängmattan under och ätbara saker som bär och frukt. En av mina favorit sysselsättningar på sommaren när jag är hemma är faktiskt att bara gå omkring barfota i trädgården. Ta det lugnt, ligga i hängmattan, äta jordgubbar och hallon.

Någon som håller med?


Fick lite hjälp av en av våra katter.





Well yeah I look like trash sometimes,but if I didn't, the times when I made an effort wouldn't be noticed.

God natt världen, nu ska jag försöka få lite sömn så jag klarar matte nationella del C imorgon bitti. Vem försöker jag lura, det kommer nog inte gå bättre för det..

See ya!

Sugen på att titta på film!

Hej! Skulle blogga direkt när jag kom hem men har försökt göra en framsida till vår tidning och så fastnade jag på youtube. Kollar massa trailern och nu är jag så galet film sugen! Funderar på om jag ska hinna se en film ikväll, men måste plugga lite matte för imorrn är det nationella och så har jag ju HTG också.

Idag har dagen flytit på fort tycker jag och jag har varit på bra humör. Det beror på några sakerna, se det färdiga resultatet av engelskan, vår mattte vikarie och personalen i cafeterian. Idag på matten hade vi nämligen en vikarie som verkade bra och trevlig. Sen satt vi och diskuterade Lajv och han hörde så han frågade om vi lajvade och sen berättade han att han också lajvar, det var riktigt kul! Han babblade på och berättade att han lajvat i 14 år och att han nu höll på med 1800 tals lajv. Han verkade ha testat på det mesta, kul!
Och måste ge credd till dom som jobbar i vårat cafe, som är riktigt trevliga och roliga. Dom gör ens dag!
Nu ska jag käka middag, hörs sen!

Hittade även detta HP skämt och jag tyckte det var riktigt kul, as always ♥


When there's no one there to dry your tears, I could hold you for a million years, to make you feel my love

Är så stolt över mig själv att jag tog tag idet och satt och skrev engelska i många timmar. Kanske är det för att jag sätter värde i engelska och tycker det är kul? Annars hade jag nog inte fått något gjort. Tog nyss en sen, varm dusch och fick bort röklukten. Satte på min pjamas skjorta också så nu ska jag ock min ruffsiga frilla krypa ner i sängen, mys ♥ Har sparat på några HTG avsnitt också så tar nog och ser ett. Ska bli riktigt skönt att sova, trodde det skulle bli svårt att somna eftersom vi satt och elda in på natten igår men jag känner att sömnen kommer över mig. Hörs imorrn.





Inte alls fake, nej nej. Leende med tänder är nog inget för mig.

Och där satt jag med mina grönbruna ögon och såg med blåögd blick..

Sitter och knåpar med engelskan, vill verkligen att det ska bli bra. Ska skriva en artikel om The hunger games, vi håller nämligen på och gör en engelsk tidning. Lyssnar på massa bra musik samtidigt.

Vissa låtar är som en drog för någon, och just nu är denna låt som en drog för mig. Har börjat lyssna mer på Lars Winnerbäck. Denna låt är bara helt underbar ♥






Somrig söndag

Det är verkligen superfint väder idag fast det är egentligen inte så varm, det blåser ju endel. Igår var en perfekt kväll för att elda. Vi började innan 8 och satt kvar till lite efter 1, fast på slutet hade vi filtar runt oss och et var så mysigt. Vi drog dit en sladd så vi kunde ha musik sen hade vi godis också. Vi blev sugna på att leka "land och rike" där på kvällen så det gjorde vi med Emmas systrar, haha. Vilka minnen. Idag vaknade vi upp till underbart väder så vi låg i sängen med fönstrena öppna ett bra tag sen blev det frukost utomhus.
Jag gick ganska nyligen hem från Emma och nu ska jag cykla tillbaka, haha. Låter lite dumt men jag hade joggingskor så jag ville gå hem men orkade inte gå med väskan och jackan, så nu ska jag cykla tillbaka och hämta det. Får jag röra lite på mig. 

Elden i början på kvällen, den blev bara större och större.



Godisätarna!


Måste bara säga att Emma hade gjort en så fin liten eld plats med bänkar och allt!

nu blir det frukost i solen!


Dra till Bella sen drar vi till Emma och eldar

Nu ska jag käka middag sen åker jag som sagt till Bella och senare åker vi till Emma. Tror vi ska elda och kanske ser en film, mys ♥ Har lite bråttom men vi hörs senare, ha en bra lördagskväll.


En gammal bild som jag gillar, ser så hurtig ut med jogging skorna och löparbyxor på!

VARNING FÖR LYCKLIGT SLUT

God morgon! Hur har eran morgon varit so far? Jag tycker morgonen är viktig och jag har haft en bra start på denna dag. Åt frukost och sen kröp jag tillbaka under täcket för att läsa en stund i Lucy Dillons nya bok som jag just bestämt mig för att börja läsa.
Bella ringde nyss och vi pratade ganska länge utan att komma fram till något speciellt. Vi funderade först på att gå på Black Nights match, Amerikansk fotboll, men vi funderar på att göra något annat. Jag tycker endå att det vore lite skönt att hitta på något så jag föreslog att vi skulle dra och simma. Vi får se hur det blir men om vi inte gör något så måste jag vilket som röra på mig! Står inte ut att vara såhär lat. Blir kanske en lång promenad eller så går eller cyklar jag till Emma senare. Synd att det är ganska kallt idag, för vi ska kanske elda hos Emma ikväll.

Dessa omdömmena står i början av boken, och jag hoppas denna är lika bra som förra boken. Varning för lyckligt slut står det, vilken tur att jag älskar lyckliga slut!

Kom in på mitt förstahandsval!

Hello! Är hemma från bion sen en timme ungefär, vi var lite långsamma på att åka hem. Filmen var bra men jag hade förväntat mig att den skulle vara lite bättre faktiskt. Den var rolig, bra och, som alla Tim Burtons filmer, speciell och lite konstig. Men den var värd att se och vi hade mysigt.
Talangen var riktigt bra idag och jag log genom alla uppträdanden, att det finns så många talangfulla musikaliska människor! Jag tyckte alla var bra men extra poäng till dem som gör en chansning och kör en skön låt som man blir så glad av. Några killar körde Tribute och det var riktigt kul att höra. Vi frågade i alla fall Izabell o hon också ville följa med på bio och det ville hon. Hon hängde med mig hem en sväng och vi åt och jag duschade sen bar det av mot stan igen. Vi skulle köpa godis innan och av en slump så är det halva priset på lösgodis. 39 kr/kg (!) så ingen av oss kunde låta bli att köpa, godis sugen eller ej. Så har typ halva påsen kvar och vill inte ha mer..När min bror skjutsade hem mig och Emma så råkade jag nämna det så han var också tvungen att köpa. Vilken tur att det är skönt att åka omkring på kvällen.

Påtal om allvarligare saker, jag kände att det var dags att kolla om jag kommit in på de linjerna jag sökt. Och jag kom in på mitt första handsval, hotell och turism! Blev såklart glad även om jag aldrig kommer bli riktigt säker på om det är rätt val. Men som sagt, man kan ju aldrig vara helt säker så vi får se när jag har börjat där. Men det blir säkert bra!

Lite visdoms ord så här på kvällen. Nu ska jag sova!


Premiären av Dark Shadows!

Snart blir det bio och jag längtar verkligen efter att låta bio mörkret omsluta mig. Denna film verkar rolig och Tim Burton och Johnny Depp kan ju knappas gå fel. Vi hörs efter!



Beautiful photoshot

Måste bara slå ett slag för dessa vackra bilder och denna vackra kvinna! Bilder fotades nyligen av en fotograf vid namn Papo Waisman och hon på bilderna heter Barbara Palvin. Helt underbara bilder enligt mig och så coolt att det är i 60-tals anda. 

Vad tycker ni om bilderna?








Bio älskarna

Hej! Hur mår ni? Jag mår fint och det är så skönt att det bara är imorrn kvar och sen är det helg. Och imorrn är det inte ens en jobbig dag, vi har till exempel hemkunskap, och dom jobbiga lektionerna på eftermiddagen (Teknik & Fysik) går bort för det är almby talangen! En tävling där massa elever uppträder och sen vinner någon, så vi ska bara titta på det och sen hinner vi med en tidigare buss.
Imorrn kväll blir det bio, ska bli kul som vanligt. Vi ska se Dark Shadows med Mr Johnny Depp, därför blev det en bild på den stiliga karln idag.
Idag har det varit en ganska lugn dag, gjorde engelska nationella på eftermiddagen och det gick braa.

Tänkte slänga upp bilder från Stockholm och bilder på mig och min klänning, men det krånglar så det får vänta.


Wednesday

Hello! Nu är jag tillbaka efter några dagar utan bloggning. Jag har lite att blogga om, är dock lite av en zombie så min hjärna är lite seg. Det beror dels på att jag gick upp halv 5 igår morse, för att det är väderomslag, för att jag är lite förkyld och för att pollen har börjat komma. Men mest för att jag bara är trött.
I måndag hängde vi hos Bella och såg på film och käkade godis. Det var meningen att vi skulle sett "The woman in black" på bio men den gick såklart bara i Stockholm....Så vi hade lite hemmabio och såg den hemma istället. Den var riktigt läskig och vi hoppade/skrek till flertal gånger. Den var dock mest läskig när vi satt där i mörkret och tittade, det var inte som med "Barnhemmet" då man gick och tänkte på den hela tiden efter. Vi sov över där för att vi skulle kunna samåka morgonen därpå då vi var tvugna att gå upp halv 5 för att vi skulle till Stockholm. Dom bilderna jag tog i Stockholm kommer, det är dock bara mobil bilder.

Idag har det varit lite sådär stämning, både jag, Bella och Emma var ganska sega och lättretade. Höjdpunkten var väl på matten i eftermiddags(konstigt att det var på matten....) då vi hade vårt berömda "jag-fattar-inte-denna-onödiga-skit.när-kommer-vi-behöva-detta-i-våra-liv-snack. Stackars Kent haha. Skönt och komma hem i alla fall men jag är fortfarande väldigt trött. Ska göra lite engelska och sen ska jag nog sova.

Idag hade jag dessa flätor som både är superbekväma och fina tycker jag. Kassa bilder, jag vet.
Jag funderar på att ha en nogrannare variant av dessa på avslutningen, tycker det är både somrigt och fint med flätor.




Summer is on the way

Hej! På tal om att sommarn är påväg så råkade jag köpa en klänning till idag..En blå med vita prickar från Indiska. Lite 60 tal över den och jag kunde inte låta bli. 
Igår åkte jag ju till Bella, vi slappade mest och såg på film. Jag fick min bror som var i stan att köpa med choklad och dricka, så vi drack cola och tryckte i oss choklad till "mona lisas leende". Den var ganska bra och jag gillade skådespelarna. Sen gick vi och la oss och somnade efter en stunds fnissande i sängen, haha. Idag har vi bland annat bakat till Bellas brors födelsedag och sen cyklade vi in till stan. Vi kollade i affärer och jag köpte en klänning och lite enkla silverringar. Sen köpte vi meloner och glass och hälsade på Bellas morbror. Vi blev kvar ett par timmar och vi hann dricka kaffe och prata endel, trevligt. Vid sex cyklade vi hemmåt igen. Blev hämtad av min bror hos bella och sen åkte vi en snabb sväng och träffade några kompisar.
Har varit en helg med endel shopping..Det var också meningen att vi skulle gå på bio men de filmerna vi ville se har inte kommit ut än eller så går dom bara i stockholm... Men jag, bella och emma ska ha hemma bio hos bella imorrn istället och sen sover vi där. På tisdag ska vi vara på skolan 5.30(!) för att sätta oss på bussen till stockholm, så vi samåker från bella. Ser verkligen fram emot stockholm! 
Nu ska jag sova, god natt ♥

Bilder med lite vårkänsla som jag tog härom dagen.







Nya brillor

Jag älskar helger, så skönt att bara slappa. Började dagen med en ordentlig frukost sen drack jag varm choklad i sängen och läste lite. Sen snackade jag och Bella lite och det slutade med att det blev en tripp till Marieberg. Vi kollade mest efter present till Bellas bror men jag hittade ett par brillor på Indiska iaf. Dom kostade bara 60 kr och det är roligt med lite omväxling, har bara pilot brillor annars. 
Jag har precis ätit middag och nu ska jag duscha, efter det ska jag till Bella. Vi ska nog mest titta på film och ta det lugnt. Imorrn kanske vi åker upp på stan en sväng, finns massor jag vill köpa(!) men måste ha lite pengar till på tisdag för då ska vi till Stockholm! Längtar. Förutom stan imorrn så kanske det blir bio, trevligt.

Har kommer en bild på glasögonen och en smygtitt på klänningarna. Bilderna blev åt fel håll och färgen blir inte riktigt rättvis,den är grönare. Sen ser modellen lite tråkig ut men dom är finare på.
Ha en trevlig lördag kväll♥








Hot Chocolate & Harry Potter


Viernes/Friday/fredag

Hello! Idag har varit en trevlig dag. Vi gick i skogen på idrotten istället för att spela brännboll eller nått annan jag trodde vi skulle göra, vi hade hemkunskap där vi bakade muffins, jag fick reda på att JAG fick VG på fysik nationella(tro det eller ej) och jag har fyndat på stan efter skolan. Jag och Bella åkte upp på stan i jakten på jeans och lite andra saker, men framförallt jeans. Första affären vi går till blir H&M och vi provar lite kläder och de första jeansen jag provar sitter som smäck! Behövde bara ta en mindre storlek och sen köpte jag dem och två klänningar som jag bara provde av en slump. En blommig och en stark grön i samma modell. Om jag lyckas själv eller om någon som kan handskas med en kamera knallar förbi så kanske det kommer bilder. Sen gick vi till myrorna och provade massa kläder men hade knappt några pengar kvar så blev ett linne och en bok bara. Jag älskar verkligen H&M och haft en skön nöjd känsla hela kvällen. Fast hade kunnat åka tillbaka och köpa halva affären..

Jag älskar att fredagar, i alla fall mina, består av att äta gott och slappa. Lasagne väntade när jag kom hem och nu ligger jag i sängen med min godis påse. Natur godis är ju knappt nyttigare än vanligt godis men det är gott ♥






PAWS

Jag är världens största lögnare. Okej riktigt så hårt är det inte, men sorry för jag sa att troll/lajv bilderna skulle komma upp idag. Fast jag har ju också varnat er för att jag ofta råkar säga att jag ska blogga om något och så skjuter jag upp det. Så för att inte säga så exakt, dom kommer någon gång denna vecka.
Så, nu ligger jag i sängen och borde sova. Skola imorrn och efter det ska jag och Bella upp på stan. Blir att leta jeans, som är typ det svåraste som finns. Efter det vet jag inte vi får se helt enkelt. Tar helgen som den kommer, carpe that fucking diem liksom. Ok, nu börjar jag babbla så känner att jag ska sova. 

Blir en bild jag tog på kissen igår, eller kissen tassar rättare sagt. Tassar är så söta.

Mys eftermiddag

Hejsan! Underbart väder ännu en dag. Istället för att vänta på bussen hem idag så började jag, Bella och Emma promenera hem. Vi hann några kilometer sen åkte jag med mamma som åkte förbi, emma däremot tackade nej till skjutsen och gick hem(lite över en mil). Starkt av henne. Var jätte sugen på pannkakor så när jag kom hem så fixade jag så det blev blodpudding och pannkakor till middag.
Min bror tar snart studenten så vi tog med massa fotoalbum ut och satte oss och kollade igenom bilder i kvällssolen. Nu har jag bänkat upp med massa melon, lite kiwi och kokostoppar! Mums och hem till gården till det såklart.
Älskar kokos i alla former, så jäkla gott. Melon är också jävligt gott.

I'm back! Back to reality

Hej! Vad kul det känns att skriva igen, som om jag träffar er. Inte för att det är så många som läser men det är kul i alla fall. Efter en vecka i skogen å kom jag hem till verkligenheten/nutiden igen igår eftermiddag. Det var verkligen UNDERBART att duscha länge och väl, tvätta håret och inte minst sova i min underbara säng! Kändes så lyxigt igårkväll. Tänkte berätta om min vecka imorrn och lägga upp de få bilder jag har.
Hur har ni haft det? :) Kändes så härligt att komma hem och se det gröna gräset och ängarna och att det är ljusgrönt överallt. Jag såg på grenarna i skogen att det verkligen började bli grönt och det kändes! Det har ju varit riktigt varmt de senaste dagarna(speciellt för oss som gick över en mil om dagen i full troll utstyrsel) och jag märkte verkligen idag hur alla är mycket gladare för vädret. Riktigt kul, synd bara att dom har lovat regn till helgen igen..
Hoppas alla hade en trevlig valborg, jag missade ju det och jag var lite lack på det innan vi åkte. Men det var endå ganska lugnt för jag glömde helt bort att det var valborg, man var så inne i livet som troll i medeltida fantasy miljö,haha. Tänkte mest berätta att jag är tillbaka och ska försöka blogga på som vanligt. Nu ska jag njuta av min säng, natti.

Var tvungen att ta en bild, men vad hände med posen? Kanske tänkte att det är perfekt att jag är tillbaka..hehe.


RSS 2.0