Bloggar mer imorrn

Hej! Idag har jag ju varit på trädgårdsmässan i några timmar, legat och läst och nu ska jag åka till Bella. Jag tänkte först lägga upp bilder men jag hinner inte så det kommer imorrn. Sover hos Bella och sen blir jag hämtad av min bror för vi ska åka på kalas hos våran bror. Nu ska jag kila, ha en trevlig lördag kväll! ♥

take the good with some more good


Fredag 30 mars- PÅSKLOV!

Hej! Nu släppte jag min nya telefon och satte mig vid datorn. Okej, jag har inte bara lekt med mobilen, jag har lagat och ätit tacos också.
Idag har det varit en seg dag i skolan, jag har iaf varit seg. Inga jobbiga lektioner utan bild och hemkunskap och sånt, och jag och Emma bakade gott bröd. Vi fick gå 25(!) minuter tidigare för vår snälla fysik lärare så vi hann med en tidigare buss, och jag var hemma vid 3. Blir mycket fniss på fysiken som är sista lektionen på fredagar..
Förutom att leka med mobilen, som jag har fått lite pli på nu vet jag det mesta iaf, och ätit tacos så har jag och mamma varit och matat Missen. För er som undrar vem det är så är det mammas sambos föräldrars katt. Okej det lät väldigt invecklat men det är nämligen så att Oves(mammas sambo) pappa har dött nyligen och hans mamma är på hem så vi åker och matar katten. Jag tycker det kändes lite sorgligt för han är gammal och ensam och han blev så glad när vi kom. Aja.. nu ska jag fortsätta slappa. ha en fortsatt trevlig kväll ♥

Inte missen, men detta är en av mina katter.


Sweet dreamzzz

Känns som man inte gör så mycket mer, vilken tur att jag älskar att sova då. Fast jag gillar inte att sova bort halva dan, och på tal om det så ska jag inte sova bort halva dan på lördag. Då ska nämligen jag på Trädgårdsmässan, och vad jag längtar. I år ska jag ta med min kamera och fota, passar ju super eftersom jag älskar att fota blommor. Ska bli riktigt kul och jag hoppas kunna gå där och strosa längre delen av dan.
Imorrn kväll blir det bara att vara hemma, kanske ta upp läsningen av Harry potter som ligger lite på is eller kolla film. Imorrn blir det iaf påsklov och det ska bli så skönt!
Nu är det dags för mig att sova, dröm sött ♥


Torsdag 29 mars- ny telefon!

Hej! Det är snart april, vad tiden går fort! Idag har det varit skola, och en del av fysik nationella..Men det gick väl skapligt. Efter skolan hämtade mamma mig och så åkte vi och köpte en telefon till mig! Samsung galaxy W och ett nytt abonemang också, men jag kan inte använda telefonen för jag väntar på mitt simkort som ska komma med posten. Eller, jag kan ju använda den om jag tar mitt nuvarnade simkort, men det är ett kontantkort med knappt 20 kr på och jag kan ju andå inte gå in på internet eller nåt så jag väntar. Så mina kompisar som läser detta kan ju strunta i att smsa om det inte är något viktigt för jag har knappt några pengar. Jag och mamma handlade och åkte hem och gjorde en supergod middag. Vi brukar inte äta tortilini men nu improviserade vi och fick en tortilini gryta med sting i :)
Borde göra klart bildläxan men jag är så mätt så jag tänkte kolla på ett HTG först medans jag äter hallon sorbet glass, perfect match ♥




Lillördag med bio

Hej! Jag borde verkligen sova men jag tänkte blogga lite snabbt. Vi var ju som sagt på bio idag och innan det gick jag och Emma på stan och åt middag på Saigon. Jag köpte faktiskt lite saker på Cubus, en basic svart linne, en grå tröja med blå ärmar och ett grå, blå grönt nagellack. Är riktigt nöjd, och jag håller på och målar naglarna nu så här precis innan jag ska sova...;) Vi var väldigt trötta och mätta efter maten så vi gick till bibloteket och slöade, och där hittade vi tyska Harry Potter! Vi blev lite fulla i skratt när vi såg dem, ännu barnsligare omslag än de svenska! Dom har gjort honom riktigt ful, haha.
Till filmen då, den var riktigt bra! Super spännade film som jag rekomenderar. Tänker inte säga så mycket mer än att den var väldigt spännade och man märkte på slutet att det kommer en fortsättning. Tyvärr måste vi vänta till November nästa år(!). Kan inte låta bli så nu blir det HTG innan jag måste sova, godnatt♥


Vad tycker ni? Tycker ni det är lika fula och barnsliga på framsidan som jag och Emma tyckte?

Man kan ju undra om vi någonsin tröttnar..

Bio imorrn- The hunger games

Kan inte plugga mer biologi för jag råkar bara somna, slumrade till nyss när jag låg och läste. Jag får hoppas på det bästa på provet imorrn, och så får jag läsa lite när jag äter frukost imorrn också. Är trött och har ont i magen så ska gå och lägga mig nu. Ville bara med glädje berätta att jag ska på bio imorrn.

Imorrn ska jag, Bella, Izabell och Emma gå på The Hunger Games, och det ska bli så spännande! Den verkar riktigt bra och det sägs att den ska bli lika populär som Twilight. Tänkte lägga in trailern men det gick inte så ni får gå in på Youtube eller SF(där är det en lång, bra trailer) själva och kolla på den. 
Kanske inte bloggar imorrn då eftersom jag inte kommer hem förrens vid 9, 10.
Nu ska jag sova, ha det bra ♥

The Hunger Games Official Trailer [1080p HD] - All Hunger Games Trailers (2012 Movie) - YouTube

Det är så mysigt med bio och jag är så taggad! Hoppas jag inte har lika jävla ont i magen imorrn med bara..

Pink & orange sky

Imorse vaknade jag och när jah tittade ut genom fönstret möttes jag av det här. Var tvungen att springa ut och knäppa några bilder. Tyvärr blir ju bilder inte lika fantastiska som i verkligheten, men fortfarande väldigt fint.


Tyst och lugnt

Det är inte ofta det är såhär tyst och lugnt hemma. Det är bara jag hemma för tillfället och jag försökter plugga, men varje gång jag tar upp boken för att läsa håller jag på att somna. Är så galet trött, och jag satt nyss i fotöljen, med en katt och en filt och små slumrade lite, hade ett alarm på ringning ifall att, men det var lugnt för jag blev klarvaken när telefonen ringde..Orkar inte plugga men jag måste för jag har ju bara idag på mig att öva till provet imorrn, och jag kan inte detta så värst bra.. Nu ska jag gå och kolla elden och sen göra lite mat. Hörs senare.



Fryser som sjutton, det var därför jag tände i spisen, men jag skulle inte ha något emot att ligga och halv sova i en hängmatta och att solen värmer mig ♥ Tillbaka till verkligheten & plugg...



Sluta tidigt-TISDAG

Hej! Kom ganska nyligen hem cyklandes och nu tänkte jag ta det lite lugnt innan jag ska plugga. Vi slutade vi 12 idag och jag och Bella cyklade hem till henne och åt lunch och lite så. 
Imorse då, suck. Det gick inte riktigt lika bra att cykla då, vi cyklade en timme innan skolan började och vi trodde det skulle räcka, men vi kom faktiskt lite försent..Typ 10 minuter, och jag kan säga att det berodde till största del på vädret imorse. Jag kollade på termometern och tänkte att det inte var så kallt, men det fick jag motbevisat sen, det blåste ganska rejält! Så när det änligen var nerförsbacke gick det inte särskilt mycket fortare för vi hade motvind hela vägen.. Hem gick det bättre, för nu på eftermiddagen har det ju blivit riktigt soligt :)

Nu kan jag stolt säga att jag idag+ i helgen har cyklat 5 mil sammanlagt. Tänkte att jag kunde få äta något gott eftersom jag cyklat så långt, hittade inget sött först så knaprade på en rå potatis(mums!) haha,men sen så tog jag lite glass.

Hörs senare!


Tända ljus och film

Pluggade ingen biologi men har iaf övet på spanskan. Imorrn slutar vi 12 så jag får gå all in med pluggningen av biologi, men just nu har jag duschat och lagt mig i sängen för att kolla klart på filmen jag såg lite på igår. Har tänt ljus också. Heath Ledger är ett perfekt slut på dagen, då är man lite glad när man ska sova.
God natt ♥

Har släppt ner luggen som jag har haft uppsatt i några dar nu, och den stod i princip åt alla håll även fast jag duschade. Men har plattat den nu, tur det för annars hade väl folk trott att det var 70-talet om dom såg mig.

You're allowed to have dreams, even if you know you might never reach them

Sluta läs redan nu om du inte vill läsa om något jag drömmer om, älskar och nördar.
Nu är det så här, ni hör mig säga ett flertal gånger i veckan att jag ska kolla på HTG/ Hem till gården och kanske tycker jag tjatar. Men det är nämligen så att jag är en nörd på detta program(nehe :O) och jag kommer nog kolla på det tills det slutar gå, vilket jag hoppas inte händer på LÄNGE.
Jag har länge älskat engelska och england och vackra små sten byar, men när jag började kolla på Hem till gården har allt blivit så mycket mer. Jag kan garantera att jag kommer bo i England något gång i mitt liv, kanske i en by som liknar Emmerdale, eller kanske till och med i Emmerdale. Jag älskar iaf detta program, denna by, dessa personer och denna intro melodi, jag har liksom blivit beroende.

Enda sen jag var liten och satt i mammas knä och sög på tumme och slumrade har jag vetat om detta program. Intro melodin var trygg och mysig för mig, och även fast den idag har blivit ett vardagligt ljud som jag inte ofta tänker på så kan jag ibland stanna upp och le åt minnet från när jag satt där i famnen och små lyssnade till det främmande språket och melodin. Min mamma har sett det sen det började på 70-talet och hon har ju därför varit med från början av livet i byn i norra england, men även fast jag bara sett det i snart 2 år så känns det som om jag redan känner dem. Jag vet, asnördigt. Så en av mina drömmar är att flytta till England och min andra dröm är att få vara med i programmet, det  vore så underbart och coolt.

Det som är lite synd är att det försvinner så många ur serien, flera av mina favorit karaktärer har på ett eller annat sett försvunnit ur serien. Det är ioförsig inte så konstigt men endå. 
Nyss råkade jag också göra en grej..Eftersom programmet sänds 1 eller 2 år efter i Sverige så råkar jag ibland läsa om vad som ska hända.. Och jag råkade nyss läsa om att en av de som det handlar om, och som är en av mina favoriter just nu, kommer råka ut för en olycka och bli förlamad. Och så råkade jag läsa en del mer.. Jag kunde ha låtit bli när jag klickade upp artikeln men jag kunde inte ^^
Nu ska jag sluta svamla, skulle kunna skriva dubbelt så mycket men jag skonar er. Och så måste jag duscha och göra läxa, inte läsa massa artiklar om Emmerdale/ Hem till gården..

Så oerhört vackert! Fanns dock inte så många bra bilder.


MÅNDAG 26 MARS

Hejsan! Kom ganska nyligen hem frå skolan och nu är det dags för middag. Istället var att gå till Willys,ICA, Statoil(valmöjligheterna är oändliga runt vår skola!) som det vanligtvis blir att man gör så började vi gå hemmåt och hoppade på bussen vid en busshållsplats på vägen. Gick av en bit bort också, så blev en promenad då också. Sammanlagt blev det bara ungefär 3 km, men det är ju alltid något! Imorrn blir det cykling till skolan också.
Måste kila, vi hörs ikväll.


Film eller plugg? Duktig eller inte? Ångest eller inte?

Snart är denna helg över, och det har varit en bra helg(Som om inte alla helger är det??). Har haft saker att göra hela tiden. I fredags var det ju födelsedags firande och en biltur på kvällen där, igår gick jag upp ganska tidigt och vi cyklade och badade, och på kvällen var jag ju hos Max.
Jag har ju mest varit ute idag, och nu har jag just ätit och funderar på om jag ska vara duktig och plugga till biologi provet och göra matten läxan eller titta på film...Jag försöker jämt tänka att inför det här provet ska jag börja plugga i tid men det slutar alltid med att jag inte gör det... Funderar verkligen på att se film, ångesten kan jag ju ta imorrn! Men jag får göra lite läxa och sen blir det film! Blev sugen på att se "10 things I hate about you", kanske blir den! Vi får se om jag skriver mer ikväll, men ha en trevlig kväll!






Asså, hans leende!

Pure beauty and happiness













Blommor är en av de vackraste sakerna som finns. Och på tal om blommor så kan jag glatt berätta att det är trädgårdmässa nästa vecka. Längtar, det är en av de bästa händelserna på året enligt mig.
Det slog mig just också att nästa vecka är det då ett år sen vi köpte vår kåta, för den köpte vi nämligen på trädgårdsmässan förra året.

Just keep walkin' baby

Lyckades slita mig från matlagningprogrammet..Nu blir det promenad. Skulle kunna bo i mina träningbyxor, så jäkla sköna! Skorna med!


Våffeldagen

Hej! Vilken underbar våffeldag! Som om jag inte hade cyklat nog igår så cyklade jag och min bror hem till Max, det var därför jag inte skrev något mer. Vi tittade på film och tog det lugnt bara(och tjafsade/busade lite,för det blir så när vi 3 är med varandra. Men vi hade kul). Idag cyklade vi hemmåt vid lunchdags och just nu sitter jag inne och bloggar/ Kollar på "En plats på landet", som förövrigt är ett av de bästa programmen som finns.
Det är ju underbart väder idag och jag har varit ute och fotat en av de sakerna jag gillar bäst, blommor.
Jag har också, såklart, ätit våfflor med grädde, sylt och jordgubbar. Tänkte slänga in lite bilder sen men just nu funderar jag på om jag ska kolla på HTG och sen gå på promenad.

Det är väldigt varmt i solen men det fläktar ändå lite kyligt, alltså ganska typiskt vårväder ♥
Men man blir ändå väldigt glad när man kollar på termometern och den visar ca 20 grader.

20 längder och 2 mil

Nu är jag hemma efter en dag i vattnet och på cykeln, och det var riktigt kul! Det var inte så jobbigt att cykla ändå, speciellt inte i stan, och vädret har ju varit underbart idag. Vi började iaf cykla hemmifrån Bella in mot stan och det gick ganska fort faktiskt, sen simmade vi 20 längder och tog det lugnt i vattnet bara. Sen blev det en lång dusch följt av bastu, och innan vi trampade hemmåt satte vi oss i solen och åt "mellis". Det var lite jobbigare hem för då blev det några riktiga backar men vi tog oss hem till Bella, var där en snabbis för att sedan åka vidare till mig. Bella har åkt till Mårten och nu tänkte jag kolla på hem till gården, äntligen! 
Tycker vi kan vara stolta nu, vi var hurtiga och klagade inte alls. Nu blir det lite chips..
Vad har ni gjort idag? :)

En bild på Bella när vi skulle cykla från badhuset. Våra cyklar är så fina, Bella har en gul och jag har en grön, båda två själv lackade ;)


Lördag- cykling och simning!

Hej och godmorgon! ♥ Jag skriver lite hastigt för snart bär det av mot Bella och från henne ska vi cykla vidare mot stan. Vår plan är att cykla till badhuset, simma, duscha och sen cykla hem också. Okeej tänker ni nu men 1. Varken jag eller Bella har tränat på ett tag nu 2. Jag gillar inte att cykla.. 3. Det är en bit hemmifrån oss till stan!
Men det är ju underbart väder idag så det ska nog gå bra. Skönt att vara ute i solen B)
Vi får se hur död jag är när jag kommer hem, Hörs då!


Slänger in en bild jag tog igår på vår trapp.

Åkte på en tur

Hej! Jag borde sova för även om det är lördag imorrn idag  så ska jag upp i tid, varför kan jag berätta imorrn. Efter maten, tårtan, paketöppning osv. alltså vid kl 9 eller nått så blev det så att jag, Anton och Mårten tog en tur med bilen. Vi åkte till stan och tankade, sen stannade vi hos Bella på hemvägen och släppte av Mårten men jag gick in en stund till henne också. Sen stannade jag och Anton hos Max. Hälsade på lite och vi blev kvar till strax innan 12. Nu har jag kommit hem och nu ska jag sova, hörs ♥

Eftersom jag inte ville ha ett inlägg utan bild så tog jag en gammal på måfå bara. Får slänga upp bilder imorrn. Saknar mitt längre hår när jag ser denna bild..och min senapsgula tröja som det blev gröna fläckar på...


Freeedag

Ciao! Sitter vid datorn och slöar så jag passar på att blogga. Idag ska vi ju som sagt fira min låtsas bror, och gud vad hungrig jag blir när jag känner lukten av potatisgratäng, fläskfile och bea-sås från köket. Efter det blir det tårta. Vi hörs senare ikväll, så länge blir det en bild jag tog nyss på min bror jag mig.
En sak bara, vilket underbart väder det varit idag! Riktigt vår/sommar väder, och på tal om sommar åt jag nyss årets första jordgubbe för min del. Och för att vara en jordgubbe så här tidigt så var den riktigt god, inte vattnig och smaklös.


Do nothing

Magonten håller i sig. Så jag har inte gått från sängen sen jag sist skrev men nu måste jag göra det. Ska slå in ett paket, läsa igenom papper till ett prov imorrn och borsta tänderna. Men efter det ska jag återgå till sängen och sova.

I brist på egentagna bilder och eftersom mitt magont gör att ja inte orkar leta efter sladden till datorn, så blir det en bild från tattoologist. Hittade ingen direkt supersnygg tatuering idag men hajade till på denna. Detta är ju ur snövit och jag minns hur jag hakade upp mig på just denna mening när jag var liten, som jag tyckte lät så vacker. Jag ville ha hy vit som snö, läppar röda som blod och hår svart som ebenholts. Nog för att det är väldigt vackert och snövit också så är jag faktiskt inte jätte ledsen idag att jag inte ser ut så..^^ god natt ♥

Torsdag 22 mars- "Vill känna lite träningsvärk"

Ciao! Ännu en gång denna vecka har jag super ont i magen så jag ska bara ta det lugnt, lata mig vid datorn och kolla på Hem till Gården. Idag har det inte hänt något speciellt, vi har druckit kaffe och spelat kort som vanligt på rasterna och sista lektionen var profil då vi satt och spelade gitarr och sjöng. Och vi är ju inga musiker direkt men jag måste säga att vi är lite musikaliska ändå! Efter det blev det glass i väntan på bussen, promenad hem från busshållsplatsen med min bror och plockning av tussilago(vet fortfarande inte hur det stavas?)vid skogskanten.

Jag tänker varje dag att jag måste ta upp träningen igen! Det handlar inte om att jag har särskilt dåligt självförtroende eller tycker jag är tjock utan att jag vill kunna gå i bikini och tycka att fan va snygg jag är, och så vill jag vara hälsosam och vältränad! Okej jag kommer aldrig kunna sluta äta choklad, chips, glass, dricka osv. men jag vill minska på det och öka träningen(som just nu inte existerar förutom idrotten i skolan och promenader ibland) och bättra min kondition som är sämst. Det är väldigt dyrt med träning, och kläder osv. Men känner just nu att jag vill lägga pengar på träning för det är ju ändå mycket roligare att köpa kläder när man är "Nöjdare" över sin kropp. Så muskler here we come!! (okej, ha hört att man inte ska ropa hej förrens man kommit över bäcken.........ska kanske köpa träningkort och börja träna först).
Jag är ofta ganska opeppad innnan jag ska träna(och ibland aspeppad) men jag försöker tänka på känslan man får efter man tränat, för den kan ju ingen påstå att det inte är en grym känsla! Vill känna lite träningvärk.
På tal om träning så är ju simning väldigt bra och inte jätte dyrt så jag och Bella ska kanske iväg och simma i helgen, för att starta något vi tänka göra länge. I brist på annat så kommer två inspirations bilder för mig. 

Skulle förresten bli superglad över lite kommentarer så släng gärna in en om ni vill göra mig lite extra glad. Kanske något åsikt/tanke om träning? :)




Idé torka och vanlig enformig vardag

Hej! Rubriken kanske inte är sådär överdrivet upplyftande men jag känner faktiskt så, det händer inte så mycket och att det är en helt vanlig onsdag. Idag har det ju som sagt varit en helt vanlig dag, vi har fått tillbaka ett prov, haft hjärt&lungräddning på idrotten och lärt oss vilka språk som talas i Spanien. Det där med språken var lite spännande tycker jag, vi fick kolla på och läsa fraser på Katalanska och se vilken stor skillnad det är jämnfört med den vanliga spanskan som vi lär oss i skolan(och som pratas av flest folk). Men i t.ex områden kring Barcelona, dit vi ska i maj, pratar dom Katalanska, som jag inte trodde skulle vara så olikt men det var det! Som tur är så är dom tvåspråkiga så vi kommer kunna prata "vanlig" spanska med dom men däremot så står skyltar på katalanska..
Efter skolan blev det en snabb sväng upp på stan för att leta present till min låtsas bror som fyller imorgon. Sen hem och, faktiskt, inte sätta på datorn förens nyligen, framåt 9! När jag kom hem så passade jag på att försöka måla bildläxan medans ingen var hemma, tog en dusch, åt och annars har jag läst hela kvällen. Stolt, brukar inte ha ro att kunna sitta och läsa en hel eftermiddag. Drack nyligen en kopp kaffe som var gjort på spisen och riktigt gott och snart ska jag göra mig klar och krypa ner i sängen och kolla HTG. 
På tal om att sova, imorse råkade jag försova mig, eller rättare sagt somna om. Så jag sov till 20 min innan bussen gick, men jag hann. Men god natt ♥

Eftersom jag inte har några bilder som har med saken att göra kommer 2 bilder jag hade i mappen "inspiration". Trähuset är ju bara så mysigt, bilden talar ju för sig själv.

Denna bilden får mig att tänka på att tågluffa genom europa, vilken hade varit väldigt coolt. Kanske man kommer göra någon gång i livet.

Afternoon in the forest

Hejsan! Ligger i sängen och har väldigt ont i magen, kan inte sitta upp så ligger och bloggar, kollar på HTG och borde göra läxor. Idag var vi ju hos Bella och sydde lite, åt, satte på oss våra trollkläder(som inte är färdiga,men grunden iaf) och sen drog vi ut i skogen. vi hade först med oss Bellas hundar men dom var så ivriga och olydiga så de fick inte vara med mer, en sprang iväg så vi fick leta väldigt länge men hon kom tillbaka. Vi gick omkring lite och hittade näver och kottar osv. Jag hade på mig ett par skor jag ska ha på lajv som är bruna kängor i typ st 43. Ganska förstora och lite klumpiga men faktiskt ganska sköna. Och de gick bra att springa i ändå! Trevligt att vara i skogen.
Har inte så mycket vettigt att säga, förutom att det som sagt är ganska fullt upp denna vecka och att jag verkligen borde öva på Spanska läxan tills imorrn. Jag vill helst bara lägga mig och sova.

Sten eller Troll?

I skogen idag så slängde vi på emma lite mossa och så satte hon sig på backen och det ser ganska coolt ut. på första bilden ser man ju att det är en människa men på andra bilden skulle hon nästan kunna vara en mossig sten eller något som smälte in i naturen. Sen är ju Emma eller vi andra inte färdig dekorerade(hehe, låter lite kul) utan vi ska ju ha massa saker på oss, så om hon hade haft det skulle det sett ännu coolare ut.



Tisdag-tidsinställt

Hej! Börjar dagen med trailern till Nalle Puh filmen, haha! Nya äventyr i sjumilaskogen, super söt film som jag tycker alla ska se, på engelska är väldigt viktigt för det gör halva filmen.
Idag slutar vi redan vid 2 och jag och Emma ska hem till Bella, och jag antar att vi ska sy. Kommer hem senare ikväll så vi hörs då antar jag. Ha en bra dag! 



Måndag-Dålig uppdatering och bilder från gårdagen.

Hej! Nu fick jag tid för datorn, har faktiskt pluggat nästan all tid sedan jag kom hem vid kl 6. Det är mycket pågång denna vecka och då prioriterar man kanske inte datorn först, och eftersom jag inte har någon modern mobil så kan jag inte blogga från den utan bara från datorn.
Igår åkte jag ju hem till Bella och vi tog det mest lungt, och kollade på Nalle Puh igen..Men denna gång med engelsk text också för extra upplevelse, då kan man hänga med i allt gulligt dom säger och sjunger ännu bättre! Idag så har det varit en helt vanlig dag i skolan och efter skolan åkte jag och min bror och hälsade på min farmor. Hon bjuder alltid på massor så vi åt kakor, dricka, kaffe, muffins osv, haha. Och som sen present så fick jag pengar till Spanien resan i maj, himla snällt! nu på eftermiddagen har jag som sagt pluggat till ett matte prov imorrn och inte så mycket mer. Men nu är det dags för mig att borsta tänderna och lägga mig och läsa och kolla på hem till gården, så god natt ♥

Lite bilder från igår när jag, min bror Anton och Max gick på promenad och fotade. Det slutade med att vi gick in i skogen, mysigt. Fast vi kom till ett träsk typ och var orkade inte gå runt men vi lyckades ta oss över utan att tappa någon av våra kameror eller bli blöta. Jag hittade också de första Tussilagorna(stavning??), ni vet dessa små gula blommor som påminnner om maskrosor lite?
Igår var det iaf ganska varmt väder, speciellt i jämfört med idag. Vilken storm och va kallt det varit idag!

En liten kompis



Och hittade massa av dessa fina vårtecken!

Fint väder!

Min bror.

Hem till Bella

Hej! Nu blir det ännu ett snabbt inlägg, måste rusa! Var ute på promenad och i skogen med Max och Anton, vi fotade men hinner inte lägga upp bilder idag. Har ätit, pluggat lite matte tagit en snabb dusch och nu ska jag till Bella. Det blir att jag sover där så vi hörs imorrn! 


Fick bli en närbild på min tårta!

Söndag 18 mars

Hej! Idag har jag inte så mycket att säga, tänkte kolla in lite snabbt innan jag ska ut och fota. Åt frukost ganska sent, vid 11, sen dess har jag inte gjort så mycket förutom att kolla på hem till gården. Och nu tänkte jag fota lite och senare måste jag göra matte och kanske bild läxa. Ha en bra söndag!


Bild på mina påskliljor

Man blir aldrig för gammal för ballonger!

Eftersom vi blåste upp massa ballonger igår så är mitt golv fullt med ballonger, men det tycker jag man aldrig blir för gammal för. Det verkade som vi tyckte det var kul för vi målade ansikten på alla, hehe.

Har tagit en lång dusch, haft inpackning, rakat benen, smörjt in mig och sist men inte minst bytt sängkläder. Ifall ni undra liksom ;) Kommer sova som en kung inatt! Nu blir det film :)

Gissa ballongen?






För er som inte såg det så är det ju en Fransman, komplett med mustach, basker och en baugette, en kines och Harry Potter. Superfina..!

Gårdagen

Nu kommer lite bilder från igår. Det mesta finns med på bild, men efter smörgåstårtan, tårtan & kaffet och paketöppningen så spelade vi sällskapsspel långt in på natten. Det är så kul! Vi var 6 st som spelade och det passa bra för vi spelade två olika spel där man ska vara i lag. Vi spelade absolut överrens och med vilda gester, som båda är väldigt roliga spel med mycket skratt, speciellt på natten när man är trött. Vi böt lag flera gånger och man märker vilka som tänker någe sån där lika. Jag, Bella och Emma tänker ju ofta väldigt lika.. Vi spelade 4 omgångar och, inte för att skryta men, måste ju meddela att jag var i det vinnande laget alla 4 gånger ;) Efter att vi spelat så åkte Mårten och vi kollade film, det slutade med att vi valde Jackass 3...Vet inte vad jag ska säga, dom killarna hade inte några hästar hemma. Vissa saker var kul och galet som dom gjorde, väldigt extema saker, men vissa saker var så sjukt äckligt! Va fan får dom allt ifrån?? 
Klarade mig genom filmen iaf och den må ha varit lite kul men det var en av de sämre filmer jag sett..:P
Imorse vaknade vi relativt tidigt och Bella halvsov till halv 10 eller nått sen gick vi ner och åt en stor frukost!
Nu kommer lite bilder.

Förutom paketen på bilderna så fick jag bl.a Minneskort till min kamera(förut gick det bara på 100 bilder, irriterande), ett fint skinnbälte, strumpor, tygpenna(så jag kan få saker signerade),  ett litet stenhjärta, ett armband, Back to Black(Så mina svarta jeans kan bli svarta igen och inte gråa) Pengar och lite mer. 
Gillar att jag fick massa presentkort, det är så användbart! Tack för alla paket!

Vi hade fint dukat med duk och tulpaner.

Först åt vi smörgåstårta, mums!

Sen cupcakes och kakor

och tårta



Och jag fick massa fina paket

Blev inte så mycket bilder på folk utan mest på mat eller paket, men här är en när jag blir tvångskramad och tvångsfotad, hehe.

Fick bl.a dessa gott doftande sakerna, som jag tänker inviga ikväll.

Och en John Mayer skiva av Emma & Bella! Lägg märket till den fina lappen över priset ♥

Och massa presentkort! Biokort(av B & E), Najs Prajs av Mårten, H&M av mamma och Akademibokhandeln av Anton och Max :)

En närbild av mina fina ätpinnar.

Och ja, vi blev lite barnsliga så vi blåste upp massa ballonger och så målade vi ansikten på alla..


Lördag 17 mars

Hej! Hur mår ni? Jag mår fint och jag ser fram emot denna lugna dag. Tänkte berätta om gårdagen och mina presenter senare med lite bilder. Just nu är jag ensam hemma, Bella och Emma åkte vid 12-1, Mamma och Ove är inte hemma och Max och Anton skulle hjälpa en granne/kompis med en grej. Ska jag vara ärlig så tycker jag det är skönt att vara ensam och bara ta det lugnt. Och jag vet precis hur jag ska spendera denna kväll, först med en lång dusch, inpackning osv och sen film. Just nu fixar jag med lite bilder, och små städar mitt rum men jag funderar på att ge mig ut på promenad snart. Om det inte blåser för mycket..Inte jätte bra väder idag.


Jag och Emma kom på att vi skulle ha ljus på min tårta igår när vi var och handlade, så här ser ni 16 ljus. Har inte haft ljus på måånga år..

16 mars- min 16 årsdag

Hola! Tänkte blogga lite snabbt nu på mogonen, måste gå ut till bussen om 5 min! Idag är det ju min födelsedag och efter skolan ska Bella, Emma, Max, min mamma, min låtsas pappa, Mårten och Anton fira mig. Vi ska äta smörgåstårta, tårta, cupcakes, kakor..Men vi hörs kanske i eftermiddag, beror på om dom följer med mig direkt efter skolan. Ha en bra dag!♥


Tog lite snabba bilder, har fakiskt öppnat ett paket nu på morgonen.



Bilder från gårdagen

Hej! Nu har jag städat mitt rum, inte ett dammkorn(okej, överdrift..) och det luktar supergott. Blev ju bara en snabb bloggning förut och sen dess har jag ätit, gjort frosting till cupcakes och smetat på det och städat. Vi åt raggmunkar och fläsk/bacon ,mums! Jag borde ha gjort bild läxan också kanske men det orkar jag verkligen inte nu, utan nu tänker jag avsluta dagen på ett av de bästa sätten: HTG i sängen.
Idag har det inte hänt något speciellt förutom utvecklingssamtal efter skolan och det gick väldigt fort. Min superlärare Stigge hade inte mycket att säga, han tyckte allt funkade bra och jag och mamma också så vi pratade om lite annat. Och efter skolan vet ni ju vad jag gjort då. Har inga bilder från idag så här kommer lite bilder från igår när vi åt på Saigon och gick över stan efter skolan.

Imorrn fyller jag 16 och jag ser framemot det, så imorgon kanske jag inte bloggar efter skolan men jag kanske tittar in imorgon bitti. God natt och sov sött ♥

Örebros stolthet, slottet. Hehe, jag tycker det är väldigt vackert iaf.


Här har vi dom ju :)

Emma, så fin så.

Mat och cola efter Fysik nationella var inte helt fel.

Torsdag 15 mars

Hej! Hinner inte blogga så mycket nu, ska äta och sen ska jag storstäda mitt rum! Annars kommer ju inte mina kompisar få plats bland alla mina grejor imorrn. Men vi hörs senare och så länge blir det en video!


Dessa små tjejer har blivit superkända, och dom är så söta. Speciellt deras supersöta brittiska.. Sophia är 8 år och rappar och hennes kompis Rosie, som är 5 år, står med en mic som är av och mimar och dansar, fast inte i takt. Haha, tycker det är gulligt av hon som rappar och faktiskt har en talang låter hennes kompis vara med och ta äran. Om ni inte orkar se intervjun i början så spola till 0:45 för då börjar hon sjunga. Fast jag tycker dom är söta och har så fina personligheter så jag tycker det är värt att se. Man kan knappt tro att hon bara är 8, vilken stor personlighet!

Det gick utför..

Hej igen! Mitt humör är inte lika bra fortfarande..Efter maten spelade jag, Max och Anton monopol ganska länge och sen har vi suttit och snackat och kollat på klipp på y-tube. Jag har haft trevligt och det känns skönt att inte ha gjort något speciellt och det kändes så skönt att inte ha några fler prov eller liknande förens nästa vecka. Men så slog det mig att jag FORTFARANDE inte har gjort bildläxan som skulle ha varit inne härom veckan...Kunde ha gjort den idag men jag kommer behöva göra den imorrn, kvällen innan..Dumt av mig. Och imorrn har jag utvecklingssamtal och efter det hade jag och mamma tänkt åka och skaffa en ny mobil men den får vänta tills nästa vecka, måste ju göra läxan..Okej, nog om det men det förstörde mitt humör lite. Nu ska jag gå och sova, så vi hörs imorrn. Blev ingen speciell bild nu heller, tog bara en random bild från förra veckan tror jag, för att ha något. God natt ♥


Onsdag-Grym låt

Hej! Jag är på topp humör! Idag var det ju Nationella i fysik och det gick helt okej tror jag. Det var lättare än jag trodde men det betyder inte att det gick superbra, bara okej bra. Sen drog vi och åt på Saigon, och sen hade vi spanska där en spanjor som heter Antonia Maria och är på besök visade en Powerpoint om Mallorca, som hin är ifrån. Hon berättade också om skillnaden mellan olika saker i Spanien och Sverige som hon upplevt, och det var lite kul att höra hur hon uppfattade oss svenskar. Sen följde jag med Bella och Emma upp på stan en snabbis men tog bussen ganska snart, eftersom dom skulle leta present till mig. Väl hemma så har jag och mamma planerat vad vi ska äta/fika på min födelsedag på fredag :) Och så har jag gjort grunden till choklad cupcakes. Nu ska jag äta men vi hörs senare!
Hann inte lägga in några bilder så lägger upp denna video, som många av er nog har sett och som enligt mig är grym! Jag bara älskar den! Jag minns att jag tyckte det var coolt att alla spelar på samma gitarr första gången jag såg den, men nu har jag insett att allt med den är bra. Speciellt när han med långt hår sjunger.
Lots of love♥ Detta är första video jag har lagt upp på bloggen eftersom jag nyss lärde mig! Haha, jag är lite efter. Men kommer bli flera videos nu när jag kan :)


Åt helvete

Nu ska jag äntligen få lägga huvudet på kudden, jag tänker ofta att jag ska läsa när jag lägger mig men även om jag lägger mig i tid så är jag så trött att jag däckar direkt. Idag så borde jag ha pluggat men jag har suttit i Skype i några timmar, kollat på hem till gården och kollat på klipp på youtube(Typ harry potter intervjuer...). Okej, har pluggat lite men jag börjar så sent så jag hinner aldrig plugga ner än 5 min innan jag somnar i boken typ. Det kommer iaf gå åt helvete imorrn på fysik nationella, precis som det gjorde idag på kemin. Liksom varför skulle det gå bra eftersom det kommer ha att göra med lite av allt vi lärt oss och jag minns ingenting+ att jag inte har fått särskilt bra resultat på något fysik prov...Okej, jag vet att jag bara snackar om läxor..
Imorrn efter att vi gjort provet så ska vi äta på det nyöppnade Saigon vid vår skola.
Vi hörs imorrn, god natt ♥

Penseér, en av mina favorit blommor. Kanske inte just denna färg, men jag älskar att det finns så många olika färg kombinationer på dem och att de ser ut som små ansikten. Fotade denna i trädgården i eftermiddags.

Tisdag 13 mars

Ciao! Jag kom jag hem vid 3 och har kollat på hem till gården samtidigt som jag ätit nudlar, som ni ser på bilden. Eftersom det var fint väder och klockan inte var så mycket så passade jag på att gå av en hållplats tidigare så jag fick en kort promenad. Idag har det inte hänt något speciellt förutom kemi prov, som inte gick någe vidare...Och nu snackar jag skype men jag borde läsa på fysik istället. Annars händer inget speciellt denna eftermiddag, funderar på om jag ska se sista HTG avsnittet nu eller om jag ska spara på det till senare.. Ibland hinner man inte se dem och ibland tycker man det är alldeles för få, och det är så tråkigt när så många personer försvinner ur programmet på ett eller annat vis. Senast här om dagen så försvann en av mina favorit karaktärer.
Men Emmerdale kommer alltid vara Emmerdale ♥







Hör sprakandet från elden..

Over and out, nu ska jag gå och sussa. Är väldigt trött och lite orolig inför Kemin imorrn, men får hålla tummarna och hoppas på det bästa. Måste göra bild läxan också!
Men nog om läxor. Just nu är jag väldigt elda sugen, att sitta där och bara titta in i elden och höra hur det sprakar. Kanske prata, lyssna på musik eller till och med halvt sova. Det värsta är att det blir så rökigt, men nest är det härligt. Vi får ta och elda i kåtan snart!
Och förresten så är det inte många dar kvar nu, på fredag fyller jag 16.
Men god natt ♥


"Att man är singel betyder inte att man är svag, utan att man är stark nog att vänta på den rätte"

.

Mitt mest använda smycke, ett silver halsband som var pappas ♥ Han använde det varje dag och jag minns när han köpte det i Lappland men jag minns däremot inte exakt vad det betyder. Har för mig att det betyder Moder jord.

Måndag 12 mars- Ibland ska man vara lite stolt över sig själv.

Hello! Hur mår ni? Jag mår fint förutom att jag måste plugga till den där jädra fysiken(och kemin!), är lite orolig..
Men jag borde vara stolt över mig själv för idag fick jag veta att jag har fått MVG på både Spanskan och Engelskan, proven vi gjorde förra veckan. Jag tycker inte jag skryter utan jag säger det med gjädje :)
Men är mindre stolt över att jag börjar plugga till fysiken så kort tid innan...Men det är ju för att jag la tiden på Spanska och Engelska som är mycke viktigare ämnen enligt mig, och det tycker jag ju är kul också. Borde plugga nu men funderar på att kolla på hem till gården först, för det är så spännande och jag är längtat efter det. Så nu blir det kaffe och HTG!

Ibland är det bara helt omöjligt att välja bild, så bjuder på denna sommriga bild från förra året. Blev så glad när jag såg den bland bilderna. På tal om sommar så har det ju varit jätte fint väder idag! Imorse när jag och Emma gick ut till bussen så insåg vi att man inte frös alls, hoppas det blir lika fint imorrn!


Ger upp plugget och sover istället

Har pluggat lite kemi nu men fysiken däremot är helt omöjlig. Man vet ju inte vad man ska plugga på utan man ska helt enkelt kunna allt man lärt sig i 7:an, 8:an och 9:an..Ehh ojdå, det hade jag nog lyckats glömt. Klart jag inte minns vad vi lärde oss då, eller rättare sagt inte lärde oss.. Iaf har ju imorrn och tisdag på mig också..
Fy vad jag är trött, och jag vet att klockan knappt är 9 men jag ska faktiskt gå och lägga mig. Eller jag ska göra mig klar och lägga mig och läsa så kommer nog ändå inte somna på ett tag, men god natt! ♥

En bild från igårkväll på en av mina katter. Mina och min brors kompisar brukar kalla henne Kråkan eller Batman, haha, men hennes rättmättiga namn är Filippa. Fast Batman vore lite coolt ändå..
Vi fick henne med huset och hon är nu typ 7 år. Det kan jag knappt tro själv, tycker hon ser mycket ut som en kattunge. Speciellt hennes korta ben, haha. Hon är väldigt rädd av sig(iaf rädd för främmande, speciellt männ) men är ändå väldigt gosig och söt. Haha, det här börjar låta som en dejting sajt för katter eller nått, grrr. Okej jag är väldigt trött och borde sova...!

Sunshine

Hej! Efter filmen imorse försökte jag göra läxor men det gick inge bra. Så jag knöt på mig dojjorna och gick på promenad. Jag joggade en bit men jag misstänker att jag har sveriges sämsta kondition så jag gick mest, det var iaf underbart väder! Riktigt vårväder, fågelkvitter och solsken. Så varmt att jag fick ta av mig jackan en stund, men det blåste lite så det blev kortvarigt. När jag kom tillbaka så satte jag mig i solskenet och pluggade, men det höll inte länge för det är så tråkigt med fysik! Gick in och tog en snabb dusch och sen dess har jag mest slösat tid vid datorn. Det där med plugget gick inge bra, min hjärna verkar inte fatta allvaret i det hela..Kommer inte bli så kul på onsdag när jag sitter där på det 2 timmar långa fysik nationella och inte fattar en enda fråga. Kvällen innan kommer jag få panik och börja plugga men just nu går det bara inte, dumma hjärna. Aja, nu ska jag hjälpa till med maten. Hörs senare! 

Mitt hår börjar redan bli mycke ljusare..:( Fast här ser det ju jätteljust ut pga solen.





Det var jättevarmt i solen förutom att de blåste lite.

Sunday 11 mars

Hej och godmorgon! Är uppe i tid idag, har just ätit frukost. Tänkte gå upp framåt 10 eftersom det är söndag och jag inte haft en ordentlig sovmorgon på ett tag, men låg halvvaken och hörde hur Anton och hans kompisar satt och åt frukost. Det var lite svårt att somna om/sova när de var vakna, de var uppe tidigt för det är nu påväg till backen för att åka slalom. Är inte avensjuk på att åka skidor men skulle också vilja hitta på något kul och röra på mig. Tänkte i alla fall ta en promenad senare, kanske till och med jogga. Men ska lata mig lite till först och skjuta upp läxorna ännu lite till. Kollade inte på någon film igårkväll så tänkte kolla nu istället, det blir Gilbert Grape eller Love actually.. 


Macro

Nu har jag tittat på melodifestivalen som resten av sverige, och precis som resten av sverige så har jag lite åsikter. Jag hejade på Top Cats men fattade ganska fort att det skulle stå mellan Danny och Loreen, och om jag ska vara ärlig så ville jag då att Danny skulle vinna. Gillar inte honom eller sån typ av musik men måste ju erkänna att jag blir glad av den. Men Loreen vann ju, och hon var väl duktig och det spelar inte så stor roll vem som vann, nu är det över iaf. Nu funderar jag på om jag ska klicka igång en film eller kolla på Hem till Gården och sen läsa. Imorrn MÅSTE jag börja plugga. Fysik nationella, som jag redan vet att det kommer gå åt helvete på, och kemi prov nästa vecka, gaah hjälp. Men sparar dessa hemska tankar och magknip till imorrn, nu..Gilbert Grape eller HTG..hm. Aja ha en fortsatt fin kväll, nu ska jag lyssna på Somebody that I used to know(Covern av Walk off earth!) för femte gången ikväll. God natt!

Några bilder från idag.



Bellas halsband och lite av hennes fina blus.

Emmas coola "halsband", gillar denna bild!

Winnie the Pooh

Japp, idag såg vi nya Nalle Puh filmen, och den var så söt,bra och rolig! Haha, jag tycker den var värd att se. Förutom att den var söt, bra och rolig så hade dom så galet söta engelska dialekter! Man ska verkligen se den på engelska, i alla fall om man älskar engelska som jag. Det ver verkligen fin brittisk engelska och den var en stor del av det som gjorde filmen så bra. Sen är dom så söta(okej, det är 3:dje gången jag säger söt...) och dumma på ett gulligt sätt. Alla som såg den lilla snutten som visades på kalle anka på julafton (när alla är fast i ett hål förutom Nasse som säger "vänta på mig! Jag kommer ner!") kan jag garantera att den är ungefär så söt hela tiden.
Den var i alla fall väldigt bra för att vara en 1 timmes lång Nalle Puh film, och jag garvade en del^^



DAGEN

Hej! Tänkte blogga lite om dagen. Kom hem vid 4, har ätit middag och lagt över bilder på datan osv sen dess så det blev att blogga nu. Åkte ju till Emma vid 11 och vi fikade, hon öppnade paket, sen snackade vi, fotade och kollade på film. Emma och hennes syrra hade bakat supergoda saker och hennes farmor hade gjort bullar :)
Tror Emma blev nöjd med hennes presenter, och att hon nu får övningköra! Fick skjuts av henne hem och det kändes lite kul att hon körde. Hon var duktig och man blir lite stolt ;) Värre blir det när jag ska köra..
Hon fick en ny mobil också och man blir så sugen på att skaffa en ny själv! Har ju haft min hedliga knapptelefon i några år nu så jag funderar på att uppdatera mig..

Presenterna från Bella, mig och Max. Hon fick en film, en skiva, en snusnäsduk/scarf, en tygpenna(så hon kan få sina t.ex Converse signerade av Von Benzo), ett biokort och en piratbok av mig och Max. Den var mest på skämt för att emma gillar pirater och den inte var så dyr. Den var avsett för barn med fina luckor så man kunde se inuti skepp och läsa fakta och så,haha.

Fika,mums!

Har ingenting med någonting att göra men Emmas filmer är så fina så de fick vara med endå!

Bild på mig och min speciellt blus. Bilden gör inte färgen helt rättvis,den är ju svart, men det är iaf väldigt mycke tyg!



Idag är ingen vanlig dag..

För idag fyller Emma 16! :D Hinner inte skriva så mycket för jag har bråttom! Ska vara hos Emma vid 11 och jag har inte borstat tänderna och gjort mig iordning än. Men vi hörs senare med lite bilder kanske.

Bjuder på en vacker bild på mig och mitt rufsiga hår.

Läsning, Hem till gården & Paket inslagning

Japp, nu är det sovdags för min del. Klockan är inte ens 11 men jag är ganska slut och tänkte lägga mig och läsa. På vardags kvällar är jag jämt så trött att jag aldrig orkar läsa men jag behöver verkligen läsa Svärdet & Spiran och Harry Potter, sen har jag denna andra världskriget bok också. 500 sidor och ganska liten text, men hittills verkar den bra men lite rörig(har bara läst 20 sidor). Tanten, hon som jag antar kommer börja berätta tillbaka snart, är iaf ganska skön. Hon är lite fräck på något sätt. Svär och sådär :P
Annars har jag då kollat på HTG och slagit in Emmas paket. Det ä så kul att slå in paket! Tycker ni det? :)
Hoppas alla har en bra fredag, hörs imorrn!



fredag kväll

Hello! När jag sa imorse att detta skulle bli en bra dag så hade jag rätt, det har varit en härlig dag. Vänner, bra humör och lite små saker under dagen som gjort den bra. Idag hade vi först idrott, bild och sen klassråd som alla var helt okej. Sen drog jag och Emma och köpte Cola och Choklad. Jag vet, men det är ju faktiskt fredag! Ska skärpa mig lite..
Vi hade sen hemkunskap där vi hade teori men det var kul, sen lunch med Max och en kille från hans klass och efter lunchen satte jag och Emma oss i cafét och åt vår efterrätt, coke and chocolate, mums. Sen byggde vi broar på tekniken som ni ser på bilden. Kartong broar alltså men det är ganska coolt att dom kan klara så mycket. Vi är inte klara med bron på bilden("Klossarna" sitter inte ihop med varandra och de är inte färdiga heller) men ändå klarade den typ 4 par handskar och 2 saxar, *ooooh*. Sen skulle vi ha fysik...Men det var faktiskt helt okej för vi håller på med ett arbete, vi skriver om vattenkraft, och vi fick chokladbollar(jag erkänner att det var det som gjorde att jag kunde skriva att det var helt okej..)! Inte helt fel :3
Sen åkte jag och Max upp på stan och letade present till Emma. Ska ju inte avslöja något men det var lite svårt att hitta något..Men jag och Max lyckades fixa det. Vi träffade 2 kompisar som vi slog sällskap med på bussen. Kom hem vid 6 och är mätt och glad. Det där på bilden var inte helt fel ↓ . Nu sitter jag och lyssnar på soundtracket till "The pick of destiny" men ska klicka igång Hem till Gården, hörs senare♥



Man ser lite av Emma och hennes fina jacka på bilden!



Fredag-"This is going to be a good day"

God morgon! Just nu sitter jag och äter frukost och om 15 min måste jag gå ut till bussen. Jag sitter och kliar på ett av mina tre myggbett(!). Känns lite fel att redan ha myggbett och att en av våra katter redan har haft en festing.. Idag efter skolan så ska jag och Max upp på och leta efter present till Emma som fyller imorrn! Hehe, lite sent ute..Emma brukar vara den jag tycker är lättast att köpa till men det var lite svårare denna gång, men något ska jag nog hitta! Ikväll vet jag inte vad jag ska göra, antar att jag bara ska vara hemma, och imorrn ska vi fira Emma :) Vi hörs ikväll, ha en bra dag! ♥

Nyvaket troll.

Torsdag- snow and ice cream

Hej! jag vet, jag är inte så bra på att blogga men det är så mycket med skolan och allt just nu. Och ändå har jag inte så mycket vettigt att skriva på bloggen.. Men kom hem från Bella för ungefär en timme sen, jag och Emma åkte hem till henne efter skolan och vi har sytt och lyssnat på musik.
Idag var det ju spanska och engelska prov efter varandra och båda dessa ämnen är viktiga för mig.. Det var mycket att tänka på, massa spanska ord och vi skulle överstätta ett brev till spanska(!) och lite halv krånglig grammatik på engelskan men jag tror det gick bra, kändes helt okej iaf. Hoppas på det bästa!
Sista lektionen spelade jag och Emma gitarr och sjöng och det gick väl hyfsat och efter det så gick vi med Max och Izabell och köpte glass. Japp vi köper glass sen dagen det snöar mest på ett tag,hehe. Men Izabell och Emma hade hört att GB hade kommit tillbaka med en av deras favvo glassar så vi var tvugna att kolla. De fanns inte men vi provade en av magnums nya, den smakade väldigt mycket choklad men var god!
Är himlans trött så god natt♥

Jag blev nyss väldigt glad, för varken Bella eller Emma skulle komma till skolan imorrn men det blev ändrat så Emma kommer! Yes, självklart klarar jag mig utan dem men när man har så nära kompisar så känns det ganska konstigt i skolan utan dem. Vi är liksom som i en bubbla, en egen värld, och så blir det ofta när man har så nära kompisar. Man kan liksom ha svårt att nå ut till andra eftersom det är en sån självklarhet att man alltid är tillsammans, så när man inte är det så blir det tomt. Okej massa babbel men jag tror att någon av er förstår vad jag menar. Men annars har jag ju alltid Max, som är så snäll. Eller Izabell.
Men det kändes nästan som att jag blev lite religös, jag satt och tänkte på att ingen av dem kommer imorrn och det kommer bli svårt att göra våra grupp arbeten i Teknik och Fysik men så kände gud att "nu får hon sluta tycka synd om sig själv..okej lite synd är det om henne, vi gör så att Emma kommer ändå" haha jag är lite konstig, jag vet, men det var nog gud ändå ;)



Onsdag-Polkagris och PLUGG

Hej! Kände att det var dags att jag bloggade lite för idag. Tänkte först inte blogga alls och istället koncentrera mig på läxorna, inte datorn, men jag var ändå tvungen att sätta på datorn för att kolla en sak. Idag har det inte hänt så mycket, okej då det har hänt några saker som är värda att anmärka..^^
På svenskan imorse fick vi se en hemsk film om andra världskriget och så pratade vi allmänt om det och så delade hon ut böcker. Vi ska nämligen läsa böcker som handlar om andra världskriget, kanske inte ett ämne jag valt att läsa om själv men jag tycker ändå det är bra, för det känns som allmännbildning att ha gjort det. jag fick den tjockaste boken..:P Och på spanskan så hade vi lektion med en tjej från Spanien, och det var lite spännade. Vi satt i en liten grupp och övade: vi övade på vår spanska och hon fick öva på sin svenska. Det var lite kul när hon skulle läsa på svenska, för det var första gången hon läste något på svenska överhuvudtaget och det lät lite kul. Men hon var duktigt för att vara första gången. Dagen slutade med att jag hade Muntliga Nationella i matte och det gick helt okej.
Har faktiskt typ inte pluggat fast klockan börjar bli mycket, har verkligen försökt gjort bilden men det går inte så jag satsar på spanska och engelska provet imorrn. Båda dom ämnena är viktiga för mig så jag ska verkligen plugga nu. Ha en bra lillördag kväll, vi hörs kanske senare!


Tisdag 6 mars

Tjenare tjenare! Nu fick jag tid att blogga men jag har däremot inte så mycket att säga. Skolan idag har varit okej och efter skolan så blev det att jag och Max följde med Bella hem. Vi gjorde inget speciellt, åt glass, chillade(hatar fortfarande ordet,haha..) och inte så mycket mer. Kom hem för över en timme sen och jag vet inte riktigt vad jag gjort med tiden. När jag kom in i mitt rum såg jag att det hade runnit stearin från ljusen på mitt sängbord, ner längst bordet och "skvätt" på golvet så det blev en hög och massa små prickar. Har inte haft ljusen tända sen i fredags men märkte det nu..Jag minns också hur jag tittade på ljusen och tänkte "borde det inte rinna över snart..? aja"...^^ Det var däremot inte så kul att försöka få bort det, har skrapat och dammsugit länge nu...
Mina planer ser ut så här, äta något, plugga, kolla Hem till gården och sen sova. Är egentligen så pass trött att jag kunnat somna nu men får stå ut en stund till. Blir ingen mer bloggning idag men vi hörs imorrn!

Glass ♥


tävling

Jag är med i en tävling på Emmas blogg! Tävlar om ett fint fransarmband som hon gjort själv, kolla in på hennes blogg och var med vetja :)


TRUE

Tycker bilden är så fin, och sann. Och pojken är bara för söt.



Försöker verkligen plugga men det är så svårt att komma igång! Man kan vara motiverad i skolan när man lägger läxorna i väskan och tänka att nu jävlar ska jag plugga och vad skönt det kommer kännas. Men väl hemma är det alla dessa saker som kommer i vägen och det går bara inte!
Nu ska jag ta en dusch, göra en kopp te och sen ska jag plugga spanska. Egenligen skulle jag vilja ta av mig kläderna och krypa ner under täcket och sova. Är galet trött och jag vet inte riktigt varför jag är det hela tiden, jag sover ju inte för lite eller nått. Men lika bra att jag säger god natt nu så jag inte fastnar något mer vid datorn ikväll. God natt ♥




Måndag 5 mars

Tja! Veckans första skoldag är över! Jag kom ganska nyligen hem och just nu sitter jag i Antons rum och chillar(okej hatar det ordet men men), lyssnar på Bruce, kollar lite när han dödar folk och bloggar. 
Vi har kommit överrens om en smart sak, att om vi inte har för mycket saker att bära och kommer med samma buss så går vi av tidigare så vi får en liten promenad. Tyckte jag är en bra idé, så vi gick nyss en bit.

Snart är det käk och sen ska jag plugga spanska och engelska som vi har prov i på torsdag. Gillar ju engelska och spanska är helt okej så denna vecka är det lite lugnare, men nästa vecka och vecka 12 då jävlar. Då har vi prov i de 4 värsta ämnena typ, fysik NATIONELLA( o herre gud, lika bra att jag går och gräver ner mig nu), kemi, matte och biologi, inte kul! Ska passa på att "njuta" av min engelska och spanska..

Annars har det varit ganska chill dag, först SO(tema) där vi läste om medeltiden, sen matte som gick ut på att jag försökte skriva önskelista, sen mer SO, lunch, sen svenska där vi hade boksamtal och fikade och sist men absolut inte sämst, engelska! Men nu ska jag kila, vi hörs senare!


Kan inte le, måste göra så..^^

Min käre, skäggiga bror :)

rubrik..

Tänkte bara säga god natt, är riktigt trött. Är nog för att jag har varit ute hela dagen, och gick upp vid 8 också. Igår gick jag, idag cyklade jag och röjde i skogen så jag har ju rört på mig endel, *stolt*. Det gick bra idag, jag och Max gjorde ett bra jobb! Kan inte riktigt förklara vad vi gjorde eller hur mycket, men vi flyttade massa träd/pinnar och la allt på högar. Nu är det finare runt vårt "pumphus". Har gjort lite läxa också.
Nu ska jag lägga mig och sova och det ska bli så skönt. Hörs imorrn och god natt ♥

Hade ingen aktuell bild men denna fotade jag förra helgen.

THE COVE

Idag efter att vi ätit frukost så kollade vi på denna film, The Cove. Som handlar om Delfin slakten i Japan. Det är så hemsk! Jag har varit medveten om delfin slakten förut men efter att ha sett denna dokumentären så blir man mer informerad om detta som många människor inte vet om. Man förstår inte att många människor inte är medvetna om detta, hur någon kan vilja döda dessa fantastiska djur och hur kall hjärtade dessa människor är som kan döda denna extrema mängd delfiner för att tjäna pengar. Det slaktas 23 000 delfiner om året och i filmen så fick man se hur dom filmade med dessa gömda förbjudna kamerorna hur japanerna i båtar åkte ut i viken(där dom skrämt in delfinerna och spärrat in dom med nät) och bara stack spjut i hundratals delfiner tills vattnet blev alldeles rött. Helt galet. Jag tycker alla borde se denna film, och man borde visa den i skolan tycker jag.
Usch, och hur dom skyllde på att det var tradition och grejer fast de flesta i Japan inte visste om att det pågick. Och allt detta bara mörkläggs och de låtsas som ingenting.

Varning för blod kanske jag borde säga..



Söndag 4 mars

Hej! Jag kom nyss hem cyklandes från Emma. Jag gick ju dit igår och det var KALLT.  Jag var inte så smart heller utan jag tog på mig löparbyxor(sånna där svarta tighta ni vet) och dom var inte varma. Sen hade jag träningvärk i vaderna också och det kändes. Okej nu ska jag inte klaga mer, mina 2 fina vänner kom och mötte mig ♥ Jag snackade med både Emma och Max innan och det blev att det båda mötte mig, sen struntade vi att gå och hämta min cykel utan vi gick direkt till Emma och värmde oss. Lite svårt att berätta vad vi gjorde, vi lyssnade på musik, snackade och hm.. Ja vi gjorde inte så mycket mer, eller jo vi åt lakrits pipor, haha.
Lite senare kom Bella också och vi fortsatte med det vi gjorde och sen gick vi på en promenad till en granne och sen vid 12 gick vi och la oss faktiskt. Vi var ganska trötta, men det gjorde inte så mycket för vi kom upp i tid idag. Jag hade ställt klockan på 9.00 men Max ändrade den så vi kom upp tidigare, åt frukost och sen såg vi på film. Jag hämtade cykeln hos Max idag istället ock cyklade hem. 
Nu hade jag tänkt äta något och på eftermiddagen tror jag vi ska röja i skogen och ikväll måste jag plugga..

Emma med en av sina älskade lakrits pipor ;)

Det var ganska kallt när jag cyklade hem idag också. Men det är ju sol iaf!

LÖRDAG 3 mars

Hej! Kom ganska nyligen hem från Bella och ska snart vidare till Emma.
Han inte blogga imorse, duschade och åt frukost och sen var vi tvugna att dra för skulle vara hos Bella vid kl 10. Fast Bella var i duschen när jag kom^^ Men vi kom iväg och vi åkte först till golfhallen, fast vi var inte där så länge, det är så jobbigt med allt folk. Sen åkte vi till Erikshjälpen och sen Bra Begagnat. På golfhallen hittade vi några slags bestik(en soppslev och en slev typ) i trä, på erikshjälpen provade vi MASSA kläder men köpte inget och på bra begagnat köpte jag en film och en bok. Det gick på hela 30 spänn, oj :O 
Idag ska jag till Emma, och jag hade tänkt gå dit. Tycker det är skönt att gå och jag hade tänkt ta gympadojor och träningbyxor bara för att det ska bli skönare :) Ska gå och hämta min cykel som står hos Max och sen ta med den till Emma så jag kan cykla hem imorrn. Tyckte det var en bra idé :D Men måste dra snart då för det blir ju kallare och mörkare..Men vi hörs imorrn! ♥

En närbild på skjortan jag har på mig idag. Man ser inte så mkt av den, men den är från dressman iaf ;)


Fredagsmys- on my own

Har lite fredagsmys här, 3 favoriter! Mintchoklad, Cola & Hem till gården ,kan ju knappast bli bättre ;)
Är ganska trött och ska upp i skaplig tid imorrn för att åka på loppis och fynda, så jag ska bara chilla vidare här.
Efter detta så blir det film eller Harry Potter bok, behöver läsa vidare i den.
Ha en fin fredagskväll ♥

På den väldigt otydliga bilden ser ni mitt framtida hem, en liten by med bara stenhus i England. Okej kommer kanske inte bo i just Emmerdale (fast skulle inte ha något emot att bo där, speciellt inte om de som är med i serien faktiskt bodde där..) men jag ska bo i England nån gång i mitt liv har jag lovat mig själv.

Freeedag 2 mars

*åh va kul det var att skriva mars, våren är påväg!* Hej! allt bra med er? Sorry att jag inte har bloggat, kom faktiskt hem lite efter 3 men har inte blivit av. Idag var det självklart skola och dan hr varit okej. Vi hade teori på hemkunskapen och jag trodde det skulle vara tråkigt, men det var faktiskt ganska kul. Vi pratade om ekonomi, alltså om hur mycket pengar vi får i månaden, vad de går till, vad vi kostar i månaden, hur bankkort "fungerar", reklam osv.
När vi skulle gå från hemkunskapen till matsalen så stötte vi på en spelande klass. Det var 9A, Izabells klass, som hade musik och alla i klassen hade tagit ett instrument(trummor, maracas osv. typ slaginstrument och så) och gick som en parad och spelade över hela skolan! de hade tydligen varit runt lite överallt och det var så kul att se alla småbarn stanna upp, tystna och kolla med stora ögon, haha. Snacka om glägje spridare! :D
Efter skolan så planerade jag och Bella att promenera hem till henne för att vi inte orkade vänta 1 h 45 min på bussen, men snälla Max och hans pappa erbjöd oss skjuts och vår lathet föll in. Kanske tur att den gjorde det för det blåste faktiskt ganska mycket, jag hade en del att bära och obekväma skor. Men jag planerar att ta en promenad imorrn. Har inte gjort så mycket sen jag kom hem, dödat tid vi datorn, ätit osv. Faktum är att jag fattar inte vart all tid tog vägen..Aja har ändå inte så mycket att göra, utan ska bara ta det lugnt så det gör inte så mycket.

Hade ingen spännade bild så tog denna ur arkivet. Jag och Emma i Rom i somras :)
Emma har inga dreads och jag har typ gult hår, men gillar bilden endå.

The answer my friend is blowin' in the wind

Vill bara släppa allt och gå och lägga mig. Jag är supertrött och skulle somna direkt jag la huvudet på kudden. Lite väl tidigt att lägga sig så jag tänkte öva spanska och lägga mig vid 9, det är lagom. Imorrn är skolveckans sista dag och jag längtar galet efter att komma hem och bara veta att det är helg.
God natt världen.

Bjuder på en bild jag tog i söndags, den känns så lugn så jag blir bara mer sömnig. Men jag gillar den.

Snödroppar & Converse

Hej! Imorse när jag skulle gå ut till bussen så knöt jag på mig mina converse, och vilken känsla! Jag har inte haft på mig dem sen innan vintern och det är sån skilland att ha Converse när man är van vid kängor med lite klack liksom. Idag har det inte hänt så mycket, dagen har flytit på som vanligt och slutade med att vi hade profil och satt och spelade lite gitarr och sjöng. Fast mest njöt vi av kexchokladen vi köpte innan den lektionen..
När jag kom hem fick jag äntligen se det fina vårtecknet i våran trädgård, snödroppar ♥
Tycker det är supersöta blommor men jag antar att jag älskar dem för att de symboliserar att våren är på gång, och jag älskar våren.
Har just ätit en god middag och nu ska jag plugga lite så jag sen kan ta det lugnt bara.


RSS 2.0