Time changes

Hello! Jag hade jy en blogg ja..Ne men det har varit en del att fixa med inför lajvet och imorrn åker vi. Efter skolan kommer vi åka till Bella och packa in allt i en kärra och oss i bilen och sen bär det av mot västerås.
Idag var vi på bio med skolan och såg "Jag saknar dig". Det var dåligt skådespeleri men den var fin endå och jag grät MASSOR. Sen var vi och handlade mat till Lajv, annars har det inte hänt så mycket spännande.

Just nu är jag trött och har mycket att tänka på så jag tänkte titta på HTG i sängen och njuta för det kommer jag sakna. Har inte så mycket att berätta mest att det kommer bli tyst på bloggen i en vecka, kan inte mobil blogga heller för har bara med mig min gamla knapptelefon. Men ni får har det så bra så hörs vi om en vecka.
God natt ♥

Vad mycket det regnar hela tiden förresten, mysigt men kanske inte när vi bor i tält i skogen..




Closing time

Middagen var riktigt god och nu börjar mättnaden lägga sig. Vi åt på en grekisk kolgrill och det var riktigt gott och jag blev supermätt! Jag åt grillspett, pommes, tzatsiki och sallad och efter det blev det glass.
Ikväll borde jag städa mitt rum så jag har det gjort innan jag åker men jag vet inte om jag orkar. Plockar med lite grejer och tvätt och sånt och så sparar jag nog dammsugningen till imorrn..
Blev inte att jag åkte till Bella men ska dit imorrn vid 10 så jag tror vi hinner en del imorrn endå. Nu ska jag slappa sålänge bjuder jag på en bra låt. Vet inte exakt vad det är med den jag gillar, har inte hört något annat med detta band och texten är inte så innehållsrik men jag bara gillar känslan med den.


Grekiskt


Prayer for the weekend

Hej! Det är så underbart med helg och jag sitter i pyjamas och syr på min troll jacka medans jag kollar på HTG. Är ensam hemma för stunden men på eftermiddagen ska min familj äta på resturang. Efter det kanske jag åker till Bella en stund vi får se.
Igår morse vaknade jag 10 minuter innan bussen gick men jag hann med den! Hann gå upp, klä på mig, lägga ner gympa kläder, platta luggen lite slarvigt, göra frukost som jag tog med mig, allt det på 10 minuter. Vanligtvis brukar det kunna förstöra hela dagen om man fick stressa ihjäl sig på morgonen men dagen flöt på som vanligt. Efter skolan igår så blev det en snabbis upp på stan med Emma för att hämta ut hennes telefon på lagning, sen åkte jag hem till Bella en stund och sydde och drack varm choklad. Känns som det är allt jag säger nu för tiden, att igår var vi hos bella och sydde. Men nästa vecka åker vi ju så det är därför.
Nu ska jag slappa vidare, ha en bra lördag!

Har på mig min klasströja som vi fick häromdagen. Sluta 9:an tröja som jag kallar det.
Jag ser inte alls nyvaken ut! Fast jag vaknade faktiskt vid 9..







Kände att jag var bra på att hålla upp den..

120419

Hej! Idag har förmiddagen bestått av Nationella prov i Engelska. Den var bara en del av nationella engelska och det gick skapligt. På eftermiddagen hade vi ingen profil så jag och Emma började gå hem till Bella istället för att vänta på bussen. Det slutade med att vi gick hela vägen hem till Bella, ca en halv mil, och jag måste säga att converse kanske inte är dom bästa skorna när man är ute och går det känns i fötterna nu. Vi gick skogvägar en bit för att slippa stora vägen. Hos Bella sydde och grejade vi med lajv kläderna och så tog vi en paus och bakade chokladbollar.
Jag tog nyligen en dusch och nu sitter jag och kollar på min bror som spelar Skyrim. Jag måste säga att jag passar på att njuta av duschen nu innan vi åker bort, hehe. Nu ska jag snart lägga mig och läsa klart min andra världskriget bok och kolla på Hem till gården. Får njuta extra av det nu också. Kommer ju missa några avsnitt när jag är borta, och jag har faktiskt bara missa några få avsnitt sen jag började titta för något år sen, hehe. Ska njuta av min underbara säng också ♥

Mitt lilla troll på väg hem genom skogen.

Pearl sugar

Hello! Jäklar vad mätt jag är just nu! Idag fyllde Ove år och vi har käkat potatisgratäng & kött följt av chokladtårta. Inte helt fel. Efter skolan idag blev det en sväng upp på stan med Emma och jag hann hitta en present till min mamma som fyller år på tisdag. Men dagens högdpunkt måste ändå ha vart dansen! Vi hade dans på idrotten idag och jag tyckte det var riktigt kul, även om vi bara körde vals, foxtrott(stavning??) och bugg. Men jag gillar verkligen dans och även om typ alla är nervösa och handsvettiga så tycker jag det var så kul så jag tänker inte på sånt.
Om det endå fanns folk i min ålder som går till dansbanor så skulle jag definitivt hänga där! Men folk gör ju inte riktigt sånt längre och det är ju inte så kul att dansa med pankisarna..
Igår bloggade jag inte men vi var hos Bella och sydde fast vi klickade igång en film så det blev inte så mycket gjort, hehe. Vilket väder det var igår också! Jag uppskattade inte snön så mycket men haglet var lite härligt,det såg precis ut som pärlsocker. Speciellt när det landade i Emmas lurviga dreads, då skulle det kunna vara en bulle, haha. Nu ska jag kolla klart på ett program och sen ska jag sova.

Chockladtårta:






A lot going on

Tjenare! Igår bloggade jag ju inte alls utan när jag kom hem från Bella så gick jag helt in för läxorna. Jag kämpade i många timmar över att läsa ut boken som vi skulle berätta om idag. Jag låg i timmar och läste och så skrev jag berättelsen också. Jag åt och duschade såklart men förutom det så gjorde jag bara svenskan. Det gick bra idag, jag har fortfarande ca 30 sidor kvar men jag kunde snacka om boken iaf. Idag har jag haft en helt chill eftermiddag, mest softat framför brasan, kollat på olika program och druckit kaffe. Så skönt att inte behöva göra några läxor.
Idag efter skolan när jag och Emma väntade på bussen kunde vi inte stå emot frestelsen så vi gick till Saigon och delade på en box med nudlar, kyckling och grönsaker. Det var en så trevlig kille i kassan. Dom brukar hålla konversationen kort men han skämtade och berömde Emmas dreads. Kul med trevlig personal!

Imorrn slutar vi halv 1 och vi tänkte dra hem till Bella och sy. Det är en hel del pågång just nu med Lajv som vi åker på nästa vecka, och olika nationella prov och födelsedagar. Vi måste få klart grejerna inför Lajv, men vi har Spexfoto med klassen imorrn vid 2 så vi får vänta. Klassen har bestämt att vi ska "klä ut oss" till oss själva om 10 år. För att göra det lite roligare så ska vi väl överdriva antagligen, t.ex att man klär ut sig till doktor, fotbollspelare, hollywood fru, uteliggare. Ah något kul, men jag kan inte komma på något! Tar gärna emot tips. Men sen ska jag ju ha det hemma också.. tänkte pröva lite kläder nu. Me än så har jag inte att säga, nu ska jag ta en dusch. Hörs imorrn!


Har inget bättre att komma med..Händer inget spännande jag kan fota.

CJs

Här kommer lite inspirations bilder i festival stil. Tältet är ju ur gulligt och så mysigt och om det vore min stil, om jag vore lite mer modig och om jag trodde jag skulle passa i det så skulle jag skaffa sånt hår som på bilden. Så fint. Jag tycker dip dye oftast är supercoolt men att ha flera färger är snäppet snyggare. Jag älskar att det är massa olika färger t.o.m ljusgult. 
Den mesta inspirationen får jag från CJS, jag tycker hon lägger upp massor av fina bilder både som hon tagit själv och bilder som dessa inpirationsbilderna. Hon skriver inte så mycket utan lägger mest ut bilder, vilket är skönt eftersom de andra bloggarna jag läser är sånna som skriver massa.

Nu ska jag äta resten av  B&J's glassen och kolla på BB, ha en fin kväll ♥








Cath Kidston Retro-Inspired Tent

IRRITERAD

ibland blir det inte som man tänkt. Vår svenska lärare berättade att vi kan vara med i en Krönika tävling. Man skickar in en krönikan man har skrivit  och så kan man vinna en Ipad 2, man får träffa Alexandra Pascalidou och man får sin krönika publicerad i tidningen Metro(!). Det är självklart väldigt många som tävlar, även fast tävlingen är bara för högstadie elever, men det vore så jäkla nice att vinna.

Till det jag är irriterad över. Jag fick en liten lapp av min svenska lärare där det stod att min krönika är för lång och att det bara får vara 2100 tecken. Jag lyckades nyss komma på hur man kollar hur många tecken det är och min var typ 2800 tecken..Måste ju ta bort typ 700, hur kort ska den vara, det blir ju inget kvar?! Grejen är ju att jag inte vet vad jag ska ta bort, måste jag ta bort massor så blir den ju inge bra. Det blir ju inte samma krönika, jag behöver ju ha så många ord och meningar för att den ska vara bra...Okej, lite småsur här.
Och så krånglade det att lägga upp en video också. Tänkte bjuda på denna video av "First aid kit". Jag hade lite svårt för dom först men jag tycker detta är bra pluggmusik eller bara om man tar det lugnt. Det är väldigt fint i alla fall.



Tält upplevelser

Hello! Hört att det har snöat massor i Stockholm idag, men här har vi haft superfint väder! Inte så varmt men det har varit solit hela dagen, så vi valde en perfekt dag att öva på att resa militärtältet. Imorse åkte jag och Emma till Bella och vi har mest fixat med tältet hela dagen, vi hann sy lite på kläderna och käka, vi skulle ha hunnit planera mat till veckan vi ska på Lajv också men så långt hann vi inte. 
Tycker det har varit ganska kul och det är så mysigt i tältet. Vi reste det med hjälp av Bellas pappa, sen lagade vi hål i tältet och innan vi åkte hem så fällde vi det. Bokstavligt talat fällde..Vi gjorde det själva, jag och Bella stod och höll i röret i mitten av tältet medans Emma gick runt och tog bort pinnar och krokar. Sen skulle vi lyfta röret medans Emma skulle lyfta bort den nedersta delen av det, vi var så upptagna att kolla ner men när jag kollade upp såg jag att röret, och därmed hela tältet höll på att rasa över oss. Haha det gick bra till slut, vi lät det rasa sen kröp vi ut. Ska bli riktigt mysigt att bo i det en vecka!










Dear Mister Ice Cream

Ikväll dejtar jag denna half baked, och slöar i soffan. Men snart ska jag lägga mig och sova länge och väl, åh va skönt det ska bli. Ha en bra kväll vare sig ni myser i soffan eller är ute och röjer ;) xoxo

Vem behöver pojkvän när man har B&J's, och delar sängen med katten??....


Fredag 13 April


Hej! Jag har inte märkt att det är fredag den 13 idag, förutom att jag känt mig redigt förkyld så har det inte varit något fel på dagen! Blev ingen idrott imorse, vi hade hemkunskap vilket är kul, vi klarade oss igenom Tekniken och Fysiken och vi köpte Ben och Jerry's på stan. Jag har haft huvudvärk hela dagen men den har minskat lite, fast jag är fortfarande lika snorig.. Ikväll blir det att bara slappa i soffan med min glassburk. Ska sova i tid idag så kanske jag känner mig piggare imorrn för då ska jag till Bella och vi ska fixa med Lajv kläder och planera mat och laga tältet osv. Vad ska ni hitta på ikväll?

Köket på bilden har inget med saken att göra men jag tycker det är så himla fint! Det är från filmen It's Complicated som jag berättade om här om dagen. Hela hennes hus är superfint med en egen stil. Jag inspereras ofta av hus i filmer. Några andra fina hus och lägenheter är med i filmer som "Because I Said So", "PS. I Love You", "Sex and the City", "Life as we know it" osv. Nu ska jag snart hämta glassen och krypa upp i soffan.



Torsdag 12 April

Hej! Detta är en sån dag då jag inte har något speciellt att blogga om och inga bilder. Idag har det varit en helt vanlig dag i skolan, Bella är fortfarande sjuk och Emma åkte hem efter lunch. Så istället för att ha musik profil där jag, bella och emma brukar spela gitarr och sjunga så hade jag bild profil med Izabell, trevligt. Skickade in en krönika jag har skrivit också, till en tävling där man kan vinna en ipad. Jag gillar verkligen att skriva så det är klart att jag måste ge tävlingen en chans.
Förut när jag kom hem så åt jag och kollade på big brother sen kunde jag inte mot stå glass och kiwi, mums.
Jag borde verkligen läsa i boken och göra matte läxan men jag vill verkligen se HTG så nu ska jag göra det, hörs mer imorrn och då är det fredag, yes! ♥

Nyss när jag satt vid spotify så fick jag lust att lyssna på Gavin DeGraw. Det var längesen och man blir så glad av hans glada låtar. Okej denna är ju inte så glad men den låter glad i melodin och jag älskar pianot i refrängen. Haha blev ganska många glad där. Ganska så poppigt men han har så bra röst och framförallt texter!
Sen kanske han inte är så snygg heller men jag är ju ingen liten flicka som lyssnar på någon för att personen är så snygg. Han är ju gullig på något sett och återigen, rösten och texterna.


Bara en tanke

Förut idag när jag och Anton kommit hem med bussen och satt och åt kräm med mjölk och crunchy så blev vi lite chockade. Jag vet att chrunchy är onyttigt men inte så onyttigt! Vi kollade på paketet och kom fram till att i ett paket med sån crunchy på bilden (fast all chrunchy är mer eller mindre onyttig) innehåller över 3000 kalorier! Okej man äter ju aldrig ett helt paket men endå! En påse chips är alltså mindre kalorier än ett paket chrunchy.
Och ändå äter jag det nästan varje morgon, om jag inte äter flingor, och jag kommer nog inte sluta heller.. Men bara en tanke liksom.. Jag är inte fixerad vid min vikt men man försöker ju äta någe sån där hälsosam mat.

Japp, men nu ska jag sova. Puss på er!



"It's Complicated" & "Closer"

I måndags sov jag hos Bella, även fast jag kände mig lite hängig. Men vi tog det bara lugnt, spelade ett sällskapsspel och såg på film. På kvällen såg vi Closer, båda filmerna var bra men jag föredrar nog It's Complicated för Closer var lite för mycket fram och tillbaka. Den var bra och jag gillade att det var tre så pass bra kända skådespelare, Julia Roberts, Natalie Portman och Jude Law i huvudrollerna. Och så var det ju en till skådis för det var fyra personer i huvudrollerna. Men den var som sagt lite för framochtillbaka, vem av dom ska jag vara tillsammans med? typ.
It's Complicated har jag sett en gång förut och jag gillar verkligen den. Den är bra och rolig och jag gillar Meryl Streep. Jag gillar att huvudrollerna är "äldre" att det inte är så unga skådespelare för jag tycker sådana romantiska komedier kan bli så tråkiga men denna film är grym. Hon har ett så underbart hus också, haha. I vissa filmer glömmer man nästan att följa med i handlingen för att dom har så fina hus eller lägenheter, i alla fall jag^^ It's complicated såg vi  på morgonen. Som jag visade på bild så gjorde vi en stor frukost med yogurt, macka, ägg och kaffe. Och så gick vi upp och åt till filmen.

Jag rekomenderar båda filmerna :)





Happier todaaaay

Ciao! Idag är jag gladare, jag skrev ju inte så mycket igår för att jag kände mig stressad över svenskan. Nu är jag lättad för hon berättade idag att vi har till på måndag på oss att skriva klart och läsa klart.
För att jag inte ska sitta på söndag kväll och inte läst klart då heller så har jag bestämt att jag måste läsa ca 50 sidor per dag. Så innan jag får kolla på mina tre Hem till Gården avsnitt och ett Big Brother så måste jag läsa.

Det var inte så jobbigt med första dagen i skolan faktiskt, blev lättad över svenskan också. Sen hade vi en väldigt lång lunch för idrottsläraren kom inte och fotot jag kanske pratat om(?) blev inte heller av. Jag och Emma fick gå tidigare så vi hann med bussen och nu sitter jag här! :D

Jag tänkte i ett inlägg senare berätta vad vi gjorde hos Bella och vad vi såg för filmer, hörs senare!

Kunde inte vara så seriös på bilderna men kände att jag var tvungen att ha lite bilder så knäppte några lite fort med web kameran:





Back 2 school

Hej! Jag har försvunnit lite från bloggen idag och det beror på att sen jag kom hem från Bella så har jag legat och läst i flera timmar. Jag har gjort en bra insats idag, jag har läst typ 90 sidor men det spelar ingen roll om jag ligger och läser hela natten för jag kommer ändå inte bli klar med boken till imorrn. Jag har läst till ca sida 300 men boken har 550 sidor och liten text så jag är ju inte klar på långa vägar endå. Vi ska också ha skrivit klart uppstatsen till imorrn och det har jag inte heller gjort. Jag sätter ofta höga krav på mig själv och är riktigt besviken på mig själv att jag inte gjort klart något av dem till svenskan imorrn. Varför har jag inte läst varje dag på lovet? Varför skrev jag inte i början på lovet så kunde jag vart lugn nu? Aja, det blev ett väldigt tråkigt inlägg och nu ska jag gå och sova. Kommer ju ändå inte bli klar med boken och jag är förkyld så måste sova. Vi hörs imorrn, god natt ♥

Frukost & film


Håller på att bli förkyld..

Känner mig smådeppig. Dels för att jag håller på att bli förkyld, mina halsmandlar gör väldigt ont i alla fall, och dels för att skolan snart börjar och för att det regnar.
Jag har precis tvättat håret i kallt vatten och nu ska jag åka till Bella. Vi ska se film och ta det lugnt tror jag och imorrn måste jag hem i tid för att plugga..Vi hörs imorrn!


Måndag 9 april

Hej! Emma har precis åkt hem och jag tänkte duscha men det går inte för vi grejar med vattnet..Så nu ska jag titta lite på "Life as we know it" som tidsfördriv.

Igår komma Emma hit vid 9 och sen eldade vi i kåtan. Vi tog med julmust och lite godis ut och låg med varsin filt och tog det lugnt, vi snackade, läste och lyssnade på elden. Sen skulle vi ha tittat på film men vi var trötta och gick och la oss i stället. Nu på morgonen låg Emma och läste ganska länge medans jag halvsov och smådrömde.
Asså det är konstigt hur man kan blanda ihop massa grejer som man pratat om eller som har hänt och så gör man det till en dröm. Min dröm var väldigt rörig och ofta tycker jag att mina drömmar är lite som Alice i underlandet. Utan speciell mening, utan hon går mest runt och träffar konstigt folk, haha. Vi åt en sen frukost och Nu ska jag kila, ska ta vara på dessa idag och imorrn för sen börjar ju skolan. Synd att jag känner mig som en zombie då, man ska inte titta på film mitt på dan.. Nu ska jag gå och se mer film haha. Ha en bra dag!



En av de mysigaste ställena som finns

Är våran kåta! Ser inte så mysigt ut på bilden men när det är mörkt och elden sprakar och man har sällskap och pratar eller lyssnar på musik. Emma har precis kommit och vi ska elda och sen kanske se titta på HP eller nån annan film. Det är rent och fint där nu efter vi har städat. Men nu har jag inget vettigt att säga så vi hörs en annan gång.



Påskmat round 2

Snart blir det påskmat round 2 och jag är ännu mer sugen idag, mums va gott det ka bli! Kom nyss in från kåtan som jag och min bror har städat. Ikväll hade jag tänkt elda i kåtan men Bella kunde inte, men vi får se det kanske bara blir Emma och jag. Nu ska jag käka sen måste jag lägga mig och läsa i min bok!


Har inget med saken att göra men det fick bli en HP bild eftersom jag inte har några lämpliga.
Jag tycker den är klockren men jag fattar inte det med tiaran och den speciella koppen..?
Kan inte komma på vad dom menar med det.. 

Söndag 8 april

Hejsan! Har just käkat frukost och nu tänkte jag kolla på ett avsnitt Top model Sverige som jag just börjat se. Jag går runt och känner mig små deppig och det brukar jag ofta göra när lovet börjar ta slut. Att jag inte hunnit med så mycket och att jag slöat för mycket, men jag kommer ju få mer gjort idag och jag inte tänker så...
Jag har lite läxor att ta hand om också..Måste läsa i min Andra världskriget bok för jag har typ 400 sidor kvar, och så måste jag skriva en novell om andra världskriget. Idag kommer jag nog inte ta tag i läxorna utan idag står städa kåtan på listan och så har jag försökt få tjejerna till att vi ska elda i kåtan ikväll men jag har ine fått klartecken från dem.

Igår bloggade jag inge mer men nu kommer bilderna på maten och efterrätten, hehe. Igår kollade jag, mamma och Anton på en film. Det blev Black Swan för mamma har velat se den länge, men det var inget för mig. Den var bra men den var liksom rörig, obehaglig och förvirrande. För hon var ju typ scissofren(stavning??) och hon gick ju hårt in i rollen som svandrottning och så hade hon en väldigt konstig mamma. Senare frammåt klockan 12 fick jag oväntat besök. Tim, Max, Rasmus och Linus kom egentligen för att hälsa på Anton men jag fick ju också besök, kul att se dem :)

Vi hade massa god mat. Omelett, paj, lax, sill, köttbullar, kallrökt fläskfile, ägghalvor, sparris inlindat i parmaskinka osv. Och så åt vi dekorerad kladdkaka till efterrätt.











Max

Max är bäst ingen protest! :D:D:D<3

HAPPY EASTER

Nu har jag tagit en paus från mat fixet för att smita och blogga och lyssna på musik. Är så skönt att man inte längre bara kan lyssna på en låt 5 gånger på spotify, utan att dom fixat tillbaka så man kan lyssna obegränsat igen. Så nu är alla mina slut lyssnade låtar tillbaka*happyface*

Man skulle kunna tro att det bor två små barn hemma hos oss, äggmålning och äggletande. Kul att vi är 16 och snart 19, hehe. Nu på eftermiddagen har vi mest fixat med maten, vi har massor med god mat! Jag är dock inte så hungrig så vi får se hur detta ska gå.. Tänkte lägga upp bilder på all mat och efterrätten senare, kanske borde starta en matblogg?? Känns som jag bara lägger upp bilder på ätliga saker, haha.

Här kommer lite bilder från äggmålningen. Såklart hade vi påskmust och godis till detta. Vi fick även varsin trisslott i äggen och jag, med min vanliga tur, vann inget men Anton vann faktiskt 150 spänn, inte dåligt ;)
Gör ni något speciellt denna dag? :)

Anton tog det på allvar och var duktig.







tAkiDA konsert

Hej! Jag började på detta inlägg på förmiddagen och har fortfarande inte gjort klart det. Aja, jag glömde bort det ett tag där..
Glad påsk! Idag åt jag en ganska sen frukost, sen har jag och min bror letat ägg och sen har vi ätit godis och målat ägg. Vi håller fast vid traditionerna haha. Nu ska jag ta en paus från ägg målandet och kolla på "En plats på landet" som handlar om husletande i england ♥


NU kommer bilderna från Takida konserten som vi var på i förr går. Vi var i stan lite innan 6 och klockan 7 släppte dom in oss. Vi tänkte skynda till scenen så vi kunde stå längst fram vid kravallstaketet men det var obligatorisk garderob så vi fick stå i kö för att lämna in jackor och väskor. Men vi stod långt fram ändå och jag kunde luta mig mot staketet. Fast blev lite förbannad på en tjej som stod bredvid mig. Hon och hennes tre kompisar tog enorm plats så vi blev ihoptryckta medans dom kunde röra sig fritt, hon liksom knuffades. Sen sa hon "vad skönt det är att kunna stå längst fram utan att behöva trängas". Blev så trött på henne haha, men hon gav mer plats när det började. Dom körde både gamla och nya låtar, typ 16 låtar eller nått. Dom kom upp lite sent på scen så dom var klara lite innan 10 och då tog vi en buss till Izabell. Vi åt tacopaj och kollade på en film, War horse. Grejen var den att jag slumrade till några gånger och jag kämpade verkligen för att hålla mig vaken. Det var underbart att få sova när filmen var slut. Jag vaknade före dem och låg och väntade, sen blev det frukost, big brother och hemfärd.
Konserten va i alla fall riktigt bra, tyckte den var ungefär lika bra som konserten i somras. Lite svårt att jämnföra. 

Ville få med mig han som spelar keybord och cello men han stod på andra sidan scenen. Han spelar ju cello i You Learn, som jag lovar att alla hört.
























Besviken på mig själv

Sorry, sämsta uppdateringen. Jag vet inte varför jag inte känner för att blogga, jag kan ju inte skylla på att jag har fullt upp för jag gör inte mycket vettigt alls. Jag lovar för ofta saker jag inte kan hålla men jag ska göra det ändå nu, och hålla det. Imorrn kommer bilder från Takida upp! Yes skulle ha gjort det idag men det har inte blivit av. Nu ska jag sova, det blir en "tidig" kväll och det ska bli så skönt att sova. Hoppas alla haft en bra fredag iaf, god natt ♥

Sålänge bjuder jag på en google bild. The man with the most beautiful smile, man blir så jävla glad.
Heath ledger himself, som förresten härom dagen skulle ha fyllt 33 år ♥


lång fredag 6 april

Hej! är hemma från Izabell nu och har precis ätit lax med flera olika såser till, mums! Ligger i sängen och tänkte kolla på HTG men det går ju inte idag för att det är röd dag, men sport kan dom fan visa! Okej, blev lite sur.
Konserten var grym igår och jag tänkte lägga upp fler bilder och berätta lite mer sen för nu ska jag fika..

ps. Vad har hänt, snö på påsk! 


väntar på att Izabell & Bella ska vakna..


Bråttom!

Hej! Sorry för uppdateringen men har inte tid att skriva nu. Nu blir det Takida konsert och sen sova hos Izabell! Hörs imorrn, ha det bra för det ska jag ♥




Mer film

Kör min egen lilla film kväll här. Såg först på "I Don't know how she does it" och det var en ganska bra drama, komedi, romantik film. Fick dåligt samvete för att jag laddade ner den så tvingade mig själv att se en film jag har. Hade inga filmer jag inte sett så tog en klassiker. Sex and the city. Gillar verkligen det gängen och filmen är lite feel good, men däremot lång så jag kanske inte ser hela. Äter kokostoppar och nu ska jag öppna en påse cashewnötter, mums. Har ätit lite godis också..

Slänger in lite bilder jag tog förut idag när jag gick en liten promenad över gärdet. Som ni ser så har jag fått en liten thing för det här med retro cam och jag tar alla mina bilder så typ.. Ha en trevlig kväll ♥








Retro camera


Onsdag 4 april

Hej! Jag skriver inte så mycket just nu och det beror dels på att jag inte har så mycket att säga och för att allt känns lite halv depp(hänt en sak med våran granne). Men tänkte att det var dags att titta in lite.
Igår tog jag ju bussen till Emma för film kväll/natt. Vi såg 3 filmer och en av dom var 3 timmar. Vi började med Three musketeers sen blev det Flickan som lekte med elden och sen Master and commander. Nästa på tur var Creation(som är med på bilden, men det är däremot inte flickan som lekte med elden) men dit hann vi aldrig. Vi höll på att somna i mitten på Master and commander så vi gick och la oss och såg klart den idag när vi åt frukost :) Både jag och Bella åkte hem ganska tidigt, jag tog bussen. 
När jag kom hem la jag mig i soffan och kollade på HTG med katten på magen. Sen har jag också bakat idag, det blev kokos toppar och vårrutor. Jag älskar verkligen kokos och det är ju typ bara kokos i kokostoppar, mums!
Vet inte vad jag gjort resten av dagen..snart blir det käk iaf och sen vet jag inte. Vi hörs senare ♥

När jag satte mig vid datorn tidigare idag skulle jag egentligen blogga men insåg att jag inte hade några vettiga bilder och så kan man ju inte rå för att tänka: Äh, det är ändå inte så många som läser.. Man får inte så mycket motivation, men jag kollade statistiken och det var fler än jag trodde de senaste dagarna! Blev lite glatt överraskat, och även om många läsare gör det hela mycket roligare så är det ju ändå att skriva som jag tycker är kul.






om ni ser någon rulla förbi så är det jag..

Another joke, nothing to say..

Det finns inte mycket att berätta om denna dag, har såklart kollat HTG, slöat, läst HP och tagit en super lång dusch. Planerna idag är att jag och Bella ska åka till Emma och vi ska ha filmkväll. Ska bli riktigt trevligt, vet inte vad det blir för filmer än och som vanligt kommer det bli svårt att enas hehe. Men det brukar funka ganska bra :)
Jag har sagt till dem att jag ska cykla men vem försöker jag lura? Okej jag tycker inte det är jobbigt att cykla till Emma men det är ju ganska kallt så jag tar bussen istället.
Vi får se om jag kommer på något vettigt att blogga om någon annan dag, vi hörs imorrn ♥


always start with a breakfast, in my case a big breakfast


lazy,lazy lazy

Lyfte arslet ur soffan och gick ut ur vardagsrummet där jag spenderat största delen av dan *applåder*, och nu ligger jag i sängen istället. Haha vilken förändring, jag är så stolt över mig själv. Imorrn ska jag försöka att inte vara så lat, men har fortfarande trekvart på mig innan det blir morgondag så jag funderar på att kolla på Big Brother. Har aldrig sett det men alla snackar om det känns det som så jag funderar på att se om det är någe bra. Är det? Jag vet inte, men jag ger det en chans så får vi se. Höres imorrn, god natt♥



My humor exactly

Asså jag älskar Harry Potter skämt! Så klockrena tycker jag. Speciellt kul när dom blandar in twilight och sagan om ringen. Somliga kanske tycker det är torrt men jag skrattar jämt åt dessa skämt, haha.













So the evening came, and swept the day away

Hej! Jag är happyface för mitt nya simkort kom med posten nyss, så nu är min nya telefon komplett och jag kan smsa hur mycket jag vill :D Idag har varit en sån dag då jag inte gjort något vettigt alls. Jag tog sovmorgon, åt frukost, kollade HTG, läste Harry Potter, kollade på ett program till, läste lite till, kollade på ett trädgårdsprogram, åt nudlar med mamma osv. Har alltså varvat tv tittande, HP, och lek med mobilen. Tänkte att jag kunde ta en promenad förut men kände inte för det, speciellt inte med tanke på att det är ganska kallt och ligger snö på backen här och där. Blev inte mycket av denna dag men så är det ibland, helt plötsligt blir det kväll.
Och nu? Nu blir det mer HP.
Vad har ni gjort en måndag som denna?


En bild från igår.

Flowers, flowers, flowers..

Hej! Nu tänkte jag slänga in lite bilder från trädgårdsmässan och säga god natt. Har legat och slöat, kollat på HTG, ätit knäckemacka och druckit te. Har ett avsnitt kvar sen ska jag läsa Harry Potter, tog upp läsningen igår men hängde inte riktigt med eftersom det var någon månad sen jag läste. Så jag läste om lite men idag ska jag fortsätta på rätt ställe.


Har inte så mycket att säga om trädgårdsmässan. Men man strosar iaf runt och köper blommor, inredningsgrejer, mat, choklad osv. provsmakar, fikar, köper lotter, vinner, lyssnar på föreläsare. Jaa mn gör lite allt möjligt och som vanligt när vi(det var jag,Emma,mamma och hennes sambo. Men syftade mest på mig och mamma..) går på trädgårdsmässan så kommer vi hem med en del grejer. Vi hade 5 eller 6 kassar tror jag. Jag fotade ju det vi köpte men det var inte allt, det var mer blommor. Det fina arrangemanget vann mamma jag och chokladen är också min, fast den kostade 50 spänn däremot..Man må bli halvt ruinerad men choklad, speciellt från engelbrekts choklad, är ju så jäkla gott och detta är typ min favorit choklad!
En sak till, idag har våran kåta ettårs jubileum! För det var på t.mässan förra året som vi impuls köpte den, hehe.

God natt♥
















Helgen-Trädgårsmässa, Film tittande och barnkalas.

Ciao! Vilken snö det var nyss! Tyckte det var lite härligt så jag sprang ut och ställde mig i snön, som dessutom var stora som hallon! Har inte bloggat så mycke de senaste dagarna, beror dels på att jag inte har orkat sitta så mycket vi datorn och dels på min nya telefon. Har inte fått simkortet än men jag kan ju fortfarande använda wifi, så kollar facebook och mobilbloggar från mobilen. Men nu så nu blir det långa inlägg med bilder!
Igår kväll åkte jag ju till Bella. Hon ringde och frågade om jag ville komma, så jag la HP åt sidan och hoppade in i duschen. Hos henne så snackade vi, åt lite kladdkaka och kollade på film och sen poppade popcorn och tittade på en film till.
Vi såg först på "Friends with benefits" och sen "Reckless". Båda var bra men jag  föredrar nog FwB, kanske bara för att jag var på humör att se något lättsamt. De flesta har nog hört talas om Friends with benefits med Justin Timberlake och Mila Kunis, som handlar om att dom har sex utan relation eller känslor. Var en skämtsam, roligt, bra, lättsam film..aja vet inte vilka ord jag ska förklara den med, men den var bra iaf. Reckless var typ raka motsatsen den var konstig, deppig, bra, djup, speciell, lycklig. Ja, den var lite allt möjligt men mest speciell. Den handlade om en kille som hade ett spöke som kompis och hans favorit sysselsättning var att gå på begravning. På en begravning träffar han en tjej med cancer som vet att hon kommer dö snart och så umgås dom, blir kära, är lite allmänt konstiga. haha, bra beskrivningar tycker jag.
Idag gick vi upp och åt frukost, sen gjorde jag mig i ordning och blev hämtad. Jag och Anton åkte på kalas hos våran bror. Han fyller 35 nästa vecka och hans son William fyller 3, så det var massa par med deras barn och massa släktingar. Barn överallt kan man säga. 
Har varit hemma och tagit det lugnt i några timmar nu och det tänker jag fortsätta med. Kanske kolla HTG eller film. Bloggar mer senare med bilder från Trädgårdsmässan i lördags ♥

Sprang ut och fotade lite efter snön förut:







filmer & popcorn med Bella, nu sovdags


RSS 2.0