Mejl och kartor

Och så kommer man hem tidigt efter två dagar med häng med kompisar och bio och tycker först att det är skönt. Sen tänker man "Jaha vad ska jag göra nu??". Fast det kanske är nyttigt för mig för jag tog till och med tag i alla mejl...Det var över hundra stycken. Nu låter jag väldigt viktig, som värsta business woman men 90 % var skräp.
Sen fick jag också se min bror som inte gör mycket annat än att träna, jobba och umgås med sin flickvän. Jag visade honom min GoT box som han tyckte var intressant och vi satt och kollade lite på kartan som är med i fodralet :D
Allmän bild från Game of Thrones med vackra Khaleesi och hennes beskyddare.



Lazy afternoon

Tja! Måste bara dela med mig av denna bilden, som jag tog igår på bion, det är ju jag Bella och Emma upp i dagen haha! Jag fick syn på den flinade lite och inser att det är vi, Emma ville va den med svärdet, jag höjer alltid på ögonbrynet och Bella grimarserar alltid haha.
I alla fall, kom nyss hem och nu ska jag ta något att äta och sedan parkera i vardagsrummet. Skönt att vara hemma tidigt idag och inte klockan 9 som igår och i förrgår..
Det var en kort dag i skolan, vi hade matte då vi bara snackade, svenska, lunch och lite mera svenska. På onsdagar slutar vi 12.40 (!) och idag gick jag till Tullängen men det fanns ingen jag kunde träffa så jag gick tillbaka upp på stan. Träffade två gamla klasskompisar jag snackade med och sen kom Max och vi tog bussen tillsammans. Jag tycker om att åka buss då man kan sitta och snacka med trevligt folk eller lyssna på musik och bara slappa men idag var det dövarmt på bussen!! Och jag hade tjocktröja och svarta jeans eftersom det var värsta höstvädret nyss...


Dött på SF en tisdagskväll

Kom precis in genom dörren efter en kväll med bio. I skolan idag har vi prövat kläder som vi ska ha på dom praktiska dagarna, tittat på en serie, och haft studiebesök på Stora hotellet efter lunch. Det är så fint där, och vi fick kolla i enklare rum och i sviten, ska lätt bo där någon gång!
Slutade redan vid ett och satt mest på stan och hade tråkigt, orkade inte göra något, sen slutade Bella och då gick vi och åt på Saigon. Träffade Max lite sen stack han och vi mötte upp Emma för bio! Det var inte mycket folk på bion alltså..Vi kollade på "To Rome with Love", det var väl inte en av dom bättre filmerna vi varit på..Emma tyckte den var jättebra, Bella tyckte den var jätte dålig och jag tyckte väl någonstans där emellan.
Trevligt att hänga lite med dem i alla fall! Sen blev det buss "hem", liten bilfärd och nu ska jag slänga mig in i duschen innan någon annan gör det!! Hörs mer imorrn, puss!


Toppen dag!

Hej på er! Idag har det varit en trevlig dag, kul i skolan och sen trevligt med fina vänner. I skolan hade vi gamla elever på besök som berättade om hur det har gått för dom. Först var det Maria som jobbade som Aktivitetsledare på Fritidsresor, där hon höll i alla möjliga aktiviteter på hotell i Thailand, Kreta och på Gran Canaria. Jag tycker det verkar superkul med alla upplevelser men jag skulle tycka det var jobbigt att bo 6 månader på varje destination. Sen kom Daniel som är egenföretagare på Ballongflyg som är den enda luftballongs företaget i Örebro. Jag tyckte det det var speciellt kul eftersom jag vill åka luftballong och har sett dem på conventum när dom ställde ut där, extra coolt eftersom det var hans pappa som startade företaget!
Efter skolan sket jag i att ta första bussen hem och mötte upp Emma och Max. Vi satt och babblade konstant, i alla fall jag, för att hinna berätta om allt. När Emma gick på sin buss bestämde vi att jag och Max skulle ta epan till Emma och hälsa på så det gjorde vi. Vi stannade en sväng hos Max mamma som också bor i Asker och hälsade på, vilket jag tyckte var jätte kul!
Runt nio åkte vi från Emma efter att ha hängt där, druckit te och babblat. Lyckad dag tycker jag och nu ska jag krypa ner i sängen och mysa framför hem till gården, god natt!



Jag och Max i hans epa, tur att vi tog lite bilder så jag hade något att blogga med!

Fun cleaning

Har precis städat på skrivbordet på datorn, slänger in massa bilder och anteckningar tills man inte ser bakgrunden längre men nu har jag gjort fint. Har lagt alla filmer i en mapp också, och på tal om film så tänkte jag klicka igång en film. Men först ska jag ta en dusch som jag har längtat efter hela dagen. Mitt hår kanske inte är så kaos på bilden men det har det verkligen varit innan, jag har haft det i bulle på dagen och flätor på natten nu i några dygn så Bella fick nästan en chock när jag släppte ut det haha. Btw så ska jag ta och färga det snart, exciting!



VARFÖR gör jag alltid den grimarsen? Jag stör mig på det men ändå gör jag den och kommer fortsätta med det haha.

BEA

Japp för några år sen, okej typ i 6:an, kallade vi oss för Bea...Bella, Emma och Agnes haha.
Jag kom i alla fall nyss hem från Marieberg, eller ja IKEA snarare. Igår så sydde vi lite, drack glögg och blev fast i en hage med kor. Haha varför vi drack glögg var för att vi blev sugna på det och hittade massa i källaren och sen skulle jag och Bella ut i skogen och leta kottar och på tillbaka vägen så blev vi omringade av tjurarna(dom hade inga spenar..) i kohagen vi gick igenom. När Emma åkt hem gjorde jag och Bella mat och sen satt vi och pratade med Elina och Hendri, och på kvällen kollade vi på Iron Man 2 med Mårten.
Idag blev det en snabbis för köpa skor till Bella och sen fika, äta korv och längta efter att flytta hemifrån på IKEA. Snart är helgen över...Men det händer mycket nästa helg som jag kan se fram emot.





En bild från skolavslutningen och en från ett kaffeställe i Barcelona.

White trash beautiful

Godmorgon! Jag lyckades hålla mig vaken till filmen slut och jag tyckte den var bra, fast den hade nog varit grymmare om jag varit piggare och om jag hade haft bättre ljud. Hade på tyst för att dom andra sov..
Har slappat nu på förmiddagen, tagit en dusch och snart ska jag åka till Bella för att umgås och sy lite. Sen ska vi se Iron Man 2 på TV ikväll, mysigt. Medans jag gör mig i ordning så lyssnar jag bland annat på denna låt med Everlast. Brukar inte lyssna på Everlast annars, men så lyssnade jag på denna låt av en slump och fastnade. Tycker den är klockrent på något sätt, skönt gung och fin text. Såg just musik video för första gången och insåg att jag gillar den stark med. Annars brukar ju video "förstöra" låten ibland men inte denna gång. 


Khal Drogo@Game of Thrones

Sitter och försöker hålla mig vaken för att se Iron Man på TV. Skulle egentligen vilja gå och lägga mig men jag känner att jag borde se den för vi ska se andra filmen på TV hos Bella imorrn. Vi får se hur länge till jag kan hålla mig vaken haha.
På tal om något annat, jag har äntligen beställt Game of Thrones säsong 1! Beställde den tidigare idag och 3 filmer till, är så jäkla spänd på att få hålla boxen i min hand hehe. Ska antagligen börja se det med Bella och Emma nästa helg.
Får bli en bild på hetingen Khal Drogo från serien, han är en brutal barbar. Med tuttar haha, galna bröstmuskler i alla fall..

Fredag kväääll

Vad det har regnat idag! I alla fall ett tag och det var såklart precis under tiden jag skulle vänta på bussen..Jag gjorde som alla andra och tog skydd på krämaren, fast jag gick upp till Wayne's och drack en Chai Latte i min ensamhet. Idag har varit en ganska lugn dag men vi fick inte vårt schema som jag hade sett fram emot för det var inte färdigt. Jag träffade inte heller Emma och Bella för dom åkte inte bussen.
När jag kom hem har jag bara latat mig i soffan och druckit kaffe ;)



Förutom att dricka Chai latte så gick jag och tittade och längtade efter att få läsa Game of Thrones böckerna. Och störde mig på att det finns 6 böcker på engelska och bara 3 på svenska..

Happy evening!

Jag är ganska glad av någon anledning, jag springer runt och babblar, sjunger och snackar engelska haha. Jag tycker det är så roligt att prata så mycket engelska som möjligt när man knallar omkring hemma. Jag har det i alla fall ganska mysigt ikväll, jag har käkat lite, duschat, mamma har tänt en brasa och nu ska vi dricka kaffe och äta cocostoppar som jag just bakat! Så jäkla gott, har gått och varit sugen på det hela veckan.
Imorrn slutar jag tidigt och sen får jag träffa Bella och Emma för vi åker samma buss!
Bjuder på en bild från i tisdags morgon på lilla mig, nu: COCOSTOPPAR!


Finally home now!

Kom nyligen hem och har redan parkerat i soffan med dom sista godisbitarna och 5 avsnitt HTG. Så soft att vara ensam hemma just nu, jag är så jäkla seg i kolan och lite trött på alla. Orkar inte förklara så noga men det var bra i Ånnaboda i alla fall. Många är sociala i klassen och man märker att alla försöker lära känna alla, vilket är väldigt kul!
Vi har haft några trevliga pratstunder och lekt en del(!) lekar. Det är så skönt att vara hemma nu för även om jag känner att det finns folk jag kan hänga med i klassen så har jag inte klickat speciellt med någon. Jag är så van vid att ha Bella och Emma som jag kan vara mig själv fullt ut med( Jag är ju mig själv nu med men lite mer en tillbakahållen verision av mig..). Jag kan också lugnt säga att det är skönt att vara själv nu för vissa var lite barnsliga enligt mig..

Jaja nu ska jag softa innan min familj kommer hem, hörs senare!

My Goal

Jag är helt slut! Jag styr stegen mot sängen nu och gud vad det ska bli skönt att sova. Jag har packat lite, slappat och så var jag på en svettig promenad förut. Det har ju varit så varmt idag så det var väldigt jobbigt.
Imorrn ska jag åka en tidigare buss, hänga med Emma på stan, köpa lite godis och sen bär det av mot Ånnaboda med klassen. Jag hoppas verkligen att det blir kul!
Hörs en annan dag då, för imorgon kan jag ju inte blogga då.



Hittade den här bilden och blev lite inspirerad, den ser så skön och drömsk ut. Fast jag är ju höjdrädd så jag skulle adrig sova i den, inte ens om det var kanter..

YEPP

Hallå! Dag nummer två över och jag har dragit av mig jeans och tagit på mig mysbyxor. Idag var det lite bättre i skolan tycker jag, för igår var man så nervös och fick bara massa information. Idag har vi lärt känna varandra mer, genom speed daiting...Kommit på aktiviteter till Ånnaboda imorrn och fått lite rundvandring med 2:orna. Hann med bussen genom att småspringa upp till busshållsplatsen där jag mötte Bella, Emma, Izabell, Max och några till. Så kul att se dem! Tur att vi fortfarande åker samma buss. Nu har jag precis käkat lite och softat, annars idag ska jag väl packa till imorrn och gå ut på promenad hade jag tänkt!



Brist på bilder nu när skolan börjat..Men här är en bild jag knäppte imorse.

Not much to do

Efter en intensiv dag på stan så sitter jag här nu och vet inte riktigt vad jag ska göra..Jag borde ju inte klaga för det kommer ju bli en hel del att göra när läxorna drar igång.. Men jag har åtminstonde kollat på hem till gården som började idag igen( moahaha nu ska jag tjata om det. nejdå). Nu tänkte jag försöka njuta av att inte ha något att göra efter skolan genom att dricka en kopp kaffe och läsa vidare i bläckhjärta, sålänge kommer lite bilder som jag tagit.
En närbild på min bikini som jag är så nöjd med.






Och två fjärilsbilder. Vet inte hur många jag tog, fjärilar har ju en tendens att röra på sig...Men är rätt nöjd med dessa, vad tycks?

I made it

Första dagen i skolan avklarad! Det var helt okej men jag kan inte direkt säga något om dom som går i min klass för vi fick bara massa information, käkade lite och sen slutade vi. Ingen hann prata särskilt mycket men det blir nog bra. Imorse fick jag spendera en timme på stan för att våra bussar går såå ofta, så jag knallade runt, gick till kyrkogården och sen gick jag tillbaka över stan för att träffa Izabell som också började klockan 10. Efter skolan gick jag och shoppade det på bilden och väntade och väntade sen kom äntligen Bella och Emma upp på stan. Det var så kul att se dem(Jag var utan dem en dag hahah), lite bekanta ansikten liksom.
Sen bjöd jag på fika och vi satt och berättade i mun på varandra medans vi väntade på bussen. Det var smock fullt på stan ,speciellt med ungdomar, så vi såg Max och Tim ute på torget. Vi ringde och bad dem komma upp och så fick vi deras sällskap. Har ni börjat skolan idag? Hur har det varit?? ♥




En superskön skjorta, ett linne och en super mjuk tröja haffade jag idag, är riktigt nöjd.

Last night of freedom

Har nyss kommit hem från Bella och vräkt i mig lite mat. Jag åkte till henne vid ett eller nått för att fixa anmälan till Lajv och belev kvar till nu. Det tog lite längre än väntat och vi jobbade med den ett tag och senare på eftermiddagen så kom Emma och Max för att bada med mig, Bella och Mårten. Det var såklart underbart skönt och jag är ganska slut nu för vi skojade runt och typ brottades i poolen länge. Nu ska jag hoppa in i duschen och sen kolla på Shrek hade jag tänkt. Sen måste man ju typ sova eftersom det är skola imorrn. Nu börjar jag bli nervös, och så måste jag vänta på stan en timme imorrn innan skolan. Snacka om att jag kommer vara nervös då..



Skrev nyss på min väska, det kunde ha blivit bättre men det duger. Är nöjd med det som står även om alla bokstäver blev snea.
 

"Like the sun misses the flower in the depths of winter"



God morgon! Steg upp ganska tidigt idag, käkade frukost och nu kollar jag igenom bilderna jag tog häromdan. Jag brukar ta kameran, springa ut i trädgården, knäppa massa bilder och sen gå in och kolla om det blev några bra haha. Det här är en som jag är nöjd med, den är inte perfekt men jag tycker den är vacker.
Jag funderar också på vad jag ska skriva på min tygväska som jag sydde i våras på syslöjden. Det är meningen att jag ska skriva något på den med min tygpenna, så jag ska tvätta den och sen komma på något att skriva.
Vad gör ni en söndag som denna?? Ser ni som börjar skolan imorgon fram emot det? ♥

HARD WORK BEATS TALENT WHEN TALENT DOESN'T WORK HARD

Hej igen, kan stolt berätta att jag just varit ute på en Powerwalk! Okej den var inte så lång, men det var mycket power. Varvade jogging med att gå raskt. Och så trotsade jag vädret, jag tvekade först eftersom det dugg regnade redan när jag skulle gå. Har tagit en snabb dusch, käkat lite vattenmelon och nu ska jag acceptera att det inte händer något ikväll genom att kolla på Shrek! Kollade ju på första filmen med Bella och Emma för någon vecka sen och nu har jag lånat 2, 3 och 4 av Bella.

Försökte ta ett kort på mina nya träningskläder men insåg att löparbyxorna är typ helsvarta och linnet mörkgrått..Men man ser ju min nya fina sport bh! Den är super gul och jättefin, och byxorna är också skiiit sexiga och supersköna förstår ni! Man blir så taggad på att träna!


Och nej, jag försöker inte visa en urringning eller nått.

Kungliga fotografen!

Kom ganska nyligen hem från Emma med hjälp av min chaufför, hehe. Ne då men igår skulle ändå Max åka hemmifrån oss och förbi Emma så då fick jag åka med honom och idag så skulle han tillbaka hem till oss, perfekt för mig haha. Funderar på vad jag ska hitta på idag, det är ju näst sista dagen på lovet och jag har inget planerat idag eller imorrn, känns lite sådär. På tal om att börja skolan snart så fick jag ett brev från skolan med ett schema över hela veckan, och jag ska tydligen på övernattning i Ånnaboda första vecka! Spännade och nervöst, känner ju ingen på min linje..Dom berättade också att de två första veckorna ska vi mest lära känna varandra osv, fine for me!
Jag har även lovat Bella och Emma, som jag kommer sakna så, att bjuda på fika efter nån av dom första skoldagarna.

Hos Emma gjorde vi inte så mycket, mest softade. Lyssnade på musik, snackade, virkade Emmas dreads, kollde på en film och....

Klädde ut oss! Eller ja, Emma, Bella och Emma lillasyster klädde ut sig och jag var den
kungliga fotografen eller nått. Charmigt eller hur?!


Om ni inte ser den så är Klara deras dotter, Emmas är en vacker drottning med massa glitter smink och rosa saker(bara för att det är så lång ifrån Emmas vanliga stil man kan komma) och Bellas ska vara Emma sliskiga man eller nått. Väldigt underhållande tidsfördriv!

Awesome!

Alltså mitt humör är på topp nu! Har softat i solen nu på eftermiddagen, käkat, duschat och nu väntar jag på min bror som just kom hem. Han sa att han bara skulle duscha och sen ska vi samåka, men han sitter och spelar med sina kompisar nu...Fast det gör inget, inget kan rubba mitt humör!
På tal om att vara på grymt humör, den här låten är så jävla bra och får mig så taggad! Första gångerna jag hörde den på radio så tyckte jag den var sådär men nu höjer jag som faan när den kommer.
Jag glömde allt jag skulle skriva så jag dra nu och så hörs vi imorrn, kanske blir lite bilder som jag fotade idag då. puss♥


I've surprised myself

Hej på er! Jag har just kommit hem, för igår efter att vi hade vart på stan så åkte jag hem till Bella och badade och sen blev jag kvar där. Jag är jätte nöjd med det jag hittade på stan igår, det blev träningskläder, ett par jeans, en blus och denna bikinin. Även om jag inte visar hela min kropp så har jag överraskat mig själv som lägger upp en bild på mig själv i bikini. Jag tycker i alla fall att den är jätte fin och jag är supernöjd. Nu ska jag gå ut i det fina vädret innan jag måste duscha och äta innan jag ska till Emma!





Jag gillar även mitt hår efter att jag har badat, när det blir lite naturligt lockigt. Idag har jag lite självförtroende, yayh.


INKHEART

Godmorgon! Är uppe ganska tidigt idag, vilket kan bero på att jag gick och la mig tidigt igår.. Efter maten igår var jag så irriterad på min familj och deras diskutioner så jag gick upp till min säng. Jag tog insiativet och började på Bläckhjärta och gud va mysig den är. Cornelia Funke skriver så fint, spännade och mysigt. Den går fort och läsa också för att den är tjock och stor men det är inte särskilt små bokstäver så det går undan.
När det blev mörkare tände jag massa ljus och läste i skenet från bara dem, sen kom även min underbara kisse till undsättning. Då blev det ännu mysigare och inte så ensamt. Ännu en sommardag och idag ska vi upp på stan igen så nu ska jag hitta något att fördriva tiden med tills bussen går, puss.


Searching for the perfect jeans

Idag har jag och Bella kilat runt på stan på jakt efter dom perfekta jeansen. Eller åtminstonde ett par som sitter bra och är snygga, men det har inte gått någe vidare. Både jag och Bella la dock undan ett par till imorrn, då vi också ska upp på stan, då kan jag prova dom igen och se om jag tycker om dom då med. Alltså det där med Jeans är så jäkla svårt! Jag kan se mycket snygga men antingen så är det något fel, att dom inte sitter någe bra eller är höga t.ex eller så köper man dom och sen när man gått med dom en stund så är dom inge bra.
Jaja, vi tog en paus och drack cola för att bli lite gladare och svalare, och så skrev Bella en saga om en flicka och en kaka haha. Nu måste jag få något i min stackars lilla mage.


Jeans jakt!

Fy satan i helvetet vad trött jag är, efter denna natt med 9 timmars underbar sömn är jag tröttare än vad jag var igår.. Jaja jag ska upp på stan ändå, måste hitta ett flera par jeans! Fast jag kan nog övertala Bella att sitta på ett fik och bara slöa. Och dricka Chai latte, det var inte länge sedan jag smakade det för första gången och Emma har rätt, det är som att dricka Jul!
Förresten, jag behövde pengar så jag kan köpa jeans, som är ganska dyrt. Och jag behövde inte ta ut pengar eller låna av mamma, hittade nämligen ett kuvert från min födelsedag i våras med 500 spänn i. *Happyface*
Nu ska jag käka färdigt frukosten och sen häva mig i duschen!



I brist på bilder från igår, förutom en suddig mobilbild, så får ni denna charmiga bild från när vi träffades och grillade typ förra månaden. Det är en tjej som heter Linnea som tagit den :)

Driving home when the sun's coming up

Det blev väldigt ensamt i min säng och mitt rum nu när dom åkt men vi hade en väldigt soft natt. Det började med att Emma, Bella och Izabell kom igår eftermiddag och vi eldade och grillade och hade det mysigt. Sen frågade vi om Max, Rasmus och Linus ville komma och umgås och det gjorde dom så vi satt och eldade framåt kl 3. Sen där mitt i natten är vi alla väldigt hungriga och nån får idén om att åka till natt öppna donken i stan. Jag måste säga att det är väldigt mysigt att sakta åka epa i soluppgången. Vi va hemma hos mig igen vid 5-6 då min familj gick upp för att åka till jobbet och vi så småning om går och lägger oss. Vi försökte trycka ihop oss så gått det gick och vi halvsov någongång mellan 7 och 11 på morgonen, och ändå sitter jag nu och bloggar och är inte tröttare än vanligt..
En så seg dag som idag har jag nog knappt aldrig haft, Izabell åkte hem innan vi la oss och Linus drog vid 9 eller nått, vi andra låg och drog oss och småpratade i sängen hur länge som helst. Vi käkade lite frukost, städade i kåtan, låg antagligen lite mer i sängen och vid 3 åkte Emma och sedan Bella. Jag, Max och Rasmus låg och slöade ännu längre i sängen.....Ne nu ska jag krypa ner i sängen och försöka njuta av att inte dela den med två andra...Fast själv skulle jag kunna tänka mig sällskap lite oftare ;)



En bild som Izabell tog innan vi käkade på donken. Ser inte alls tillgjort ut när vi alla sitter på Max flak som om vi ska ta ett familje porträtt..Å zombie ögon också haha.

Confused

“Imperfection is beauty, madness is genius and it’s better to be absolutely ridiculous than absolutely boring.” – Marilyn Monroe
Lite visdomsord från Marilyn Monroe som jag just läste, väldigt sant.

Det är mycket tankar som snurrar i huvudet nu, mycket funderingar runt skolan till exempel. Jag kommer självklart förändras nu när jag börjar skolan. Jag är ju som mest mig själv när jag är med mina andra halvor och jag har ju aldrig börjat eller gått i en skola utam dom. Det är inte det att jag är rädd, jag tycker det ska bli spännade, men det kommer bli svårare. Och även om det låter klyschigt, så har jag tankar om livet.
Jag har i alla fall just sett "Den flammade bägaren", väldigt trevligt. Jag funderar på vad jag ska hitta på nu, jag är så trött att jag skulle kunna somna nu eftersom jag bara har latat mig hela dagen. Jag behöver komma ut, få luft, så jag antar att jag ska göra det nu.



Whatever doesn't kill you simply makes you stranger

Jag har en sån dag då jag inte gör något vettigt, fast å andra sidan är jag bra på det och har det ofta. Men efter en denna vecka, då jag har varit väldigt mycket med Bella och Emma så känns denna dag extra ohändelserik och seg. Efter sovmorgon och efter att jag läste klart fjärde Harry Potter (applåder!) så klädde jag på mig mina lajvkläder och kollade så det jag igår blev bra och så testade jag och fixade lite. Förutom det har jag mest läst i "Vattenmelonen", underbart charmig bok det där. Nu funderar jag på om jag borde äta något vettigt idag och sen ska jag kolla på fjärde Harry Potter filmen, nu efter att jag har läst boken liksom.



Jokern är smart han, och fyndig. What doesn't kill you makes you stonger brukar ju vara det vanliga uttrycket och det stämmer ju också för den delen. Det som inte dödar, det härdar.

Tagga Lajv!

Varför måste alla fråga vad jag gjort på knät? Eller jag det är en sak att dom frågar med dom nöjer sig inte med "Jag har slagit mig, jag ramlade på asfalt", utan då frågar dom "vadå, med cykel eller??". Och sådär håller det på. Borde ha ljugit från början och sagt att jag varit med om en surfing olycka eller att jag har duellerat mot en trollkarl eller nått..
Nu är det iaf typ bara en månad kvar till Lajv, och idag har vi sytt och ändrat på det vi inte var nöjda med på våra kläder. Vi har också skrivit ner sånt som hände och sånt vi fick reda på förra lajvet, det hände ju en del!
Igår så sydde vi också lite, bakade tills idag och tittade på film. Idag var det ju kreativ dag hos Bellas grannar och vi stog för fikat, så vi gjorde två jätte goda morotskakor. Som vanligt tänkte jag inte på att ta några bilder idag, så det får bli en bild tagen efter förra lajvet. På tal om att ta bilder så ska jag komma ihåg att ta bra bilder på mig själv innan jag sminkar av mig efter detta lajv. För hoppningsvis så är min utstyrsel bättre då också :)


Tea Time

Igårkväll hade jag höst känsla och nu är det stekhet sommar igen. Igår drack jag nämligen te och åt risgrynsgröt framför brasan som mamma hade tänt tillsammans med värmeljus lite överallt. Är dock glad att det är så fint väder idag, jag ska till Bella lite senare och imorrn är det kreativ dag. Vi ska skriva om vad som hände förra lajvet idag och baka något till imorrn då vi ska på kreativ dag och sy inför lajv. Nu ska jag gå in i duschen och hitta något att ha på mig.




Det här teet köpte jag i Arvika och burken lika så. Dom fick pose:a på en bild tillsammans med den fina trådrullen och saxen vi köpte i färghandeln Emma jobbade i.

så var den kvällen över

Fick ett ryck när jag kom hem, så nu har jag ett väldigt städat rum och klockan har nästan hunnit bli 9. Men det gör inte så mycket att kvällen har gått, behövde verkligen städa för jag har skjutit upp det sen jag skadade mig. På tal om mina sår, det är riktigt bra med dom nu. Det på knät är forfarande ganska äckligt men jag har både varit på promenad och stått på crosstraining maskinen utan problem. Igår när vi tittade på film så turades vi nämligen om att stå en stund på den, och så stog jag lite idag med. Vill ha en sån maskin..
Förutom att promenera och titta på film så har vi återupplevt bardomen..Vi hämtade ner Bellas Lego igår och så satte vi oss vid köksbordet och byggde i timmar, haha. Riktigt kul.
Eftersom jag inte har några intressanta eller inspirerande bilder så kommer ett par faktum om att skratta här. Såhär kam de verkligen vara med mig, Bella och Emma. 

 
 

Myskväll, stan, bio

Hey! Dags att titta in här lite, var ett par dagar sen för jag har haft fullt upp med att vara med Bella och Emma. Ta vara på det sista av sommarlovet. I förr går åkte vi ju hem till Emma och kollade på film, sen låg vi långt in på natten( nästan morgonen..) och pratade om allt kul man gjorde när man var liten. Efter en lång sovmorgon för vissa, så kollade vi på patrioten och planerade om vi skulle gå på bio på kvällen. En snabb sväng hem och ett ombyte så var vi påväg upp på stan. Vi fikade på ett mysigt fik och så köpte jag det här. Två fina block, en ögonbrynspenna och första boken i bokserien bakom Game of Thrones. Sen gick vi på bio, Batman The dark knight rises som var väldigt bra. Väldigt olik dom tidigare tycker jag, den här vr liksom mycket mer, mycket mörkare och mycket mer action.
Idag har jag haft sovmorgon, legat och läst en del, ätit havregrynsgröt till frukost(blä), pratat med Bella i telefon en timme och varit på promenad. Efter promenaden, som dock inte var så lång, så satte jag på musik och tränade lite på rummet. Det kommer fortsätta vara lite dåligt med inlägg för nu ska jag iväg till Bella, hörs imorgon när jag kommer hem.

  


Blood diamond

Filmer filmer filmer, känns som mina inlägg inte handlar och mycket annat. Någon gång i veckan ska vi gå och se Batman och den 23 kommer en film ut som jag vill se. To Rome with love tror jag den heter, Woody Allens 44:e film, med bl.a Ellen Page. Den verkar bra, bra skådespelare och inspelad i en fin miljö som Rom.
Till en helt annan typ av film, Blood Diamond, som jag och Anton såg i helgen. Han fick välja film och jag var lite skeptisk först för han väljer oftast skräck eller action men denna film var faktisk grym. Den är från 2006 och handlar och diamand handeln i Afrika, väldigt spännade, stark och känslofull film. Detta är en sån film som man blir allmänbildad av och som alla borde se. Går inte igenom handlingen för det behövs inte, jag litar på att ni ser den endå. Jag älskar filmer som slutar med verklighets text om hur det verkligen gick, som innehåller spännade fakta osv. Får ofta gåshud av sån text. Jag har heller aldrig sett Leonardo DiCaprio som särskilt snygg men det var något med honom i denna film..
Nu ska jag platta luggen och plåstra om mig sen åker jag till Emma!


En tanke

Jag har funderat lite på att skaffa en piercing, lite förändrig liksom. Jag brukar få det mesta för min mamma men just sånna här piercingar råkar hon tycka är jätte fult..Det är som sagt bara en idé än så länge, jag kanske gör det när jag fyller 17, eller när jag fyller 18. Vore kul, på bilden är det självklart bara en fejk piercing.


Someday, I'll be a knight

Detta blir en perfekt start på dagen tycker jag. Och när jag tänker efter så vore film en  ännu bättre start på dagen, en riddares historia kanske..Det var faktiskt ganska länge sedan jag såg den, hur många gånger jag har sett den behöver ju inte nämnas. Förutom Heath Ledger och Paul Bettany i en och samma film, så är frukost en bra start. Efter frukosten så ska jag kontakta mina vänner och se vad vi hittar på denna vecka, måste ta vara på sommarlovet!




Den översta bilden är ju urgullig(!). Den nedersta bilden däremot har jag aldrig sett, ser inte riktigt ut som han.

Granar så långt ögat når













Här kommer lite bilder från Värmland, som snarare borde heta Granland. Det finns fler bilder men jag tyckte detta fick räcka för stunden. Det finns en hel del sjöar och miljontals granar där och vi var vi ett utskikstorn där man såg, åter igen, massa sjöar, granar och hela Arvika. Maffigt, tyvärr är jag för höjdrädd för att gå hela vägen upp i ett så högt torn, men det var inte min bror( jag gick dock till första våningen..). På tal om höjdskräck så gick vi även över denna hängbron som var en aningen läskig. Anton tyckte det var kul och hoppade och sprang på den, så där som killar kan bete sig.
Det vär väldigt högt, så jag däremot hasade långsamt över med händerna på räcket och blicket frammåt, men jag tog mig över både dit och tillbaka! Nu ska jag fundera på vad jag ska göra resten av kvällen..Kanske inte har något bättre för mig än att blogga ännu mer..;)

Hemma!

Så nu är jag hemma från Mormor i Arvika och det är så skönt! Vi har haft ganska trevligt, knallat runt på stan och så. Är dock liite besviken på mig själv för det var nämligen hamnfest med massa artister, bl.a Takida, och jag typ en kilometer från alla dessa artister utan att gå och titta.. Okej nu behövde man väl en biljett men endå kunde ju ha promenerat och lyssnat..halv 1 på natten iofs...
Nu ska jag lämna datorn, som jag hoppade på direkt när jag kom hem, och kanske packa upp lite. Hörs senare men lite mer bilder.


Mot Värmland!

Väntar på att duschen ska bli ledig och lite senare bär det av mot Värmland. Det ska bli spännade hur det går att duscha/ hur ont det kommer göra..Medans jag väntar så lyssanr jag på Guns n Roses. Tycker denna låt, November Rain är så fin, och lång! Lite passande också för just nu regnar det här. Vad tycker ni och GnR? Grymma, eller hur?? Fast dom har ju så många bra låtar som Nightrain, Mr Brownstone, Paradise City, Rocket Queen, Welcome to the Jungle, One in a Million, Civil War..osv. Nu måste jag ta duschen, hörs på twitter eller Instagram! Har med mig datorn för att kunna se på film men om jag kan sno någons internet så bloggar jag..

Instagram@ Missagnescecilias

Twitter@ MissLostInHope


Oteknisk!

Lyssnar på Bruce & Gavin den grå samtidigt som jag packar lite och försöker koppla in mobilen till datorn. Är så jäkla oteknisk och jag är van vid att koppla in telefonen och sen funkar det, men det här med nya telefoner så måste ju något installeras. Jag kopplar in den och då står det "Enhetsdrivrutinera installerades inte", jag pratar inte sånt språk men jag har försökt med en massa saker men det funkar endå inte. Är det någon snäll teknisk typ som läser detta så får den gärna hjälpa mig!
Jag har i alla fall varit på en shopping tur, jag har shoppat plåster! Så glammigt va? Vi behövde uppdatera vår medicin låda så vi köpte MASSA plåster, in all shapes and sizes. Jaja nu ska jag väl få någonting packat, ni får tänka er lite bilder här ↓.

500 days of summer

När jag kollade på filmen 500 days of summer med Zooey Deschanel och Joseph Gordon-Lewitt så fastnade jag lite  för låten som spelades under eftertexterna. En glad liten truddelutt framförd av några killar med väldigt gulligt uttal eller vad man ska kalla det. Gör mig lite gladare denna morgon.
Idag har jag tagit mig upp, käkat frukost, bytt plåster (aj!), legat oxh läst massa Harry Potter och slö tittat på TV. Jag kan inte riktigt göra så mycket, men jag ska väl packa lite i eftermiddag tror jag. En tanke slog mig, att även om man inte är så aktiv i vanliga fall så märker man hur mycket man faktiskt rör sig när man inte har skadat sig eller är sjuk eller nått, nu blir jag så rastlös. Ne nu ska jag fortsätta smågråta till extreme home makeover.



Videon är inte något speciellt med dock..

I just wish I could feel this way..

Oh my crush, I've gotta crush
I suppose that I could hold it in
But you excite my every cell

Sources say that senses are your friends
My senses say that I should tell

You that I'm not ashamed
You might just feel the same
But you have to try it If you're ever really gonna know
My dear, I went for the steal
Maybe it was rushed
Oh my crush, I've gotta crush

But I'm not, I'm not having a crush. To be in love is one thing, but I don't even have a crush..






I'M IN SERIOUS PAIN

Jag gillar inte uttrycket fml (fuck my life) men just nu, FML.Okej nu börjar min lilla olyckliga historia. 
Alltid när jag faktisk tar tag i mig själv och ska gå ut och gå så drabbas jag av akut magont så jag inte kan stå upp, eller så börjar det spöregna. Och jag som är så dramatisk har alltid känt att det är som om några högre makter har bestämt att den där Agnes hon ska aldrig komma ut på en promenad. Som om det är bestämt, jag är ämnad till att bli tjock, jag kan ju inte rubba gudarnas plan.Och idag gick det till bristningsgränsen, jag är seriöst förbannad.
Jag skulle ju just på en promenad, jag fick med mig min bror på long board och så gick vi ut. Anton åker glatt på sin bräda och jag springer brevid. Vad fan tror ni händer?? Jag ramlar och glider på asfalten och får skrapsår på hela knäna, handen, armen och axeln. Jag får inte direkt ont utan blir bara förvånad och sur för att mina älskade löparbyxor har världen hål på knäna, och för att jag vet att jag kommer få gå omkring med smärta och as stora plåster nu när vi ska iväg på fredag.. Fan. Sen blev jag både ledsen och fick jävligt ont sen när jag går in i duschen för att spola av mig. Det gick inte att spola vatten på för att det gjorde för ont. När vi tvättade såren och satte på plåster så hade jag så ont att jag ville kräkas. Jag är fortfarande besviken på att det blev såhär och att jag inte kan spola tillbaka den lilla stunden. 
Ligger i sängen och ska se film eller läsa för att tänka på annat nu och det planerar jag att göra resten av kvällen. Hoppas det blir bättre till imorrn i alla fall...

Känner mig som en skadad lilla My just.. 



Och om ni inte gillar mitt klago inlägg så får ni ta upp det med min assistent.

Dragonfly

Ciao! Har just ätit en god och välbehövlig middag och läst massa sidor Harry Potter. Hos Bella så har vi bland annat tittat på en film som heter "A Dangerous Method" med en sinnessjuk Keira Knightley som var speciell men bra. Sen har jag hjälp Bella packa till hennes camping inatt och så har vi suttit och druckit te och pratat på som tokar långt in på natten.
Som jag berättade igår så har Emma åkt bort med sin familj i några dar, Bella har åkt till en camping över natten och jag åker till min mormor på fredag morgon. Är inte så pepp på att sitta fast i en bil med min familj för att sen vara fast i en lägenhet med dem. Fast det ska bli skönt att åka bort en stund och träffa mormor. Nej, det är riktigt fint väder ute nu så jag ska snöra på mig skorna och dra ut på en rask promenad fort innan jag ändrar mig!





Har är två bilder jag knäppte här om dagen som jag är ganska nöjd med. Svårt att få en trollslända på bild men jag hann ta denna bild, som lyckligtvis blev bra, innan den flög iväg.


RSS 2.0